2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

afiywet bal şeker olsun hilal kuzuyaaa.. . napalım inşalah senin bu durumun çabuk geçer diyelim o zaman canım...

burda başka gidileçek pek bir yer yok zaten...uzak yerlerede yalnız başıma hiç gitmedim..kaybolurum diye...sempatiksalakcinni bir yer bilmiyorum aslında istanbulda...

ya enden kaybolasın çık dolaş hoş söylemek kolay evlisin ve iki çocuklusun bekrken bayılrısdım kaybolmaya ):)) şimdi işten eve evden işe anca haftasonları koca ile gezebilyirouz... şüküüüüüüürrrrrrrrr :)) ))

Fatoş sizin ev nerde yaw?

Allah iyiliğini versin, o nasıl rüya be :)
Hayırdır inşallah...

Bizde de öyle, süt çok değil ama akşama kadar doluyor, Doruk yapışıyor :)

canım ebn çakmakta oturuyordum 1 ekim itibari ile esatpaşaya taşındım işyerimin ve tabi annemin evinin tam karşısına :):)

valal rüya berbat bişeydi sabah sıkı sıkı sarıldım dedim bırkamam seni kimselere haberin ola... ):):)

doruk paşamada maşşalah afiyet bal şeker olsun..

canım önceden annem aşağı indiriyordu ama havlar soğudu gelirken üşür diye artık bıraktık bu durumu şimdi ;

sabahları annem kahvaltı veriyro ama öyle karışım değil kendi yedikelrinden oanda yediriyor birazda kahvaltı maması veriyor artık biberon kullanmıyoruz biz.. kaşıkla herşey..

saat 12,30 a kadar birazda çorba içiriyormuş öyle diyor sonra beni emiyor sonra yine çorba meyve yoğurt bunalrdan yiyormuş azar azar karışık şekilelrde bidüzeni yokmuş...

annem büskivi felanda veriyro eline...

akşam 5 ten sonra hep emiyor bizimle birlikte sofrada yemeklerden pilavdan yiyor tüm yemekler tuzsuz tabi.. varsa sebze çorbasından yine veriyorum ben yatmadan önce su ile birlikte

sonra gece benim mesaim başlıyor sürekli emiyor hatta yalancı emzik yerine kullandığı oluyor beni..

benimki de evde, ama bi kereden bişi olmazdı yaw :)

Fulyacım ya sebze püresi-çorbası ya da evde pişen yemeklerden (severse tabi).

Hee o konuda yardımcı olamıcam, ben tarif edersem Ankara'dan çıkarsın kanımca. Beceremiyorum yol tarif etmeyi, araba kullanmayınca yola dikkat etmiyorum, yürüyüş yolunu anlatıyorum, hep kayboluyor millet :)

ay ne güzel olurdu...kimsem yok kız burda benim...hep yalnızım nereye gitsem...

ben öğlen sebze çorbası veriyorum.

Ağır tahrik var, istifa mı etsem

yorgunluktan uykusuzluktan kırmızı nokta düşünecek halmi kaldı ?akşam benimkide istedi,,bende uygunsuz günlerdeyim..o arada .emirhan uyandı..onunla ilgilendim..eşimde uyuyakalmış zavallım...

Uyuttuktan sonra devamı geldi ama konsantrasyon bozulmuştu bi kere

küsme canım ayarlayamazsak bile ben pazartesi buluşurum seninle :)

Pazar da bizimle buluşucan mı peki?

canım çok sağol,,ben 7 sene oldu buraya geleli ama çoçuk ev derken birde eşim eve geç gelir..hafta sonuda ev kuşudur çıkmayız bir yere...arkadaşlarım var komşularımdan 2 si çalışıyor diğer ikiside bütün gün evde çoçuk bakıp büyüten bir yere çıkmayan guruptan...birde bu sen eancak kendime gelmeye başladım....büyük oğlum la bir yere gitmek çok zordu...çok duraksız bir çoçuktu ..gidip rezşl olmaktansa evde oturuyordum..ama artık büyüdü ve yeni yerler öğrenmek açılmak istiyorum biraz...emirhan rahat bir çoçuk eraya kıyasla bana pek problem çıkarmıyor dışarda...

bekrken bende hafta sonu kimse tutamazdı evde...çoçuklar ve koca olunca zor tabi...ama bir gps almaya niyetim var...onun belki faydası olur...

bende arabayı kendim kullanmadımmı hiç dikka etmem yola...o nedenlede öğrenemiyorum bir yeri...o konuda bende iyi değilimdir...

canım doktora götür bence bekleme ne olduğunu doktor teşhis koysun...

ay çok yapmış ya..bence dr ye götür..pişik içinde trosyd önerebilirim çok iyi geliyor...geçmiş olsun...

kurula ve pudra sür canım troysd vermişse o daha da pişik yapıyor sakın kullanma Nivea'nın pişik kremi iyileştirmişti bizimkini

ya doktoru aradım ulaşamadım birazdan bi daha aricam çok yedirmiyorum herzamanki kadar yiyor tyrosyd kuullanıyodumii geliyodu o da bi işe yaramadı şimdi travocort kullandım dün biraz iileşir gibi oldu ama sabah yine kötülemiş ben çıktıktan sonra off allahtan annem burda bebeğe o bakıyo 2 gündür yoksa aklım kalacaktı annecim çok özeniyo ilk torun ööle altını açıyo bırakıyo arkasından siliyo beli dizleri hasta ama hiç banamısın demiyo öğle arası gidiyim eve kendi doktoruna ulaşamassam başkasına gidicem

Ah yavrum ya kıyamam ben ona, Esin çok geçmiş olsun.

şu meşhur arkadaş kimkiiii????

Herkese günaydınnn gününüz benimkinden aydın olsun ben cok gıcıgım bugün:bbo: Esincim geçmiş olsun ama normal değil gibi geldi bana enfeksiyon mikrop falan olmasın bağırsaklarda? Bence acil bi gayta tahlili yaptır canım inşallah bir şey çıkmaz ama için rahat eder..
Bugün ben pek bi gıcık başladım güne belirli birşey de yok da öle heyheylerim tepemde, havada k.cıma benziyo ivrenççç..Yemek yiyemiyom diye mi böyle oldu ki..

canım benım gecmıs olsun, bence de bı doktora danıs...
yerim ben cem pasayı, hemen duzelır ınsallahh :asigim:

Selamlara.s.

şu meşhur arkadaş kimkiiii????

Şebnemin kalbini çarptırmaya başlayan eski bi arkadaşıaklinialirimsmile

eet evet kesin yiyemediğinden, hayat çekilmez oldu di midelikafadulden

kız hande sen de recim yapıyon sana da heyheyler geldi mi??

yok o böyle çok mutlu:))

açlık insana adam öldürtürün en büyük kanıtı da Derya olmuş, hava için söylediklerin de çook ayıp bak Allah ın gücüne gider yersin bi yıldırım kafana aklın başına gelir kaydirigubbakcemile3

Geldim son mesajlardan daldım içeri:))

Burcu ayıp etmiş Doruk paşa ama olsun bi dahakine daha yolunda gider işler inşallah:))
Esin geçmiş olsun cnm, çok rahatsız ediyodur pişik te onu yavrum
Anladığım kadarıyla Şebnem pazar buluşmasına gelemeyecek, o halde sonraki cumartesine bıakın buluşmayı yaw

canım çok geçmiş olsun inşalah çabucak çözüm bulursun...iyi bir doktora denk gelirsin...

kesinlikle al çok işe yarıyoradresi yazıyorsun sana en kestirme ara yolalrdan götürüyor .. ehryer kolay heryer bildik oluyor valla...

Selamlara.s.

eet evet kesin yiyemediğinden, hayat çekilmez oldu di midelikafadulden

yok o böyle çok mutlu:))

Akşamları ben meğersem dur durak bilmeden yiyomuşum öle elim kolum boş kaldı mal mal oturuyorum canım sıkılıyo midem gurulduyo sigaraya yuklandım o da mıdemi agrıtıyo..Yok mu bunun caresı yaa hergun acayıp basım agrımaya başladı bi de..Ay amma mızmızlandımm

Yav hakketten kocişi haşladımm telde adam çinde, saat istemiştim ondan istediğim gibi bulamamış başka almış saydırdım durduk yerde bendeki şımarıklığa bakarmısın yani :mymeka:
essekler kovalıcak beni yakındırklava:

Edepsiz sıpa işte :) Babasından yedi kalayı, haberi yok...
Bence de gelecek hafta daha iyi olur buluşma için, ama hava nasıl olur onu bilmem. Bi de bayram öncesi deyip kaytaran olabilir kanımca...

kıs hava hakkında doğru konuş valla çarpılacaksın...

Selamlara.s.

:))[/B]
,

evet evet biliyroum o adamı o yüzden sordum öyle o kimm diyeeee ... hani bakalım nasıl anlatacak onu bize diye ama cevaplamadı :umursamaz:

delüüüü kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

doktra cepten ulaştım isal değilse sorun yok beslenmesinde bişeyi değiştirmişsinizdir dedi bağırsaklar alışmay çalışıyodur dedi inek sütü vermiyosun dimi dedi yok dedim o zaman sorun yok bekle bi süre kilosuna bak kilo alımı durursa getir dedi dedim zaten duruyo almıyo nası anlicam bekle dedi off nacam ben şimdi anlamadım ne kadar bekliyim dedim bekle dedi 3 günde sürer 20 günde anlamadım gitti yaa

Edepsiz sıpa işte :) Babasından yedi kalayı, haberi yok...
Bence de gelecek hafta daha iyi olur buluşma için, ama hava nasıl olur onu bilmem. Bi de bayram öncesi deyip kaytaran olabilir kanımca...

kesin olur çünki bayram temziliği ve alışverişi her eve lazım oalcak .. senin tabe yardımcın var ... ya bişi sorcam aylık ne kadar ödüyorsun yardımcına ??

taaa çindeki adam tebrik ediyorum seniii..... :lepi: bence o yanlış aldığı saatide getirmese yeridir )::) sakin ol biraz be güzelim :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…