2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

istediğini yapacak ta ne pis bi kelime lan ahlaksız anakötükedihüsosempatiksalakcinni alpime kötü örnek oluyosun bnce erkek te olsa kızda olsa edepli olmalı accık, ne o öle .msalak yaptın çocuğu iki dakkadananiknanik

Bi önceki mesajları şimdi gördüm Yazgı ile aynı şeyleri düşünüyorum zemuszemus kızlar kaşınırsa oğullarımız da kaşır şekerim lülülülülülü

kızlar ben de hepinizi çok özledim ama giremiyorum işte,bu arada hepiniz sağolun cevaplarınızz için çok teşekkür ederim
ben de sabah kahvaltısı 11 gibi yoğurt
2 gibi sebze çorbası veya herhengi br çorba ya da köfte
tavuk ve kıymayı çoktandır veriyorum ciğere ve balığa başlasam mı
akşam üstü meyve avakadoya kadar veriyorum akşam 5 kaşık gece maması
ve hala iyi emiyor
süt derken inek sütü mü veriyorsunuz ve de ben de artık yaptığım yemeklerden versem mi yalnız ben 1 yaşına kadar tuz iki yaşına kadar şeker vermeyi düşünmüyorum bakalım becerebilirsek ama artık başka neler bverebilirim ya da napabilirim diye de düşünüyorum

hasretim öncelikle gözün aydın tatlım,naptın içindeki minik meleği aldırmayı hala düşünüyor musun ama ben olsam aldırmaz izin verirdim yaşamasına

Ben 240 cc mama vereyim benim oğlum 6 saat bişey yemez sanmam yani ki iştahsız bir bebek değil, kendi çapında normal bi iştahı var, hem bu nasıl 4 saat ara vermek mama 1 saat sonra katı diyosun?

Kız boşver pilotluğu hiç dışarıdan göründüğü gibi değil dışı seni içi beni yakar hesabı

erkek anasıyım ben kızımaklinialirimsmile
hee saçlarını ortadan ayırıp kavanoz dibi gözlükte taksın mı?sempatiksalakcinni
bakir mi evlenecek bu çocuk,kuyruk sallayana gitmeyen bekar erkek var mı etrafında?
bende kendi halinde duran kızı tenhaya çeksin demiyorum.
yaşamak istiyorsa yaşar,ama evlenince son bulurşakkıdı:jeyyar:.

Niye koluna takıp takıp getirsin ayol, evleneceği kişiyi getirsin gerisiyle ne halt yerse yesin zampara oğlum zemuszemus ay erkek annesi olmak böyle bişey işte kaydirigubbakcemile3

Bi önceki mesajları şimdi gördüm Yazgı ile aynı şeyleri düşünüyorum zemuszemus kızlar kaşınırsa oğullarımız da kaşır şekerim lülülülülülü

kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
katılıyorumalkisalkisalkis

Son düzenleme:
eyvah eyvah ulan oğlan analarına bak tü kaka şeyler sizi ben selini kesinlikle sokağa bırakmam kızıma bol bol qaktivite bulayım ki öyle zampara mart bebeişlerinin eline düşmesin kötü kaynanalar sizziiiii kötükedihüso

Katılıyorum sana ben böyle düşünmüyorum oğlum kimsenin canını yakmasın kimse de benimkinin canını yakmasın..Kızı erkeği yok bu işin bence..Sizi de kınadım anneler bi de kızınızklava:klava: olsa böylemi düşüneceksiniz?

Kız boşver pilotluğu hiç dışarıdan göründüğü gibi değil dışı seni içi beni yakar hesabı

Lannn hişşt yavaş lan adamın asabını bozmayın benimki de yakısıklı kuduruyom zaten niye zayıflamaya çalısıyom ben ah ahhhhh:tomato:

eyvah yaraya parmak bastım bilmiyorumkismile
hadi hadi dışardan göründüğügibi görmüşsün sende,bak evlenmişsin adamlaaklinialirimsmile.
ama bak son mesajımda dedimki evlenince durulsun.yani senin koca artık durulmuştur:lepi:.

Kız ben adamı aldığımda lisede okuyodu ne pilotu ben adam ettim her zorluğunda yanındaydım bugüne kadar.. hayvanlık etmesin şimdikiler pilot diye bakıyo ben sümüklü halindede onunlaydımklava: konuşturmayın leyyyn beniiii bu hostes geyiğinden o kadar bunaldım ki anlatamam adama güveniyorum ama adamın aklına karpuz kabuğu düşürüyolar her öğrenen o şimdi hosteslerle diye espirik yapıyo hesaptaaalsanaalsanasmile

bak gene söylüyorum.
oğlum edebi ile duran,dozunda yaşayan kızların gidip canını yakarsa bende onu yakarım.
demek istediğim gitsin bekaret bozsun,bu alanda rekor kırsın değil.
ama karşısındaki aranıyor kaşınıyor ve istiyorsa,dünden razıysa,kısacası o yoldaysa aman çocuğum yapma mı diyeceğim?
yapmayın Allahaşkına kim buna engel olabilir?

anammmm ğlan analarına bak..rabbim kızlarımızı koruuuuu:Saruboceq:

Zaman öyle bi zaman ki artık kızlar erkekleri tenhada kıstırmaya başladı, o zamanda deriz ki ay ne biçim kıııız oğlumun peşini bırakmıyor

Aşıksa yapsın sevgi varsa duygu varsa..Hayvandan farkımız mı kalır yoksa..Ya tamam ben çok duygusal düşünüyorum babamızda kızıyo bana erkek adam yapacak tabi diye..Erkek dünyası başka ve ben anlayamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…