2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kolay gelsn canım bnede demir uyurken evi supurp sıldım, yemegı yaptım... amannn evin isi bitmiyor valla aklinialirimsmile
kurutma makınan hayırlıs olsun gule gule kullan, kısın cok avantajlı oluyorr

onlarda kim oluyo bn daha güzelimaklinialirimsmile:roflol:

e bi görelim artıkın o zaman, yaw koy şuraya bi foto sonrada kaldır hadiaklinialirimsmile

canım bende rejım yapıyorum ama meralin de dedıgı gıbı mutluyum bu durumdannsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

yaaa ne bulusması bana da dıyın bı bakemm aklinialirimsmile

Cnm Şebnem İstanbula geliyomuş ta pazar günü, pazartesi buluşalım diyodu. ben de kayınvalidemler gitmiş olursa buluşabiliriz demiştim. sonra da Pınar Pazar günü bana gelsin herkes dedi ama iş askıda şu an. belirsiz durum anlıyacağın, çünkü şebnem pazar müsait değil

Reklamda gördüm de Tuğbayı ondan aklıma geldi, bence de Beren daha güzel. aslında bence fiziksel olarak Tuba daha güzel ama soğuk olmasından kaybediyor:))

bence ıkısıde cok guzel ama beren daha sempatik ve oldugu gibi gorundugu ıcın beren diyorum meralcimm sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile5

ohhhh iyi günlerde kullan cnm. son zamanlarda almayı en çok istediğim şey walla şu kurutma makinası

oyy maşallah o şirineye annesi, yeme alışkanlığı da zamanla düzene girer inşallah merak etme cnm. benim büyük anasınıfında başlamıştı düzenli yemek yemeye

Kızımı aldım,oğlumun çorbasını yedirdim şimdikte çamaşır serivericem tabii bu puslu havda nasıl kuruycaksa.Çokkkk teşekkür ederim kızlar.bence önemli olan önce sevgi.Nekadar çok seversen okadar çok güzel yetişiyolar inşallah doğanıda düzgün yetiştirebilir.Bence kız çocuğu daha güzelyoğuruluyo erkeğin hamuru biraz sert oluyo asi oluyolar bakalım yaşayım görücez rabbim izin verirse.

Valla bende pek takip edemiyorum dizileri.Bana ikiside şımarık ve itici geliyo.Allahım çıktıkları adamlarda tam bir facia zaten.İzleyebildiğim diziler ARKA SOKAKLAR,ÇOCUKLAR DUYMASIN.DOKTORLARIDA SEVİYİDM ODA BAŞLIYCAKMIŞ YAKINDA.
HADİ Bİ SORUDA BENDEN ÇOCUĞUNUZUN HANGİ MESLEĞİ YAPMASINI VEYA ASLA YAPMAMASINI İSTERSİNİZ?

slm kızlar benım bebegımın basının ense kısmına dogru ıkı yanında beze oldugunu farkettım bugun daha once olsaydı farkederdım telaslandım sımdı boyle bı durumu olan varmı cvp sevınırım.......

Allah Allah Bosna bizim yedirdiklerimizden farklı ne yediriyor da ona başladın merak ettim aklinialirimsmile
Ben bir tek Derya nın menüsüne maşşallaaaah dedim (2 defa 240 cc mama), ben 150 ye yeni geçtim o da sadece gece 12de, sonra diyor ki oğlum 1 kg almış sen dua et 2 kg almamış

aaaa süper ama silivriyemi gelecem bir mobilya için..
Baaaak ben demiştim bu kız yemiyo fotosentez yapıyo diye aklinialirimsmile
yiyebilsem yiyecem cnm fırsat bulamıyorum..
bir başlasam bırakmam artık,gün boyu,
kızz yatagında hemen uyanıyo bende istiyorum orada yatmamasını.emme olmuyo işte..
şimdi uyanırsa daha uyumaz bizim yatakta olursa hemen yanına yatıyorum tekrar uyuyo..
aylin kesinlikle katılıyorum, bi deri bi kemik zaten lülülülülülü
ha gayret yetişeceksin cnm bana.alkisalkisalkisalkisalkisalkis:2:

size yine maşallah ben nasıl verecem bu kg bilmiyorum yemesem olmuyo yemeesem hiç olmuyoooo

bu arada dün bana menü yazıp zamanlarını harcayan herkese çok teşekkürler bosnanın beslenme planını uygulamaya başladımm

Afiyet olsun Zeyno kızıma, yarasın inşallah...

Tuba'yı ısıtmak lazım bi şekilde sanırsam :)))

Bu arada ben yarın 12'den sonra kolay kolay giremeyebilirim foruma, malum evde olacam, buluşmayla ilgili bi gelişme olursa biriniz arayın beni.

aslında hıc dusunmedım bu konuyu, sadece duzgun bir egitim almasını istiyorum galiba, kendisini yetistirmesini, ondan sonra hangi meslegi secerse secsin , onemli olan onun istedigi, bizim ki degil...

kızz annesininbebiki coook havalı duruon asagıda hee aklinialirimsmile

he bee herkesler kızarmaya başladı, bi pro-kart almak farz oldu:))

ay bu çok zor bi soru oldu bilemedim şimdibilmiyorumkismile

HADİ Bİ SORUDA BENDEN ÇOCUĞUNUZUN HANGİ MESLEĞİ YAPMASINI VEYA ASLA YAPMAMASINI İSTERSİNİZ?

Bugün yine çenem çok düşük şimdiden uyarayım, yağmur olduğundan sahaya da çıkamıyorum burda başınıza kaldım laelaelaelaelae
Balet olmasını istemem, sporu ya da sanatı sadece hobi olarak yapmasını isterim, çevre müh ve inşaat müh olmasın anası babası memnun değil işlerinden, şööle bi cerrah, afilli bi avukat, bi CEO falan olursa tabi memnun olurum aklinialirimsmile

kızlar yavruslara bayramlık alacak mısnız? eger alacaksak resimlerini cekip koyalım mı , hem fikri vermis olurus bırbırımızeee :hulya:

babası yagmur a bi banka hesabı actırdı..
azdan coktan atıyoruz bişiyler..şimdiden birikmesi ve ihtiyaz duyulan anlar bi kenarda onun için bi birikim olması avantaj olucak..
:1rolleyes:

biriksin biriksin eğitiminde faydalı olur ..

selam canolar..
yagmur u uyuttum bi bakem dedim..
birazdan cıkıcam saglık ocagına ..annemi bekliorum..
tahlil sonuclarımı alıcam..

hayırdır ne tahlili idi bu canım ?

nasıl yetiştirdin kopyaları alalım hemen ?

beni gören tüm arkadaşlarım fatoş sana ne oldu böyle diyorlar utanmadan direk şekilde klava:klava:

önceden 58 kilo idim şimdi 69 kiloyum 62 ye bi insem birde şu göekten kurtulsam ne iyi oluuurrrr ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…