- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.081
Çok uzaktan gelmeyecek yaa, belki o kadar yorulmaz.
Aman ne oley, boşa gitti...
Burası da öyle, acayip yağmur yağıyor, kapkaranlık...
Bitiyor güneşli günler, napacaz bebelerle evde bilmem...
ulen sen hijyenmişin da...ben seni yeni akideş sandıydım....kaydirigubbakcemile3
pardoonnn......
Günaydın hepinize;
Dün iş yerinde sinir haldeydim neler olmuş böyle Şebnem geliyormuş canım haberim yoktu ...Kırılma bize...
Buluşmamı var yine ne zaman?Ben çok daraldım kızlae bu işlerden herseye bağırır ordum burda
Dün Hilal kanepeye tutunarak kalkma antremanı yaptı babası başında benim gözler iki çeşme çok duygusalım evde de herseye ağlar oldum eşim azcık sesini yükseltsin bana karşı olmasa da ağlar oldum...Lohusalık bitti şimdi Regli döneminde olunca da böyle oldum anlamadım ben yaaa...
Hijyenim ANNESİNİN BEBEKİ diye değiştirmiş tanıyamadım walla ...
ya ah ah yapmayı öğrendi ve adece babsının yüzüne vuruyor bana dönünce ısırmaya yada saçımı çekmeye çalışıyor çok fena bişi oldu.... yorganı üstüne çekip ceee yapıyor ben tabi ağlamakla gülmek arasında kalıyorum öyle.... delikafaduldendelikafadulden
benim kızım hiç ayakta sallanmazdı hep emerek uyurdu şimdi annem saolsun onu alıştırdı .... ha birde bu aralar babasının kucağında ayakta dolaşarka uyyumaya alıştı 11 de emdikten sonra mutlaka bunu istiyor yoksa uyuymuyor baba aşığı zilli kızlar işteeee Çok üzgünüm çoook
günaydın annişler felaket bi geceydi 3 gündür bööleyiz saat başı kalkıyo poposu feci pişmiş naaptıysam iyleştiremedim dün 8 kere kaka yapmış yine is deil kakası kıvamlı ama bu kadar çok yapması normal mi diş dicem ama hiç bi belirti yok ağızda allam dağılmış durumdayım uykum varmirmirmirmir
emzirmiyorsan doğum kontrol hapı kullan işe yarıyormuşşş bu deprasif durumlar için... birde ayet-el kürsi oku canım iyi gelir hepimizde oluyor bu durumlar arasıra kadın olmak acayip bişi yaaa neden erkekler hiç böyle şeyler düşünmez.. :bbo:
ben her akşam yatmadan okurum ama iş yerinde işlerin sıkıntısı beni bunaltı.Emziriyorum canım akşamları Son demlerini yaşasakta sütten dolayı gün içinde yine göğüslerim doluyor eskisi gibi olmasa da Hilal bayıla bayıla emiyor
emzirmiyorsan doğum kontrol hapı kullan işe yarıyormuşşş bu deprasif durumlar için... birde ayet-el kürsi oku canım iyi gelir hepimizde oluyor bu durumlar arasıra kadın olmak acayip bişi yaaa neden erkekler hiç böyle şeyler düşünmez.. :bbo:
çakmakta otururken bizde hep oralara giderdik şimdi en güzel mekanımız çamlıca bambi cafeler ama taşındığımızdan bu yanada pek dışarı çıkamadık inşalalh 29 ekim güzel geçecek...
ya ah ah yapmayı öğrendi ve adece babsının yüzüne vuruyor bana dönünce ısırmaya yada saçımı çekmeye çalışıyor çok fena bişi oldu.... yorganı üstüne çekip ceee yapıyor ben tabi ağlamakla gülmek arasında kalıyorum öyle.... delikafaduldendelikafadulden
benim kızım hiç ayakta sallanmazdı hep emerek uyurdu şimdi annem saolsun onu alıştırdı .... ha birde bu aralar babasının kucağında ayakta dolaşarka uyyumaya alıştı 11 de emdikten sonra mutlaka bunu istiyor yoksa uyuymuyor baba aşığı zilli kızlar işteeee Çok üzgünüm çoook
günaydın annişler felaket bi geceydi 3 gündür bööleyiz saat başı kalkıyo poposu feci pişmiş naaptıysam iyleştiremedim dün 8 kere kaka yapmış yine is deil kakası kıvamlı ama bu kadar çok yapması normal mi diş dicem ama hiç bi belirti yok ağızda allam dağılmış durumdayım uykum varmirmirmirmir
slm
istanbulluların hepsine kırıldım birtek burcu haric ben pazar günü geliyorum dedim kimse ilgilenmemiş alacağınız olsun çok üzüldüm
çakmakta otururken bizde hep oralara giderdik şimdi en güzel mekanımız çamlıca bambi cafeler ama taşındığımızdan bu yanada pek dışarı çıkamadık inşalalh 29 ekim güzel geçecek...
burcum tatalım senin krımızı nokta böyle geçemsi kötü olmuş zaten isteksizdin şimdi durum daha kötü olmasın bak valla dikakt et eşine sahip çık ... dün gece bizimkide istedi bi kırmızı nokta ben selini uyuturken uyuyakalmışım sonra rüyamda adamı evlendirriken gördüm kendime nasıl kızıyorum ama anlatamam bir sürü karmaşık şeyin içinde en ne tonu hatırlıyorum yanii ohaoldumsmile
estağfurullah canım
olumunekankayizsmile
şu an eymen bey televizyon sehpasına tutunmuş ayakta duraraktan oradaki kabloları yemek için çaba sarfediyor sositososito
ben her akşam yatmadan okurum ama iş yerinde işlerin sıkıntısı beni bunaltı.Emziriyorum canım akşamları Son demlerini yaşasakta sütten dolayı gün içinde yine göğüslerim doluyor eskisi gibi olmasa da Hilal bayıla bayıla emiyor
burda başka gidileçek pek bir yer yok zaten...uzak yerlerede yalnız başıma hiç gitmedim..kaybolurum diye...sempatiksalakcinni bir yer bilmiyorum aslında istanbulda...
estağfurullah canım
olumunekankayizsmile
şu an eymen bey televizyon sehpasına tutunmuş ayakta duraraktan oradaki kabloları yemek için çaba sarfediyor sositososito
Ayfercim daha bişey belli değil, Şebnem'e göre ayarlamak istiyoruz, inşallah olur.
Doruk alışveriş merkezlerinde asla durmuyor. Avaz avaz bağırıyor, beni deli ediyor, açıhavada gezmek istiyor küçük bey. Senin için Palladium'u da önerebilirim, evine çok yakın değil ama çok ferah...
Çok sıcak havayı da sevmem ama güneş olsun...
Bakalım, bu tatilden ümitliyim, tatil dönüşü bilgi veririm :)
Doruk sizinkilerin tam tersine, bana takmış vaziyette. Özellikle gece uyandığında babasına hiç yüz vermiyor, babası uyutmaya çalışırsa, onu eliyle ittirip bağırıyor, ben yaklaşınca susuyor hemen :asigim:
Benim oğluş her uyandığında sallanmak değil ama emmek istiyor.
Fatoş sizin ev nerde yaw?
Maaşallah o kuzuya, yerim onun ellerini...
Allah iyiliğini versin, o nasıl rüya be :)
Hayırdır inşallah...
Esin bi doktora mı götürsen acaba?
Bizde de öyle, süt çok değil ama akşama kadar doluyor, Doruk yapışıyor :)
Ben çalışmasam bol bol gezerdik seninle, ne güzel olurduuuu :2:
günaaydın kızlar bizimkide akşam 8 de yattı sabaha kadar 8 kere uyandı 1 kere emzirdim emziğini verip kaçtım odama 2 aydır aynı odada yatıyorduk dün odasını ayırdım öncedende odasında yatıyordu ondanmı uyandı acaba
yada öğlen verdiğim mama gaz yaptı sanırım
ya sizlewr neler yediriyorsunuz öğlen
Asıl ben Şebneme küstümmmm... Pazratesi süt iznim ben gelebilirim inşallah dedim. HAfta sonu olursa zor yaf koca kişisi evde ona sen otur ben gezmeye gidiceğim dersem o da beni Esin ile bırakıp bırakıp gezmelere gider :) Bu da hiç işime gelmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?