- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.321
burası dünden beri felaket sürekli yağıyor ama zaten alışkınım buranın yağmuruna.
hayırrr-tatlicadiarzu-
oğlum öyle herkesi getirmeyecek.istediğini yapacak ama sevdiğini getirecek sadece.ama tabiipilot olduğu için çapkın olacakaklinialirimsmile
heeee sonra burnun boktan çıkmasın, koluna takıp takıp getrsin sende delir üşüt ye kafayılaelaelaelaelae
canım erken doğdupundan olabilir azemhevalin kızıda emekliyemiyor henüz...
bugünkü menümüz paça çorbası:)))
dün karışık balık çorbası... + ewde ne pişiyosa ekmek bandırp weriorum... elime ne geçerse weriorum canımaklinialirimsmile
:lepi::lepi:a.s. mikemmelllllllalkisalkisalkis
Pınar ellerine ve yüreğine sağlık canım çok güzel olmuş
Ben 240 cc mama vereyim benim oğlum 6 saat bişey yemez sanmam yani ki iştahsız bir bebek değil, kendi çapında normal bi iştahı var, hem bu nasıl 4 saat ara vermek mama 1 saat sonra katı diyosun?
ayy çocuklarımızın meslek seçimleri mi konuşuldu bugün?
ne olursa olsun ama mutlu olsun yapacağı işle.zorunluluktan yapmasın mesleğini.
ama ne yalan söyleyeyim pilot olsun isterim.şöyle havalanına girecek gözünde ruyban lar üstünde kısa pilot mont.elinde küçük bir çanta off hasta olur hostesler oğluma,kurban olur annesi ona.
yada doktor olsun para var o meslekte.
dedimya gerçekten mutlu olacağı bir seçim yapsın herzaman arkasındayım.
karizma oluyorlar çok.hele bazıları hem karizmatik hem yakışıklı oluyorlar ki işte ozaman senin gibi düşünmemek imkansızaklinialirimsmile
erkek anasıyım ben kızımaklinialirimsmileistediğini yapacak ta ne pis bi kelime lan ahlaksız anakötükedihüsosempatiksalakcinni alpime kötü örnek oluyosun bnce erkek te olsa kızda olsa edepli olmalı accık, ne o öle .msalak yaptın çocuğu iki dakkadananiknanik
Niye koluna takıp takıp getirsin ayol, evleneceği kişiyi getirsin gerisiyle ne halt yerse yesin zampara oğlum zemuszemus ay erkek annesi olmak böyle bişey işte kaydirigubbakcemile3
Bi önceki mesajları şimdi gördüm Yazgı ile aynı şeyleri düşünüyorum zemuszemus kızlar kaşınırsa oğullarımız da kaşır şekerim lülülülülülü
eyvah eyvah ulan oğlan analarına bak tü kaka şeyler sizi ben selini kesinlikle sokağa bırakmam kızıma bol bol qaktivite bulayım ki öyle zampara mart bebeişlerinin eline düşmesin kötü kaynanalar sizziiiii kötükedihüso
. ben geldim t eyzoşlfvaq r miraç geldi f vf wx-fwujpkopşi
Kız boşver pilotluğu hiç dışarıdan göründüğü gibi değil dışı seni içi beni yakar hesabı
Lannn hişşt yavaş lan adamın asabını bozmayın benimki de yakısıklı kuduruyom zaten niye zayıflamaya çalısıyom ben ah ahhhhh:tomato:
eyvah yaraya parmak bastım bilmiyorumkismile
hadi hadi dışardan göründüğügibi görmüşsün sende,bak evlenmişsin adamlaaklinialirimsmile.
ama bak son mesajımda dedimki evlenince durulsun.yani senin koca artık durulmuştur:lepi:.
hoşgeldin güzel kuzuuu yerim senin klavyeye basan elleriniii...opuyorumnanaktan
eyvah eyvah ulan oğlan analarına bak tü kaka şeyler sizi ben selini kesinlikle sokağa bırakmam kızıma bol bol qaktivite bulayım ki öyle zampara mart bebeişlerinin eline düşmesin kötü kaynanalar sizziiiii kötükedihüso
Katılıyorum sana ben böyle düşünmüyorum oğlum kimsenin canını yakmasın kimse de benimkinin canını yakmasın..Kızı erkeği yok bu işin bence..Sizi de kınadım anneler bi de kızınızklava: klava: olsa böylemi düşüneceksiniz?
Bi önceki mesajları şimdi gördüm Yazgı ile aynı şeyleri düşünüyorum zemuszemus kızlar kaşınırsa oğullarımız da kaşır şekerim lülülülülülü
erkek anasıyım ben kızımaklinialirimsmile
hee saçlarını ortadan ayırıp kavanoz dibi gözlükte taksın mı?sempatiksalakcinni
bakir mi evlenecek bu çocuk,kuyruk sallayana gitmeyen bekar erkek var mı etrafında?
bende kendi halinde duran kızı tenhaya çeksin demiyorum.
yaşamak istiyorsa yaşar,ama evlenince son bulurşakkıdı:jeyyar:.
kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
katılıyorumalkisalkisalkis
bak gene söylüyorum.
oğlum edebi ile duran,dozunda yaşayan kızların gidip canını yakarsa bende onu yakarım.
demek istediğim gitsin bekaret bozsun,bu alanda rekor kırsın değil.
ama karşısındaki aranıyor kaşınıyor ve istiyorsa,dünden razıysa,kısacası o yoldaysa aman çocuğum yapma mı diyeceğim?
yapmayın Allahaşkına kim buna engel olabilir?
bak gene söylüyorum.
oğlum edebi ile duran,dozunda yaşayan kızların gidip canını yakarsa bende onu yakarım.
demek istediğim gitsin bekaret bozsun,bu alanda rekor kırsın değil.
ama karşısındaki aranıyor kaşınıyor ve istiyorsa,dünden razıysa,kısacası o yoldaysa aman çocuğum yapma mı diyeceğim?
yapmayın Allahaşkına kim buna engel olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?