2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canlar nasılsınız,biz iyiyiz çok şükür kızçemle internet yok işte giremiyorum buraya,ama o da olucak yakında inşallah,ingilizceye başladım üç hafta oldu yarında ehliyete yazılacağım inşallah,kızçem büyüyor çok şükür 8. ayımızda bitti Allahım hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah,9 kasımda kızçemle babamızın yanına istanbula gideceğiz bayrama 10 gün kadar kalıp geleceğiz,ve ilk fırsatta işe başlıyacağım annem bakıcak badem gözlüme,hayırlısı bakalım bebeklerinizi bizim için koccaman öpün ve kendinize çok iyi bakın Allaha emanet olun canlar

Hasret, seni ayakta alkışlıyorum. Kızım daha ilki buyumedi bu ne hız? Daha yeni cıktık lohusalık depresyonundan. Tebrik ediyorum seni...alkisalkisalkis

Canım ilgine çok teşekkür ederim taburcu'yada teşekkür ederim bana bu msjı özelden atmış saolsun gözden kaçırabilirim die. ki kaçırdım zaten. msjı okuduktan sonra panikledim eşimi aradım hemen oda biraz gözlemleyelim artma yada devam ederse götürelim şimdi cocugu makinelere sokarlar mafederler gereksiz yere dedi belki bişey yoktur dedi. bende biraz gözlemlicem bugün yapmadı mesela hgiç. yarın doktorumuza sorcam adam çok large bi adam ama genede bi fikrini alim. annemde ben gibi tedirgin ama teyzem abartma bişeyi yok cocugun seviyosan bu kadar delik deşik etme dedi. ama aklımda hep. takip ediyim bakıyım eğer 2-3 gün içinde tekrar görürsem giderim nörolojiye inş bişeyi yoktur kuzumun. her şeyi düşünür oldum sallıyorum ayağımda ondan mı dedim düşmedi öyle yüksek biyerden çok şükür genede ondan mı dedim. inek sütü veriyorum arada 50 cc bile değil ondan mı dedim. dedimde dedim artık. allah bütün bebiklerimizi korusun iyi ki varsınız görüşmek üzere tekrar...

slm

istanbulluların hepsine kırıldım birtek burcu haric ben pazar günü geliyorum dedim kimse ilgilenmemiş alacağınız olsun çok üzüldüm

malesef 2 gün kalabileceğim pazartesi gecesi dönücem pendikte olucam ama yanlız olduğum için heryere gelebilirim :)

ne zaman dedin kız ben görmedim. benim kayınvalideler burda ama sanırım pazara dönecekler. dönerlerse görüşürüz inşallah pazartesi cevahirde falan cnm, olur mu? hepatit te istanbulda olacak sanırım, gelebilirse o da gelir. ama başkası gelir mi bilmiyorumbilmiyorumkismile

çok sevindim cnm bu kurs işlerine. helal olsun, durmak yok yola devam:lepi:

banada faceden geldi o mesaj krem felan ama ben banamı çıkacak idye
pek yaklaşmadım acıkcası aldınmı kremini..
biz hijyeni seviyorduk sanada alışacaz artık..kaydirigubbakcemile3

aldım kremimi aklinialirimsmile

ANNESİNİN BEBİKİİ
ARAMIZA HOSDEEEEDİİNNN:)
aklinialirimsmile

hoş buldum canım benim sağ ol olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
günaydın herkeseeee..... a.s.

gece hiç uyumadı selin tabi bende , çok fena alıştı öyle kapalı göz emip uyuyan çocuk hadi kalk oynayalım diyor resmen ... gözlerim kapanıyor ...

sabah ten sonra uyuduğumuzda da öyle bir rüya gördüm ki keşke uyumasaydım ... karma karışık ve saçma .... neyse sonuç uykusuzummmmm akannehir

Son düzenleme:
Günaydın,

Hiccenim değişmiş, AnnesininBebiki olmuş hayırlı olsun. Toplanma fikri ve teklifin süper, haftasonu olursa havada kaparım şahsım adına :)

Fatoş, bugün uzun olacak yani senin için, kolay gelsin.

Aylin, Meral, Gülşan ve diğer merak edenler, kırmızı nokta tamam, fakat Doruk burnumuzdan getirdi, sürekli bağırdı uykusunda, hiç bişey anlamadım.

Çok yorgunum, dünkü topuklu ayakkabının acısı bu sabah çıtı, bacaklarım çok ağrıyor.

günaydın canım mertte aynı şeyi yaptı gece bende uykusuzum canımolumunekankayizsmile rüyan için de hayırdır inşallah diyelim hayır olsun canıma.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…