- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.261
kız kaçmadım hava birden çok kötü oldu net gitti şimde geldi ama oğluşum uyndı çıkıcam o yüzden merak etme bu işin peşini bıakmadım resmi yükliycem bi şekilde oğlumun karnını doyuram bi
Annem kardeşim evlenmeden önce başladı, ay takip etmekten şüphelenmekten bize fenalık geliyor bi keresinde dile getirdim ben, biri mi var diye beni nerdeyse evlatlıktan reddedecekti,bakıyoruz mesajlarına yanlış bi durum yok ama ilerde ya olursa?net manyak kaynıyo hadi bize rast gelse güler geçeriz de ya annemin hoşuna giderse ilgi? annem büyük bir rahatsızlık atlattı ondan değişiklik arıyor, kafamı dağıtıyorum diyor, bir ara sırf kimlerle ne konuşuyor diye meraktan gece 11-12lerde ben de girip onun masasında okey oynuyordum, babam da bir o kadar rahat, kendi haline bıraktı nasıl kendini iyi hissediyorsa onu yapsın diyor. Bi de teyzemi alıştırdı, dün teyzem bize gelmiş bilgisayarıyla, yanyana oturup bütün gün okey oynamışlar
sen karalamaya devam et, ne zaman ne olacağı belli mi olur:))
e bizim için bişi karalasanasempatiksalakcinni
Annem kardeşim evlenmeden önce başladı, ay takip etmekten şüphelenmekten bize fenalık geliyor bi keresinde dile getirdim ben, biri mi var diye beni nerdeyse evlatlıktan reddedecekti,bakıyoruz mesajlarına yanlış bi durum yok ama ilerde ya olursa?net manyak kaynıyo hadi bize rast gelse güler geçeriz de ya annemin hoşuna giderse ilgi? annem büyük bir rahatsızlık atlattı ondan değişiklik arıyor, kafamı dağıtıyorum diyor, bir ara sırf kimlerle ne konuşuyor diye meraktan gece 11-12lerde ben de girip onun masasında okey oynuyordum, babam da bir o kadar rahat, kendi haline bıraktı nasıl kendini iyi hissediyorsa onu yapsın diyor. Bi de teyzemi alıştırdı, dün teyzem bize gelmiş bilgisayarıyla, yanyana oturup bütün gün okey oynamışlar
olumunekankayizsmileŞeniz
bende sizi:asigim:
tamam duruyorum durduğum yerde ozaman.
yanlız doruk bana bişey yapmasada ben onu ısırabilirim söyleyeyim.
yaa aylin belkide çok sıkılıyordu,bunalmıştı.böylekafa dağıtıyor.ilgilenebileceği başka alanlar yaratsanız ona vazgeçer belki.bazen hepimize olmazmı birşeye tutuluruz bir süre.ama fazlası tabiki zarar.bu şekilde kendini soyutlaması iyi değil.
hee tamam o zamanvereliniortak ama benim burda olduğum bi sırada koy:))
aaa ben de babanla ayrılar falan sandım, hayret nasıl oluyo da kızmıyor acabaCADIARZU
Martta hiç çiçek açar mı demeyin
Aşk gibi
Rüya gibiydi
Tazecik sevdam içime düştüğü zaman
Anneliğin
Nazenin hazzı içindeyken ben
Nadir insanların içinde buluverdim kendimi birden
Evet insan görmeden de severmiş
Lakin göresi gelirmiş o çok sevdiklerini
El bebek gül bebeklerini...
Rüya değilmiş
İşte martta çiçek açarmış... a.s. :asigim:
Akrostiş yazayım dedim zor oldu ama
can-ı gönülden oldu...
Umarım beğenirsiniz be öyle kafiye uyduramam
serbestçe yazarım canlar..
Meralim ateşi körükleme yangın çıkar mazallah... sempatiksalakcinni
Aşk gibi
Rüya gibiydi
Anneliğin
Rüya değilmiş
can-ı gönülden oldu...
offfffffff be dakıkada kac mesaj atıyorsunuz okuyayım dıyene kadar oglan uyanıyor onu egleyene kadar sız cosuyorsunuz bu ne ya heh uyandı ıste
vayyyyyyyyyyyalkisalkisalkis
Aşk gibi
Rüya gibiydi
Anneliğin
Rüya değilmiş
can-ı gönülden oldu...
ayy keşke yaa.kaldım bu yaban diyarlardaIsır ısır, o da senin saçlarını yolar, saç saça baş başa takılırsınız.
Bu arada benim Alp'i nasıl yediğimi de görmemiş olursun.
Şimdilik tehlikeli bir durum yok gibi Aylin. Bence üzerine gitmeyin, ama çaktırmadan da kontrol etmeye devam edin...
Şimdi aldığım habere göre kardeşim dün kızdığı için teyzemle ikisi onu facebooktan silmişler, ay gülüyorum ağlanacak halimize
Hehe, adamına göre değişiyor işte...
Benim babamın gitme gerekçelerinden biri de, annemin babam evdeyken internette vakit geçirmesi. E sen de gazete okuyorsun saatlerce dedim, cevap bile vermedi...
Hehe, adamına göre değişiyor işte...
Benim babamın gitme gerekçelerinden biri de, annemin babam evdeyken internette vakit geçirmesi. E sen de gazete okuyorsun saatlerce dedim, cevap bile vermedi...
alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:
çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık, tüm mart anneleri adına teşekkürlerimi sunarıma.s.
Pınarcım çook güzel olmuş, ellerine yüreğine sağlık, güzel duyguların için teşekkürler...
Bu kadar kısa zamanda, böyle bişi çıkardıysan, ciddi ciddi edebi bi insansın sen demek ki :)
...
[/COLOR]
vayyyyyyyyyyyalkisalkisalkis
çok güzel canım.teşekkür ederiza.s..
bende yazarım birşeyler fakat şiir asla yazamam.benimkiler düz yazı.
ama babamın çok güzel şiirleri var,çok güzel yazar.
[/B]
Aşk gibi
Rüya gibiydi
Anneliğin
Rüya değilmiş
can-ı gönülden oldu...
delirtcek bu çocuk beni 7 ay uyku sorunu yasamadık geceleri yeni dogdugunda bile uyurdu şimdi 10 kere uyanıyo sabah 4.30 da kalkıyo mutlaka ve 11 de yatıyo hani erkende deil uyku falan kalmadı zombi oldum resmen((((( acaba 2 haftadır büroya geliyorum daha önce hep beraberdik ona mı bozuluyo desem ..ama ö.sonraları geliyorum sabahtan beraberiz
ah şu bebekler oyuncak ettiler bizi resmen.diş falan çıkarıcaktır belki,biyeri falanmı ağrıyoki?
aksama yemek pişirmesem ne güzel olur. boshayallersmile
yaa acaba diyorum öncesine göre daha mutlu görüyor da onun için mi takılmıyor bu duruma adam yoksa onun da işine mi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?