2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy ben birgün bir pilot gördüm haaala aklımdadır gözümü alamamıştım, hatta evli olmasam yanına gidip tanışabilir miyiz diyeceğim bu dünyadaki tek erkekti, bak yine aklıma geldi akannehir

karizma oluyorlar çok.hele bazıları hem karizmatik hem yakışıklı oluyorlar ki işte ozaman senin gibi düşünmemek imkansızaklinialirimsmile

kızlar bu arada bebeklerinizi nasıl nelerle besliyorsunuz bi anlatsanız çok muktedir olurum malum artık nete giremiyorum ya

canım erken doğdupundan olabilir azemhevalin kızıda emekliyemiyor henüz...
bugünkü menümüz paça çorbası:)))
dün karışık balık çorbası... + ewde ne pişiyosa ekmek bandırp weriorum... elime ne geçerse weriorum canımaklinialirimsmile

canım benimkidesevmiyo sebze çorbası ama içine mercimek katılan herşeyi yiyo .habide çorba tavuk suyunaydı.et suyunuda bayramda kendi ketiğimiz kurbandan yapcem köfteyi kıymayıda.Kızlar asla güvendiğiniz market değilse kıyma veya et almayın.Kasptanalın eti kıymayıda önünüzde çektirin.Komşumun kızı kıymadanzehirlendi acillik oldu daha birbuçuk yaşında

asya da emeklemiyo daha.sıralamıyo da.ama tam desteksiz oturuyo epeydir...ama her çocuğun gelişimi farklı nehircim.endişelenme..

o ne ki kızzzz ben anlamayyyyy

cnm yaz google'a hizliresim diye, siteye gir, orda direkt resim yükle butonu ar oraya basıp resmi yükle, orijinal boyutta kalsın sonra devam et butonuna bas.
aşağıda sana resim adresleri verecek, en alttakini kopyala ve burada grafik ekle sekme4sine basıp yapıştır
anlatınca karışık gibi göründü ama çok koly dene bi

bnde öle kafama göre çorbalar üretiyorum ama artık hepsi ya kırmızı etli, ya beyaz etli yad balıklı sebze çorbalarıııı..
sen neen et katmadın ki? protein demir witaminler hep beraber süper olurdu

heeee sonra burnun boktan çıkmasın, koluna takıp takıp getrsin sende delir üşüt ye kafayılaelaelaelaelae

nehircim alp uyanınca emiyor.
sonra 11-12 gibi kahvaltı.(bir adet yumurta sarısı,lavachequirit peynir,bir tatlı kaşığı pekmez,ekmekiçi,birçaykaşığı tereyağ,yarım elma yada muz.bunları ya kendi sütümle yada ıhlamur veya kattığım meyvanın suyu ile ıslatıyorum.
sonra 1 gibi uyuyor uyanınca emiyor.2-3 gibi çorbası aklıma gelen besleyiciliğine inandığım herşeyi koyuyorum.
6 gibi meyva püresi içine bazen 2 cicibebe koyuyorum birde ceviz.
8 de yoğurt.
yatmadanda kaşık maması.sonra gece uyandıkça beni emiyor 4-5 kez.gün içinde 2 bilemedin 3 kez emiyor.
tabii bu düzenli menüm nadiren böyle düzenli yiyor.Alp istemediğinde 1 öğün atlıyoruz.

Son düzenleme:
yaf kızlar ya benim oğlum yalandan ağlamayı öğrenmiş nerden öğrendi anlamadım gitti elinden oyuncağı düşüyo uzanıp almıyo yalandan ağlıyo ben vereyim kopuyorum ya o haline çekebilirsem kameraya izletirim size komedi tam ya

tavuk butuda vardı içinde yazmayı unutmuşum sonradan aklıma geldi.

handecim muz neden hiç yok mennde muz çok faydalı bir meywe bence yoğurdunu sadece cic bebeli değil muz we cici bebeli wersen daha faydalı olurguclubacismile

kız mynetten baktımşimdi YAZ balıkesirde çok yağışlı.anaaa bayram ziyaretinemi geliyon
burası dünden beri felaket sürekli yağıyor ama zaten alışkınım buranın yağmuruna.

hayırrr-tatlicadiarzu-
oğlum öyle herkesi getirmeyecek.istediğini yapacak ama sevdiğini getirecek sadece.ama tabiipilot olduğu için çapkın olacakaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…