2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hee tamam o zamanvereliniortak ama benim burda olduğum bi sırada koy:))

aaa ben de babanla ayrılar falan sandım, hayret nasıl oluyo da kızmıyor acabaCADIARZU

sen karalamaya devam et, ne zaman ne olacağı belli mi olur:))
e bizim için bişi karalasanasempatiksalakcinni

Martta hiç çiçek açar mı demeyin
Aşk gibi
Rüya gibiydi
Tazecik sevdam içime düştüğü zaman

Anneliğin
Nazenin hazzı içindeyken ben
Nadir insanların içinde buluverdim kendimi birden
Evet insan görmeden de severmiş
Lakin göresi gelirmiş o çok sevdiklerini
El bebek gül bebeklerini...
Rüya değilmiş
İşte martta çiçek açarmış... a.s. :asigim:

Akrostiş yazayım dedim zor oldu ama
can-ı gönülden oldu...
Umarım beğenirsiniz be öyle kafiye uyduramam
serbestçe yazarım canlar..

Meralim ateşi körükleme yangın çıkar mazallah...
sempatiksalakcinni

offfffffff be dakıkada kac mesaj atıyorsunuz okuyayım dıyene kadar oglan uyanıyor onu egleyene kadar sız cosuyorsunuz bu ne ya heh uyandı ıste

bende MERAL gibi babanla ayrılar,yanlız falan diye düşünmüştüm.
bukadar ısrarcı olması doğru mu yada neden,tartışılır tabi.yani küçük değilki yasak koyasın kocaman kadın.
umarım korktuğun gibi bir durum olmaz.

Isır ısır, o da senin saçlarını yolar, saç saça baş başa takılırsınız.
Bu arada benim Alp'i nasıl yediğimi de görmemiş olursun.

Şimdilik tehlikeli bir durum yok gibi Aylin. Bence üzerine gitmeyin, ama çaktırmadan da kontrol etmeye devam edin...

hee tamam o zamanvereliniortak ama benim burda olduğum bi sırada koy:))

aaa ben de babanla ayrılar falan sandım, hayret nasıl oluyo da kızmıyor acabaCADIARZU

Hehe, adamına göre değişiyor işte...
Benim babamın gitme gerekçelerinden biri de, annemin babam evdeyken internette vakit geçirmesi. E sen de gazete okuyorsun saatlerce dedim, cevap bile vermedi...

Son düzenleme:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:
çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık, tüm mart anneleri adına teşekkürlerimi sunarıma.s.

Pınarcım çook güzel olmuş, ellerine yüreğine sağlık, güzel duyguların için teşekkürler...
Bu kadar kısa zamanda, böyle bişi çıkardıysan, ciddi ciddi edebi bi insansın sen demek ki :)

offfffffff be dakıkada kac mesaj atıyorsunuz okuyayım dıyene kadar oglan uyanıyor onu egleyene kadar sız cosuyorsunuz bu ne ya heh uyandı ıste

Okuyacam diye kasma o zaman sende, bi yerinden gir muhabbete...

vayyyyyyyyyyyalkisalkisalkis
çok güzel canım.teşekkür ederiza.s..
bende yazarım birşeyler fakat şiir asla yazamam.benimkiler düz yazı.
ama babamın çok güzel şiirleri var,çok güzel yazar.

Isır ısır, o da senin saçlarını yolar, saç saça baş başa takılırsınız.
Bu arada benim Alp'i nasıl yediğimi de görmemiş olursun.
ayy keşke yaa.kaldım bu yaban diyarlarda

Bahane işte herşey, ebeveynler büyüdükçe çocuklaşıyorlar, artık karşılarında kızıp bi şaplak atacakları çocukları olmayınca böyle bahanelere sığınıyorlar

Hehe, adamına göre değişiyor işte...
Benim babamın gitme gerekçelerinden biri de, annemin babam evdeyken internette vakit geçirmesi. E sen de gazete okuyorsun saatlerce dedim, cevap bile vermedi...

yaa acaba diyorum öncesine göre daha mutlu görüyor da onun için mi takılmıyor bu duruma adam yoksa onun da işine mi geliyor

alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:
çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık, tüm mart anneleri adına teşekkürlerimi sunarıma.s.

opuyorumnanaktan canım sen de sağ ol körükleyicimsin :lepi:

Teşekkür ederim canım :kedi:

vayyyyyyyyyyyalkisalkisalkis
çok güzel canım.teşekkür ederiza.s..
bende yazarım birşeyler fakat şiir asla yazamam.benimkiler düz yazı.
ama babamın çok güzel şiirleri var,çok güzel yazar.

[/B]

sen de örnek ver bize o vakit

ben çok oldu yazmayalı en son eşimle tanıştığım günlerde yazmıştım 2 seneyi geçti
bekarken bol bol yazardım şimdi vakit olmuyor[/B] laelaelaelaelae

delirtcek bu çocuk beni 7 ay uyku sorunu yasamadık geceleri yeni dogdugunda bile uyurdu şimdi 10 kere uyanıyo sabah 4.30 da kalkıyo mutlaka ve 11 de yatıyo hani erkende deil uyku falan kalmadı zombi oldum resmen ((((( acaba 2 haftadır büroya geliyorum daha önce hep beraberdik ona mı bozuluyo desem ..ama ö.sonraları geliyorum sabahtan beraberiz

:lepi::lepi:a.s. mikemmelllllllalkisalkisalkis

ah şu bebekler oyuncak ettiler bizi resmen.diş falan çıkarıcaktır belki,biyeri falanmı ağrıyoki?

yaa acaba diyorum öncesine göre daha mutlu görüyor da onun için mi takılmıyor bu duruma adam yoksa onun da işine mi geliyor

Öncesine göre daha iyi daha mutlu olduğu için karışmıyor benim babam, biz kızınca da karışmayın kadına diyor.
Bu arada şimdi kardeşimden aldığım habere göre beni de face ten silmiş akannehir bakalım Kerem in fotoğraflarını nasıl görecek?

Bi arkadaşımla konuşmuştum onun annesi öğretmen, o da aynen annem gibi, arkadaşım da şikayetçi, ne zaman bıkacak merakla bekliyorum diyor

kızlar slmlar nasılsınız,ya ben size şunu sorucam benim kızım tam takır desteksiz oturamıyor oturuyor ama mesela oyuncağına ya da görüceği bişiye ulaşıcağı zaman devriliyor,çok iyi dönüyor ve emeklemiyor hiç
daha diş çıkmadı emeklemiyor tam takır oturamıyor sizce normal mi

Herkes söyledi bende söyliyimbari bizimki doğanı pehvilan yapcakmış asla olmaz dedim aslaaa.Pehlivan olmasında neolursa olsun.
Kızımında çocuk doktoru olmasınıisterim en temiz meslek çocuklar kadartemizbi varlık varmı dünyada.Ha bide boyuna bakıyokilosunabakıyo bida kalbini falan dinliyo 150 ytl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…