2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oy ne düşünceli kuaförmüş...

ohhh iyi yapmış kesme kızben kestirdiğime pişmanım şimdide uzatmak için kıçımı yırtıyorum hani bildiğinbi yöntem varsa de bana uygulayam da çabuk uzasın kızzzzz nolarrrrrkaydirigubbakcemile3

oy ne düşünceli kuaförmüş...
aslen düşünceli olsaydı kurtarrdı beni bu saclardan ugraşamıorum artıkk yooooookakannehir
ohhh iyi yapmış kesme kızben kestirdiğime pişmanım şimdide uzatmak için kıçımı yırtıyorum hani bildiğinbi yöntem varsa de bana uygulayam da çabuk uzasın kızzzzz nolarrrrrkaydirigubbakcemile3
benmkide cabuk uzamaz..3 senelik kestrmediğim sactı bu kızım ..rekorumdu:)
tek caren postişşşlaelaelaelaelae

miralımm nirde yaf o nasıl bi demirbaştır böyle neden yok yerinde özledim kı seni

e bi zahmet evi ocagı var bu kadının..
nezaman acsam onlıne mero
buda onun rekoru..

dettttt postişmiş tek çarem detttttttt kızım kaama koydum uzetceğimm benim saçlar çabuk uzar miral rekor kırıyo evet haklısın :roflol:

slm kızlarrrr ben geldim kızıma idarar tahlili yaptırdım temiz çıktı gece çok uyanıyor zeynep ağlayarak bay bay diye bitkisel ilaç verdi yarın getirecekelr erzurumdan ne berabt bi yerde yaşıyorum allahım ne olur bir an önce gönder bizi((

bol bol besleyecez zeynepi ama gaz olayınıda göze alacam kızım benim hala gazlı ( 1 ay erkenciyiz biz erken doğdu zeynep)
allahım herkesin yavrusunu herkese bağışlasın

Aaa buzlukta dolmam da vardı vazgeçtim mantıdan dolma yapayım, aç olunca canım hepsini istiyor, bi de benim eşim ev yemeğini çoook nadir yiyen bir adam o yüzden canım ne çekerse onu yapıyorum

nası yani? ev yemeğini sevmiyo mu yoksa geç geldiği için tok mu gelmiş oluyo? her halükarda çok rahatsın walla:))

hu hu ben hijyenim değiştim :))

anaaa Hijyenim gitti mi şimdi?? alışmıştık ama buna da alışırız artık, hayırlı olsun pro kartın da

heee doktor da benim gibi iştahlıgillerden olursa, kızım sen ne saçmalıyon diye bi de azarlayabilir:)) yaw nası oluyo hiç acıkmamak acaba? hatta nası oluyo sadece acıktığı için yemek acabasempatiksalakcinni

Allahım çok sıkıcıııııııohaoldumsmile

e bi zahmet evi ocagı var bu kadının..
nezaman acsam onlıne mero
buda onun rekoru..

dettttt postişmiş tek çarem detttttttt kızım kaama koydum uzetceğimm benim saçlar çabuk uzar miral rekor kırıyo evet haklısın :roflol:

evet rekor benim kimseye vermem:)):hooray:

kanım düşük cıksada hemen kan ilaçlarına başlasam..
belki biraz yuzume renk gelir belki kiloda alırım azıcık

kansızlık bile bende iştahsızlık yapamıyo:)) geçmiş olsun cnm, çok düşük çıkmaz ama inşallah

gül cemalimi bi hasrete msj atmıştımo gördü kociş kıskanç anammm

ya bi ara da buraya koy sonra hemen silersin beee, sanki dışarı çıkmıyosun:umursamaz:

geçmiş olsun cnm sevindim bi sorun olmamasına. nasıl hala gazı var yaa, artık çok dikkat etme de alışsın bari

yarım saat uyumak warya ilaç gbi geldi... şimdi ceryle uğraşşşşma wakti 10da onu uyutucam doooru banyoya, sonrada yatağaaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…