2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bu resmi de ekleyim
Arda'yla Ayşenur
arkadakilerde mayıs bebeği bennu ve 28 şubatlı ama mart bebeklerimizden Çağan

Kız meralim gelin farketmez bana dün öyle pek olur diyen görmedim burcu da bayram öncesi kaytaranlar olur dedi falan bende geç olsun güzel olsun diye düşündüm canım

Meral kayınvalidelere ne yemekler hazırlıycan, haftasonu bana da annemler gelecek menünden çalayım
Bu arada Konya nın neresindenler?

hala ortada bi menü yok desem:)) ufff yemeğe gelecekler mi o bile kesin değil. şu an abisi gildeler, yemeksiz göndermezler gibime geliyor onun için çok çeşit yapmıcam, en azından gelmeseler bile biz yeriz. mercimek çorbası, maklube (etli bi pilav türü, bilmem biliyo musun), mantı ve taze fasülye. bi de salata falan tabi
Konya merkez cnm, Meram. Pek bilmiyorum Konyayı ama siz?

Artık bağlasalar durmam, gidiyorum, öptüm hepinizi, iyi tatiller...
Fırsat buldukça giricem, söz.
Özlerim zaten beaaa opuyorumnanaktan

iyi tatiller cnm

Kız meralim gelin farketmez bana dün öyle pek olur diyen görmedim burcu da bayram öncesi kaytaranlar olur dedi falan bende geç olsun güzel olsun diye düşündüm canım

yok cnm bence de daha iyi olur zaten. ben pek gelemeyecek gibiydim bu pazar olursasempatiksalakcinni sağol tatlımolumunekankayizsmile

selam millet kociş geliyor yolda 4 gün evde olacak havada kötü ne yapsak acaba

laf aramızda benimkide gitmiyor artık
ankarayı boşunamı istedik ulen

Teşekkür ederiz bebikinin annesi opuyorumnanaktan

ne güzel bir gün geçirmişsiniz bizde hamilelikte buluşmuşuk ama dışarıda bebek olunca dışarıda olmuyor tabi

Öznur yazdığın yazıyı alıntıdan gördüm, madem kocan uzağa gidince yemeden içmeden kesiliyosun o zaman göndersene kocanı sefere 15,3 kiloyu verene kadar kaydirigubbakcemile3

senınkı kaptan mı carkcıbası mı ?

Öznur yazdığın yazıyı alıntıdan gördüm, madem kocan uzağa gidince yemeden içmeden kesiliyosun o zaman göndersene kocanı sefere 15,3 kiloyu verene kadar kaydirigubbakcemile3

hehehee gerenk yok canım. dunden bugune 74 kılo 900 gram olmus durumdayım.
yok yaw gıtmesın ben boyle kalmaya razıyım yeterkı aksamlarıda olsa goreyım kocamı
askım o benım askımmmmmm

ayyyyyyyyyyyyy canım sıkılıyorr :sinifsinif:

alıştın tabi hergün bakırköyde gezmeye, ağmurlu havada off cnm sıkıldı

Hatice dun benı hasta ettın canım .dun bana davet gondermemısın bıde onlıne ol dıyorsun. zatı onlıne dım.ben sana gonderdım.davetımı kabul et de guzel yuzunu gorelım.

Canım olur aslında ama ankaralı mart anneleri pek niyetli değil bu konuda.... İstanbul anneleri sık sık buluşuyorlar dışarda ...

Jalecim resim olayını çözmüşsün canım sağol url falan hiç dikkat etmemişim hep eklenti kullandığımdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…