2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yeni evlendiğimiz zaman kitaplarını düzenliyordujm...eski bir kitabının arasından düştü önüme...sempatiksalakcinni benim saftirik o fotoğrafı orda unutmuş.....tabi ben sonrasında paraladım kendisini...

verirmiyiz kız biz o kişloları veririz inşallah..hadi bakalım...ben svmiyorum şu halimi hiç..canım bişey istedikçe aynanın karşısına grçip yağlafıma bakıyorum..iştahım kaçıyor...

sonunda gördüm Haççeyi, çok hoş hatunmuş, bilginizeaklinialirimsmile

bizde merak ettik şimdi ama....

kilosuda boyu da gayet iyi canım.1 yas bebegının bılgılerı bu.masallah Allah nazarlardan saklasın.
zorlasın be annesı sunun surasında daha ne kadar emeceklerkı

emsin canım ben 2 yaşına kadar emsin istiyorum zaten.. ama gecede en az 10 defa uyanıyo.. kaşık mama önlüğü görünce ağlıyo.. aç biliorum ama zorla 3 kaşık yio çoğu zaman onlarıda çıkarıyo yeme bozukluğu olmasından korkuyorum.. dr hiç zorlama bir kaşık bile yese isteyerek yesin dio.. öyle gidioruz ama bende ciddi yoruldum ve sanırım hasta olucam.. uykusuzluk yorgunluk bitirdi beni Allah sağlık versin de emsin ne diim :)

ver msn adresini kaydirigubbakcemile3

özelden atıoyrum yawrım

verırızzzzzz sen sımdı kac kılosun ?

caktırmadan getır malzemelerı.ac baby tv yı falan.koy ana kucagına.anında yapısacak tv ye.sende o bakarken azar azar dene bakalım ne olacak.yada banyo yapmayı sevıyorsa o suyla falan oynarken yedırmeye calıs.
gece uyanması cok kotu artık kaldırmaz vucutlar

çook saol canım yaa.. yapıyorum hemen :):) tam başlamadı çok şükür kırgınlık ve hapşırık aşamasındayım :)

ay cok zor ama ya senın ıcın.

geçer inş.. bu arada kilolara çok takılmayın kızlar yaa.. yavaş gitsin de tam gitsin.. kıyafetlerle gizlersiniz gidene kadar bi şekilde.. bi arkadaşım vardı sırf kıyafetlerine dikkat ederek çok daha ince gözüküyordu:) motivasyon olması için öyle yapın.. canınızı sıkmaya değmez :)

baby tv de işe yaramıyo.. banyoyu denerim canım.. çok zorlarsam kusuyo çünkü

öylede meralcim ben azıcık uymak istiyorum yaa başka bişi diil

haklısın cnm walla uykusuzluk cidden insanın tüm enerjisini alıyor

Doğuhan çok yiyo die mi şikayet ediyosun?? kafamçokkarıştı Ben yanlış anladım heralde.. :uhm:

yok cnm ynlış anlamadın, onun da derdi çok yemesi:)) doktoru daha az yesin fazla kilo almış demiş ama yazık insan yiyen bebeğe kıyamıyo ki

çevrim içi ol öznurrr

sende var galiba problem. çerimiçi olanlar niye görünmüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…