- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.481
Günaydın
Gülşan sen böyle dedikçe valla taşınasım geliyor, senin orası olmaz ama en azından Esin in memlekete taşınabilirim valla, burası buzz ve yağmurlu, 3 senedir oturduğum evim bu gece 2 odadan su aldı her yere bez koydum.Yağmur hiç dinmedi dünden beri.
Bu arada gidicem gidicem dedim sonunda pilatese gittim, ay ne zormuş, mahvoldum resmen bittim, kadın alışırsın dedi ama benim gibi hem uzun boylu olup hem nerdeyse hiç spor yapmayan biri nasıl o kadar esnek olacak da o hareketleri yapacak bilmiyorum
burda kış 1-2 ay oluyomuş ondada kar falan yokmuş zatena.s bakalım görcez bizde, ama ben geldimya kesin kar yağarkaydirigubbakcemile3
inşallah diyelim o zaman:Saruboceq:
ay bende aynı şekilde dün çok yoğundum bende güle güle diyemedimsana kolay gelsin o zaman şekerimsempatiksalakcinni ayrıca sizinde cumhuriyet bayramınız kutlu olsunturkbayragi
ESNEK BİR VUCUT... ÇOK CEZZBEDİCİ BİR CÜMLE ASLINDA sempatiksalakcinni BENCE BIRAKMA VE ALIŞŞŞŞŞlmaz:
SANA KOLAY GELSİN CANIMM... BİLYİROUZ YARINS EN DORUĞU BIRAKIP GELEEMZSİN BURALARA ... delikafadulden
canım gunaydın,
kolay gelsin sana...
seninde bayramın kutlu olsun canım benım...turkbayragi
gunaydın gulsancım,
sizin orada hava sıcak ne guzel, bizim burası buzzz gibi ve hava kapkara, dunden beri durmadan yagmur yagıyor :1no2:
vay halımıze Çok üzgünüm çoook
canım gunaydın,
pilates cok zo ryaaa :2:
ben 2 kere yaptım her yerım et kesmıstı bilmiyorumkismile
rejimim iyi gidiyor ama 2 hafta oldu 2 kilo verdimm sempatiksalakcinni
masallahh kuzuyaaaa kaydirigubbakcemile2
demir de emeklemiyor canım, yurumek ıstıyor, ayakta kalmak ıstıyor...
bunlar dırekt yurucek heralde zemuszemus
[
Süpersin durmak yok yola devam :lepi::lepi:
Dün akşam pilatesten geldikten sonra sadece 1 elma yiyip yattım ki o kadar hareket boşa gitmesin diye, kocam yanımda profiterol yedi tek kaşık bile almadım :gitme:
günaydınlar herkese dün kız anaları erkek anaları kapışmış die okudum ama ben göremedim sağlık olsun hemen dahil olurdum yoksam muhabbetaklinialirimsmileAYLİNCİM gel bekleriz anacım yanıyoruz hala burdaaalülülülülülüyarın tatil olup olmadığım hala belli deil allam uyumam laım lüffen tatil olsun bu akşam kocaman adam geliyor haliyle benimde bi ağdaya kuaföre fln gitmem gerekiyor ne ara yapacaksam öğle arası annemi terminale bebeği eltime bırakacam üfü üfü yetişemiyorum hiçbişeye gece yine uyumadık ama bu sefer burnu tıkalıydı bal böceğimin pişiği azaldı bayağı AYLİN sen yatağına bişi damlatıyodun burun açıcı adı neydi
1- sen 2 kg luk göbeğe gbek demiyomusun bööle elimin tersini geçiresim geliyoklava:
2-bu konuyu nası kaçırmışım benim oğlum don juan olucak o olmazsa ben zorla yapıcam ama adamın genlerinde var zaten el isürekli pipisinde aklinialirimsmilebn oğluma 15inden itibaren garsoniyer tutucam ama oğlan anası olduğumdan deil kızımda olsa aynını yapardım ben çok çektim onlar çekmesinsempatiksalakcinni
ata hasta mı ?? :2:
bende diyete ve spora başlicam bayramdan sonra gaz verin bana gaz verin:bbo:
canım gunaydın,
Süpersin durmak yok yola devam :lepi::lepi:
Dün akşam pilatesten geldikten sonra sadece 1 elma yiyip yattım ki o kadar hareket boşa gitmesin diye, kocam yanımda profiterol yedi tek kaşık bile almadım :gitme:
İlk seferlerde zorlanıyosun ama sonra inan çok iyi geliyor sıkılaşmanın yanında benim ağrılarıma da iyi geliyor..Rejimi de çok katı yapmıyorum ben bi dönem yapıp 13 kilo vermiştim sonra hastalıktan kurtulamadım bağışıklık sistemim göçmüştü. Şimdi ekmek tatlı yemiyorum porsiyonları küçülttüm ve gece hiçbişey yemiyorum yavaş olsun sağlam olsun
bende diyete ve spora başlicam bayramdan sonra gaz verin bana gaz verin:bbo:
İlk seferlerde zorlanıyosun ama sonra inan çok iyi geliyor sıkılaşmanın yanında benim ağrılarıma da iyi geliyor..Rejimi de çok katı yapmıyorum ben bi dönem yapıp 13 kilo vermiştim sonra hastalıktan kurtulamadım bağışıklık sistemim göçmüştü. Şimdi ekmek tatlı yemiyorum porsiyonları küçülttüm ve gece hiçbişey yemiyorum yavaş olsun sağlam olsun
bende oyle yaptım cnaım, ekmek, makarna, pılav , tatlı, hamurısı , yaglı hepsini kestim, aralarda yemıyorum en son 7 de yemegımı yıyorum ve kalkıyorum yemke ısını bıtırıyorumm, ve cok mutlu oluyorum yemedıgım ıcın, hafıf oluyorum resmenn :teytey::dance:
Esincim o güzel yüzünü kiloların kapatıyor, lömbür lömbür olmuş vücudun, sıkılaşıp kilo vermezsen ara ara boşasam mı dediğin kocaman adam boynuzlayacak seni görücen gününü, şööle bak bi etrafına var mı senin gibi götü göbeği sarkmış biri, seni uzun zamandır görmeyenler gördüklerinde arkandan"aayyyy bu bizim Esin mi aman nolmuş böyle eski halinden eser kalmamış" diyorlarmış diye duydum
Bu kadar lafa gaza gelmediysen seni başka hiçbirşey gaza getiremez laelaelaelaelae
Ay ne diyo bu kız ne içirmişler buna diyodum ki sonunu okudum. Allah seni davul etsin emi çok güldüm
Gülmekten gözümden yaş geldi, gaza getirin beni demiş napıyım :roflol:
ŞEKERİM GARSONİYERİN DOĞUM KONTROL TECHİZATINI İZZAT DENETLERİM MERAK ETME SENsempatiksalakcinni
Yaptıkça esnersin, pes etmeeee :mymeka:
Sağol canım...
Valla Doruk'u bıraksam evi bırakamam, kışlıklarımı çıkarttırdım demiştim ya, hepsi oturm odasında atılmış olarak beni bekliyor. Verilecekler ayrılacak, diğerleri yıkanacak falan derken, yarım günümü alır o iş benim... Ama Doruk'u da bırakmam tabi :asigim:
Doruk da emeklemiyor, hatta hiç uğraşmıyor bile, bana tutunup ayağa kalkıyor, biraz duruyor, o arada beni ısırıyor, sonra da yorulup pat diye bırakıyor kendini...
Handecim verdiğin kiloları ayrıca tebrik ederim, harikasın valla kaydirigubbakcemile5
alkisalkisalkis
Aaa geliyo mu beyin, hadi gözün aydın, sarsıntılara dikkat edin, bütün Hatay hissetmesin
Cem'in totosu iyileşmiş, çok sevindim, geçmiş olsun.
Cem 18 yaşındayken babaanne olursun sen kanımca kaydirigubbakcemile3
AYLİN sen nası bişiisin yaf beklemicem bayramı sinir oldum yarın spora kaydoluyorum şu andada kek yiyodum onu da yarım bırakıyorum cumartesi de diyetisyene gidiyorum 1 ay sonra grşrzEsincim o güzel yüzünü kiloların kapatıyor, lömbür lömbür olmuş vücudun, sıkılaşıp kilo vermezsen ara ara boşasam mı dediğin kocaman adam boynuzlayacak seni görücen gününü, şööle bak bi etrafına var mı senin gibi götü göbeği sarkmış biri, seni uzun zamandır görmeyenler gördüklerinde arkandan"aayyyy bu bizim Esin mi aman nolmuş böyle eski halinden eser kalmamış" diyorlarmış diye duydum
Bu kadar lafa gaza gelmediysen seni başka hiçbirşey gaza getiremez laelaelaelaelae
alkisalkisalkisalkisalkisalkis esin rejime girr , esin rejime girr :sm_cool::teytey:
yaza incecikk olcasss onları dusunn :dance:
ŞEKERİM GARSONİYERİN DOĞUM KONTROL TECHİZATINI İZZAT DENETLERİM MERAK ETME SENsempatiksalakcinni
AYLİN sen nası bişiisin yaf beklemicem bayramı sinir oldum yarın spora kaydoluyorum şu andada kek yiyodum onu da yarım bırakıyorum cumartesi de diyetisyene gidiyorum 1 ay sonra grşrz
girdim şekerim yarın keni yöntemimle cumartesi de bi diyetisyen kontrolünde başlicam hadi birbirimize verdiğimiz kiloları ne yediğimizi fln yazalım teşvik olsun tabi yarından itibaren
Nası bişisin derken lülülülülülü gaza getir dedin ben de getirdim bak işe yaradı, şaka maka hakikaten ben bile göbeğime takık durumdayım, pilates zorladı ama bırakmıcam, şu sirkeli suları da bi de aksatmadan içebilsem kafamçokkarıştı
Esincim o güzel yüzünü kiloların kapatıyor, lömbür lömbür olmuş vücudun, sıkılaşıp kilo vermezsen ara ara boşasam mı dediğin kocaman adam boynuzlayacak seni görücen gününü, şööle bak bi etrafına var mı senin gibi götü göbeği sarkmış biri, seni uzun zamandır görmeyenler gördüklerinde arkandan"aayyyy bu bizim Esin mi aman nolmuş böyle eski halinden eser kalmamış" diyorlarmış diye duydum
Beni de getir gaza beni dehihoyyyt
seni tebrik ediyorum arkadaşım böyle devam et ve bize örnek ol:lepi:canım gunaydın,
kolay gelsin sana...
seninde bayramın kutlu olsun canım benım...turkbayragi
gunaydın gulsancım,
sizin orada hava sıcak ne guzel, bizim burası buzzz gibi ve hava kapkara, dunden beri durmadan yagmur yagıyor :1no2:
vay halımıze Çok üzgünüm çoook
canım gunaydın,
masallahh kuzuyaaaa kaydirigubbakcemile2
demir de emeklemiyor canım, yurumek ıstıyor, ayakta kalmak ıstıyor...
bunlar dırekt yurucek heralde zemuszemus
valla aylin sen bunları bana desen gaza gelmez direkt kendimi camdan aşağı atardımkaydirigubbakcemile3Esincim o güzel yüzünü kiloların kapatıyor, lömbür lömbür olmuş vücudun, sıkılaşıp kilo vermezsen ara ara boşasam mı dediğin kocaman adam boynuzlayacak seni görücen gününü, şööle bak bi etrafına var mı senin gibi götü göbeği sarkmış biri, seni uzun zamandır görmeyenler gördüklerinde arkandan"aayyyy bu bizim Esin mi aman nolmuş böyle eski halinden eser kalmamış" diyorlarmış diye duydum
metabolizmayı hızlandırmak için 3 saatten fazla aç kalmayın arada bi elma bi kase yoğurt falan yiyin kızlar:icecream:bende oyle yaptım cnaım, ekmek, makarna, pılav , tatlı, hamurısı , yaglı hepsini kestim, aralarda yemıyorum en son 7 de yemegımı yıyorum ve kalkıyorum yemke ısını bıtırıyorumm, ve cok mutlu oluyorum yemedıgım ıcın, hafıf oluyorum resmenn :teytey::dance:
Beni de getir gaza beni dehihoyyyt
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
emin misinsempatiksalakcinni
Selamlar
Bugün Furkan'ı göndermedim okula, o nedenle bu saate kadar da giremedim:)) kaynanamlar da geliyomuş bana bugün anlayacağınız 2-3 gün pek göremeyeceksiniz beni
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
emin misinsempatiksalakcinni
Selamlar
Bugün Furkan'ı göndermedim okula, o nedenle bu saate kadar da giremedim:)) kaynanamlar da geliyomuş bana bugün anlayacağınız 2-3 gün pek göremeyeceksiniz beni
Ayyhh hiç yerinde olmak istemem Meral...
Hatta benimkiler de Doruk'u özlediler, yakında gelebilirler diye 3,5 halindeyim.
Kayınvalidesinin gelmesine bi sevinen benim herhalde, hem oğluna hizmet ediyor hem torununa resmen yükümü hafifletiyor, ama doğumgününe kadar gelmem dedi :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?