- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.441
bu arada doktor emzirmeye dewam edebileceğimi söyledi şimdilik hiç bir sakıncası yok o zaten en fazla 5,6 ay daha emecek sonra sütün tadıda bozulacak miktarda azalacak ohh dedim neyse en az 1 yaşına kadar emmiş olacakolumunekankayizsmile
bende merak ettim senii...öznurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar sizler ve bebekleriniz o arkadaşımdan çok daha önemlisiniz o yüzden pazar günü öğlen gibi sizlerle olabilirim onunla öğleden sonra buluşurum :)
pazarteside olur benim için fark etmez
buarada ctesi netleşir gelişim tekar konuşuruz
bıgün bol bol gülayla konuştum dertleştik biraz daha iyiydi dahada iyi olucak
birde çocukların meslek seçimleriyle ilgili konuşmuşsunuz ben ATA nın çakı gibi bir asker olmasını istiyorum deniz gözlü bir denizci düşünsenize deniz kuvvetleri komutanı olmuş ata ne gurur verici bir şey.....
cumhuriyet bayramımızı olabildiğince coşkuyla kutluyorum turkbayragi
günaydın herkese nasılsınız ?? bugün bi çoğumuz yarımgün çalışıp eve gidecek ne mutlu bir gün )::)
Canım olsunda bugün 28 i değilmi?Yoksa sen bugünüdemi bayram ettin ?
günaydın canımopuyorumnanaktancumhuriyet bayramımızı olabildiğince coşkuyla kutluyorum turkbayragi
günaydın herkese nasılsınız ?? bugün bi çoğumuz yarımgün çalışıp eve gidecek ne mutlu bir gün )::)
Canım olsunda bugün 28 i değilmi?Yoksa sen bugünüdemi bayram ettin ?
canım evet bugün 28 i ben ayrın giremeyebilirim malum eşim evde ve hiç istemiyor o evde iken benim bilgisayar başında olmamı bende o yüzden bugünden kutladım...
ya birde cumuriyet bayramı bence çok özle bir bayram coşkuyla günelrce kutlanmasından yanayım ....
günaydın canımopuyorumnanaktan
hepimizin cumhuriyet bayramı tatilikaydirigubbakcemile3 kutlu olsun canımturkbayragi gurbette bişey anlamıyor insan ankarada olsa hipodrumda ki kutlamalara bakardıka.s
tatil bayramı bugünkaydirigubbakcemile3 tabi bugünden kutluycaz şekerim:roflol:
Bu arada herkese günaydın dün jaleye gittik yorduk kızı iyice.Çocuklardan çok biz batırdık evi.Hele sevilay çayı masaya döktü,çatalları yere düşürdü banada sağolsun diğer arkadaşın görümcesi yardım etti ayşenur zırt pırt emziği yere attı.Yorucu ama güzel bir gündü.Ayşenur inat etti saat 5 e kadar uyumadı.Bende regl olma belirtileriyle uğraşıyorum hala yorgunluk var üzerimde.Kasıklarım belim ağrıyor ha oldum ha olacam niye direniyoruz bu ay bu kadar olmamak için anlamadım.Dün olmam gerekiyordu ben bekledikçe gelmiyor sanırım psikolojik olarak.
Sizde ne var ne yok?
Tatil olan her gün çalışana bayram zati.Kutlayın bebişlerinizle bol bol gezin.Ankarada kapalı bir hava var.Oralar nasıl?
burda parçalı bulutlu bi hava var 28 derece hava sıcaklığılülülülülülü serin birazkaydirigubbakcemile3
kız yoksa hamilemisinakannehir
burda parçalı bulutlu bi hava var 28 derece hava sıcaklığılülülülülülü serin birazkaydirigubbakcemile3
burda kış 1-2 ay oluyomuş ondada kar falan yokmuş zatena.s bakalım görcez bizde, ama ben geldimya kesin kar yağarkaydirigubbakcemile3Siz hala yaz da mı takılı kaldınız? Biz kışa geçeli çooook oldu .....
inşallah diyelim o zaman:Saruboceq:Hayır hayır mümkün değil eminim.Bu ay herkesin hamileliği yüzünden gerildim galiba bu nedenle psikolojik olarak gecikti.Bugün mutlaka olucam belirtiler had safhada gelecekte nazlanıyor ....
Günaydın,
Dün çok fena iş bastırdı, hoşçakalın diyemeden çıkmak zorunda kaldım, kusuruma bakmayın canlarım.
Ben de Fatoş gibi yarın giremem büyük ihtimalle. Cumhuriyet Bayramımız şimdiden kutlu olsun, çocuklarımız, torunlarımız, cumhuriyetimizin nice 87. yıllarını coşkuyla, gururla kutlasınlar dilerim.
Geçmişe bakamadım, bugün yarım gün çalışıcam zaten, ayın da son günü, hemen işe dönmem lazım, ama sayfa açık, ara ara bakarım size...
Günaydın
Gülşan sen böyle dedikçe valla taşınasım geliyor, senin orası olmaz ama en azından Esin in memlekete taşınabilirim valla, burası buzz ve yağmurlu, 3 senedir oturduğum evim bu gece 2 odadan su aldı her yere bez koydum.Yağmur hiç dinmedi dünden beri.
Bu arada gidicem gidicem dedim sonunda pilatese gittim, ay ne zormuş, mahvoldum resmen bittim, kadın alışırsın dedi ama benim gibi hem uzun boylu olup hem nerdeyse hiç spor yapmayan biri nasıl o kadar esnek olacak da o hareketleri yapacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?