- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.281
bencede cok güzel olur.hani su uzay filmlerinde tabletlerle beslenirler ya cok özenmişimdir onlara eskiden beri .:))))) evlenince daha da cazip geldi tablet fikri
Öncesine göre daha iyi daha mutlu olduğu için karışmıyor benim babam, biz kızınca da karışmayın kadına diyor.
Bu arada şimdi kardeşimden aldığım habere göre beni de face ten silmiş akannehir bakalım Kerem in fotoğraflarını nasıl görecek?
Bi arkadaşımla konuşmuştum onun annesi öğretmen, o da aynen annem gibi, arkadaşım da şikayetçi, ne zaman bıkacak merakla bekliyorum diyor
meralcim tamam her zaman olmasın sadece senin tok oldugun yemek hazırlamaya üşendiğin aksam yemekleri tablet seklinde olsunbende yemeyi severim ama yapmak heleki egeden sonra cok zor geliyo ((
kızlar bu arada bebeklerinizi nasıl nelerle besliyorsunuz bi anlatsanız çok muktedir olurum malum artık nete giremiyorum ya
5kızlar bu arada bebeklerinizi nasıl nelerle besliyorsunuz bi anlatsanız çok muktedir olurum malum artık nete giremiyorum ya
maşallah demir beye5
nehircim hosgeldin :) ozlettin kendini...
demir sabah 730 da 150 ml sut iciyor, ardından 9-10 gibi kahvaltı hazırlıyorum, 1 yumurta, 1 kıbrıt kutusu peynır, 6 adet cicibebe, 1 ceviz, 1 badem ve terayag koyup sulandırıyorum.
11gibi meyve yedırıp uyutuyorum, 12 -1 gibi sebze , et ve ya corba ne yaptıysam yedırıyorum, uyumadan once, ya meyve yada sut verıyorum sonra 4-5 gibi 5 cicibeli yogurdunu yiyor... saat 630 - 7 gibi ya mama veriyorum ( tahıllı mama ve ya meyveli falan) ya da sut veriyorum...
biz yemek yerken onu da masaya oturuyorum 8 gibi o zamanda bize ne yemek yaptıysam, ona da o yemekten blendırdan gecırıp verıyorum ne kadar yerse...
uyumadan once de sut verıyorum...
5
nehircim hosgeldin :) ozlettin kendini...
demir sabah 730 da 150 ml sut iciyor, ardından 9-10 gibi kahvaltı hazırlıyorum, 1 yumurta, 1 kıbrıt kutusu peynır, 6 adet cicibebe, 1 ceviz, 1 badem ve terayag koyup sulandırıyorum.
11gibi meyve yedırıp uyutuyorum, 12 -1 gibi sebze , et ve ya corba ne yaptıysam yedırıyorum, uyumadan once, ya meyve yada sut verıyorum sonra 4-5 gibi 5 cicibeli yogurdunu yiyor... saat 630 - 7 gibi ya mama veriyorum ( tahıllı mama ve ya meyveli falan) ya da sut veriyorum...
biz yemek yerken onu da masaya oturuyorum 8 gibi o zamanda bize ne yemek yaptıysam, ona da o yemekten blendırdan gecırıp verıyorum ne kadar yerse...
uyumadan once de sut verıyorum...
yinede iyi besliyosun eymeni.iki-üç kaşık olsada yeter.Dün doğana mercimek,bulgur,pirinç,semizotu,sarımsak,soğan,patates,havuçtan oluşan bi çorba yaptım yedi valla.kabak olsa onuda koycektim yoktu.meyve elma sevmiyo armut muz üzüm yiyo ama meyveyle pek arası yokNehir hoşgeldin cnm
senin kız biraz erken doğmuştu di mi? biraz daha sabret hepsini yapar sırayla Allahın izniyle. henüz çoğu bebek emekliyemiyo zaten, diş çıkarmayanlar da çok
yemek konusunda benimki pek bişi yemediğinden yardımcı olamıcam ama genelde şöyle oluyor arkadaşların menüsü:
sabah kahvaltı
öğleden sonra çorba veya sebze püresi
ikindi yoğurt
akşama doğru meyve püresi
akşam da kaşık maması ve evde pişen yemeklerden
aralarda mama veriyolar ya da emziriyolar cnm
ayy çocuklarımızın meslek seçimleri mi konuşuldu bugün?
ne olursa olsun ama mutlu olsun yapacağı işle.zorunluluktan yapmasın mesleğini.
ama ne yalan söyleyeyim pilot olsun isterim.şöyle havalanına girecek gözünde ruyban lar üstünde kısa pilot mont.elinde küçük bir çanta off hasta olur hostesler oğluma,kurban olur annesi ona.
yada doktor olsun para var o meslekte.
dedimya gerçekten mutlu olacağı bir seçim yapsın herzaman arkasındayım.
Ayy ben birgün bir pilot gördüm haaala aklımdadır gözümü alamamıştım, hatta evli olmasam yanına gidip tanışabilir miyiz diyeceğim bu dünyadaki tek erkekti, bak yine aklıma geldi akannehir
yinede iyi besliyosun eymeni.iki-üç kaşık olsada yeter.Dün doğana mercimek,bulgur,pirinç,semizotu,sarımsak,soğan,patates,havuçtan oluşan bi çorba yaptım yedi valla.kabak olsa onuda koycektim yoktu.meyve elma sevmiyo armut muz üzüm yiyo ama meyveyle pek arası yok
miral bu site benim güzelliğimi kıskanıyo kız :roflol:
----doğanın kahvaltısı bir tatlı kaşığına yakın krem peynir,bir tatlı kaşığı tereyağ,bir tatlı kaşığı tahin-pekmez,ceviz,yumurt sarısı,bazen muz,iki kaşık formül mama,iki kaşık 8 tahıllı kahvaltı maması,iki adet cici bebe her sabah düzenlikahvaltısı.
Ayy ben birgün bir pilot gördüm haaala aklımdadır gözümü alamamıştım, hatta evli olmasam yanına gidip tanışabilir miyiz diyeceğim bu dünyadaki tek erkekti, bak yine aklıma geldi akannehir
cnm benimki işte en fazla 2-3 kaşık alıyo bunlardan. en iyi meyve püresini yiyo. afiyet olsun paşaya, benim oğluş sebzxe çorbalarını da hiç yemiyo(
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hizliresim.com u denedin mi haççe??
maşallah
sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?