- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.361
handecim muz neden hiç yok mennde muz çok faydalı bir meywe bence yoğurdunu sadece cic bebeli değil muz we cici bebeli wersen daha faydalı olurguclubacismile
aşk olsun meltem aklımın ucundan bile geçmedi öyle bişeyanam dedım eve geldım bakayım bı baktım en son calem yazmıs dedım kesın bızı cekıstırıyodur
evımı batırdılar fılan
allahtan bısey dememıs
harıka bı ınsansın
ıyıkı tanımısım senı
aaa ne güzel cnm, eminim iyi geçmiştir. yükleyin buraya da resim cidden
kızlar bulusma lafları duyuyorum noluo ne zaman nerede acıl cevap stop
a.s.hade ben kaçtım yarına kadar özleyin beni anacımmm öpüldünüzz
Meral bacım evet Turk kadınları guzel fakat en güzeli değil.
yok kıs kıskanclıkdan degıl askdannnnnnn
yaaa kızlar bısı sorcam, bana kargo gelcrektı, aradım bugun dagıtımda dedıler, hala gelmedı, yurtıcı kargo saat kaca kadar dagıtım yapıyor bılen var mı
ayyy ne şaşırıyonuz valla be dalından koparılmamış gerçi bende öyleydim itiraf ediyorum kimseye bakmazdım evden okula iş den eve evden işe beğenenlerede olmaz iş yerine gelen çiçekleride arkadaşlar alır masalarına bırakırlardı kocişimle ilk oldu ve tek oldu kocişiminde ilki benim oyüzden çok farklı bizim ilişkiopuyorumnanaktan
maşallah cnm. bayanların çoğu öyle de zaten, erkeklerde onu bulmak epey zor gibi. helal ona
pehhhhh len ben kocamın eskı sevgılısı ıle resmını bılem gordum.herıf her lımanda bı sevgılı yapıyormuydu bılemem.netıcede kımyasal tanker operasyonu ne kadar surebılırkı.4 saat bılemedın 1 gun.hadı arıza yapsa 1 hafta.
bızım geyıgımızse denızcının parası pul karısı dul bıde her lımanda bı sevgılı
yanı sımdı ben bunlara takılsam cokdannnnnnn omrunu yemıstım adamın
Ebru saçlar çok güzel olmuş cnmbayanssulusmile
inanamıyoum ceren ağzına kadar dolu kase paça çorbasının hepsini büyük bi zewkle yedi...
içine ekmekte ufalamıştım hepsini içti maşallah:))) 5paça önce kaynattım düdüklüde 1 saatten fazla, hawuç,patates, soğan, sarmısak, limon ekledim blendırdan geçirdim sonra için tere yağı we şehriye atarak biraz daha pişirdim süper olmuş
kendimizinkini ayırdım nane FAlanda kattım:lepi:
Hatice bi resim yollayamadın yane, bana da msn'den at bakiim o haldeaklinialirimsmile
ver bakem adresi
Ebru bakıyorum ticker da değişmiş, rejimde misin sen de? hadi bakalım kolay gelsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?