- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.381
yolladım bile özelden, hadi kıskanç kocan gelmeden at:))
kız çevrim içi olsana anacım aradım haber verdim kıskanç ne diyo resmi köşeye koy profil resmi olan kısmına ordan yazışın görsün sonra hemen silll kıskanççç şey ya onlar benim arkadaşlarım deyom güveniyom deyom kuduruk işte
iyi akşamlar arkadaşlar.. bugün dr dan geldik sıpacık bu ay hiç kg almamış... e yemio ki nasıl alsın.. ama boyu uzamış maşallah.. dr kilo problemi yok almasada olur ama yemeye alışması lazım dedi.. nasıl alışıcaz bilmiorumben de kendimi hiç iyi hissetmiorum.. çok kilo verdim bide sanırım grip olucam nolucak bilmiorum.. oğlumda emmeden durmaz.. inş. nane limonla atlatabilirim ya offffeyvahedigeldismile
ben hiç bilmiyorum eşim fındık kırdımı kırmadımı?çıkmaya başladığımız andan beri hiç birbirimizin geçmişini sorgulamadık ama meraktan da ölüyorum
iyi akşamlar arkadaşlar.. bugün dr dan geldik sıpacık bu ay hiç kg almamış... e yemio ki nasıl alsın.. ama boyu uzamış maşallah.. dr kilo problemi yok almasada olur ama yemeye alışması lazım dedi.. nasıl alışıcaz bilmiorumben de kendimi hiç iyi hissetmiorum.. çok kilo verdim bide sanırım grip olucam nolucak bilmiorum.. oğlumda emmeden durmaz.. inş. nane limonla atlatabilirim ya offffeyvahedigeldismile
yahu sana zararlı sakatat diyoruz niye dinlemiyosun?? Ceroya da ağır gelmez inşallah
henüz belirsiz olmakla birlikte pazar günü Pınarlarda
byby cnm
e Allah aşkınızı daim etsin diyim o halde:asigim:
bende gördüm hemde çıplaktılar....alsanaalsanasmile fantazi yaopmışlar uyuzlarrrrralsanaalsanasmile
inanamıyoum ceren ağzına kadar dolu kase paça çorbasının hepsini büyük bi zewkle yedi...
içine ekmekte ufalamıştım hepsini içti maşallah:))) 5paça önce kaynattım düdüklüde 1 saatten fazla, hawuç,patates, soğan, sarmısak, limon ekledim blendırdan geçirdim sonra için tere yağı we şehriye atarak biraz daha pişirdim süper olmuş
kendimizinkini ayırdım nane FAlanda kattım:lepi:
bir haftadır diyetteyim hayırlısıyla veririm inşallah şu kiloları ama 15 kilo var daha nasıl olçak bilmiyorum...
geçmiş olsun cnm. nedir bu ayki boy kilo bilgileriniz??
saol canım.. geçen ayla aynı canım 10.300 gr 76 cm sadece boyu 2 cm uzamış..kilosu çok olduğundan zorlamıyoruz bakalım.. o beni zorluyo sürekli emmek isteyerek
maşallah oğluşa...kilo almamış,,önümüzdeki ay alır inşallah...yemek yediriken eline bişeyler versen oyalanması için..ben emirhana öyle yapıyorum..elinde oyalanaçak bişey olmadımı yemiyor...
sanada geçmiş olsun...ıhlamur ve zencefil çayıda iyi gelir..
sonunda gördüm Haççeyi, çok hoş hatunmuş, bilginizeaklinialirimsmile
saol canım.. kilo sorunumuz yok bizim çok şükür.. ama oğlumda ciddi kaşık alerjisi oluştu ne vitamin alıo ne başka bişi.. mama önlüğünü görünce bile ağlıyoben bu şekilde ne kadar götürebilirim bilmiorum.. sinirlerim gerildi iyice
vayyyyyyy hatice bende gormek ıstıyorum senıııııııı
banane bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?