2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Enfeksiyon olsa ishal olurdu, ben hala fazla yemekten ya da dişten diyorum, ya da herşeyi ağızlarına sokuyorlar ya belki de ondan hafif mikrobik bi durumdur

aammmaaann bu doktorları anlamıyorum birde erkek doktorlar biraz daha rahat oluyorlar kanımca yani biizm ali bey öyle ufak tefek şeylere takılmıyor... neyse bekle bakalım inşallah geçer.... sana telefonunu vereyim birde onu ara sor bakalım istresen canım ???

ben de bugün diyete başlıyorum
dün görümcemdeydik eşi bana bakıp bakıp gülüyor
şaka yaparken cozıtan insanlar vardır yaa

ben de dedim ki hayırdır... bu ne gülüşü bu halinle hala yiyor musun der gibi...
hala gülüyor kayınvalidem o kadar olacak bi şey yok haline dedi
o da he tığ gibi olacak değil biraz kalın tığ olsun dedi...

püffffffff çok canım sıkıldı ama iyi oldu bir hırslandımki anlatamam

ben de ne dedim ben böyle değildim edenler utansın dedim o da doğru diyorsun dedi sustu kaldı...

Son düzenleme:

Esincim, gıcık oluyorum senin şu doktora...
3 gün falan bekle, olmadı götür, baksın dana...
Çocuk huzursuz aynı zamanda, ne angut adam yaaa...

600 ödüyorum canım...
Bu arada ben yardımcı olmasa da bayram temizliği alışverişi falan yapmam, çünkü bize kimse gelmez, en küçük biz olduğumuz için hep biz gideriz :) Hatta bu bayram sadece anneanneme ve babaanneme gidecem, sıkıldım 40 kapının ipini çekmekten. O yüzden tuzum kuru yani.
Bi de gelecek hafta 6 kasım oluyor, erken değil mi bayram temizliği için, çocuklu ev bizimkiler, 1 haftada batar çıkar yine...

ay doğru diyosunn canım tövbe diyim..sinirimi nerden çıkaracağımı bilemedim birazdan pilatese gitcem acıcık endorfin salgılarımda kendime gelirim inşallah

Esincim bence bi garip bu doktor günde 8 kere kaka yapması ishal olmasa bile anormal görünmüyor mu bunun için dr olmaya gerek yok başka birine mi göstersen acaba?

Seyyalcim bana sormadın ama ben sölm benim gündelikçi gğnlük 80 alıyo ama süpper temizliyo ortalamada böyle.. Evet hıı hıı sakin olmalıyımmmm:kedi:

Esin bak pişik için Kadir Tuğcu da bunu buldum:
Oksitin gibi koyu bir pişik kremi kullanın. Günde 2 defa pişik kremi yerine "Ultralan pomat" kullanın, her pişikten evvel, eczanede hazırlatacağınız "%3 Eau borique 300ml." ile ,temizlenmiş popoyu nemlendirin.

doktor hakkında söyledikelrine katılıyorum canımm...

bir hafta değil valla bir günde bile batırıyor selin salonu .. hergün halının üzsütüne örttüğüm örtü yıkanıyor sayesinde...

çok be

ben ne zaman bi gündelikçi çağırayım da evi temizlesin desem annem atlar hemen dur paran boşa gitmesin ikimiz bi günde hallederiz diye beş kuruşta almaz

istediği bi hediyeyi zor alırım valla artık çok yük oluyorum selinede o bakıyor ondan da bişi almıyor torunum diye...

bende bak selin sana ne almış diye seveceği bişiler almaya çalışıyorum sık sık ne bileyim pike takımı pantolon gibi şeyler aldım mesela bu ay

birde taşınırken çok yoruldu diye sabah çekmecesine para bırakmıştım çok kızdı hala duruyor o paran zorda kalırsan gel iste dedi :):)) ay nerden enreye giti konu :)):)

ay Seyyalcim bana sormadın ama ben sölm benim gündelikçi gğnlük 80 alıyo ama süpper temizliyo ortalamada böyle.. Evet hıı hıı sakin olmalıyımmmm:kedi:

dur bakalım bu bayram temizliği için gerek yok daha yeni taşındık heryer temiz ben hallderim ama öünmüzdeki ay anneme çaktırmadan birini bulayım çok yoruluyorum öyle uğraşamıyorum valla...

Enfeksiyon olsa ishal olurdu, ben hala fazla yemekten ya da dişten diyorum, ya da herşeyi ağızlarına sokuyorlar ya belki de ondan hafif mikrobik bi durumdur

Keyfi nasıl cem in mızmız mı normal mi? karnını çekiyor gibi ya da gazı var gibi bir durumu var mı?

ya ne yapacağımı şaşaırmış durumdayım şimdi eve gidip yemesini düzenlicem sıradan bi menü hazırliyim 2-3 gün deniyeyim gece çok huzursuz saat başı uyanıyor ama uyanıkken çok mutlu çuk hareketli o yüzdn karar veremiyorum huzursuz mu beni antakyadada bi doktorum var ama 17 30 dan sonra arayın diyo onu ariyim akşama aylin notunu aldım 12 olmadan çıkayım eczaneye yetişeyim hadi görüşürüz öğleden sonra tabi ekspertiz çıkmazsa

bu arada hepiniz saolun siz olmasanız böyle zamanlar çok daha zor geçer rahatlatıyor size akıl danışmak öptüm sizleri

Terbiyesizmiş kendisi, kalın kalas diyebiliriz.

Canım bana haftada 4 gün geliyor, 600 çok değil aslında.

Anneciğinin ellerine sağlık ama yazık yaa, ben istemiyorum valla bizim ev için bişiler yapmasını...

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
75 kılo 300 gram olmusum :lepi:
kaldı gerıye 15 kılo 300 gram

alkisalkisalkis

Ben yemeğe gider, 1 saat sonra burda buluşalım :)

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
75 kılo 300 gram olmusum :lepi:
kaldı gerıye 15 kılo 300 gram

Günaydın da hedefleri biraz daha az koyarsan işin kolaylaşır gibime geldi. bu ne be 15 kilo 300 gram pehhh. erdiğin kilo için de tebrikler cnm

hişt hişt sakin ol cnm pek bi panik havasında gördüm senisengözlerimebaksanab

kızlar canınızı sıkmak istemiyorum aslında kusura bakmayın

artık dayanamıyorum çok yoruldum gücüm kalmadı artık birsürü borç hergecen gün artıyo ev kirası aidatı ne yapıcam bilmiyorum gittiğim heryol biryerde tıkanıyo annem kredi alıcaktı ama eskiden kalma bir borç avukatlık olmuştu vermemişler kredi benim toplamda 5000 lira bulmam lazım bulamıyorum bunun sonucunda da eve haciz gelmesine katlanmam gerekiyo bittim atık ...... daha fazla yazamayacağım pardon

Yuh artık. Biz hala yeni doğum yapmış hanımlar sayılırız. Vücut 2 yılda toplanıyor diye çok söyledi bana kuzenlerim. Çok ayıp Sen moralini bozma pınarcım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…