2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hee ben yoktum o zamanlar çok geç buldum ben sizi yaw. nispet mi yapıyon sen şimdi bana:dilcikar:

haha sen yarım gün mamaşı alırdın anca malum 4'ten sonra yok oluyosun ben seni 2'ye katlardım:))

ben yemek yiyeyim yaa zayıflayacam yoksa bu gidişle..

sen bana diyosun ama bizzaları götüren benmiyim.
tabakta bişey bırakmamışssın .

ozamann bizde maşallah diyelim cemiye..

aman beee ne yemişim hepi topu 3-5-10 dilim falan pizzacık:))

:roflol:son ikisine çok güldüm.
çok aydınlandım sağol.

gördüm PINAR afilli olmuş artık.
yok yok tez zamanda bende procan olacağım,olmalıyım.

aşkolsunalsanaalsanasmile
üstünüze gül koklamam.ama dedimya temizlik,yemek,alp in yemekleri ancak açtım neti.
buluşma mıdelikafaduldenbende gelicem.
ama gelemem kiohaoldumsmile

ben de belkim gidemem bu buluşmaya,kaynanalar var:çok üzgünüm:
biz de seni seviyozolumunekankayizsmile

Benim bi derdim var, annem interneti keşfetti, gecelere kadar okey oynuyor, bize geliyor biraz Kerem i seviyor yallah bilg. başına, ben yatıyorum annem 3te falan yatıyor, artık kardeşimle hesabına girip mesajlarını falan kontrol etmeye başladık o konuda bi sorun yok, kafamı dağıtıyorum diyor ama bu kadarı da fazla, kimseyle fazla görüşmeden koşa koşa oyununa giriyor şarkılar paylaşıyor face te, ayy çıkamadık içinden, vazgeçiremiyoruz da oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi oluyor kızdığımızda,off anlatırken bile sinir oluyorum, ben şimdi ne yapayım? c.tesi yemeğe gelecekler kalmayalım demiş kardeşime, kardeşim de kızmış aman hemen evine dön geç bilgisayarının başına diye.

Evet, nispet yapıyorum :smiley-cool:

Olsun kız, yarım gün maaşı da kurtarır beni, kadının parası çıkardı :jeyyar:

koklarsan burnunu ısırtırım Doruk'a kötükedihüso

bu buluşmadan pek ümidim yok, dur hazırlama valizleri...

Allah allah genelde ilk başlayan çocuklarda oluyor böyle aşırı düşkünlük ama demek hangi yaşta olursa olsun fena halde bağlayabiliyor insanı. belki de annen çok boşluktaydı cnm, kendince yeni bi dünya keşfetti.böyle durumlarda üstelemek daha ters etki yapar diye biliyorum. oyalanabileceği başka aktiviteler bulsanız ona?? başka hobilere yönlendirseniz??

selam arkadaşlar ceryle boğuşmaktan giremiyorum ewdeyim... dükkana eleman bakıyo cerene paça çorbası kaynatıyorum bnde, bir an ne susuyor ne duruyor şu andada ağlıyo
ben kaçar canlarım

Madem opsayt bi durum yok takılsın kadıncağız.Belki bi süre sonra sıkılır.bazı şeyler yasaklanınca cazip gelir bırakın kafasına göre takılsın çaktırmadanda takip edin o şimdi yeni heves üstüne gitmeyin.Fazla bisüre sonra sıkılır belkim günlere falan katılır.

Babam gittiğinden beri benim annem de öyle... Benimki ilaveten, sürekli alışveriş yapıyor internetten. Tanıştırsak da sohbet mi etseler acaba, zararlı aktivitelerden kaçınmış olurlar.
Annem çaktırmıyor ama hala çok moralsiz, bir şekilde bu konudan uzak durmaya çalışıyor işte. Senin annenin de canını sıkan, kaçmaya çalıştığı bişeyler olabilir mi? Kardeşin yeni evlenmişti yanlış hatırlamıyorsam, yalnızlıktan bunalıyordur belki?

ben de belkim gidemem bu buluşmaya,kaynanalar var:çok üzgünüm:
biz de seni seviyozolumunekankayizsmile
olumunekankayizsmileŞeniz
bende sizi:asigim:

tamam duruyorum durduğum yerde ozaman.
yanlız doruk bana bişey yapmasada ben onu ısırabilirim söyleyeyim.

yaa aylin belkide çok sıkılıyordu,bunalmıştı.böylekafa dağıtıyor.ilgilenebileceği başka alanlar yaratsanız ona vazgeçer belki.bazen hepimize olmazmı birşeye tutuluruz bir süre.ama fazlası tabiki zarar.bu şekilde kendini soyutlaması iyi değil.

Son düzenleme:
Haççeeee resmi yüklemeden kaçtın yine, gözümden kaçtı sanmakaydirigubbakcemile

kız kaçmadım hava birden çok kötü oldu net gitti şimde geldi ama oğluşum uyndı çıkıcam o yüzden merak etme bu işin peşini bıakmadım resmi yükliycem bi şekilde oğlumun karnını doyuram bi

Annem kardeşim evlenmeden önce başladı, ay takip etmekten şüphelenmekten bize fenalık geliyor bi keresinde dile getirdim ben, biri mi var diye beni nerdeyse evlatlıktan reddedecekti,bakıyoruz mesajlarına yanlış bi durum yok ama ilerde ya olursa?net manyak kaynıyo hadi bize rast gelse güler geçeriz de ya annemin hoşuna giderse ilgi? annem büyük bir rahatsızlık atlattı ondan değişiklik arıyor, kafamı dağıtıyorum diyor, bir ara sırf kimlerle ne konuşuyor diye meraktan gece 11-12lerde ben de girip onun masasında okey oynuyordum, babam da bir o kadar rahat, kendi haline bıraktı nasıl kendini iyi hissediyorsa onu yapsın diyor. Bi de teyzemi alıştırdı, dün teyzem bize gelmiş bilgisayarıyla, yanyana oturup bütün gün okey oynamışlar

çok sevindim canım hadi geçmişler olsunopuyorumnanaktan

canım annen neden internette vakit geçirmek istiyo önce onun sebebini bulmak lazım,belki kendini yalnız hissediyo belki canı sıkılıyo ve anca o şekilde rahatlıyosa ona çare bulmak lazım bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…