2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın
Akşam 2012 yi seyredicez diye zaten geç yattık bi de Kerem zırt pırt uyanınca mum dikmiş oldu akannehir
Dün pilatese yazıldım bu akşam başlıyor nasıl gidicem bilmiyorum :sinifsinif:
Burcu k.noktan hayırlı olsun, başarılarının devamını diliyoruz. :kedi:
Ben bi gidip makyaj yapayım da azcık moralim yerine gelsin

günaydın canım mertte aynı şeyi yaptı gece bende uykusuzum canımolumunekankayizsmile rüyan için de hayırdır inşallah diyelim hayır olsun canıma.s

emirhanında uykusu h,ç güzel değil,gece 5-6 kez uynıyor...nerdeyse bütün gece baçaklarda...gündüz yine aynı..güne 2-3 kz yarım saat uyuyup uynıyor...

annesinin bebiki arkadaşım hoş geldin..

malesef 2 gün kalabileceğim pazartesi gecesi dönücem pendikte olucam ama yanlız olduğum için heryere gelebilirim :)

canım bizede bekleriz sakın pazartesi biryerlerede toplanmayın lütfen pazar günü olsun şu toplantılarrr...

canım günaydın evet çok zor olacak... şu 3,5 günlük tatilin hayaliyle oturdum dün gece ... bu arada anlıyorum seni çocuklu evde kırmızı noktanın tadı olmuyorrrr.... kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın..nasılsınız?

günaydın canım .. uykusuzuuummm ....

günaydın canım mertte aynı şeyi yaptı gece bende uykusuzum canımolumunekankayizsmile rüyan için de hayırdır inşallah diyelim hayır olsun canıma.s

neden böyle oldular gündüz nasıl uyandığında oturmak istiyorsa gece öyle yatakta duramdık sürekli babsının yüzüne dokunmaya çalıştı üzerimden atlıyor resmen babasına ulaşmak için.. pis cadııı aklinialirimsmile

ay canım geçmşolsun..sen bence bi kendi dr ne sor..ona göre hareket ederswin..inşallah ciddi bişey değildir...

slm

istanbulluların hepsine kırıldım birtek burcu haric ben pazar günü geliyorum dedim kimse ilgilenmemiş alacağınız olsun çok üzüldüm

kız bu pazarmı geliyorsun...benim haberim yoktu valla...ne zamana kadar brdasın...nere olaçaksın?

ay bendede var o hırs...o nedenle bende başlayamıyorum bir lşeye...tez canlısın benim gibi

kız pazar günü yeni gelmiş olaçak yoldan..yorgun olur ya...
bende çoook uykusuzum...

:lepi: oleya.s.
kızlar günaydın..nasılsınız?
günaydın canım

Hadi hayırlı olsun, gidersin inşallah...

Evet ya cumartesi ya pazar olsun, çatlayorum burada...

Ben de aynı hayaldeyim Fatoş yaa, ondan 10 gün sonra da kurban bayramı tatili var... Süper olacak.

kız pazar günü yeni gelmiş olaçak yoldan..yorgun olur ya...
bende çoook uykusuzum...

Çok uzaktan gelmeyecek yaa, belki o kadar yorulmaz.

:lepi: oleya.s.
günaydın canım

Aman ne oley, boşa gitti...

[

günaydın canım...

bugün hava çok kötü burda ya..çok karanlık...

Burası da öyle, acayip yağmur yağıyor, kapkaranlık...
Bitiyor güneşli günler, napacaz bebelerle evde bilmem...

Günaydın hepinize;
Dün iş yerinde sinir haldeydim neler olmuş böyle Şebnem geliyormuş canım haberim yoktu ...Kırılma bize...
Buluşmamı var yine ne zaman?Ben çok daraldım kızlae bu işlerden herseye bağırır ordum burda
Dün Hilal kanepeye tutunarak kalkma antremanı yaptı babası başında benim gözler iki çeşme çok duygusalım evde de herseye ağlar oldum eşim azcık sesini yükseltsin bana karşı olmasa da ağlar oldum...Lohusalık bitti şimdi Regli döneminde olunca da böyle oldum anlamadım ben yaaa...
Hijyenim ANNESİNİN BEBEKİ diye değiştirmiş tanıyamadım walla ...

Çok uzaktan gelmeyecek yaa, belki o kadar yorulmaz.

ya bilmemki..bi gelsin şebnem burayada (kk Ya)sorarız...pazar oluncada işte ben gelemem.bu sefer gelmek istiyorum ya mutlaka...

meydan carrefour capitol üçgenimde dolaşırım kışın bebişle(başka yerleri bilmiyorum,o nedenşe bu üçgen oluyor)..sürekli evd etutamam ya..çoçular çok sıkılıyor...hem bende bunalırım hep evde...

emirhanında uykusu h,ç güzel değil,gece 5-6 kez uynıyor...nerdeyse bütün gece baçaklarda...gündüz yine aynı..güne 2-3 kz yarım saat uyuyup uynıyor...

annesinin bebiki arkadaşım hoş geldin..
ben artık akşamları kendisi uyumak isteyene kadar uyutmuyorum yoksa salla salla bel fıtığı olacam:sinifsinif:

aynı mertkaydirigubbakcemile3 babasının östünde zıplıyo resmen gece. uyanınca yatağa aldım sırtını pışpışlayıp uyutayım diye ama o babasının yüzüyle oynayıp çığlıklar atmayı tercih ettikaydirigubbakcemile3 zor uyuttummirmirmirmir

benim kaç gündür ağrıyo valla...
ama kalkıp oynamıyorda,huzursz uyanıyor...sallanmak istiyor...uykulu oluyor ama uyanıyor...

[

günaydın canım...

bugün hava çok kötü burda ya..çok karanlık...
burda tam gaz güneşli acayip sıcak bi hava var, klimayı açmayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile3
niye öyle diyon kız ,nerden başlasan kardır, bidahaki sefere diyelim ozamana.s

ulen sen hijyenmişin da...ben seni yeni akideş sandıydım....kaydirigubbakcemile3
pardoonnn......
kaydirigubbakcemile3

canım buaralar herkes böyle yorgunluktan,uykusuzluktan dolayı bi boşalma mı oluyor acaba herkestebilmiyorumkismile

ama kalkıp oynamıyorda,huzursz uyanıyor...sallanmak istiyor...uykulu oluyor ama uyanıyor...

canım ayakta sallamasan da yastığa yüzüstü yatırıp pışpışlasan durmazmı, sallayarak zor oluyo artık bel sağlığımız için, merti bi süredir böyle oyalıyorum bazen o şekilde uyuyo hem gazıda çıkıyokaydirigubbakcemile3

az buraya gönder o güneşten....:)))

ya denedim onu...uyumuyo,,,
birde sarılıp uyutmayı denedim..sağa sola dönüyor çok .......

emzirmiyorsan doğum kontrol hapı kullan işe yarıyormuşşş bu deprasif durumlar için... birde ayet-el kürsi oku canım iyi gelir hepimizde oluyor bu durumlar arasıra kadın olmak acayip bişi yaaa neden erkekler hiç böyle şeyler düşünmez.. :bbo:

çakmakta otururken bizde hep oralara giderdik şimdi en güzel mekanımız çamlıca bambi cafeler ama taşındığımızdan bu yanada pek dışarı çıkamadık inşalalh 29 ekim güzel geçecek...

ya ah ah yapmayı öğrendi ve adece babsının yüzüne vuruyor bana dönünce ısırmaya yada saçımı çekmeye çalışıyor çok fena bişi oldu.... yorganı üstüne çekip ceee yapıyor ben tabi ağlamakla gülmek arasında kalıyorum öyle.... delikafaduldendelikafadulden
benim kızım hiç ayakta sallanmazdı hep emerek uyurdu şimdi annem saolsun onu alıştırdı .... ha birde bu aralar babasının kucağında ayakta dolaşarka uyyumaya alıştı 11 de emdikten sonra mutlaka bunu istiyor yoksa uyuymuyor baba aşığı zilli kızlar işteeee Çok üzgünüm çoook

Ayfercim daha bişey belli değil, Şebnem'e göre ayarlamak istiyoruz, inşallah olur.

Doruk alışveriş merkezlerinde asla durmuyor. Avaz avaz bağırıyor, beni deli ediyor, açıhavada gezmek istiyor küçük bey. Senin için Palladium'u da önerebilirim, evine çok yakın değil ama çok ferah...

Çok sıcak havayı da sevmem ama güneş olsun...

Bakalım, bu tatilden ümitliyim, tatil dönüşü bilgi veririm :)

Doruk sizinkilerin tam tersine, bana takmış vaziyette. Özellikle gece uyandığında babasına hiç yüz vermiyor, babası uyutmaya çalışırsa, onu eliyle ittirip bağırıyor, ben yaklaşınca susuyor hemen :asigim:

Benim oğluş her uyandığında sallanmak değil ama emmek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…