- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.061
günaydın canımmertte aynı şeyi yaptı gece bende uykusuzum canımolumunekankayizsmile rüyan için de hayırdır inşallah diyelim hayır olsun canıma.s
malesef 2 gün kalabileceğim pazartesi gecesi dönücempendikte olucam ama yanlız olduğum için heryere gelebilirim :)
Günaydın,
Hiccenim değişmiş, AnnesininBebiki olmuş hayırlı olsun. Toplanma fikri ve teklifin süper, haftasonu olursa havada kaparım şahsım adına :)
Fatoş, bugün uzun olacak yani senin için, kolay gelsin.
Aylin, Meral, Gülşan ve diğer merak edenler, kırmızı nokta tamam, fakat Doruk burnumuzdan getirdi, sürekli bağırdı uykusunda, hiç bişey anlamadım.
Çok yorgunum, dünkü topuklu ayakkabının acısı bu sabah çıtı, bacaklarım çok ağrıyor.
kızlar günaydın..nasılsınız?
günaydın canımmertte aynı şeyi yaptı gece bende uykusuzum canımolumunekankayizsmile rüyan için de hayırdır inşallah diyelim hayır olsun canıma.s
slm
istanbulluların hepsine kırıldım birtek burcu haric ben pazar günü geliyorum dedim kimse ilgilenmemiş alacağınız olsun çok üzüldüm
Canım ilgine çok teşekkür ederim taburcu'yada teşekkür ederim bana bu msjı özelden atmış saolsun gözden kaçırabilirim die. ki kaçırdım zaten. msjı okuduktan sonra panikledim eşimi aradım hemen oda biraz gözlemleyelim artma yada devam ederse götürelim şimdi cocugu makinelere sokarlar mafederler gereksiz yere dedi belki bişey yoktur dedi. bende biraz gözlemlicem bugün yapmadı mesela hgiç. yarın doktorumuza sorcam adam çok large bi adam ama genede bi fikrini alim. annemde ben gibi tedirgin ama teyzem abartma bişeyi yok cocugun seviyosan bu kadar delik deşik etme dedi. ama aklımda hep. takip ediyim bakıyım eğer 2-3 gün içinde tekrar görürsem giderim nörolojiye inş bişeyi yoktur kuzumun. her şeyi düşünür oldum sallıyorum ayağımda ondan mı dedim düşmedi öyle yüksek biyerden çok şükür genede ondan mı dedim. inek sütü veriyorum arada 50 cc bile değil ondan mı dedim. dedimde dedim artık. allah bütün bebiklerimizi korusun iyi ki varsınız görüşmek üzere tekrar...
slm
istanbulluların hepsine kırıldım birtek burcu haric ben pazar günü geliyorum dedim kimse ilgilenmemiş alacağınız olsun çok üzüldüm
inşallah kanım düşüktür sadece aksi takdirde farklı araştırmalara giricem bitkinliğimle ilgil...
kız sitelerde dolu model örnekleri var..ayrıcada bi şeye başladımmı onu o gün bitirme hırsı gibi sacmasapan bi huyum oldugu için başlamıyorum bile...:sm_confused:
canım bizede bekleriz sakın pazartesi biryerlerede toplanmayın lütfen pazar günü olsun şu toplantılarrr...
canım günaydın evet çok zor olacak... şu 3,5 günlük tatilin hayaliyle oturdum dün gece ... bu arada anlıyorum seni çocuklu evde kırmızı noktanın tadı olmuyorrrr.... kaydirigubbakcemile3
günaydın canım .. uykusuzuuummm ....
neden böyle oldular gündüz nasıl uyandığında oturmak istiyorsa gece öyle yatakta duramdık sürekli babsının yüzüne dokunmaya çalıştı üzerimden atlıyor resmen babasına ulaşmak için.. pis cadııı aklinialirimsmile
:lepi: oleya.s.Günaydın,
Hiccenim değişmiş, AnnesininBebiki olmuş hayırlı olsun. Toplanma fikri ve teklifin süper, haftasonu olursa havada kaparım şahsım adına :)
Fatoş, bugün uzun olacak yani senin için, kolay gelsin.
Aylin, Meral, Gülşan ve diğer merak edenler, kırmızı nokta tamam, fakat Doruk burnumuzdan getirdi, sürekli bağırdı uykusunda, hiç bişey anlamadım.
Çok yorgunum, dünkü topuklu ayakkabının acısı bu sabah çıtı, bacaklarım çok ağrıyor.
günaydın canımkızlar günaydın..nasılsınız?
:lepi: oleya.s.
günaydın canım
Günaydın
Akşam 2012 yi seyredicez diye zaten geç yattık bi de Kerem zırt pırt uyanınca mum dikmiş oldu akannehir
Dün pilatese yazıldım bu akşam başlıyor nasıl gidicem bilmiyorum :sinifsinif:
Burcu k.noktan hayırlı olsun, başarılarının devamını diliyoruz. :kedi:
Ben bi gidip makyaj yapayım da azcık moralim yerine gelsin
canım bizede bekleriz sakın pazartesi biryerlerede toplanmayın lütfen pazar günü olsun şu toplantılarrr...
canım günaydın evet çok zor olacak... şu 3,5 günlük tatilin hayaliyle oturdum dün gece ... bu arada anlıyorum seni çocuklu evde kırmızı noktanın tadı olmuyorrrr.... kaydirigubbakcemile3
neden böyle oldular gündüz nasıl uyandığında oturmak istiyorsa gece öyle yatakta duramdık sürekli babsının yüzüne dokunmaya çalıştı üzerimden atlıyor resmen babasına ulaşmak için.. pis cadııı aklinialirimsmile
kız pazar günü yeni gelmiş olaçak yoldan..yorgun olur ya...
bende çoook uykusuzum...
:lepi: oleya.s.
günaydın canım
[
günaydın canım...
bugün hava çok kötü burda ya..çok karanlık...
ya hijyenim düşünmeden aldığım bir rumuzdu hem kk pro üye oldum hem de ismimi değiştirdim
işte böyle canlarım üzülmyin siz bana yine hijyen diyebilursunuz :2:
Çok uzaktan gelmeyecek yaa, belki o kadar yorulmaz.
Aman ne oley, boşa gitti...
Burası da öyle, acayip yağmur yağıyor, kapkaranlık...
Bitiyor güneşli günler, napacaz bebelerle evde bilmem...
ben artık akşamları kendisi uyumak isteyene kadar uyutmuyorum yoksa salla salla bel fıtığı olacam:sinifsinif:emirhanında uykusu h,ç güzel değil,gece 5-6 kez uynıyor...nerdeyse bütün gece baçaklarda...gündüz yine aynı..güne 2-3 kz yarım saat uyuyup uynıyor...
annesinin bebiki arkadaşım hoş geldin..
ben artık akşamları kendisi uyumak isteyene kadar uyutmuyorum yoksa salla salla bel fıtığı olacam:sinifsinif:
aynı mertkaydirigubbakcemile3 babasının östünde zıplıyo resmen gece. uyanınca yatağa aldım sırtını pışpışlayıp uyutayım diye ama o babasının yüzüyle oynayıp çığlıklar atmayı tercih ettikaydirigubbakcemile3 zor uyuttummirmirmirmir
burda tam gaz güneşli acayip sıcak bi hava var, klimayı açmayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile3[
günaydın canım...
bugün hava çok kötü burda ya..çok karanlık...
niye öyle diyon kız ,nerden başlasan kardır, bidahaki sefere diyelim ozamana.sAman ne oley, boşa gitti...
Burası da öyle, acayip yağmur yağıyor, kapkaranlık...
Bitiyor güneşli günler, napacaz bebelerle evde bilmem...
kaydirigubbakcemile3ulen sen hijyenmişin da...ben seni yeni akideş sandıydım....kaydirigubbakcemile3
pardoonnn......
Günaydın hepinize;
Dün iş yerinde sinir haldeydim neler olmuş böyle Şebnem geliyormuş canım haberim yoktu ...Kırılma bize...
Buluşmamı var yine ne zaman?Ben çok daraldım kızlae bu işlerden herseye bağırır ordum burda
Dün Hilal kanepeye tutunarak kalkma antremanı yaptı babası başında benim gözler iki çeşme çok duygusalım evde de herseye ağlar oldum eşim azcık sesini yükseltsin bana karşı olmasa da ağlar oldum...Lohusalık bitti şimdi Regli döneminde olunca da böyle oldum anlamadım ben yaaa...
Hijyenim ANNESİNİN BEBEKİ diye değiştirmiş tanıyamadım walla ...
benim kaç gündür ağrıyo valla...
ama kalkıp oynamıyorda,huzursz uyanıyor...sallanmak istiyor...uykulu oluyor ama uyanıyor...
burda tam gaz güneşli acayip sıcak bi hava var, klimayı açmayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile3
niye öyle diyon kız ,nerden başlasan kardır, bidahaki sefere diyelim ozamana.s
kaydirigubbakcemile3
canım buaralar herkes böyle yorgunluktan,uykusuzluktan dolayı bi boşalma mı oluyor acaba herkestebilmiyorumkismile
canım ayakta sallamasan da yastığa yüzüstü yatırıp pışpışlasan durmazmı, sallayarak zor oluyo artık bel sağlığımız için, merti bi süredir böyle oyalıyorum bazen o şekilde uyuyo hem gazıda çıkıyokaydirigubbakcemile3
Günaydın hepinize;
Dün iş yerinde sinir haldeydim neler olmuş böyle Şebnem geliyormuş canım haberim yoktu ...Kırılma bize...
Buluşmamı var yine ne zaman?Ben çok daraldım kızlae bu işlerden herseye bağırır ordum burda
Dün Hilal kanepeye tutunarak kalkma antremanı yaptı babası başında benim gözler iki çeşme çok duygusalım evde de herseye ağlar oldum eşim azcık sesini yükseltsin bana karşı olmasa da ağlar oldum...Lohusalık bitti şimdi Regli döneminde olunca da böyle oldum anlamadım ben yaaa...
ya bilmemki..bi gelsin şebnem burayada (kk Ya)sorarız...pazar oluncada işte ben gelemem.bu sefer gelmek istiyorum ya mutlaka...
meydan carrefour capitol üçgenimde dolaşırım kışın bebişle(başka yerleri bilmiyorum,o nedenşe bu üçgen oluyor)..sürekli evd etutamam ya..çoçular çok sıkılıyor...hem bende bunalırım hep evde...
ben artık akşamları kendisi uyumak isteyene kadar uyutmuyorum yoksa salla salla bel fıtığı olacam:sinifsinif:
aynı mertkaydirigubbakcemile3 babasının östünde zıplıyo resmen gece. uyanınca yatağa aldım sırtını pışpışlayıp uyutayım diye ama o babasının yüzüyle oynayıp çığlıklar atmayı tercih ettikaydirigubbakcemile3 zor uyuttummirmirmirmir
Günaydın hepinize;
ya bilmemki..bi gelsin şebnem burayada (kk Ya)sorarız...pazar oluncada işte ben gelemem.bu sefer gelmek istiyorum ya mutlaka...
meydan carrefour capitol üçgenimde dolaşırım kışın bebişle(başka yerleri bilmiyorum,o nedenşe bu üçgen oluyor)..sürekli evd etutamam ya..çoçular çok sıkılıyor...hem bende bunalırım hep evde...
burda tam gaz güneşli acayip sıcak bi hava var, klimayı açmayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile3
niye öyle diyon kız ,nerden başlasan kardır, bidahaki sefere diyelim ozamana.s
kaydirigubbakcemile3
canım buaralar herkes böyle yorgunluktan,uykusuzluktan dolayı bi boşalma mı oluyor acaba herkestebilmiyorumkismile
benim kaç gündür ağrıyo valla...
ama kalkıp oynamıyorda,huzursz uyanıyor...sallanmak istiyor...uykulu oluyor ama uyanıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?