2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim kızımın hatta kanında var doğuştan belli mesleği Teknoloji sektörüne atılacak özellikle bilgisayar...Bilgisayar ve kamera gördüğü an bayılıyor...Kapalı monitöre bile gülüyor yawrum ....

Yaptıkça esnersin, pes etmeeee :mymeka:

Sağol canım...

Valla Doruk'u bıraksam evi bırakamam, kışlıklarımı çıkarttırdım demiştim ya, hepsi oturm odasında atılmış olarak beni bekliyor. Verilecekler ayrılacak, diğerleri yıkanacak falan derken, yarım günümü alır o iş benim... Ama Doruk'u da bırakmam tabi :asigim:

Doruk da emeklemiyor, hatta hiç uğraşmıyor bile, bana tutunup ayağa kalkıyor, biraz duruyor, o arada beni ısırıyor, sonra da yorulup pat diye bırakıyor kendini...

Handecim verdiğin kiloları ayrıca tebrik ederim, harikasın valla kaydirigubbakcemile5

[
Süpersin durmak yok yola devam :lepi::lepi:
Dün akşam pilatesten geldikten sonra sadece 1 elma yiyip yattım ki o kadar hareket boşa gitmesin diye, kocam yanımda profiterol yedi tek kaşık bile almadım :gitme:

alkisalkisalkis

Aaa geliyo mu beyin, hadi gözün aydın, sarsıntılara dikkat edin, bütün Hatay hissetmesin
Cem'in totosu iyileşmiş, çok sevindim, geçmiş olsun.

Cem 18 yaşındayken babaanne olursun sen kanımca kaydirigubbakcemile3

bende diyete ve spora başlicam bayramdan sonra gaz verin bana gaz verin:bbo:

Esincim o güzel yüzünü kiloların kapatıyor, lömbür lömbür olmuş vücudun, sıkılaşıp kilo vermezsen ara ara boşasam mı dediğin kocaman adam boynuzlayacak seni görücen gününü, şööle bak bi etrafına var mı senin gibi götü göbeği sarkmış biri, seni uzun zamandır görmeyenler gördüklerinde arkandan"aayyyy bu bizim Esin mi aman nolmuş böyle eski halinden eser kalmamış" diyorlarmış diye duydum
Bu kadar lafa gaza gelmediysen seni başka hiçbirşey gaza getiremez laelaelaelaelae

Ay ne diyo bu kız ne içirmişler buna diyodum ki sonunu okudum. Allah seni davul etsin emi çok güldüm

ŞEKERİM GARSONİYERİN DOĞUM KONTROL TECHİZATINI İZZAT DENETLERİM MERAK ETME SENsempatiksalakcinni
AYLİN sen nası bişiisin yaf beklemicem bayramı sinir oldum yarın spora kaydoluyorum şu andada kek yiyodum onu da yarım bırakıyorum cumartesi de diyetisyene gidiyorum 1 ay sonra grşrz
alkisalkisalkisalkisalkisalkis esin rejime girr , esin rejime girr :sm_cool::teytey:
yaza incecikk olcasss onları dusunn :dance:

girdim şekerim yarın keni yöntemimle cumartesi de bi diyetisyen kontrolünde başlicam hadi birbirimize verdiğimiz kiloları ne yediğimizi fln yazalım teşvik olsun tabi yarından itibaren

Nası bişisin derken lülülülülülü gaza getir dedin ben de getirdim bak işe yaradı, şaka maka hakikaten ben bile göbeğime takık durumdayım, pilates zorladı ama bırakmıcam, şu sirkeli suları da bi de aksatmadan içebilsem kafamçokkarıştı

ayhiç içemem walla ööle şeyler ama azimle spor yapabime kapasitem var yalnız diyet zorlayabilir üfü füfü keşke şişman olmak daha seksi olsa:gitme:

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Beni de getir gaza beni dehihoyyyt

emin misinsempatiksalakcinni

Selamlar
Bugün Furkan'ı göndermedim okula, o nedenle bu saate kadar da giremedim:)) kaynanamlar da geliyomuş bana bugün anlayacağınız 2-3 gün pek göremeyeceksiniz beni

seni tebrik ediyorum arkadaşım böyle devam et ve bize örnek ol:lepi:
ben soğuk havayı pek sevmem zatena.s bayramda memlekete gidince mert hava değişiminden yine hasta olmaz inşallah:Saruboceq:
valla aylin sen bunları bana desen gaza gelmez direkt kendimi camdan aşağı atardımkaydirigubbakcemile3
metabolizmayı hızlandırmak için 3 saatten fazla aç kalmayın arada bi elma bi kase yoğurt falan yiyin kızlar:icecream:

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Beni de getir gaza beni dehihoyyyt

emin misinsempatiksalakcinni

Selamlar
Bugün Furkan'ı göndermedim okula, o nedenle bu saate kadar da giremedim:)) kaynanamlar da geliyomuş bana bugün anlayacağınız 2-3 gün pek göremeyeceksiniz beni

ama ben özlerim senüü :gitme:

Ayyhh hiç yerinde olmak istemem Meral...
Hatta benimkiler de Doruk'u özlediler, yakında gelebilirler diye 3,5 halindeyim.

Ayyhh hiç yerinde olmak istemem Meral...
Hatta benimkiler de Doruk'u özlediler, yakında gelebilirler diye 3,5 halindeyim.

Kayınvalidesinin gelmesine bi sevinen benim herhalde, hem oğluna hizmet ediyor hem torununa resmen yükümü hafifletiyor, ama doğumgününe kadar gelmem dedi :gitme:

Kayınvalidesinin gelmesine bi sevinen benim herhalde, hem oğluna hizmet ediyor hem torununa resmen yükümü hafifletiyor, ama doğumgününe kadar gelmem dedi :gitme:

bende isterim kayınvaldemin gelmesiniolumunekankayizsmile gelince hem merte bakıyo hemde tıpkı annem gibi buzluğa yemek stokluyo, mantı, içli köfte falancokacimcoook içli köfteler bitti gelsede yenilerini yapsasempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…