2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar dün den beri geçmeyen bir baş ağrım var ne yaptıysam geçmiyo offf offf
dün karar verdim benim bir destek almam lazım

herşeye ağlıyorum birşey izlerken bile gözlerim doluyor hemen iyice sulu göz oldum birde nerdeyse 1 haftadır yemek yiyemiyorum aç geziyorum nerdeyse ama boğazımdan geçmiyo mesela 1 dilim ekmek bile yiyemiyorum yarısını zor yiyorum nasıl olacak ne olacak artık hiçbirşey bilmiyorum allah sonumu hayır etsin

anlayacağınız ben yine bunalım takılıyorum umarım herkes iyidir

Kayınvalidesinin gelmesine bi sevinen benim herhalde, hem oğluna hizmet ediyor hem torununa resmen yükümü hafifletiyor, ama doğumgününe kadar gelmem dedi :gitme:

Son gelişinden sonra artık elinde bi çuval altınla gelse, yine de istemem klava: Ama zaten geldiğinde hiç bir işe de yaramıyor, sadece keyfi isterse yemek yapıyor, iki kap yemek için ona minnet etmeye değmez. Çok istiyorsa, geldin 1 hafta torununu görsün, kaybolsun gitsin, Allah onu benden uzak etsin...
Allah sizinkileri bozmasın, maaşallah diyelim...

yok canım çok şükür değil ama çocuk sonuçta ne olacağı belli olmaz o yüzden

hımm iyi bari dikkat et canım..

kız 58 kilo birine 69 kilo şişkodan beter geliyor beee... ve o göbek göbek diye dert ettiğinden bende seninkinin en az 3 katı var laelaelaelaelae:sinifsinif:

delikafaduldendelikafadulden bana düşer mi bilmem Jale gelsin koyar belki resim

kaydirigubbakcemile3

delüsün diyom ya sana ... ya dila girmiyor artık girse varya sana ne güzel yazardı şimdi :):)) sempatiksalakcinni çok güldürdün beni ama :):)) niye bilmem ama senin yzıalrını okumak hoşuma gidiyor benim ... seviom seni... laelaelaelaelae

Beni de getir gaza beni dehihoyyyt

:) gülşanın dediği gibi sende camdan atma kendini tam gaz almış gidiyor yine :):)

selam..
tahlil sonuclarımı aldım..
bünyem her an her cesit hastalığa müsait ve bi okadar da hassas ve zayıfmış..kan degerlerim .oldukca düşük..
artı benim son iki senedir yaşadıgım ama su son bi haftadr şiddetini arttıran so kol sırt agrısı bunun la beraber carpıntılarım vardı..
kalbimi dinlemek istedi..
ve agrılarımdan bahsettim..
evet bariz bi çarpıntın var su an..hatta ufak ta bi üfürüm hissettim dedi..yani bu kansızlıktan da olabilkir vücut direncinin düşüklüğündende olabiir dedi..yarın kalp dr una gidip ekg cekin dedi..
bugün için randevu aldım..saat 4 e..

meralim canum benimmm kolay gelsin anacım sana 2 cocuk gorumce kaynana kaydirigubbakcemile3
allah kolaylık versinn guzel arkadasımm.. aklinialirimsmile
ulan aylinnn kız boyle gaza getrimek olur mu, kız fenalasacak oralarda vallahii kaydirigubbakcemile3
burcucumm, gulsancımmm azmın elınden hıcbır sey kurtulmaz, bakın burada sıze 15 kılo verdım, 20 kılo verdim diyecegım gunlerde gelecek

canım ya keşke elimizden bişe gelse de sana destek olabilsek, sadece dua edebiliyorum sizin için Allah yardımcınız olsun diye:Saruboceq:

canım benım guzel arkadasımm olumunekankayizsmile
içini ferah tut, hıcbıseycıgın yoktur merak etme, kansızsın ya ondandır...
bende de demir eksikligi anemis vardır kendımı bıldım bılelı, ve ınanılmaz halsızlık yorgunluk yapar...
hatta hamılelıgım boyunca hergun 2 tane kan hapı aldıgım halde, hala degerlerım duzelmedı ve ustune demır de cıktı...
o yuzden ıcını ferah tut, bıze de bahset heee olumunekankayizsmile:teselli:

canım bildiğimiz kadrıyla yaşadıkalrın kolay değil ... bak bence bu istanbul seyhati sana iyi gelecek inşallah işlemlerinde yolunda giderde yeşillenmiş dönersin gri :lepi:

Kayınvalidesinin gelmesine bi sevinen benim herhalde, hem oğluna hizmet ediyor hem torununa resmen yükümü hafifletiyor, ama doğumgününe kadar gelmem dedi :gitme:

ayyy ayyy kıs ananız kadir gecesi mi doğurdu da böyle kayınvalideleri buldunuz bizimkinin koca dötü erir diye korkusuna torununu alır eline oturru aşağı çok şükür benden beklemez bişi ama öyle yardım felan da etmez sen yaparsan yer yapmazsan hiç ses bile etmez... cadı yaa bu aralar acayip kılım nedense.... şu almanya meselesinde eğrisidoğrusu çok düşündüm aklımda hep yaptığı kötülükler var o yüzden sesini bile duyasım yok yani...

Yaşadıgın şeyler hiç kolay değil seni takdirle izliyorum uzun zamandır..Güçlüsün ve herşey bir gün düzene girecek o zamana kadar dayanmaya devam canımguclubacismile

Çok geçmiş olsun canım dikkat et senin iyi olman lazım ki kuzun iyi olsunnn pekmez iç pekmez, bi de içine atlet giy. Atlet g,ymek anneme göre bütün hastalıkların çaresidir. Üşüttüm dersin atlet giymedin ondan der depresyondayım dersin atlet giyseydin olmazdın derkaydirigubbakcemile3

canım senın yasadıkların hıc ama hıc kolay degıl, bence de psıkolojık destek alman super olur...
ben de kendımı hıc ıyı hıssetmkıyordum dogumdan sonra, antıdepresana basladım oyle ıyı geldı ki...
bende bi gorun doktora cok ıyı gelecegınden emınım... olumunekankayizsmile

canım normalden biraz fazla dikakt etmen gerkecek kendine nezle grip gibi hastalıkalrdan uzak durmaya çalış bol bol vitamin al ama içinide ferah tut moral motivasyon herşeyden önemlidir... bizide haberdar et

Çoğu bebek emeklemeden yürüyor.Seninkide birden ayaklanıverirse görürsün....

Şebnem, çok zor günler geçirdin, hala geçiriyorsun, birçok insan hayatı güllük gülistanlık olduğu halde doğumdan sonra toparlayamıyor kendini, o yüzden böyle olması çok normal.
Yardım alma imkanın varsa, eminim iyi gelecektir.
Bu, bir dönem arkadaşım, geçip gidecek ve sen her zamankinden daha güçlü olarak çıkacaksın bunun içinden.
Dualarım seninle ve Ata'yla...

deryaaaa aklinialirimsmile
2 gun ızınlısın neler yapcen bakımm aklinialirimsmile
isin yoksa bulusalım mı aklinialirimsmile

çok güldüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 atlet he güsellll kaydirigubbakcemile3

kıs hemen ilaçalra sarılmayın halam hep derki güzel bakarsan herşey güzel olur... ki onun yaşadıkalrını analtmaya kalkarsam burda kimse okumaz çok uzun diye kaydirigubbakcemile3 ya valla ilaçalr değil olumlu düşünce bence güzel günler elbette gelecek .... hemen ilaçlara sarılmayın psikolog napıyor sorunun senin şu onu şöyle unut diyor tutup para pul yada yakışıklı bi romantik vermiyor ki senağlama nerdeeee :gitme:

Ben artık kayınvalideme anne demiyorum. Siz diyorum. Onunla ilişkimize hiç yoktan 100 puan vererek başlamıştım, 6 yılda sıfırı buldu kendisi, düşe düşe... O da farkında anne demediğimin, rahatsız oluyor, biliyorum. Ama içimden gelmiyor, içimden gelmeyen şeyi ağzım da söylemez benim.

Sağol canım... Diğerleri ankara topiğinden mart anneleriyle henüz buluşmadık ama sevilay,jale ve ben mart annesiyiz aynı zamanda...

bugün zor bağlanıyorum, yağmur dolayısıyla galiba
iyi dilekler için teşekkürler kızlar
herkese iyi tatiller bu arada

Ebuş geçmiş olsun...
Tiroidine bakıldı mı bu tahlillerde, biliyor musun?
Hipertiroid çok ciddi çarpıntı yapıyor, umarım senin durumunla ilgisi yoktur tabi.
Bizi de haberdar et doktordan sonra.

bu aralar benim ani başdönmelerim ve ağız kruuluğum var acaba kötü bişi olur mu ?? ? geçen burda ağız kuruluğu ile ilgili bişi söylenmişti ama hatırlayamadım ??

süt iznimde bi doktora gitsem iyi olacak sanırım ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…