2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tünaydın hanımlar napiyinizzz ben kahvaltı yapıyorum yapmayan varsa buyursun gelsin ebuş ii yapmışsın ben sevgi pıtırcığıma hamişken açtım birikiyo çok da ii oluyo

ben de uyuttum yiyorum şimdi bişiler:))
biz de Furkana açmıştık öyle bi hesap ama sonra da yemiştik çocuğun parasını evi alırkenbilmiyorumkismile

Ben de bu akşam başlıyorum memnun musun?
Memnunum canım hem sıkılaştırıyo hem de ağrılarıma iyi geliyo..evet biraz sıkıcı ama napimm yemek yerken düşüncektim onu

canım yakışıklıya çok geçmiş olsun a.s.

ya siz böyle 2 kg dert ediyorsunuz benimde en az 10 kg vermem gerek :bbo:

Aynen benim de..Milletin ayy yüzün çok güzel demesinden sıkıldım kibarca şişkosun diyolar çünkü böyle diyerekklava: doğum yaptık ayol tabi kilomuz varr

klava:

Şu Tuba Büyüküstün güzel kadın ama çok soğuk bişi yaa, reklamı da çok itici olmuş bence
Alın size günün sorusu, Beren mi güzel yoksa Tuba mıaklinialirimsmile

Şu Tuba Büyüküstün güzel kadın ama çok soğuk bişi yaa, reklamı da çok itici olmuş bence

bence beren güzel hemde gülüşü felan çok tatlı

ama size ne yalan söyliyeyim hepsinide izlerken sinir oluyorum diyorum bunalr ne yapıyor bakarsan işlerini bile ddoğru yapmıyorlar ama yaşadıkalrı hayat oturdukalrı evler süper berdan mardini bence bi halt etmez bi adam ama yaptığı düğünü gördüm yuh dedim yaaa adam yılalrca kafa patlatıyor prof oluyor o böyle hayat yaşamıyor ama aman aman haldan düştüm diyen bi adam lüks içinde yüzüyor ve be bizim sayemizde oluyor diye gıcık oluyorum hepsinede ):))

çatlak durdun durdun bu nerden çıktıkaydirigubbakcemile3

miral bak ben geldim
dün sordum sonra sen yoktun sonra ben osmanı izlemeye gittim sonra geldim sonra sen yazmıştın sonra ben çok ağladım osmana sonra işte yaf ben bu diziyi izlerken duygusala bağlanıyorum yaf habire ağlıyorurmmafoldumben

Benim doktorum demişti ki o tamamen kişiliğiyle doğdu sen sadece resmi bitmiş bir ressamın son vurduğu fırça darbeleri kadar etkili olursun o resim üzerinde.

çocuklu bayanızda sanki çocuklarımız etrafımı kirletiyo..
kızz dur hada ne dünleri olucak..

B]

onlar batırmıyor ama biz onlara yok yorgan ser yok oyuncaklarını getir önlüğünü getir yemeğini yedir aman mama tabağı ortada kaldı falan derken dağıtıyoruz evi.

yağız uyurken bişeyler atıştırayım acıktım yavvv

aaaa sen yemek yiyor musun ki? ben senin o kiloya düşmek için fotosenteze başladığını düşünüyordum, yemek yiyen birinin o kadarcık kiloda olması zor da (kıskançlıktan çatlayan smiley)

İkisi de benden güzel, o yüzden aman o güzel bu çirkin diyemem

ya kızlar oglum yatagımda uyuyordu,
bende bişeyler atıştırasyım dedim mutfaga gittim gitmemle sesi geldi..
koştum hemen baktım uçta bir elini atsa aşagıda korktum yav lokma bogazıma dizildi..
ya odadan çıksam uyanıyo ne bu anlamadım kokumumu alıyo..ben çok sıkıldım ama bu durumdan..
yiyemedim bugün böyle akşamı ederim artık..

Pişşt kızlar bi haber vericem, elime bi broşür geçti, bu c.tesi Silivri Maxi de saat 10dan itibaren İstanbul-İzmir-İnegöldeki mobilya-halı ve ev tekstili fabrikalarının kapanışı nedeniyle tüm ürünler 1/3 fiyatınaymış, aynen böyle yazıyor. hatta yatak odası takımı için 425 TL oturma grubu 330 TL diye de örnekler vermiş. Haberiniz olsun.

kız hande sen de recim yapıyon sana da heyheyler geldi mi??

Selamlara.s.

Şebnemin kalbini çarptırmaya başlayan eski bi arkadaşıaklinialirimsmile

eet evet kesin yiyemediğinden, hayat çekilmez oldu di midelikafadulden

yok o böyle çok mutlu:))

canım bende rejım yapıyorum ama meralin de dedıgı gıbı mutluyum bu durumdannsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

yaaa ne bulusması bana da dıyın bı bakemm aklinialirimsmile

Baaaak ben demiştim bu kız yemiyo fotosentez yapıyo diye aklinialirimsmile

Yedim yedim geldim, biraz iş yaptım, sonra dayanamadım yine açtım topiği.

Meral nerden esti, Beren mi Tuba mı?
Beren daha güzel sanki, Tuba soğuk geliyor bana da...

Ben dizi mizi izlemiyorum, yeni dizileri hiç bilmiyorum, eskileri de bıraktım zaten, uyanık kalabildiğim zamanlarda film izliyoruz beyimle. Onları da ertesi güne unutuyorum zaten :)

ben de ağlıyorum Osmana yaa. ne güzel oynuyo ama çocuk bayılıyorum.en çok onun için izliyorum o diziyi

kızım sen akıllanmıyacan, bi daha mı düşmesini bekliyosun, kendi yatağında yatırsana çocuğu

bence ıkısıde cok guzel ama beren daha sempatik ve oldugu gibi gorundugu ıcın beren diyorum meralcimm sempatiksalakcinni

merhaba herkese güzel neşeli günler
umarım herkeste herşey yolundadır :) uykusuzluk azıcık sinir dışında tabiii....
evimi topladım sadece elektirikli süpürgeye verecm zeynomu bekliyom uyansın beraber yapacaz eee anasına ecik yardım ede muhallabryi zorla yediridim akşam ve gece sadece 1 kere uyandı sanırım derdi açlıkış yavruumun kurutma makinası siparişi verdik burda çamaşır olay balkonumda yok evdee kurutamıyorum kolaylık olacak bana

hiçbiri ben daha güzelim :))) dermişim tabiki bence tugba daha güzelsempatiksalakcinni

tabi cnm yerleri demiyorum ki fayanslar,camlar.kapılar,buralar var temizlik önceliginde..
yiyorum tabi sen benim yedigimi görsen agzın açık kalır, ama çok düzensiz yerim,,
yok yaaa ben aslında daha fazla kilo vermek istemiyorum..yanlar hariç..

bu arada dün bana menü yazıp zamanlarını harcayan herkese çok teşekkürler bosnanın beslenme planını uygulamaya başladımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…