- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.421
yok cnm ynlış anlamadın, onun da derdi çok yemesi:)) doktoru daha az yesin fazla kilo almış demiş ama yazık insan yiyen bebeğe kıyamıyo ki
e madem o koyamadı buraya fotoyu sen koy.valla bizde merak ettik...sonunda gördüm Haççeyi, çok hoş hatunmuş, bilginizeaklinialirimsmile
canım benim oğlum sadece sabah yarım kase kahvaltı yapıyo sonra da başka hiç bişey yemiyo.beni de emmiyo.aç geziyo.ağzına zorla falan da hiç bişey veremiyorum.kabul etmiyo.keşke oğlum beni emsede ben uykuma doymamaya razıyım.3 aydır hiç gelişmedi.ağla ağla bi hal oldum.ve benimkinin kilosu 7500 gr.seninki iyiymiş.üzme kendini.emsin canım ben 2 yaşına kadar emsin istiyorum zaten.. ama gecede en az 10 defa uyanıyo.. kaşık mama önlüğü görünce ağlıyo.. aç biliorum ama zorla 3 kaşık yio çoğu zaman onlarıda çıkarıyoyeme bozukluğu olmasından korkuyorum.. dr hiç zorlama bir kaşık bile yese isteyerek yesin dio.. öyle gidioruz ama bende ciddi yoruldum ve sanırım hasta olucam.. uykusuzluk yorgunluk bitirdi beni Allah sağlık versin de emsin ne diim :)
e madem o koyamadı buraya fotoyu sen koy.valla bizde merak ettik...
canım benim oğlum sadece sabah yarım kase kahvaltı yapıyo sonra da başka hiç bişey yemiyo.beni de emmiyo.aç geziyo.ağzına zorla falan da hiç bişey veremiyorum.kabul etmiyo.keşke oğlum beni emsede ben uykuma doymamaya razıyım.3 aydır hiç gelişmedi.ağla ağla bi hal oldum.ve benimkinin kilosu 7500 gr.seninki iyiymiş.üzme kendini.
biraz geçmişe gideyim dedim baya bi açıldım walla kıymetcim işin zor, hiç mi kucağına alıp oynamıyor adam yaw o nasıl bir babaymış...Sizin eşleriniz de bebek bakımı konusunda herşeyi sizin üstünüze yıkıyo mu? :sinifsinif:
Ben artık dayanamıyorum... Zaten biliyosunuz Pelin çok hareketli bi bebek.. Geceleri en uzun aralıksız uyuduğu 2 saati geçmiyo.. Gündüzleri okulda en berbat sınıflarla uğraşıyorum... :sinifsinif: Öğlen eve geliyorum.. Bakıcı,iki lokma yemek bile yememi beklemeden gidiyo... Pelin zaten beni görünce bana yapışıyo, kimseyi istemiyo.. Bi tuvalete bile gidemiyorum.. Yemek olayını çoktan geçtim.. Ne bulursam abur cubur, kuru ekmek onunla doyuyorum.. Yemek falan pişirmeye vaktim yok çünkü..
Akşama kadar Pelinle boğuşmaktan eşim gelene kadar yorgun düşüyorum.. Eşim geliyo, yemeğini yiyo, yürüyüşe gidiyo ( hatırlarsanız kalp krizi geçirmişti, dr yürüyüş önerdi, uzun zamandır yürüyüş yapıyo) ,geliyo duş alıyo.. o zamana kadar Pelin'in uyku saati geliyo.. Yalvarıyorum nolur sen uyut die.. Çünkü öyle basitçe ayakta sallamayla uyumuyo.. Sallarken hoplatmak, alkışlamak, elekrtiksüpürgesi çalıştırmak, dizini pışpışlamak vs vs gerekiyo.. Bunları yapmaya çalışırken kan ter içinde kalıyorum. Omzum ve belim tutuldu zaten. Gerçenlerde dr a gittim. Bu çocuğa sadece sen baktığın sürece iyileşemezsin dedi. Bazen ağrılarımdan geceleri uyuyamıyorum..
Neyse uzun lafın kısası babamız hiç oralı olmuyo. Yok işe gittim, yok yürüyüş yaptım diyo... Pelin'i uyutup bayılıyorum.. 1 ila 2 saat sonra yine uyanıyo.. Sabaha kadar 50 kere uyanıyo..Bazı uyandıklarında sadece emerek uyurken bazılarında da ayakta zıplayarak sallamam gerekiyo uyuması için.. Ve hiçbirinde de eşim yardım etmiyo.. Sabahları yerimden enkaz gibi kalkıyorum..
Belimin omuzlarımın ağrısından kızımı kucağıma bile alamıyorum. Evin içinde pusette taşıyorum bi odadan bi odaya..
Şimdiyse eşime Konya 'da iş teklif ettiler.. Her hafta bi gün gidip bi gece kalıp gelecek. Ben hiç istemiyorum ama kendi kariyer de kariyer dedi ve kabul etti.. Bu iş için önce bir hafta Kütahya'ya gitti... Sonra da bi hafta Prag'a... İki haftadır çektiklerimi bi ben biliyorum. Dün akşam geldi Kayseri'ye.
Bugün Pelin'in üstünü değiştirirken farkettim ki yavrumun koltuk altı pişik olmuş. Bir haftadır banyo yapmıyo çünkü.. Ben tek başıma yıkayamıyorum.. EEşim gelsin die bekledim. Bu akşam da iş yerinden ayrılan bi arkadaşlarının yemeği varmış ona gitmesi gerekiyomuş!!!!
Çok sıkıldım artık kızlar.. Çıldırmak üzereyim.. Halim kalmadı.. Sinirlerim o kadar bozuk ki..
Yarın da haftasdonu diye kayınvalidemle görümcem damlar kesin..
Okulda sınavlar başladı.. Soru hazırlamam lazım..
Dedemin ağabeyi vefat etti. Nerdeyse 3 hafta olcak. Daha onlara bile gidemedim..
Çok çok uzattım biliyorum ama anlatıcak sizden başka kimsem yok...
Beyninizi şişirdim akşam akşam kusura bakmayın..
benim dr o bırakacak zaten hoşuna gitmeyince hiç bir sakınca yok sen emzir dedibuluşma resimleriniz harika opuyorumnanaktan
geçmişe pek bakamiyciim internet yoktu dün akşamdan beri ve benim de karnım çoook acıktı
şu an biliyosunuz arda'yı da sayarsam 3 canlıyım (emdiği için)
dr memeden kes dedi yavaş yavaş azaltıyorum bi yandan da üzülüyorum aslında ona
istiyodum 2. yi ama bu kadar çabuk olacağını sanmıyodum tek sıkıntım arda nın ememeyecek olması
neyse...
dün kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım idrarda hafif iltihap varmış ve ben bi de mantar için ilaç yazmasını istedim ama şu an iç organlarının gelişme zamanı iltihap için bile yazmıyorum bol su iç mantar için de sirkeli suyla temizlen dedi Arda'ya hamileyken de olmuştu fitil yazmıştı gittiğim dr deyince çoğu doktor önemsemiyor bunu ama ben ilaç yazma taraftarı değilim dedi sağolsun
kızlar sizler ve bebekleriniz o arkadaşımdan çok daha önemlisiniz o yüzden pazar günü öğlen gibi sizlerle olabilirim onunla öğleden sonra buluşurum :)
pazarteside olur benim için fark etmez
buarada ctesi netleşir gelişim tekar konuşuruz
bıgün bol bol gülayla konuştum dertleştik biraz daha iyiydi dahada iyi olucak
birde çocukların meslek seçimleriyle ilgili konuşmuşsunuz ben ATA nın çakı gibi bir asker olmasını istiyorum deniz gözlü bir denizci düşünsenize deniz kuvvetleri komutanı olmuş ata ne gurur verici bir şey.....
Canım sen de üzme kendini... Vardır mutlaka seveceği bişeyler..
Benim kızım da çok kilo alamıyo ama bizim yediğimiz yiyeceklerin tadına bakmaya bayılıyo. Bi de meyvelerin suyunu içmiyor ama meyvenin kendisini verdiğimde kemirmeyi çok seviyor. Hem de dişi olmamasına rağmen.. Meyve filesini ço sevdi mesela. Ya da minik minik ben veriyorum ağzına. Bazı bebekler elle beslenmeyi de seviyo olabilirler.. Bi de öyle dene istersen.
e madem o koyamadı buraya fotoyu sen koy.valla bizde merak ettik...
canım benim oğlum sadece sabah yarım kase kahvaltı yapıyo sonra da başka hiç bişey yemiyo.beni de emmiyo.aç geziyo.ağzına zorla falan da hiç bişey veremiyorum.kabul etmiyo.keşke oğlum beni emsede ben uykuma doymamaya razıyım.3 aydır hiç gelişmedi.ağla ağla bi hal oldum.ve benimkinin kilosu 7500 gr.seninki iyiymiş.üzme kendini.
canım geçmişte bişiler gördüm senle ilgili ama anlayamadım yeni bir aşk mı war? çözemedim tam sorry
bnde hep konuşuyorum inşallah daha iyi olacak çok zor ama
canım benim yaa.. senin durumun daha zormuş ama üzme kendini düzelicekler mutlaka.. bizimkiler biraz zorlamış olucak o kadar.. senin bebişinde muhakkak sevicee şeyler olucak.. inş. daha çok annesütü alır ve güzelce yerde üzmez annesini.. ama sen gerildikçe o da gerilir üzme kendini olur mu? Hayırlısı ile alışır inş. bi bakıcksın bir sene sonra bu anları hatırlayıp gülücez sabır gerekio işte bol bol :)
inşallah yaaa.hayal gibi geliyo valla.inşallah düzelir.:Saruboceq:[/QUOTE
canım ek gıda olayına ne zaman başlamıştınız? yani ilk 6 ay sadece annesütümü aldı kuzucuk:)
inşallah yaaa.hayal gibi geliyo valla.inşallah düzelir.:Saruboceq:[/QUOTE
canım ek gıda olayına ne zaman başlamıştınız? yani ilk 6 ay sadece annesütümü aldı kuzucuk:)
4.5 aylıktı beni emmemeye başladı.5 aylıktı eklere başladık.o günden beri böyleyiz işte...
4.5 aylıktı beni emmemeye başladı.5 aylıktı eklere başladık.o günden beri böyleyiz işte...
iştahsız demekki kuzu yaainş. bir an önce düzelirde annesini üzmez.. biz 6 ay anne sütü ile geldik ben vermedim arada sütüm olmadıında mama verdim birde 4-5 aylıkken bir iki kez meyve suyu tattırmıştım yazdı ya taze izen yesin die.. ah kafam böyle olcanı bilseydim sık sık tattırırdım.. dr anne sütü kolayına gelio ama yavaş yavaş alışıcak dedi... bazı bebişler yadırgarlar dedi.. inş. bizde az da olsa yeriz.. yani anneyi zorlamadan yeriz :)
iştahsız demekki kuzu yaainş. bir an önce düzelirde annesini üzmez.. biz 6 ay anne sütü ile geldik ben vermedim arada sütüm olmadıında mama verdim birde 4-5 aylıkken bir iki kez meyve suyu tattırmıştım yazdı ya taze izen yesin die.. ah kafam böyle olcanı bilseydim sık sık tattırırdım.. dr anne sütü kolayına gelio ama yavaş yavaş alışıcak dedi... bazı bebişler yadırgarlar dedi.. inş. bizde az da olsa yeriz.. yani anneyi zorlamadan yeriz :)
canım inşallah düzelir senin kuzun da.sende az az tattır.sevdiği şeyleri öğren.ona göre zamanla menü hazırlarsın.
kocimi aradım erken gelcekmiş, yiyecek bişeyler getr çok açım dedim ne getrem dedi bnde düşüniymö ararım dedim ne istesem yaacokacimcoook herşeyi yemek istyorummmmmm
cery uyuyor bnde biraz uzanayım boynum felaket tutulşdu yine
uyanır birazdan we 11,12ye kadar esir eder anasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?