2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok cnm ynlış anlamadın, onun da derdi çok yemesi:)) doktoru daha az yesin fazla kilo almış demiş ama yazık insan yiyen bebeğe kıyamıyo ki

Doktor nasıl bi çözüm önermiş aceba çok merak ettim..
Doymayan bebeğin önünden yemeğini mi çekecekmiş Öznur??? sempatiksalakcinni

bu arada doktor emzirmeye dewam edebileceğimi söyledi şimdilik hiç bir sakıncası yok o zaten en fazla 5,6 ay daha emecek sonra sütün tadıda bozulacak miktarda azalacak ohh dedim neyse en az 1 yaşına kadar emmiş olacakolumunekankayizsmile

sonunda gördüm Haççeyi, çok hoş hatunmuş, bilginizeaklinialirimsmile
e madem o koyamadı buraya fotoyu sen koy.valla bizde merak ettik...
canım benim oğlum sadece sabah yarım kase kahvaltı yapıyo sonra da başka hiç bişey yemiyo.beni de emmiyo.aç geziyo.ağzına zorla falan da hiç bişey veremiyorum.kabul etmiyo.keşke oğlum beni emsede ben uykuma doymamaya razıyım.3 aydır hiç gelişmedi.ağla ağla bi hal oldum.ve benimkinin kilosu 7500 gr.seninki iyiymiş.üzme kendini.

Son düzenleme:
kızlar sizler ve bebekleriniz o arkadaşımdan çok daha önemlisiniz o yüzden pazar günü öğlen gibi sizlerle olabilirim onunla öğleden sonra buluşurum :)

pazarteside olur benim için fark etmez

buarada ctesi netleşir gelişim tekar konuşuruz

bıgün bol bol gülayla konuştum dertleştik biraz daha iyiydi dahada iyi olucak

birde çocukların meslek seçimleriyle ilgili konuşmuşsunuz ben ATA nın çakı gibi bir asker olmasını istiyorum deniz gözlü bir denizci düşünsenize deniz kuvvetleri komutanı olmuş ata ne gurur verici bir şey.....

Canım sen de üzme kendini... Vardır mutlaka seveceği bişeyler..
Benim kızım da çok kilo alamıyo ama bizim yediğimiz yiyeceklerin tadına bakmaya bayılıyo. Bi de meyvelerin suyunu içmiyor ama meyvenin kendisini verdiğimde kemirmeyi çok seviyor. Hem de dişi olmamasına rağmen.. Meyve filesini ço sevdi mesela. Ya da minik minik ben veriyorum ağzına. Bazı bebekler elle beslenmeyi de seviyo olabilirler.. Bi de öyle dene istersen.

biraz geçmişe gideyim dedim baya bi açıldım walla kıymetcim işin zor, hiç mi kucağına alıp oynamıyor adam yaw o nasıl bir babaymış...
bnde aynı durumdayım seninle cengiz zaten artık bu yeni açtığı cafe dolayısıyla çok geç geliyor ewe ben perişan oluyorum sinirden kızıma bile bağırıyorum bazen sonra hemen şakaya oyuna çewiriyorum tabi anlamasın die, boynum omzum kaskatı kesiliyo sinirden..
annem geldiği günler bayramım oluyor, melisa 1 saat falan kasada duruyor yoğunluk olmadığında b uzanıyorum hemen, bakalım şimdi birde hamileyim cengiz bir tedawi düşünüyomuş bu kanayan yaraya...
annendende hayır yokmuş çok kötü..
kız küwetine filesini tak oturt üstüne yıka olmuyo mu öyle ben hep kendim yıkıyorum 1 hafta falan yıkanmadan dururmu hiç çocuk huzursuz olur
cery 2günde 1 yıkıyorum hatta waktim olursa hergün...
canım benim bakıcıyla anlaşsan sen işten döndükten 1 saat sonra gitse en azından bi soyunur dökünür gerekirse duşunu alır yemeğini yersin... yakınlarda arkadaşın ahbabın yok mu gelse bi el atsa yaw

benim dr o bırakacak zaten hoşuna gitmeyince hiç bir sakınca yok sen emzir dedi
witamin yazdı demir ilacı zaten içiyodum süt iç günde 2 bardak kırmızı et ye düzenli tamam dedi

canım geçmişte bişiler gördüm senle ilgili ama anlayamadım yeni bir aşk mı war? çözemedim tam sorry

bnde hep konuşuyorum inşallah daha iyi olacak çok zor ama

kocimi aradım erken gelcekmiş, yiyecek bişeyler getr çok açım dedim ne getrem dedi bnde düşüniymö ararım dedim ne istesem yaacokacimcoook herşeyi yemek istyorummmmmm
cery uyuyor bnde biraz uzanayım boynum felaket tutulşdu yine
uyanır birazdan we 11,12ye kadar esir eder anasını

benim oğlumun tatla tuzla ilgisi yok tadına bakmadan ağzını kilitliyo.elle falan dabi iki lokma yiyo.bakalım inşallah düzelir.bende meyveleri eline vermeyi deniyim.sağol canım

canım benim yaa.. senin durumun daha zormuş ama üzme kendini düzelicekler mutlaka.. bizimkiler biraz zorlamış olucak o kadar.. senin bebişinde muhakkak sevicee şeyler olucak.. inş. daha çok annesütü alır ve güzelce yerde üzmez annesini.. ama sen gerildikçe o da gerilir üzme kendini olur mu? Hayırlısı ile alışır inş. bi bakıcksın bir sene sonra bu anları hatırlayıp gülücez sabır gerekio işte bol bol :)

canım geçmişte bişiler gördüm senle ilgili ama anlayamadım yeni bir aşk mı war? çözemedim tam sorry

bnde hep konuşuyorum inşallah daha iyi olacak çok zor ama

valla bir arkadaşım var tlf la görüşüyoruz biraz arkadaşlık sınırını aştık gibii bu beni heyecanlandırıyor :)

buna kızlar aşk dedi ama bakalım bilmiyorum sadece şuan onunla konuşmak mutlu ediyor ve huzur veriyor :)

ama o istanbulda ben burda ne olur bilmem

inşallah yaaa.hayal gibi geliyo valla.inşallah düzelir.:Saruboceq:

Ben hamileyken kumru aşeriyodum.. Burda satan bi yer de yok... Bayramda kardeşimin yanına İstanbul'a gitmiştik de Etiler kumrucusu mu adı neydiyse doya doya kumru yemiştim orda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…