- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.161
tünaydın hanımlar napiyinizzz ben kahvaltı yapıyorum yapmayan varsa buyursun gelsin ebuş ii yapmışsın ben sevgi pıtırcığıma hamişken açtım birikiyo çok da ii oluyo
Memnunum canım hem sıkılaştırıyo hem de ağrılarıma iyi geliyo..evet biraz sıkıcı ama napimm yemek yerken düşüncektim onuBen de bu akşam başlıyorum memnun musun?
canım yakışıklıya çok geçmiş olsun a.s.
ya siz böyle 2 kg dert ediyorsunuz benimde en az 10 kg vermem gerek :bbo:
Milletin ayy yüzün çok güzel demesinden sıkıldım kibarca şişkosun diyolar çünkü böyle diyerekklava: doğum yaptık ayol tabi kilomuz varr
klava:
Şu Tuba Büyüküstün güzel kadın ama çok soğuk bişi yaa, reklamı da çok itici olmuş bence
Alın size günün sorusu, Beren mi güzel yoksa Tuba mıaklinialirimsmile
Şu Tuba Büyüküstün güzel kadın ama çok soğuk bişi yaa, reklamı da çok itici olmuş bence
o zaman sana örnek anne ödülünü veriyorum..:hooray:vereliniortak
fekkat yeme alışkanlıgından -1 ceza puanı..lmaz: lmaz:
önce her anne kendi gözünde şööyle bi bakar..hal ve hareketlerine...
sonra eger diyebiliyosaki helal bana ..cocugumu güzel yetiştirmişim be..budur..
işte bu bütün verdiğin emegin karşılıgı ve hediyesi olarak geri döner..
ama şunada inanıyorum ki..her cocuk aslında kişiliğiyle dünyay gelir..
sen sadece şekillendirirsin...yerimseniben
çocuklu bayanızda sanki çocuklarımız etrafımı kirletiyo..
kızz dur hada ne dünleri olucak..
B]
yağız uyurken bişeyler atıştırayım acıktım yavvv
kız hande sen de recim yapıyon sana da heyheyler geldi mi??
Selamlara.s.
Şebnemin kalbini çarptırmaya başlayan eski bi arkadaşıaklinialirimsmile
eet evet kesin yiyemediğinden, hayat çekilmez oldu di midelikafadulden
yok o böyle çok mutlu:))
Geldim son mesajlardan daldım içeri:))
Burcu ayıp etmiş Doruk paşa ama olsun bi dahakine daha yolunda gider işler inşallah:))
Esin geçmiş olsun cnm, çok rahatsız ediyodur pişik te onu yavrum
Anladığım kadarıyla Şebnem pazar buluşmasına gelemeyecek, o halde sonraki cumartesine bıakın buluşmayı yaw
Günaydın da hedefleri biraz daha az koyarsan işin kolaylaşır gibime geldi. bu ne be 15 kilo 300 gram pehhh. erdiğin kilo için de tebrikler cnm
o hedef ne ki, benim hedefim 30 kilo vermek :lepi:
hişt hişt sakin ol cnm pek bi panik havasında gördüm senisengözlerimebaksanab
ya kızlar oglum yatagımda uyuyordu,
bende bişeyler atıştırasyım dedim mutfaga gittim gitmemle sesi geldi..
koştum hemen baktım uçta bir elini atsa aşagıda korktum yav lokma bogazıma dizildi..
ya odadan çıksam uyanıyo ne bu anlamadım kokumumu alıyo..ben çok sıkıldım ama bu durumdan..
yiyemedim bugün böyle akşamı ederim artık..
çatlak durdun durdun bu nerden çıktıkaydirigubbakcemile3
miral bak ben geldim
dün sordum sonra sen yoktun sonra ben osmanı izlemeye gittim sonra geldim sonra sen yazmıştın sonra ben çok ağladım osmana sonra işte yaf ben bu diziyi izlerken duygusala bağlanıyorum yaf habire ağlıyorurmmafoldumben
ya kızlar oglum yatagımda uyuyordu,
bende bişeyler atıştırasyım dedim mutfaga gittim gitmemle sesi geldi..
koştum hemen baktım uçta bir elini atsa aşagıda korktum yav lokma bogazıma dizildi..
ya odadan çıksam uyanıyo ne bu anlamadım kokumumu alıyo..ben çok sıkıldım ama bu durumdan..
yiyemedim bugün böyle akşamı ederim artık..
hiçbiri ben daha güzelim :))) dermişim tabiki bence tugba daha güzelsempatiksalakcinniŞu Tuba Büyüküstün güzel kadın ama çok soğuk bişi yaa, reklamı da çok itici olmuş bence
Benim doktorum demişti ki o tamamen kişiliğiyle doğdu sen sadece resmi bitmiş bir ressamın son vurduğu fırça darbeleri kadar etkili olursun o resim üzerinde.
onlar batırmıyor ama biz onlara yok yorgan ser yok oyuncaklarını getir önlüğünü getir yemeğini yedir aman mama tabağı ortada kaldı falan derken dağıtıyoruz evi.
aaaa sen yemek yiyor musun ki? ben senin o kiloya düşmek için fotosenteze başladığını düşünüyordum, yemek yiyen birinin o kadarcık kiloda olması zor da (kıskançlıktan çatlayan smiley)
İkisi de benden güzel, o yüzden aman o güzel bu çirkin diyemem
Baaaak ben demiştim bu kız yemiyo fotosentez yapıyo diye aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?