2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok uzaktan gelmeyecek yaa, belki o kadar yorulmaz.

Aman ne oley, boşa gitti...

Burası da öyle, acayip yağmur yağıyor, kapkaranlık...
Bitiyor güneşli günler, napacaz bebelerle evde bilmem...

burcum tatalım senin krımızı nokta böyle geçemsi kötü olmuş zaten isteksizdin şimdi durum daha kötü olmasın bak valla dikakt et eşine sahip çık ... dün gece bizimkide istedi bi kırmızı nokta ben selini uyuturken uyuyakalmışım sonra rüyamda adamı evlendirriken gördüm kendime nasıl kızıyorum ama anlatamam bir sürü karmaşık şeyin içinde en ne tonu hatırlıyorum yanii ohaoldumsmile

ulen sen hijyenmişin da...ben seni yeni akideş sandıydım....kaydirigubbakcemile3
pardoonnn......

estağfurullah canım

olumunekankayizsmile

şu an eymen bey televizyon sehpasına tutunmuş ayakta duraraktan oradaki kabloları yemek için çaba sarfediyor
sositososito

günaydın annişler felaket bi geceydi 3 gündür bööleyiz saat başı kalkıyo poposu feci pişmiş naaptıysam iyleştiremedim dün 8 kere kaka yapmış yine is deil kakası kıvamlı ama bu kadar çok yapması normal mi diş dicem ama hiç bi belirti yok ağızda allam dağılmış durumdayım uykum varmirmirmirmir

ay yerim ben onun ah ah yapan ellerinikaydirigubbakcemile3 çok zilliymiş seninkide

Son düzenleme:

canım doktora götür bence bekleme ne olduğunu doktor teşhis koysun...

burda başka gidileçek pek bir yer yok zaten...uzak yerlerede yalnız başıma hiç gitmedim..kaybolurum diye...sempatiksalakcinni bir yer bilmiyorum aslında istanbulda...

ay çok yapmış ya..bence dr ye götür..pişik içinde trosyd önerebilirim çok iyi geliyor...geçmiş olsun...

kurula ve pudra sür canım troysd vermişse o daha da pişik yapıyor sakın kullanma Nivea'nın pişik kremi iyileştirmişti bizimkini

slm

istanbulluların hepsine kırıldım birtek burcu haric ben pazar günü geliyorum dedim kimse ilgilenmemiş alacağınız olsun çok üzüldüm

Asıl ben Şebneme küstümmmm... Pazratesi süt iznim ben gelebilirim inşallah dedim. HAfta sonu olursa zor yaf koca kişisi evde ona sen otur ben gezmeye gidiceğim dersem o da beni Esin ile bırakıp bırakıp gezmelere gider :) Bu da hiç işime gelmez...

Fatoş sizin ev nerde yaw?

Maaşallah o kuzuya, yerim onun ellerini...

Allah iyiliğini versin, o nasıl rüya be :)
Hayırdır inşallah...

estağfurullah canım

olumunekankayizsmile

şu an eymen bey televizyon sehpasına tutunmuş ayakta duraraktan oradaki kabloları yemek için çaba sarfediyor
sositososito

Esin bi doktora mı götürsen acaba?

Bizde de öyle, süt çok değil ama akşama kadar doluyor, Doruk yapışıyor :)

burda başka gidileçek pek bir yer yok zaten...uzak yerlerede yalnız başıma hiç gitmedim..kaybolurum diye...sempatiksalakcinni bir yer bilmiyorum aslında istanbulda...

Ben çalışmasam bol bol gezerdik seninle, ne güzel olurduuuu :2:

günaaydın kızlar bizimkide akşam 8 de yattı sabaha kadar 8 kere uyandı 1 kere emzirdim emziğini verip kaçtım odama 2 aydır aynı odada yatıyorduk dün odasını ayırdım öncedende odasında yatıyordu ondanmı uyandı acaba
yada öğlen verdiğim mama gaz yaptı sanırım
ya sizlewr neler yediriyorsunuz öğlen

estağfurullah canım

olumunekankayizsmile

sositososito

ay kusura bakma canım ya..
eymen bir aya kalmaz sıralamaya başlar bence..

emirhan seviyor öyle yerleri,problem çıkarmıyr çok şükür...
yok emirhan pek yeme derdinde değil..almıyor bile çoğu zaman mamayı..
palladyumun adını çok duydum.gitmek istiyorum orayada ama bir rehber lazım yanıma yolu tarif edecek...

ay ne güzel olurdu...kimsem yok kız burda benim...hep yalnızım nereye gitsem...

ben öğlen sebze çorbası veriyorum.

yorgunluktan uykusuzluktan kırmızı nokta düşünecek halmi kaldı ?akşam benimkide istedi,,bende uygunsuz günlerdeyim..o arada .emirhan uyandı..onunla ilgilendim..eşimde uyuyakalmış zavallım...

Burcu niye boşa gitti anlamadım, Doruk uyandı da yarım mı kaldı tühhh be
Esin çok geçmiş olsun Cemito ya, 8 kere kaka çok normal değil tabi ama kıvamlı diyorsun biraz yemesini mi azaltsan acaba, çok aşırı yedirilen çocuk da çok yapar ama diş olma ihtimali de muhtemel tabi, gerçi bu kadar kaka yaparsa o çocuğun pişiği nasıl geçecek CADIARZU
Selkie Ebru yeni saç modelin çok yakışmış ve sen İst.a geleli ne kadar oldu ki kimseyi tanımıyosun hiçbiyer bilmiyosun?
Yasemin neden bizi bıraktı bilen var mı?
Bu arada Kerem de acaip bir baba aşığı, ama çocuk da haklı tüm pis işlerini ben yapıyorum, sırf oyun işini babası yapıyor o da babasını çok seviyor, besle büyüt danayı tanımasın anayı dedikleri bu olsa gerek bilmiyorumkismile

bende sebze yapıyordum artık mercimek kıymalı şehriye balıklı tarhana filan verdim ama değişik bişeyler yesin istiyorum kabızlık var her sebzeyide yediremiyorum

1 gün önce 19-45de yattı 8 gibi uyumuş
ben gece 23de emzirdim sabah 6 -30 a kadar uyanmadı bende emziğini verdim 7-20ye kadar uyudu artık uyandım emzirdim yatmadan emzirip meyve ve muhallebi ve çok az tarhana çorbası içmişti banyo yaptırdım ve gece için uyku kremiyle masaj yapıp yatırmıştım bugünde öyle yapacam dün hiç uyutmadı beni ve kendi yatak odamıza geri alacağım

küsme canım ayarlayamazsak bile ben pazartesi buluşurum seninle :)

günaydın herkese

büyük ihtimal pazar erken saatlerde istanbulda olucam meşhurrr bir arkadaşım varya tlf da görüştüğümüz bir ihtimal pazar günü onunla görüşücem 2 yıldan fazladır birbirimizi görmüyoruz (tabii ben kendimi hazır hissedip görüşmeye gidersem ) o yüzden pazar günü için birşey diyemiyorum konuşuruz yine ama pazartesi bana uyar büyük ihtimal pazartesi gecesi dönücem birkaç evrak işim var onları halletmem lazım bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…