- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.041
sincap nappıyon kız,bu arada hasret naptı aldırmadı di mi bebeği
Merhaba arkadaşalar. hamileliğimden beri sizi takip ediyorum ama pek fırsat bulupta yazamadım.26 subat dogumlu bir oglusum var.adı barıs.bugun tam 8 aylık oldu.Allah hepimizin yavrularını korusun.
dun gece yine sizleri okurken merlikenin mesajını okudum.bugunde bir sitede doktorlara sorulan soruları ve doktorların verdii cevaplara bakıyordum belki ise yarar biseyler ogrenirim diye. Soyle bir soru ve cevap vardı:
"oğlum arada titiriyo
Merhaba, oğlum ayın 5'inde 7 aylık olacak hemen hemen bir aydır üşüme şeklinde arada bir titriyor irkiliyor. Fakat üşümediğinden eminim. Bu gelişim aşamasında normal bir durum mu? Şimdiden teşekkürler.
Vücudunda istemsiz (kontrol dışı olan) titremelerin, irkilmelerin mutlaka pediatrik nörolog tarafından görülmesi gerekir."
hemen merlikenin mesajı geldi aklıma, paylasmak istedim. eticicibebe nin internet sayfasında doktorumuza soralım kosesinden bir soru bakmak isterseniz.
hepinize iyi sohbetler
hamileymiş diye duydum yavru kuşumu ama karasızdı merak ediyorum cücüğümü,
slm
istanbulluların hepsine kırıldım birtek burcu haric ben pazar günü geliyorum dedim kimse ilgilenmemiş alacağınız olsun çok üzüldüm
malesef 2 gün kalabileceğim pazartesi gecesi dönücempendikte olucam ama yanlız olduğum için heryere gelebilirim :)
canlar nasılsınız,biz iyiyiz çok şükür kızçemle internet yok işte giremiyorum buraya,ama o da olucak yakında inşallah,ingilizceye başladım üç hafta oldu yarında ehliyete yazılacağım inşallah,kızçem büyüyor çok şükür 8. ayımızda bitti Allahım hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah,9 kasımda kızçemle babamızın yanına istanbula gideceğiz bayrama 10 gün kadar kalıp geleceğiz,ve ilk fırsatta işe başlıyacağım annem bakıcak badem gözlüme,hayırlısı bakalım bebeklerinizi bizim için koccaman öpün ve kendinize çok iyi bakın Allaha emanet olun canlar
sen nereliydin uşagum..:)ımm pardon !biri karadenizlimi dediii?buyrunnnnnnnnn
palamut muuuuuuu?
ulan hasret dalgamı geçiyon benlen..
balık balık kibarım benim, yani hamsi:))
ebuş sen karadenuzlu isen aha bu uşaga ögret da ne olduguni:)
zemuszemus
ben kaçıyorum, iyi geceler fıstıklar
eseda, handeozf napıyonuz bacılarr..
banada faceden geldi o mesaj krem felan ama ben banamı çıkacak idye
pek yaklaşmadım acıkcası aldınmı kremini..
biz hijyeni seviyorduk sanada alışacaz artık..kaydirigubbakcemile3
ANNESİNİN BEBİKİİ
ARAMIZA HOSDEEEEDİİNNN:)aklinialirimsmile
anaaa Hijyenim gitti mi şimdi?? alışmıştık ama buna da alışırız artık, hayırlı olsun pro kartın da
Gitti ohaoldumsmile ama ben geldim kaydirigubbakcemile3 aynıyız bi farkımız yok kiii sempatiksalakcinni
canlar nasılsınız,biz iyiyiz çok şükür kızçemle internet yok işte giremiyorum buraya,ama o da olucak yakında inşallah,ingilizceye başladım üç hafta oldu yarında ehliyete yazılacağım inşallah,kızçem büyüyor çok şükür 8. ayımızda bitti Allahım hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah,9 kasımda kızçemle babamızın yanına istanbula gideceğiz bayrama 10 gün kadar kalıp geleceğiz,ve ilk fırsatta işe başlıyacağım annem bakıcak badem gözlüme,hayırlısı bakalım bebeklerinizi bizim için koccaman öpün ve kendinize çok iyi bakın Allaha emanet olun canlar
canım hakkınızda hayırlısı olsun özledik seniii
Şebnemciğim İstanbula geliyormuşsun bu sefer hava güzel olsa bende buluşsam hepinizle çok iyi olur ama isterseniz benim evime beklerim herkesi Maltepe de oturuyorum ben...
Çok merkezi bir yer değil pendiğe yakın karşıdan gelecekler için bostancı deniz otobüslerine taksiyle 5 dk. bilemiyorum ben teklif sunuyorum siz düşünün gayri opuyorumnanaktan
günaydın herkeseeee..... a.s.
gece hiç uyumadı selin tabi bende , çok fena alıştı öyle kapalı göz emip uyuyan çocuk hadi kalk oynayalım diyor resmen ... gözlerim kapanıyor ...
sabah ten sonra uyuduğumuzda da öyle bir rüya gördüm ki keşke uyumasaydım ... karma karışık ve saçma .... neyse sonuç uykusuzummmmm akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?