2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

handecim muz neden hiç yok mennde muz çok faydalı bir meywe bence yoğurdunu sadece cic bebeli değil muz we cici bebeli wersen daha faydalı olurguclubacismile

cnaım benım sagol, arada veriyorum yani iki gunde bir falan eline kemirerek yiyor, ole daha cok seviyor, karıstırdıgımda hosuna gitmiyor, bu arada demire kabızlık yaptıgı ıcın cok vermıyorum..olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

aşk olsun meltem aklımın ucundan bile geçmedi öyle bişey
hep gelin valla bana güleryüz ve samimiyet önemli evin batması hiiiç mi hiç önemli değil
hatta bi kusurum olduysa affedin
aaa ne güzel cnm, eminim iyi geçmiştir. yükleyin buraya da resim cidden

evet canım harikaydı keşke hepinizi ağırlıyabilsem birgün boshayallersmile
emel yükleyecek ben hiç çekmedim

kızlar bulusma lafları duyuyorum noluo ne zaman nerede acıl cevap stop

henüz belirsiz olmakla birlikte pazar günü Pınarlarda

a.s.hade ben kaçtım yarına kadar özleyin beni anacımmm öpüldünüzz

byby cnm

Meral bacım evet Turk kadınları guzel fakat en güzeli değil.

yok kıs kıskanclıkdan degıl askdannnnnnn

e Allah aşkınızı daim etsin diyim o halde:asigim:

yaaa kızlar bısı sorcam, bana kargo gelcrektı, aradım bugun dagıtımda dedıler, hala gelmedı, yurtıcı kargo saat kaca kadar dagıtım yapıyor bılen var mı

ayyy ne şaşırıyonuz valla be dalından koparılmamış gerçi bende öyleydim itiraf ediyorum kimseye bakmazdım evden okula iş den eve evden işe beğenenlerede olmaz iş yerine gelen çiçekleride arkadaşlar alır masalarına bırakırlardı kocişimle ilk oldu ve tek oldu kocişiminde ilki benim oyüzden çok farklı bizim ilişkiopuyorumnanaktan

kızlar çokm yaşayın emi...akam akşam güldürdünüz beni...kız anaları erkek anaları birbirine girmiş... :)))
ben de 2 erkek annesiyim....ben karışmam oğlanlarımım kız arkadaşlarına...ilişkilerine...sanki dinlerlerde beni...bizim dünyamızdan çok ayrı olaçak onların dünyaları...kimsenin canını yakmasınlar yeter bana..

bu arada ben oğluşlarımın bilim adamı olmalarını istiyorum..fazlamı büyük beklentim acaba...

Son düzenleme:

maşallah cnm. bayanların çoğu öyle de zaten, erkeklerde onu bulmak epey zor gibi. helal ona

bende gördüm hemde çıplaktılar....alsanaalsanasmile fantazi yaopmışlar uyuzlarrrrralsanaalsanasmile

inanamıyoum ceren ağzına kadar dolu kase paça çorbasının hepsini büyük bi zewkle yedi...
içine ekmekte ufalamıştım hepsini içti maşallah:))) 5paça önce kaynattım düdüklüde 1 saatten fazla, hawuç,patates, soğan, sarmısak, limon ekledim blendırdan geçirdim sonra için tere yağı we şehriye atarak biraz daha pişirdim süper olmuş
kendimizinkini ayırdım nane FAlanda kattım:lepi:

Son düzenleme:
Ebru saçlar çok güzel olmuş cnmbayanssulusmile

sağol canım..değişiklik yaptım biraz....

ay maşallah ona yarasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…