- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.341
Kız ben adamı aldığımda lisede okuyodu ne pilotu ben adam ettim her zorluğunda yanındaydım bugüne kadar.. hayvanlık etmesin şimdikiler pilot diye bakıyo ben sümüklü halindede onunlaydımklava: konuşturmayın leyyyn beniiii bu hostes geyiğinden o kadar bunaldım ki anlatamam adama güveniyorum ama adamın aklına karpuz kabuğu düşürüyolar her öğrenen o şimdi hosteslerle diye espirik yapıyo hesaptaaalsanaalsanasmile
Kız ben adamı aldığımda lisede okuyodu ne pilotu ben adam ettim her zorluğunda yanındaydım bugüne kadar.. hayvanlık etmesin şimdikiler pilot diye bakıyo ben sümüklü halindede onunlaydımklava: konuşturmayın leyyyn beniiii bu hostes geyiğinden o kadar bunaldım ki anlatamam adama güveniyorum ama adamın aklına karpuz kabuğu düşürüyolar her öğrenen o şimdi hosteslerle diye espirik yapıyo hesaptaaalsanaalsanasmile
ayyy yazık kız bi benim kocişim yapmamış anam bi görseniz utancından bi bayan gördümü kafayı çevirir erkek oğlu erkek benim kociş el değmemiş dalından koparılmamış bi çiçektir:roflol: ayyy inşallah yazdıklarımı okumaz geçmişte
yaa ne alakası var,o şimdi hosteslerle nedemek?
ben böyle bir şaka yapmam,yapanıda azarlarım.
eşin karizmatiktir olabilir,yakışıklıdır olabilir birde pilottur buda olabilir.bunda ne varki?
başka meslek dallarında yakışıklı karizma adamlar yok mu?
hepsi kadın çalışma arkadaşları ile kırıştıracak mı?bu zorunlulukmu?saçmalmaz:
sen buna takılma canım.
Sen kaç yıllık evlisin? uuu liseden beri birliktesiniz demek, hakikaten en iğrenç zamanlarında yanındaymışsın, ama zor be kardeşim pilotla evli olmak, sinirlerinin ve güveninin çelik gibi olması lazım gerçekten, ben şahsen bi pilotla evli olsam sanırım beni boşardı bi süre sonra bunaldığından
Heeee ilk ben kopardım dalından çiçeği diyosun yaniii sempatiksalakcinni
Aşıksa yapsın sevgi varsa duygu varsa..Hayvandan farkımız mı kalır yoksa..Ya tamam ben çok duygusal düşünüyorum babamızda kızıyo bana erkek adam yapacak tabi diye..Erkek dünyası başka ve ben anlayamıyorum..
sempatiksalakcinniakannehirayyy yazık kız bi benim kocişim yapmamış anam bi görseniz utancından bi bayan gördümü kafayı çevirir erkek oğlu erkek benim kociş el değmemiş dalından koparılmamış bi çiçektir:roflol: ayyy inşallah yazdıklarımı okumaz geçmişte
aynısını yazacaktım derya ya aylin.Yazgıcım; 1-Doktor-Hemşire 2-Pilot-Hostes geyiği bitmez. Derya haklı bu konudan sıkılmakta
sen haklısın.hele bu yanlızlık ve kendini bilmezlerin şakaları yüzünden.takılmıyorum genelde ama bin kere duyunca caba mı diyosun ister istemez..kötükedihüso
Valla benim sinirler laçka oldu zaten senağlama kız annelerine de tavsiyem kızlarınızı pilota vermeyin..Hep yalnızım bi kere her şeyi kendim hallediyorum hayat tarzı çok ama çoooook zor çok yıpratıcıneyse çok yazardım daha yaram deşildi ama çıkmam lazım oğluş beni bekler öptüm nanaklardanlaelaelaelaelae
bu arada hatun kuzeylı oldugundan bı resme baktım bı kendıme bu kadınsa ben neyım ben kadınsam bu ne dedım
bıde zatı Turk sevgılısı 1 tane olmus benımkının
selam kızlaar
ayy bugün çook güzel geçti
mart annelerinden emel ve ankara anneleri topiğinden 4 anne daha bize geldi bugün
burdan kaç kez söylemiştim buluşalım birgün diye ama kimse üstüne alınmadı
ankara anneleriyle bu 2. buluşmamız öncekinde emel yoktu ama bugün geldi
kendi adıma harika bi gündü
emelcim seni tanıdığıma çoook memnun oldum resimleri dört gözle bekliyorum sen baya çektin diye ben çekmedim
ah ahhhhh seninkidemi denizci demek....... :2:
ayyy yazık kız bi benim kocişim yapmamış anam bi görseniz utancından bi bayan gördümü kafayı çevirir erkek oğlu erkek benim kociş el değmemiş dalından koparılmamış bi çiçektir:roflol: ayyy inşallah yazdıklarımı okumaz geçmişte
ben hiç bilmiyorum eşim fındık kırdımı kırmadımı?çıkmaya başladığımız andan beri hiç birbirimizin geçmişini sorgulamadık ama meraktan da ölüyorum
bu arada hatun kuzeylı oldugundan bı resme baktım bı kendıme bu kadınsa ben neyım ben kadınsam bu ne dedım
bıde zatı Turk sevgılısı 1 tane olmus benımkının
selam kızlaar
ayy bugün çook güzel geçti
mart annelerinden emel ve ankara anneleri topiğinden 4 anne daha bize geldi bugün
burdan kaç kez söylemiştim buluşalım birgün diye ama kimse üstüne alınmadı
ankara anneleriyle bu 2. buluşmamız öncekinde emel yoktu ama bugün geldi
kendi adıma harika bi gündü
emelcim seni tanıdığıma çoook memnun oldum resimleri dört gözle bekliyorum sen baya çektin diye ben çekmedim
anam dedım eve geldım bakayım bı baktım en son calem yazmıs dedım kesın bızı cekıstırıyodur
evımı batırdılar fılan
allahtan bısey dememıs
harıka bı ınsansın
ıyıkı tanımısım senı
ivet ivet ivet emme artık sefere gitmeyyo
canı ısterse gıder gecne gun bırı soyledı erım evde yok keyfım beyde yokderım bende
gercı sımdı boyle soyluyorum fakat en son sefere gıttıgınde yemeden ıcmeden kesılmıstım
ozlemekden depresyona gırecektım az kalsın
ay öldüm bittim yoruldum daha şimdi girdim ofise ve bodoslama dalarım mevzuya kocacığım sapığın önde gidenidir sevgililerinin sayısını kendi bilmiyo ki çetelesini ben tutayım bunlar çok zenginmiş bi ara e konuşuncada alır götürür adamı çok eğlencelidir her milletten ellemiş bi kere ama kızamıyorum neticede benim de sicilim pek temiz deilaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?