- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.021
ben kıymayı göze alarak giitim ama kuaförüm manyak cocuk kıyamadı..kiz ebru kıydın mı saçlarına
ben kıymayı göze alarak giitim ama kuaförüm manyak cocuk kıyamadı..lmaz:
uclarından aldı..
dogru dürüst percem kat bile vermedi..bilmiyorumkismile
neymiş benim bebegim varmış öyle percemle salkım sacak ugraşamazmışım
ben kıymayı göze alarak giitim ama kuaförüm manyak cocuk kıyamadı..lmaz:
uclarından aldı..
dogru dürüst percem kat bile vermedi..bilmiyorumkismile
neymiş benim bebegim varmış öyle percemle salkım sacak ugraşamazmışım
aslen düşünceli olsaydı kurtarrdı beni bu saclardan ugraşamıorum artıkk yooooookakannehiroy ne düşünceli kuaförmüş...
benmkide cabuk uzamaz..3 senelik kestrmediğim sactı bu kızım ..rekorumdu:)ohhh iyi yapmış kesme kızben kestirdiğime pişmanım şimdide uzatmak için kıçımı yırtıyorum hani bildiğinbi yöntem varsa de bana uygulayam da çabuk uzasın kızzzzz nolarrrrrkaydirigubbakcemile3
miralımm nirde yaf o nasıl bi demirbaştır böyle neden yok yerinde özledim kı seni
aslen düşünceli olsaydı kurtarrdı beni bu saclardan ugraşamıorum artıkk yooooookakannehir
benmkide cabuk uzamaz..3 senelik kestrmediğim sactı bu kızım ..rekorumdu:)
tek caren postişşşlaelaelaelaelae
e bi zahmet evi ocagı var bu kadının..
nezaman acsam onlıne mero
buda onun rekoru..
kız ben senin gül cemalini göremedim..niye kendini saklıosun..bi sincabın var aklımda seninle ilgili:)dettttt postişmiş tek çarem detttttttt kızım kaama koydum uzetceğimm benim saçlar çabuk uzar miral rekor kırıyo evet haklısın :roflol:
miralımm nirde yaf o nasıl bi demirbaştır böyle neden yok yerinde özledim kı seni
Aaa buzlukta dolmam da vardı vazgeçtim mantıdan dolma yapayım, aç olunca canım hepsini istiyor, bi de benim eşim ev yemeğini çoook nadir yiyen bir adam o yüzden canım ne çekerse onu yapıyorum
hu hu ben hijyenim değiştim :))
Aynen.Yemek yapıyorum 2 gün üst üste yediğinde çok fazla pişirme bak yenmiyor diye şikayet ediyor.Yemek yapmaktanda soğudum.Sen iştahlı mısın bari?
Ben şu aralar berbat durumdayım.Acıkmıyorum acıkmıyorum acıkmıyorum... Üstelik saatler sonra sırf yemiş olmak için yediğimde ise birden şişmiş hissediyorum hemen doyuyorum.Karnım tok gibi hep... Doktora bunun için gitmek gelmiyor içimden.Tokum desem ne derki bana?
Yok yok farkındayım bu durumun.Genetkmi acaba?Abisi dahada takıntılı eşime guban oliyim moduna giriyorum onun yanında.Eşşek kadar oldu çocukları kızları liseye oğlu üniversiteye hazırlanıyor.Hayatlarında tuz,şeker,un ve bir çok zararlı yiyecek yok... Yedikleri her şey düzenli,çalışma saatleri düzenli.Yaz tatillerinde mutlaka ingilizceye yada dershaneye giderler.Hayatları iyi beslenmek düzenli uyumak düzenli ders çalışmak ve eğitim hayatında başarılı olmak üzeirne kurulu.Hasta olmamak için ateş kontrolleri aşılar bilmem neler ... Boğuluyorsun resmen.Çocukların tek eğlencesi maça bakmak o kadar... Ben hayatımda böyle insanlar görmedim... Robot gibi.....
e bi zahmet evi ocagı var bu kadının..
nezaman acsam onlıne mero
buda onun rekoru..
dettttt postişmiş tek çarem detttttttt kızım kaama koydum uzetceğimm benim saçlar çabuk uzar miral rekor kırıyo evet haklısın :roflol:
kanım düşük cıksada hemen kan ilaçlarına başlasam..
belki biraz yuzume renk gelir belki kiloda alırım azıcık
gül cemalimi bi hasrete msj atmıştımo gördü kociş kıskanç anammm
slm kızlarrrr ben geldim kızıma idarar tahlili yaptırdım temiz çıktı gece çok uyanıyor zeynep ağlayarak bay bay diye bitkisel ilaç verdi yarın getirecekelr erzurumdan ne berabt bi yerde yaşıyorum allahım ne olur bir an önce gönder bizi((
bol bol besleyecez zeynepi ama gaz olayınıda göze alacam kızım benim hala gazlı ( 1 ay erkenciyiz biz erken doğdu zeynep)
allahım herkesin yavrusunu herkese bağışlasın
palamut muuuuuuu?
kızz balık daa bilmiyomusun..:)karadenizliler paluk derde..lülülülülülü
gül cemalimi bi hasrete msj atmıştımo gördü kociş kıskanç anammm
slm
istanbulluların hepsine kırıldım birtek burcu haric ben pazar günü geliyorum dedim kimse ilgilenmemiş alacağınız olsun çok üzüldüm
herkese iyi akşamlar ben kaçar
ne kadar kalacaksın şebnem? we hangi ilçedesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?