- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.461
Günaydın
Gülşan sen böyle dedikçe valla taşınasım geliyor, senin orası olmaz ama en azından Esin in memlekete taşınabilirim valla, burası buzz ve yağmurlu, 3 senedir oturduğum evim bu gece 2 odadan su aldı her yere bez koydum.Yağmur hiç dinmedi dünden beri.
Bu arada gidicem gidicem dedim sonunda pilatese gittim, ay ne zormuş, mahvoldum resmen bittim, kadın alışırsın dedi ama benim gibi hem uzun boylu olup hem nerdeyse hiç spor yapmayan biri nasıl o kadar esnek olacak da o hareketleri yapacak bilmiyorum
Günaydın,
Dün çok fena iş bastırdı, hoşçakalın diyemeden çıkmak zorunda kaldım, kusuruma bakmayın canlarım.
Ben de Fatoş gibi yarın giremem büyük ihtimalle. Cumhuriyet Bayramımız şimdiden kutlu olsun, çocuklarımız, torunlarımız, cumhuriyetimizin nice 87. yıllarını coşkuyla, gururla kutlasınlar dilerim.
Geçmişe bakamadım, bugün yarım gün çalışıcam zaten, ayın da son günü, hemen işe dönmem lazım, ama sayfa açık, ara ara bakarım size...
canım erken doğdupundan olabilir azemhevalin kızıda emekliyemiyor henüz...
bugünkü menümüz paça çorbası:)))
dün karışık balık çorbası... + ewde ne pişiyosa ekmek bandırp weriorum... elime ne geçerse weriorum canımaklinialirimsmile
ESNEK BİR VUCUT... ÇOK CEZZBEDİCİ BİR CÜMLE ASLINDA sempatiksalakcinni BENCE BIRAKMA VE ALIŞŞŞŞŞlmaz:
SANA KOLAY GELSİN CANIMM... BİLYİROUZ YARINS EN DORUĞU BIRAKIP GELEEMZSİN BURALARA ... delikafadulden
hepinize günaydın
Yarım günüz ama boşboşuna geldik walla siparişler ve üretim iptal öğlen olsa da gitsek biran önce...
Ankara buluşması ve bebekler çok şekerler Jale ve megryan haricinde diğerlerini tanıyamadım burdan mı onlar?(KK)
hepinize günaydın
Yarım günüz ama boşboşuna geldik walla siparişler ve üretim iptal öğlen olsa da gitsek biran önce...
Ankara buluşması ve bebekler çok şekerler Jale ve megryan haricinde diğerlerini tanıyamadım burdan mı onlar?(KK)
Dün hoca bize gösterirken o hareketleri o kadar kolay yapıyor ki, ama ben yapmaya (daha doğrusu yapamamaya) başladığımda ne kadar zor olduğunu gördüm, ama hakikaten süper esnekti kadın, muhteşem sıkılıkta ve çok fit bir vücudu vardı. :sinifsinif:
Bana bugün tüm gün iş var yarın gelmeyeceğim ama misafirim olacak o yüzden herhalde bende fazla giremem, c.tesi pazarda misafirlerim var, ara ara girip bakarım sadece.
kızlar çok güldüm erkek anneleriyle kız anneleri atışmış..
bende oglumun öyle kızların ahını almasını istemem ister gönüllü ister gönülsüz.
sonra kucagında bir çocukla gelir bu senin çocugun derse ne yaparızz..
bende merak ettim senii...
şebnem öglen diyorsunda pazar günü sabah sabah buluşamayız heralde..
yaa arkadaşınla buluş ya bizimle 1.2 saatten bişey anlayamayızki..
[ı]nerde gördün ki? Bilmiyorumkismile[/ı]
canım benim sabah sabah buluşmayacağız tabiki 1 gibi buluşuruz ben onunla 5 gibi buluşurum demek istemiştim ama konuşuruz yinede ben bir bir istanbul için yola çıkabileyimde malum atayı anneme bırakıcam onun sağlığıda önemli ctesi olsunda bakıcam
face de resimleri koymuşlar
sempatiksalakcinni
sende ordan çalıp buraya koysan ya sempatiksalakcinni
günaydınlar herkese dün kız anaları erkek anaları kapışmış die okudum ama ben göremedim sağlık olsun hemen dahil olurdum yoksam muhabbetaklinialirimsmileAYLİNCİM gel bekleriz anacım yanıyoruz hala burdaaalülülülülülüyarın tatil olup olmadığım hala belli deil allam uyumam laım lüffen tatil olsun bu akşam kocaman adam geliyor haliyle benimde bi ağdaya kuaföre fln gitmem gerekiyor ne ara yapacaksam öğle arası annemi terminale bebeği eltime bırakacam üfü üfü yetişemiyorum hiçbişeye gece yine uyumadık ama bu sefer burnu tıkalıydı bal böceğimin pişiği azaldı bayağı AYLİN sen yatağına bişi damlatıyodun burun açıcı adı neydi
aa buluşmanın resimelri nerde bende görebilri miyimm ?? abonelerden ayrım yamaalk bakıyorum herşeye yabancı kalıyorum yaaa....
ya ben gibi şikolarda varmıydı peki ?? ? selin şu emme olayını bitirsin ebdne gideceğim şimdi yeme içmeme fazla dikakt edemiyroum sütüm çok kesiliyor...
Günaydın,
Dün çok fena iş bastırdı, hoşçakalın diyemeden çıkmak zorunda kaldım, kusuruma bakmayın canlarım.
Ben de Fatoş gibi yarın giremem büyük ihtimalle. Cumhuriyet Bayramımız şimdiden kutlu olsun, çocuklarımız, torunlarımız, cumhuriyetimizin nice 87. yıllarını coşkuyla, gururla kutlasınlar dilerim.
Geçmişe bakamadım, bugün yarım gün çalışıcam zaten, ayın da son günü, hemen işe dönmem lazım, ama sayfa açık, ara ara bakarım size...
burda parçalı bulutlu bi hava var 28 derece hava sıcaklığılülülülülülü serin birazkaydirigubbakcemile3
Günaydın
Gülşan sen böyle dedikçe valla taşınasım geliyor, senin orası olmaz ama en azından Esin in memlekete taşınabilirim valla, burası buzz ve yağmurlu, 3 senedir oturduğum evim bu gece 2 odadan su aldı her yere bez koydum.Yağmur hiç dinmedi dünden beri.
Bu arada gidicem gidicem dedim sonunda pilatese gittim, ay ne zormuş, mahvoldum resmen bittim, kadın alışırsın dedi ama benim gibi hem uzun boylu olup hem nerdeyse hiç spor yapmayan biri nasıl o kadar esnek olacak da o hareketleri yapacak bilmiyorum
herkese karstan soğuk bir sabahtan günaydın
evet benim kızımda emeklemiyor ama kendi başına desteksiz oturabiliyor ayakta durmaya bayılıyor ellerinden tutup saatlerce gezse hayır demez topunu yere atıyor gidiyoruz yürüyerek onu almaya alıyoruz eğilerek kendi alıyor 1 dk sonra uzaga atıyor bidaha tüm gün böyle geçiyor ama emekleme adına bişey yok dönüşleri süper öyleki gece (biz beraber yatıyoruz) beni yataktan atacak kadar yanımda oluyor:) allaha şükür kg dışında yolunda herşey birde emekleme ama bende emeklememişim 10 ayımda yürümüşüm bakalım ....
canım gunaydın,
pilates cok zo ryaaa :2:
ben 2 kere yaptım her yerım et kesmıstı bilmiyorumkismile
rejimim iyi gidiyor ama 2 hafta oldu 2 kilo verdimm sempatiksalakcinni
Süpersin durmak yok yola devam :lepi::lepi:
Dün akşam pilatesten geldikten sonra sadece 1 elma yiyip yattım ki o kadar hareket boşa gitmesin diye, kocam yanımda profiterol yedi tek kaşık bile almadım :gitme:
Evet şekerim kapıştık dün kız analarıyla, erkek anaları olarak çoğumuz oğullarımız zampara olsun gezsin tozsun dedik kız anaları da kızdı bize edepli olsunlar dediler kaydirigubbakcemile
yatağa damlatılan Cold mix damla, istersen kıyafetinin yakasına istersen yastığına yatağına bikaç damla damlatıyosun odada senin bile burnun açılıyor kaydirigubbakcemile3
Tabi tabi bu gece al ki Cemiko güzel uyusun sizde kocaman adamla hasret giderin aklinialirimsmile
Ay sen yanıyoruz diyosun bende boğazlı var ve donuyorum ellerim falan buz gibi ve dünden beri yağan yağmur hala devam ediyor...
1- sen 2 kg luk göbeğe gbek demiyomusun bööle elimin tersini geçiresim geliyoYa Fatma sen kendini şişko mu sanıyosun sadece şu an balık etlisin abartma, dün 2 kişi gelmemişti sadece 3 kişiydik diğer ikisi öyle çok kilolu değillerdi, balık etli klasik Türk kadını, ama göbeği o kadar olan bi ben vardım :gitme:
canım gunaydın,
pilates cok zo ryaaa :2:
ben 2 kere yaptım her yerım et kesmıstı bilmiyorumkismile
rejimim iyi gidiyor ama 2 hafta oldu 2 kilo verdimm sempatiksalakcinni
Süpersin durmak yok yola devam :lepi::lepi:
Dün akşam pilatesten geldikten sonra sadece 1 elma yiyip yattım ki o kadar hareket boşa gitmesin diye, kocam yanımda profiterol yedi tek kaşık bile almadım :gitme:
ohhh aferin sana cnaımm benımm aklinialirimsmile
bosa gıtmesın tabı o kadar aklinialirimsmileyoruldun, kalori harcadınn guclubacismilealkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?