- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.501
Kayınvalidesinin gelmesine bi sevinen benim herhalde, hem oğluna hizmet ediyor hem torununa resmen yükümü hafifletiyor, ama doğumgününe kadar gelmem dedi :gitme:
bende isterim kayınvaldemin gelmesiniolumunekankayizsmile gelince hem merte bakıyo hemde tıpkı annem gibi buzluğa yemek stokluyo, mantı, içli köfte falancokacimcoook içli köfteler bitti gelsede yenilerini yapsasempatiksalakcinni
yok canım çok şükür değil ama çocuk sonuçta ne olacağı belli olmaz o yüzden
Ya Fatma sen kendini şişko mu sanıyosun sadece şu an balık etlisin abartma, dün 2 kişi gelmemişti sadece 3 kişiydik diğer ikisi öyle çok kilolu değillerdi, balık etli klasik Türk kadını, ama göbeği o kadar olan bi ben vardım :gitme:
delikafaduldendelikafadulden bana düşer mi bilmem Jale gelsin koyar belki resim
Esincim o güzel yüzünü kiloların kapatıyor, lömbür lömbür olmuş vücudun, sıkılaşıp kilo vermezsen ara ara boşasam mı dediğin kocaman adam boynuzlayacak seni görücen gününü, şööle bak bi etrafına var mı senin gibi götü göbeği sarkmış biri, seni uzun zamandır görmeyenler gördüklerinde arkandan"aayyyy bu bizim Esin mi aman nolmuş böyle eski halinden eser kalmamış" diyorlarmış diye duydum
Bu kadar lafa gaza gelmediysen seni başka hiçbirşey gaza getiremez laelaelaelaelae
Beni de getir gaza beni dehihoyyyt
slm kızlar dün den beri geçmeyen bir baş ağrım var ne yaptıysam geçmiyo offf offf
dün karar verdim benim bir destek almam lazım
herşeye ağlıyorum birşey izlerken bile gözlerim doluyor hemen iyice sulu göz oldum birde nerdeyse 1 haftadır yemek yiyemiyorum aç geziyorum nerdeyse ama boğazımdan geçmiyo mesela 1 dilim ekmek bile yiyemiyorum yarısını zor yiyorum nasıl olacak ne olacak artık hiçbirşey bilmiyorum allah sonumu hayır etsin
anlayacağınız ben yine bunalım takılıyorum umarım herkes iyidir
canım benım guzel arkadasımm olumunekankayizsmileselam..
tahlil sonuclarımı aldım..
bünyem her an her cesit hastalığa müsait ve bi okadar da hassas ve zayıfmış..kan degerlerim .oldukca düşük..
artı benim son iki senedir yaşadıgım ama su son bi haftadr şiddetini arttıran so kol sırt agrısı bunun la beraber carpıntılarım vardı..
kalbimi dinlemek istedi..
ve agrılarımdan bahsettim..
evet bariz bi çarpıntın var su an..hatta ufak ta bi üfürüm hissettim dedi..yani bu kansızlıktan da olabilkir vücut direncinin düşüklüğündende olabiir dedi..yarın kalp dr una gidip ekg cekin dedi..
bugün için randevu aldım..saat 4 e..
slm kızlar dün den beri geçmeyen bir baş ağrım var ne yaptıysam geçmiyo offf offf
herşeye ağlıyorum birşey izlerken bile gözlerim doluyor hemen iyice sulu göz oldum birde nerdeyse 1 haftadır yemek yiyemiyorum aç geziyorum nerdeyse ama boğazımdan geçmiyo mesela 1 dilim ekmek bile yiyemiyorum yarısını zor yiyorum nasıl olacak ne olacak artık hiçbirşey bilmiyorum allah sonumu hayır etsin
bende isterim kayınvaldemin gelmesiniolumunekankayizsmile gelince hem merte bakıyo hemde tıpkı annem gibi buzluğa yemek stokluyo, mantı, içli köfte falancokacimcoook içli köfteler bitti gelsede yenilerini yapsasempatiksalakcinni
Kayınvalidesinin gelmesine bi sevinen benim herhalde, hem oğluna hizmet ediyor hem torununa resmen yükümü hafifletiyor, ama doğumgününe kadar gelmem dedi :gitme:
selam..
bünyem her an her cesit hastalığa müsait ve bi okadar da hassas ve zayıfmış..kan degerlerim .oldukca düşük..
artı benim son iki senedir yaşadıgım ama su son bi haftadr şiddetini arttıran so kol sırt agrısı bunun la beraber carpıntılarım vardı..
evet bariz bi çarpıntın var su an..hatta ufak ta bi üfürüm hissettim dedi..yani bu kansızlıktan da olabilkir vücut direncinin düşüklüğündende olabiir dedi..yarın kalp dr una gidip ekg cekin dedi..
selam..
herkese karstan soğuk bir sabahtan günaydın
evet benim kızımda emeklemiyor ama kendi başına desteksiz oturabiliyor ayakta durmaya bayılıyor ellerinden tutup saatlerce gezse hayır demez topunu yere atıyor gidiyoruz yürüyerek onu almaya alıyoruz eğilerek kendi alıyor 1 dk sonra uzaga atıyor bidaha tüm gün böyle geçiyor ama emekleme adına bişey yok dönüşleri süper öyleki gece (biz beraber yatıyoruz) beni yataktan atacak kadar yanımda oluyor:) allaha şükür kg dışında yolunda herşey birde emekleme ama bende emeklememişim 10 ayımda yürümüşüm bakalım ....
Yaşadıgın şeyler hiç kolay değil seni takdirle izliyorum uzun zamandır..Güçlüsün ve herşey bir gün düzene girecek o zamana kadar dayanmaya devam canımguclubacismile
Çok geçmiş olsun canım dikkat et senin iyi olman lazım ki kuzun iyi olsunnn pekmez iç pekmez, bi de içine atlet giy. Atlet g,ymek anneme göre bütün hastalıkların çaresidir. Üşüttüm dersin atlet giymedin ondan der depresyondayım dersin atlet giyseydin olmazdın derkaydirigubbakcemile3
Yaşadıgın şeyler hiç kolay değil seni takdirle izliyorum uzun zamandır..Güçlüsün ve herşey bir gün düzene girecek o zamana kadar dayanmaya devam canımguclubacismile
Çok geçmiş olsun canım dikkat et senin iyi olman lazım ki kuzun iyi olsunnn pekmez iç pekmez, bi de içine atlet giy. Atlet g,ymek anneme göre bütün hastalıkların çaresidir. Üşüttüm dersin atlet giymedin ondan der depresyondayım dersin atlet giyseydin olmazdın derkaydirigubbakcemile3
canım senın yasadıkların hıc ama hıc kolay degıl, bence de psıkolojık destek alman super olur...
ben de kendımı hıc ıyı hıssetmkıyordum dogumdan sonra, antıdepresana basladım oyle ıyı geldı ki...
bende bi gorun doktora cok ıyı gelecegınden emınım... olumunekankayizsmile
hepinize günaydın
Yarım günüz ama boşboşuna geldik walla siparişler ve üretim iptal öğlen olsa da gitsek biran önce...
Ankara buluşması ve bebekler çok şekerler Jale ve megryan haricinde diğerlerini tanıyamadım burdan mı onlar?(KK)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?