- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.561
Meral kayınvalidelere ne yemekler hazırlıycan, haftasonu bana da annemler gelecek menünden çalayım
Bu arada Konya nın neresindenler?
Artık bağlasalar durmam, gidiyorum, öptüm hepinizi, iyi tatiller...
Fırsat buldukça giricem, söz.
Özlerim zaten beaaa opuyorumnanaktan
Kız meralim gelin farketmez bana dün öyle pek olur diyen görmedim burcu da bayram öncesi kaytaranlar olur dedi falan bende geç olsun güzel olsun diye düşündüm canım
ayşenur ve arda güzel annelerine ve diğerlerine maşallah...
ivet ivet ivet emme artık sefere gitmeyyo
canı ısterse gıder gecne gun bırı soyledı erım evde yok keyfım beyde yokderım bende
gercı sımdı boyle soyluyorum fakat en son sefere gıttıgınde yemeden ıcmeden kesılmıstım
ozlemekden depresyona gırecektım az kalsın
Teşekkür ederiz bebikinin annesi opuyorumnanaktan
hala ortada bi menü yok desem:)) ufff yemeğe gelecekler mi o bile kesin değil. şu an abisi gildeler, yemeksiz göndermezler gibime geliyor onun için çok çeşit yapmıcam, en azından gelmeseler bile biz yeriz. mercimek çorbası, maklube (etli bi pilav türü, bilmem biliyo musun), mantı ve taze fasülye. bi de salata falan tabi
Konya merkez cnm, Meram. Pek bilmiyorum Konyayı ama siz?
Benim babam Ereğli li, Meram ı da biliyorum.
yoğurtlu havuç salatası, patatesli börek,kaşarlı mantar,bol soğan ve domatesli yahni,pilav yapayım diye düşündüm, tatlı olarak da profiterol geldi aklıma.çorbaya karar vermedim daha CADIARZU kardeşimle eşi de ilk defa yemeğe gelecekler o yüzden özeneyim istiyorum
selam millet kociş geliyor yolda 4 gün evde olacak havada kötü ne yapsak acaba
laf aramızda benimkide gitmiyor artık
ankarayı boşunamı istedik ulen
ne güzel bir gün geçirmişsiniz bizde hamilelikte buluşmuşuk ama dışarıda bebek olunca dışarıda olmuyor tabi
Öznur yazdığın yazıyı alıntıdan gördüm, madem kocan uzağa gidince yemeden içmeden kesiliyosun o zaman göndersene kocanı sefere 15,3 kiloyu verene kadar kaydirigubbakcemile3
ayyyyyyyyyyyyy canım sıkılıyorr :sinifsinif:
hala ortada bi menü yok desem:)) ufff yemeğe gelecekler mi o bile kesin değil. şu an abisi gildeler, yemeksiz göndermezler gibime geliyor onun için çok çeşit yapmıcam, en azından gelmeseler bile biz yeriz. mercimek çorbası, maklube (etli bi pilav türü, bilmem biliyo musun), mantı ve taze fasülye. bi de salata falan tabi
Konya merkez cnm, Meram. Pek bilmiyorum Konyayı ama siz?
Benim babam Ereğli li, Meram ı da biliyorum.
yoğurtlu havuç salatası, patatesli börek,kaşarlı mantar,bol soğan ve domatesli yahni,pilav yapayım diye düşündüm, tatlı olarak da profiterol geldi aklıma.çorbaya karar vermedim daha CADIARZU kardeşimle eşi de ilk defa yemeğe gelecekler o yüzden özeneyim istiyorum
çok güzelmiş menü cnm pilava da hiç gerek yok bence
Öznur yazdığın yazıyı alıntıdan gördüm, madem kocan uzağa gidince yemeden içmeden kesiliyosun o zaman göndersene kocanı sefere 15,3 kiloyu verene kadar kaydirigubbakcemile3
ay cidden alemsin sen yaw:roflol::roflol:
Hande benim de canım sıkılıyor, yağmur hala devam ediyor ve benim 2 odam su alıyor, eşim evde sürekli bez sıkıyormuş
eşin evde mi??
12'de bitiyordu mesai, hala çıkamadım, kuduracam şimdi...
Herkes bugünü beklemiş sipariş vermek içinklava:
Jale, Emel kuzularınıza maaşallah, bal gibi ikisi de, tabi diğer bebiklerde öyle...
ayşenur ve arda güzel annelerine ve diğerlerine maşallah...
selam millet kociş geliyor yolda 4 gün evde olacak havada kötü ne yapsak acaba
laf aramızda benimkide gitmiyor artık
ankarayı boşunamı istedik ulen
ne güzel bir gün geçirmişsiniz bizde hamilelikte buluşmuşuk ama dışarıda bebek olunca dışarıda olmuyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?