2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah bi kolaylık versin, bi çıkış yolu göstersin inşallah cnm benim. Çok zor bir durumdasın ama hiç belli olmaz inan ummadığın bi anda beklenmedik bi şekilde rahatlatır inşallah mevlam seni

ben bi ara yapmıştım ve çok memnun kalmıştım cnm, acayip sıkılaştırıyor. ama sıkıcı bi spor ne yalan söyliyim:1rolleyes:

Ben de çok sıkılıyorum sporun her çeşidinden, yogaya başlamıştım 1 ay sonra kaçar gibi bıraktım, spor salonuna yazıldım 3 ay ödedim diye gittim ordan da bitince kaçtım, şimdi pilatese başlıyorum hadi hayırlısı bu göbekteki deri fazlalığı beni deli ediyor sıkılaştırmam lazım :sinifsinif: masajla bölgesel incelmeyi sordum 1000 TL dediler, 2-10 cm arası kesin sıkılaşırsın diyorlar ayrıca yağ da yakıyormuş bakalım bi arkadaş gidecek ona o fayda görürse belki ona da giderim.

nan senin medyum nerelerde bi randewu ayarlasana banaaklinialirimsmile

Medyum muuu? Öznurrr öyle bir durum mu var biliyor mu gerçekten?nerde oturuyor?

evet kızlar benım oyle bır medyumum var.arada bır gıderım su ana kadar da ne dedıyse oldu.en son ornek " ıse doneceksın ama 2 yada 3 ay calısıp cıkacaksın "" dedı.bende pehhhhh baslarsam neden cıkayım demıstım kendısıde cocuguna bakmak ıcın cıkacaksın demıstı.
lafı harfı harfıne dogrudur.anadaly yakasında erenkoy de evı.

yok hayatım hedef falan koymadım.mumkun mertebe dıkkat etmeye calısıyorum o kadar.hedef koyarsam cok kasarım kendımı bılıyorum.

15,3 fazlalığın mı var :1shok: fotolardan hiç belli olmuyordu, ya ben 2 kg yi veremiyorum ay bana bi çareee

Aylın resımlerde tıg gıbısın.fotomontaj falanmı resımler yoksam sen pımpırıklı mısın ?

canım kul sıkısmayınca hızır yetısmezmıs.Allahım bır an evvel yardımcın olur ınsallah canım benım.uzme kendını sutun gıder.vardır bır hal caresı hallolur ınankı.

Fatma anne kız dayanışmanız ne güzelmiş. Selin büyüyünce sizde böyle olursunuz inşallah.

Şebnem seni çok iyi anlıyorum bana da kefil olduğum ev kredi nedneiyle 64 bin için maaşıma haciz gelmesi söz konusu ben hergün ölüp ölüp diriliyorum benim dışımdaki herkes pek bir rahat. Rabbim hepimize yardımcı olsun.

canım amin inşallah annemle çok sık atışırız ama ne o bana ne ben ona kıyamayız hiç... annemin kıymetini yeni yeni anlıyorum aslında ben...

burcum bende aslında annemin hiç bişeyi geçsin istemiyroum her eşyde akrşılığını hep vermeye çalışırım ama annem çok iyi niyetlidir ben kızmasam hergün hem yemeğimi yapacak hem evimi temizleyecek yemin eiyorum tartışa tartışa çektim elini biraz üzerimizden..... canım arkadaşım snede gündelikçini hiç kesme mevlam hiç yormasın snei işlerini iyi eylesin...

[QUOTEMAVIDUSLER kullanıcısından alıntı
kızlar canınızı sıkmak istemiyorum aslında kusura bakmayın

artık dayanamıyorum çok yoruldum gücüm kalmadı artık birsürü borç hergecen gün artıyo ev kirası aidatı ne yapıcam bilmiyorum gittiğim heryol biryerde tıkanıyo annem kredi alıcaktı ama eskiden kalma bir borç avukatlık olmuştu vermemişler kredi benim toplamda 5000 lira bulmam lazım bulamıyorum bunun sonucunda da eve haciz gelmesine katlanmam gerekiyo bittim atık ...... daha fazla yazamayacağım pardon ][/QUOTE]

CANIM BENİM YAA MEVLAM YARDIMCIN OLSUN ... İNŞALLAH HALLOLUR İŞLERİN KOLAYLIKLA ...

selam canolar..
yagmur u uyuttum bi bakem dedim..
birazdan cıkıcam saglık ocagına ..annemi bekliorum..
tahlil sonuclarımı alıcam..

MERHABALARRRRR.....
Nasılsınız canlar doğduğundan beri DOĞAN ilk kez bugece deliksiz 5 saat uyudu.O uyudu ama ben uyudummu hayır zırt pırt kalktım alıştı vucüt sürekli uyanmaya tabii bide arada bakıyorumbuçocuk nşye bukadar uyudu bişeymi oldu diye.Bide kabus gördüm eşim uyandırdı çokkorkmuştum.Kızım gelicek birazdan.Kendimlen öviniyim biraz biçok kişi diyodu çok iyi yetiştirmişin kızını diye dün kreşteki öğretmenlerde demiş çok iyi yetişmiş falan bisürü övgü falan şimdi onlarıda yazsam megoloman olurum yani.Ama hergüzelin bi kusuru varya hiçbişey yemiyomuş bitürlü yemek alışkanlığı veremedim çocuğa.
-----ESİN canım herkes gibi bende troysd önericem arı zeytinyağıda sürebilirsin popoya.Patatespüresi falan yedir kaka tahliliyaptırsen doktora bakma işini sağlama al.Kaçgündür çocuk ishal 3 gün bekle demiş peski pes.GEÇMİŞ OLSUN CANIM..
----şebnem üzülme canım borçsuz bikişi yok şurda bi iş olmazsa biiş olur.Mutlaka herşey düzelicek.Rabbim bi kapı kapatırsa bi kapı açar..

oyy maşallah o şirineye annesi, yeme alışkanlığı da zamanla düzene girer inşallah merak etme cnm. benim büyük anasınıfında başlamıştı düzenli yemek yemeye

günaydınnnn bacılar

o zaman sana örnek anne ödülünü veriyorum..:hooray:vereliniortak
fekkat yeme alışkanlıgından -1 ceza puanı..lmaz:lmaz:
önce her anne kendi gözünde şööyle bi bakar..hal ve hareketlerine...
sonra eger diyebiliyosaki helal bana ..cocugumu güzel yetiştirmişim be..budur..
işte bu bütün verdiğin emegin karşılıgı ve hediyesi olarak geri döner..
ama şunada inanıyorum ki..her cocuk aslında kişiliğiyle dünyay gelir..
sen sadece şekillendirirsin...yerimseniben

cemiye çok geçmiş olsun annesi.
ben pişik olunca kurulayıp pudra döküyorum.iyi geliyo.

Edepsiz sıpa işte :) Babasından yedi kalayı, haberi yok...
Bence de gelecek hafta daha iyi olur buluşma için, ama hava nasıl olur onu bilmem. Bi de bayram öncesi deyip kaytaran olabilir kanımca...
hahaha burcum siftahı yaptıysanız sonu gelir cnm ..
evet bayram öncesi ben hiç bir yere gidemem.
hatta şimdiden başlamak istiyorum temizlige,
ama başlayamıyorum işte..:))yagız ın yarın saati geçmiyo uykusu..
çocuklu bayanızda sanki çocuklarımız etrafımı kirletiyo..
kızz dur hada ne dünleri olucak..
cnm allah yardımcın olsun..
takma bu kadar bakarsın olmadık yerden güzel haberler paralar çıkar.

babası yagmur a bi banka hesabı actırdı..
azdan coktan atıyoruz bişiyler..şimdiden birikmesi ve ihtiyaz duyulan anlar bi kenarda onun için bi birikim olması avantaj olucak..
:1rolleyes:

tek başına ev geçindirmek hele ki çalışmıyorsan çok zor gerçektende en kısa zamanda düzelir inşallah biz bile bu ay sıkınıtya girdik eşimin cüzdanının çalışması çok kötü olmuştu zor bir durum gerçekten de üzülme canım İstanbul'a geldiğinde görüşelim....

tünaydın hanımlar napiyinizzz ben kahvaltı yapıyorum yapmayan varsa buyursun gelsin ebuş ii yapmışsın ben sevgi pıtırcığıma hamişken açtım birikiyo çok da ii oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…