- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.181
merhaba herkese güzel neşeli günler
umarım herkeste herşey yolundadır :) uykusuzluk azıcık sinir dışında tabiii....
evimi topladım sadece elektirikli süpürgeye verecm zeynomu bekliyom uyansın beraber yapacaz eee anasına ecik yardım ede muhallabryi zorla yediridim akşam ve gece sadece 1 kere uyandı sanırım derdi açlıkış yavruumun kurutma makinası siparişi verdik burda çamaşır olay balkonumda yok evdee kurutamıyorum kolaylık olacak bana
onlarda kim oluyo bn daha güzelimaklinialirimsmile:roflol:
canım bende rejım yapıyorum ama meralin de dedıgı gıbı mutluyum bu durumdannsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
yaaa ne bulusması bana da dıyın bı bakemm aklinialirimsmile
Yedim yedim geldim, biraz iş yaptım, sonra dayanamadım yine açtım topiği.
Meral nerden esti, Beren mi Tuba mı?
Beren daha güzel sanki, Tuba soğuk geliyor bana da...
Ben dizi mizi izlemiyorum, yeni dizileri hiç bilmiyorum, eskileri de bıraktım zaten, uyanık kalabildiğim zamanlarda film izliyoruz beyimle. Onları da ertesi güne unutuyorum zaten :)
bence ıkısıde cok guzel ama beren daha sempatik ve oldugu gibi gorundugu ıcın beren diyorum meralcimm sempatiksalakcinni
merhaba herkese güzel neşeli günler
umarım herkeste herşey yolundadır :) uykusuzluk azıcık sinir dışında tabiii....
evimi topladım sadece elektirikli süpürgeye verecm zeynomu bekliyom uyansın beraber yapacaz eee anasına ecik yardım ede muhallabryi zorla yediridim akşam ve gece sadece 1 kere uyandı sanırım derdi açlıkış yavruumun kurutma makinası siparişi verdik burda çamaşır olay balkonumda yok evdee kurutamıyorum kolaylık olacak bana
oyy maşallah o şirineye annesi, yeme alışkanlığı da zamanla düzene girer inşallah merak etme cnm. benim büyük anasınıfında başlamıştı düzenli yemek yemeye
Kızımı aldım,oğlumun çorbasını yedirdim şimdikte çamaşır serivericem tabii bu puslu havda nasıl kuruycaksa.Çokkkk teşekkür ederim kızlar.bence önemli olan önce sevgi.Nekadar çok seversen okadar çok güzel yetişiyolar inşallah doğanıda düzgün yetiştirebilir.Bence kız çocuğu daha güzelyoğuruluyo erkeğin hamuru biraz sert oluyo asi oluyolar bakalım yaşayım görücez rabbim izin verirse.
o zaman sana örnek anne ödülünü veriyorum..:hooray:vereliniortak
fekkat yeme alışkanlıgından -1 ceza puanı..lmaz: lmaz:
önce her anne kendi gözünde şööyle bi bakar..hal ve hareketlerine...
sonra eger diyebiliyosaki helal bana ..cocugumu güzel yetiştirmişim be..budur..
işte bu bütün verdiğin emegin karşılıgı ve hediyesi olarak geri döner..
ama şunada inanıyorum ki..her cocuk aslında kişiliğiyle dünyay gelir..
sen sadece şekillendirirsin...yerimseniben
Yedim yedim geldim, biraz iş yaptım, sonra dayanamadım yine açtım topiği.
Meral nerden esti, Beren mi Tuba mı?
Beren daha güzel sanki, Tuba soğuk geliyor bana da...
Ben dizi mizi izlemiyorum, yeni dizileri hiç bilmiyorum, eskileri de bıraktım zaten, uyanık kalabildiğim zamanlarda film izliyoruz beyimle. Onları da ertesi güne unutuyorum zaten :)
Baaaak ben demiştim bu kız yemiyo fotosentez yapıyo diye aklinialirimsmile
aaaa süper ama silivriyemi gelecem bir mobilya için..Pişşt kızlar bi haber vericem, elime bi broşür geçti, bu c.tesi Silivri Maxi de saat 10dan itibaren İstanbul-İzmir-İnegöldeki mobilya-halı ve ev tekstili fabrikalarının kapanışı nedeniyle tüm ürünler 1/3 fiyatınaymış, aynen böyle yazıyor. hatta yatak odası takımı için 425 TL oturma grubu 330 TL diye de örnekler vermiş. Haberiniz olsun.
yiyebilsem yiyecem cnm fırsat bulamıyorum..Baaaak ben demiştim bu kız yemiyo fotosentez yapıyo diye aklinialirimsmile
kızz yatagında hemen uyanıyo bende istiyorum orada yatmamasını.emme olmuyo işte..ben de ağlıyorum Osmana yaa. ne güzel oynuyo ama çocuk bayılıyorum.en çok onun için izliyorum o diziyi
kızım sen akıllanmıyacan, bi daha mı düşmesini bekliyosun, kendi yatağında yatırsana çocuğu
ha gayret yetişeceksin cnm bana.alkisalkisalkisalkisalkisalkis:2:aylin kesinlikle katılıyorum, bi deri bi kemik zaten lülülülülülü
bu arada dün bana menü yazıp zamanlarını harcayan herkese çok teşekkürler bosnanın beslenme planını uygulamaya başladımm
e bi görelim artıkın o zaman, yaw koy şuraya bi foto sonrada kaldır hadiaklinialirimsmile
Cnm Şebnem İstanbula geliyomuş ta pazar günü, pazartesi buluşalım diyodu. ben de kayınvalidemler gitmiş olursa buluşabiliriz demiştim. sonra da Pınar Pazar günü bana gelsin herkes dedi ama iş askıda şu an. belirsiz durum anlıyacağın, çünkü şebnem pazar müsait değil
Reklamda gördüm de Tuğbayı ondan aklıma geldi, bence de Beren daha güzel. aslında bence fiziksel olarak Tuba daha güzel ama soğuk olmasından kaybediyor:))
kaydirigubbakcemile5
ohhhh iyi günlerde kullan cnm. son zamanlarda almayı en çok istediğim şey walla şu kurutma makinası
Kızımı aldım,oğlumun çorbasını yedirdim şimdikte çamaşır serivericem tabii bu puslu havda nasıl kuruycaksa.Çokkkk teşekkür ederim kızlar.bence önemli olan önce sevgi.Nekadar çok seversen okadar çok güzel yetişiyolar inşallah doğanıda düzgün yetiştirebilir.Bence kız çocuğu daha güzelyoğuruluyo erkeğin hamuru biraz sert oluyo asi oluyolar bakalım yaşayım görücez rabbim izin verirse.
Valla bende pek takip edemiyorum dizileri.Bana ikiside şımarık ve itici geliyo.Allahım çıktıkları adamlarda tam bir facia zaten.İzleyebildiğim diziler ARKA SOKAKLAR,ÇOCUKLAR DUYMASIN.DOKTORLARIDA SEVİYİDM ODA BAŞLIYCAKMIŞ YAKINDA.
HADİ Bİ SORUDA BENDEN ÇOCUĞUNUZUN HANGİ MESLEĞİ YAPMASINI VEYA ASLA YAPMAMASINI İSTERSİNİZ?
kızz annesininbebiki coook havalı duruon asagıda hee aklinialirimsmile
Valla bende pek takip edemiyorum dizileri.Bana ikiside şımarık ve itici geliyo.Allahım çıktıkları adamlarda tam bir facia zaten.İzleyebildiğim diziler ARKA SOKAKLAR,ÇOCUKLAR DUYMASIN.DOKTORLARIDA SEVİYİDM ODA BAŞLIYCAKMIŞ YAKINDA.
HADİ Bİ SORUDA BENDEN ÇOCUĞUNUZUN HANGİ MESLEĞİ YAPMASINI VEYA ASLA YAPMAMASINI İSTERSİNİZ?
he bee herkesler kızarmaya başladı, bi pro-kart almak farz oldu:))
ay bu çok zor bi soru oldu bilemedim şimdibilmiyorumkismile
babası yagmur a bi banka hesabı actırdı..
azdan coktan atıyoruz bişiyler..şimdiden birikmesi ve ihtiyaz duyulan anlar bi kenarda onun için bi birikim olması avantaj olucak..:1rolleyes:
selam canolar..
yagmur u uyuttum bi bakem dedim..
birazdan cıkıcam saglık ocagına ..annemi bekliorum..
tahlil sonuclarımı alıcam..
MERHABALARRRRR.....
Nasılsınız canlar doğduğundan beri DOĞAN ilk kez bugece deliksiz 5 saat uyudu.O uyudu ama ben uyudummu hayır zırt pırt kalktım alıştı vucüt sürekli uyanmaya tabii bide arada bakıyorumbuçocuk nşye bukadar uyudu bişeymi oldu diye.Bide kabus gördüm eşim uyandırdı çokkorkmuştum.Kızım gelicek birazdan.Kendimlen öviniyim biraz biçok kişi diyodu çok iyi yetiştirmişin kızını diye dün kreşteki öğretmenlerde demiş çok iyi yetişmiş falan bisürü övgü falan şimdi onlarıda yazsam megoloman olurum yani.Ama hergüzelin bi kusuru varya hiçbişey yemiyomuş bitürlü yemek alışkanlığı veremedim çocuğa.
-----ESİN canım herkes gibi bende troysd önericem arı zeytinyağıda sürebilirsin popoya.Patatespüresi falan yedir kaka tahliliyaptırsen doktora bakma işini sağlama al.Kaçgündür çocuk ishal 3 gün bekle demiş peski pes.GEÇMİŞ OLSUN CANIM..
----şebnem üzülme canım borçsuz bikişi yok şurda bi iş olmazsa biiş olur.Mutlaka herşey düzelicek.Rabbim bi kapı kapatırsa bi kapı açar..
Memnunum canım hem sıkılaştırıyo hem de ağrılarıma iyi geliyo..evet biraz sıkıcı ama napimm yemek yerken düşüncektim onu
Aynen benim de..Milletin ayy yüzün çok güzel demesinden sıkıldım kibarca şişkosun diyolar çünkü böyle diyerekklava: doğum yaptık ayol tabi kilomuz varr
klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?