2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy benim gittiğim dr kes dedi gerçi ben hala emziriyorum da naapsam kendi bırakana kadar emzirsem mi ki?? yavaş yavaş azaltıyodum ben :uhm:
bi doktora daha gitmeliyim.... unutmadan vitaminimi de yutayım hemen

kızlar çok güldüm erkek anneleriyle kız anneleri atışmış..
bende oglumun öyle kızların ahını almasını istemem ister gönüllü ister gönülsüz.
sonra kucagında bir çocukla gelir bu senin çocugun derse ne yaparızz..

öznurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende merak ettim senii...

şebnem öglen diyorsunda pazar günü sabah sabah buluşamayız heralde..
yaa arkadaşınla buluş ya bizimle 1.2 saatten bişey anlayamayızki..

cumhuriyet bayramımızı olabildiğince coşkuyla kutluyorum turkbayragi

günaydın herkese nasılsınız ?? bugün bi çoğumuz yarımgün çalışıp eve gidecek ne mutlu bir gün )::)

Canım olsunda bugün 28 i değilmi?Yoksa sen bugünüdemi bayram ettin ?

canım evet bugün 28 i ben ayrın giremeyebilirim malum eşim evde ve hiç istemiyor o evde iken benim bilgisayar başında olmamı bende o yüzden bugünden kutladım...

ya birde cumuriyet bayramı bence çok özle bir bayram coşkuyla günelrce kutlanmasından yanayım ....

Bu arada herkese günaydın dün jaleye gittik yorduk kızı iyice.Çocuklardan çok biz batırdık evi.Hele sevilay çayı masaya döktü,çatalları yere düşürdü banada sağolsun diğer arkadaşın görümcesi yardım etti ayşenur zırt pırt emziği yere attı.Yorucu ama güzel bir gündü.Ayşenur inat etti saat 5 e kadar uyumadı.Bende regl olma belirtileriyle uğraşıyorum hala yorgunluk var üzerimde.Kasıklarım belim ağrıyor ha oldum ha olacam niye direniyoruz bu ay bu kadar olmamak için anlamadım.Dün olmam gerekiyordu ben bekledikçe gelmiyor sanırım psikolojik olarak.
Sizde ne var ne yok?

cumhuriyet bayramımızı olabildiğince coşkuyla kutluyorum turkbayragi

günaydın herkese nasılsınız ?? bugün bi çoğumuz yarımgün çalışıp eve gidecek ne mutlu bir gün )::)
günaydın canımopuyorumnanaktan
hepimizin cumhuriyet bayramı tatilikaydirigubbakcemile3 kutlu olsun canımturkbayragi gurbette bişey anlamıyor insan ankarada olsa hipodrumda ki kutlamalara bakardıka.s
Canım olsunda bugün 28 i değilmi?Yoksa sen bugünüdemi bayram ettin ?

tatil bayramı bugünkaydirigubbakcemile3 tabi bugünden kutluycaz şekerim:roflol:

Haklısın canım sürekli çalışan bir millet olduğumuz için bayramlar tatilden başka bir şey ifade etmez oldu bizler için.

Tatil olan her gün çalışana bayram zati.Kutlayın bebişlerinizle bol bol gezin.Ankarada kapalı bir hava var.Oralar nasıl?

kız yoksa hamilemisinakannehir

Günaydın,
Dün çok fena iş bastırdı, hoşçakalın diyemeden çıkmak zorunda kaldım, kusuruma bakmayın canlarım.
Ben de Fatoş gibi yarın giremem büyük ihtimalle. Cumhuriyet Bayramımız şimdiden kutlu olsun, çocuklarımız, torunlarımız, cumhuriyetimizin nice 87. yıllarını coşkuyla, gururla kutlasınlar dilerim.
Geçmişe bakamadım, bugün yarım gün çalışıcam zaten, ayın da son günü, hemen işe dönmem lazım, ama sayfa açık, ara ara bakarım size...

burda parçalı bulutlu bi hava var 28 derece hava sıcaklığılülülülülülü serin birazkaydirigubbakcemile3

Günaydın
Gülşan sen böyle dedikçe valla taşınasım geliyor, senin orası olmaz ama en azından Esin in memlekete taşınabilirim valla, burası buzz ve yağmurlu, 3 senedir oturduğum evim bu gece 2 odadan su aldı her yere bez koydum.Yağmur hiç dinmedi dünden beri.
Bu arada gidicem gidicem dedim sonunda pilatese gittim, ay ne zormuş, mahvoldum resmen bittim, kadın alışırsın dedi ama benim gibi hem uzun boylu olup hem nerdeyse hiç spor yapmayan biri nasıl o kadar esnek olacak da o hareketleri yapacak bilmiyorum

Siz hala yaz da mı takılı kaldınız? Biz kışa geçeli çooook oldu .....
burda kış 1-2 ay oluyomuş ondada kar falan yokmuş zatena.s bakalım görcez bizde, ama ben geldimya kesin kar yağarkaydirigubbakcemile3

Hayır hayır mümkün değil eminim.Bu ay herkesin hamileliği yüzünden gerildim galiba bu nedenle psikolojik olarak gecikti.Bugün mutlaka olucam belirtiler had safhada gelecekte nazlanıyor ....
inşallah diyelim o zaman:Saruboceq:

ay bende aynı şekilde dün çok yoğundum bende güle güle diyemedim sana kolay gelsin o zaman şekerimsempatiksalakcinni ayrıca sizinde cumhuriyet bayramınız kutlu olsunturkbayragi

burayı bende hiç tavsiye etmem heleki tekirdağ gibi bir memleketten taaaa buralaralmaz: ben edirneden geldim buraya ,haliyle alışması zor oluyo. oraların yağmurunu çok iyiy bilirim 2-3 gün hiç kesintisiz yağdığını bilirim.ağlaşıp duruyorum ben nerden geldik diye, ama hatay olabilir canım orası burdan daha iydira.s

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…