- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.241
[COLOR="Navy[COLOR="navy"]AnnesininBebiki'nde var benim telefonum, hamileykenki buluşmamızda telefonlaşmıştık. Sen yoktun daha o zaman :)[/COLOR]
Valla burda geçirdiğimiz zaman için maaş verseler bize, ben şirketten aldığımdan daha çok alırım delikafadulden[/COLOR]
ben yemek yiyeyim yaa zayıflayacam yoksa bu gidişle..
sen bana diyosun ama bizzaları götüren benmiyim.
tabakta bişey bırakmamışssın .
ozamann bizde maşallah diyelim cemiye..
:roflol:son ikisine çok güldüm.Mervemir e çok güldüm kaydirigubbakcemile3
yazgı özet geçeyim, geyik yapıyoruz, cemin poposu pişik, öbür bebelerde düşe kalka büyüyolar, deryanın kocası çinde, hande ve deryanın rejimleri devam,hasret hala hamile,hiccen pro üye oldu annesinin bebiki ünvanını aldı
gördüm PINAR afilli olmuş artık.
hoşgeldin tatlım kolay gelsin..
ceminin poposu pişik olmuş
şebo pazar günü ist geliyormuş buşulma var yane anlıyacagın.
hijyenim yok artık kk pro olmuş annesininbebiki olmuş..
üye olmadan girilmiyomu?
ama sen,Ebru ve Hasret artık bize pek nadir uğruyonuz. başka bi topik mi açtınız diye bile düşünmeye başladımsempatiksalakcinni
Aylin ösempatiksalakcinnizet geçmiş ama ek olarak bi de haftasonu Pınarda buluşma gerçekleşebilir
:roflol:son ikisine çok güldüm.
çok aydınlandım sağol.
yok yok tez zamanda bende procan olacağım,olmalıyım.
[/B]
çok aydınlandım sağol.
aşkolsunalsanaalsanasmile
üstünüze gül koklamam.ama dedimya temizlik,yemek,alp in yemekleri ancak açtım neti.
buluşma mıdelikafaduldenbende gelicem.
ama gelemem kiohaoldumsmile
kaydirigubbakcemile3
ya meralim şairliğe varamadan tükendi kalem
belki llerde oluruz... :asigim:
hee ben yoktum o zamanlar çok geç buldum ben sizi yaw. nispet mi yapıyon sen şimdi bana:dilcikar:
haha sen yarım gün mamaşı alırdın anca malum 4'ten sonra yok oluyosun ben seni 2'ye katlardım:))
aman beee ne yemişim hepi topu 3-5-10 dilim falan pizzacık:))
çok aydınlandım sağol.
aşkolsunalsanaalsanasmile
üstünüze gül koklamam.ama dedimya temizlik,yemek,alp in yemekleri ancak açtım neti.
buluşma mıdelikafaduldenbende gelicem.
ama gelemem kiohaoldumsmile
Kız Aylin sen dosyaları hallettin galiba??
Benim bi derdim var, annem interneti keşfetti, gecelere kadar okey oynuyor, bize geliyor biraz Kerem i seviyor yallah bilg. başına, ben yatıyorum annem 3te falan yatıyor, artık kardeşimle hesabına girip mesajlarını falan kontrol etmeye başladık o konuda bi sorun yok, kafamı dağıtıyorum diyor ama bu kadarı da fazla, kimseyle fazla görüşmeden koşa koşa oyununa giriyor şarkılar paylaşıyor face te, ayy çıkamadık içinden, vazgeçiremiyoruz da oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi oluyor kızdığımızda,off anlatırken bile sinir oluyorum, ben şimdi ne yapayım? c.tesi yemeğe gelecekler kalmayalım demiş kardeşime, kardeşim de kızmış aman hemen evine dön geç bilgisayarının başına diye.
Madem opsayt bi durum yok takılsın kadıncağız.Belki bi süre sonra sıkılır.bazı şeyler yasaklanınca cazip gelir bırakın kafasına göre takılsın çaktırmadanda takip edin o şimdi yeni heves üstüne gitmeyin.Fazla bisüre sonra sıkılır belkim günlere falan katılır.Benim bi derdim var, annem interneti keşfetti, gecelere kadar okey oynuyor, bize geliyor biraz Kerem i seviyor yallah bilg. başına, ben yatıyorum annem 3te falan yatıyor, artık kardeşimle hesabına girip mesajlarını falan kontrol etmeye başladık o konuda bi sorun yok, kafamı dağıtıyorum diyor ama bu kadarı da fazla, kimseyle fazla görüşmeden koşa koşa oyununa giriyor şarkılar paylaşıyor face te, ayy çıkamadık içinden, vazgeçiremiyoruz da oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi oluyor kızdığımızda,off anlatırken bile sinir oluyorum, ben şimdi ne yapayım? c.tesi yemeğe gelecekler kalmayalım demiş kardeşime, kardeşim de kızmış aman hemen evine dön geç bilgisayarının başına diye.
Benim bi derdim var, annem interneti keşfetti, gecelere kadar okey oynuyor, bize geliyor biraz Kerem i seviyor yallah bilg. başına, ben yatıyorum annem 3te falan yatıyor, artık kardeşimle hesabına girip mesajlarını falan kontrol etmeye başladık o konuda bi sorun yok, kafamı dağıtıyorum diyor ama bu kadarı da fazla, kimseyle fazla görüşmeden koşa koşa oyununa giriyor şarkılar paylaşıyor face te, ayy çıkamadık içinden, vazgeçiremiyoruz da oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi oluyor kızdığımızda,off anlatırken bile sinir oluyorum, ben şimdi ne yapayım? c.tesi yemeğe gelecekler kalmayalım demiş kardeşime, kardeşim de kızmış aman hemen evine dön geç bilgisayarının başına diye.
olumunekankayizsmileŞenizben de belkim gidemem bu buluşmaya,kaynanalar var:çok üzgünüm:
biz de seni seviyozolumunekankayizsmile
Evet, nispet yapıyorum :smiley-cool:
Olsun kız, yarım gün maaşı da kurtarır beni, kadının parası çıkardı :jeyyar:
koklarsan burnunu ısırtırım Doruk'a kötükedihüso
bu buluşmadan pek ümidim yok, dur hazırlama valizleri...
yaa aylin belkide çok sıkılıyordu,bunalmıştı.böylekafa dağıtıyor.ilgilenebileceği başka alanlar yaratsanız ona vazgeçer belki.bazen hepimize olmazmı birşeye tutuluruz bir süre.ama fazlası tabiki zarar.bu şekilde kendini soyutlaması iyi değil.Benim bi derdim var, annem interneti keşfetti, gecelere kadar okey oynuyor, bize geliyor biraz Kerem i seviyor yallah bilg. başına, ben yatıyorum annem 3te falan yatıyor, artık kardeşimle hesabına girip mesajlarını falan kontrol etmeye başladık o konuda bi sorun yok, kafamı dağıtıyorum diyor ama bu kadarı da fazla, kimseyle fazla görüşmeden koşa koşa oyununa giriyor şarkılar paylaşıyor face te, ayy çıkamadık içinden, vazgeçiremiyoruz da oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi oluyor kızdığımızda,off anlatırken bile sinir oluyorum, ben şimdi ne yapayım? c.tesi yemeğe gelecekler kalmayalım demiş kardeşime, kardeşim de kızmış aman hemen evine dön geç bilgisayarının başına diye.
Haççeeee resmi yüklemeden kaçtın yine, gözümden kaçtı sanmakaydirigubbakcemile
çok sevindim canım hadi geçmişler olsunopuyorumnanaktanoğlumun pişiği azalmış kırmızıdan pembeye dönmüş öptüm totsunu bide öğle arası doktora götürdüm tahlil yaptırdım başka bi doktorda tesadüfen annemin tanıdığı çıktı annem planlarını fln çizmiş neyse işte acile gönderdi tahlili 1 saatte aldık bişiciği yokmuş yeni bişey yemiştir dedi o da bide kakanın kıvamına baktı annem son kakasını saklamıştı onu da beğendi maşalla dedi gönderdi geldim anneannesiyle takılıyolardı keyfi yerindeydi yalnız kapıdan kim çıksa arkasından mızıldanıyo çok gezenti olucak
konulara hemen dahil olayım TUBA da BEREN de elimsu dökemez totoma kaş göz çizsem daha güsel olar güselim ben e totom hepsinden güselisbayanssulusmile
bu arada oğlumun belgesel yönetmeni olmasını istiyorum dedesi gibi dünyayı ezsin ama dedsi gibi ticaretle uğraşmasın zaten dedei ticaretle uğraşmıyo ticaret dedesiyle uraşıyoakannehir
canım annen neden internette vakit geçirmek istiyo önce onun sebebini bulmak lazım,belki kendini yalnız hissediyo belki canı sıkılıyo ve anca o şekilde rahatlıyosa ona çare bulmak lazım bence.Benim bi derdim var, annem interneti keşfetti, gecelere kadar okey oynuyor, bize geliyor biraz Kerem i seviyor yallah bilg. başına, ben yatıyorum annem 3te falan yatıyor, artık kardeşimle hesabına girip mesajlarını falan kontrol etmeye başladık o konuda bi sorun yok, kafamı dağıtıyorum diyor ama bu kadarı da fazla, kimseyle fazla görüşmeden koşa koşa oyununa giriyor şarkılar paylaşıyor face te, ayy çıkamadık içinden, vazgeçiremiyoruz da oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi oluyor kızdığımızda,off anlatırken bile sinir oluyorum, ben şimdi ne yapayım? c.tesi yemeğe gelecekler kalmayalım demiş kardeşime, kardeşim de kızmış aman hemen evine dön geç bilgisayarının başına diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?