2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yolladım bile özelden, hadi kıskanç kocan gelmeden at:))

kız çevrim içi olsana anacım aradım haber verdim kıskanç ne diyo resmi köşeye koy profil resmi olan kısmına ordan yazışın görsün sonra hemen silll kıskanççç şey ya onlar benim arkadaşlarım deyom güveniyom deyom kuduruk işte

iyi akşamlar arkadaşlar.. bugün dr dan geldik sıpacık bu ay hiç kg almamış... e yemio ki nasıl alsın.. ama boyu uzamış maşallah.. dr kilo problemi yok almasada olur ama yemeye alışması lazım dedi.. nasıl alışıcaz bilmiorum ben de kendimi hiç iyi hissetmiorum.. çok kilo verdim bide sanırım grip olucam nolucak bilmiorum.. oğlumda emmeden durmaz.. inş. nane limonla atlatabilirim ya offffeyvahedigeldismile

geçmiş olsun cnm. nedir bu ayki boy kilo bilgileriniz??

ben hiç bilmiyorum eşim fındık kırdımı kırmadımı?çıkmaya başladığımız andan beri hiç birbirimizin geçmişini sorgulamadık ama meraktan da ölüyorum

aynen yaa bende deli gibi merak ediorum soramıyorum, onunda bana sormak aklına gelir die:kedi:sempatiksalakcinni
çok azını biliyorum ama bilmediklerimin olduğunu bilemk delirtiyo benikaydirigubbakcemile3

maşallah oğluşa...kilo almamış,,önümüzdeki ay alır inşallah...yemek yediriken eline bişeyler versen oyalanması için..ben emirhana öyle yapıyorum..elinde oyalanaçak bişey olmadımı yemiyor...

sanada geçmiş olsun...ıhlamur ve zencefil çayıda iyi gelir..

henüz belirsiz olmakla birlikte pazar günü Pınarlarda

byby cnm

e Allah aşkınızı daim etsin diyim o halde:asigim:

amin canım sağol

bende gördüm hemde çıplaktılar....alsanaalsanasmile fantazi yaopmışlar uyuzlarrrrralsanaalsanasmile

ohaaa kıs nereden buldun o resimleri.saklamışmı birde ?

afiyet bal şeker olsun cerene.
kıs Doğuhan hergün silme kase yiyor.ne yapacağımı şaşırdım. :2:

bir haftadır diyetteyim hayırlısıyla veririm inşallah şu kiloları ama 15 kilo var daha nasıl olçak bilmiyorum...

ahhhhhhhhhhhhh benimde 15 kilo fazlam var hatta 15 300

saol canım.. geçen ayla aynı canım 10.300 gr 76 cm sadece boyu 2 cm uzamış..kilosu çok olduğundan zorlamıyoruz bakalım.. o beni zorluyo sürekli emmek isteyerek

kilosuda boyu da gayet iyi canım.1 yas bebegının bılgılerı bu.masallah Allah nazarlardan saklasın.
zorlasın be annesı sunun surasında daha ne kadar emeceklerkı

saol canım.. kilo sorunumuz yok bizim çok şükür.. ama oğlumda ciddi kaşık alerjisi oluştu ne vitamin alıo ne başka bişi.. mama önlüğünü görünce bile ağlıyo ben bu şekilde ne kadar götürebilirim bilmiorum.. sinirlerim gerildi iyice

Olsun cnm üzülme bak en azından boyu uzamış. Aç kalıp da başka çaresi olmadığını anlayınca yemeye başlar.. Benim kızım da çok zor yiyodu. Dr bu zor bi süreç dedi.. Yani alışma süreci...
Biz de bugün dr daydık.. Bizim kız da 450gr almış,buna da şükür.
Grip için de anında etki eden bi reçetem var:
Yarım çay bardağı pekmezin içine yarım limonu , ya da portakalı sık ve iç... Hemen kendini toparlarsın.. Yanlız hastalık tam gelmeden, kırgınlık hissettiğin anda yapmalısın..

ay cok zor ama ya senın ıcın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…