2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kız gene ayaamda. annemlere geldim ama hiç bişi değişmedi ilk 3-4 gün kendisi uyudu 1,5 saat kadar sonra uyanmaya başladı gene. anlayamıyorum anlayamıyorum....

Mervecim senin kız da böyle işte, yapacak fazla birşeyin yok, umarım zamanla düzelir de sen de biraz rahat edersin, ama annem hep der ki çocuk büyüdükçe derdi de büyür.

selam kızlar.. herkes iyidir umarım.. ciddi ciddi masaja ihtiyacım var omuzlarımda koca bi manda oturuyo gibi hissediorum.. boynum da feciii.. çok yorgunum çok

selamlr cery gün geçtikçe dünü aratır hale geliyor emeklemiyor koşuyor sanki her an her yerde, yerde oturtuup wcye gidiyorum çıktığımd yatak odasında dolaba girmiş we kapıyıda üzerine kapamış çığlık çığlığa ağlıyo olarak buldumohaoldumsmile allahtan eli falan sıkışmadı:sinifsinif:
cengiz balık gönderdi yedim ama dişimin kowuğuna yetmedi desem yeridir hamsi tadı damağımda kaldıbilmiyorumkismile
sizler nasılsınız, ben bir geçmişe bakayım...

KIZLAR SON DURUMLARI ANLATMAY GELDİM SİZE

öncelikle dualarınız için çok teşşekkür ederim acil olan 2000 lirayı buldum (öderken çok zorlanıcaz ama inş. ödeyeceğiz)

o yüzden pazar günü sabah otobüsüyle istanbula geliyoruz atayla beraber birde annem ve 10 gün kadar kalıcaz sizleri rahat rahat görebileceğim biraz keyfim yerine geldi

çıkıyorum dedikten 1 saat sonra çıkabildim, epilasyona da yetişemedim, çok sinirliyim. şimdi evdeyim, randevumu 6'ya aldım, Doruk'u anneme bırakır giderim diye, bakalım gidebilecek miyim...
Kuzu durmuyor tabi, sayfa açık kalsın, gider gelir bakarım size...

geçmişe gidebildiğim kadar gittim atladıklarım için sorry
ebrucum çok geçmiş olsun

aynen cerende elle parça parça bişeyler wermemi çiğneyip yutmayı çok sewiyor.. bnde öyle yapıyorum hele balığa bayılıyor 6,7 hamsi yiyor öyle parça parça tok olduğu haldesempatiksalakcinni
neler olmaz ki süpe olur bnce bi gel bakalım istanbula herşey netlik kazanır canım
hakkında hayırlısı olsun

Ben hamileyken kumru aşeriyodum.. Burda satan bi yer de yok... Bayramda kardeşimin yanına İstanbul'a gitmiştik de Etiler kumrucusu mu adı neydiyse doya doya kumru yemiştim orda...
salam sosis sucuk we kaşarrr bnde sewrdim ama hiç gözüm kesmiyo unuttum tadını:)))
bu akşam istesemmi acapkaydirigubbakcemile3

ayy benim gittiğim dr kes dedi gerçi ben hala emziriyorum da naapsam kendi bırakana kadar emzirsem mi ki?? yavaş yavaş azaltıyodum ben :uhm:
bi doktora daha gitmeliyim.... unutmadan vitaminimi de yutayım hemen
jale bnce bu konuyu iyice bi araştır derim..
ben emzirmeyi bırakmayacağım sütümü zaten hergün 1 şişe içiyodum hamileykende doğumdan sonrada we hala... etçilim zaten etsiz yemek pek pişmez bizm ewde, balığında tam mewsiindeyiz yeriz bol bol.. witaminde alıyorum demirde...
ben dr un dediği gibi emzirmeye dewam edeceğim zaten en fazla 5,6 ay emer dedi we hiç bir sakıncası yokmuş, o inanış köyde yaşayan eski insanlar çıkarmışlar kadın hem alışıyor tarlada hem emzirior beslenemiyor güçsüz düşer die.. ben zaten bırak desede sanmıyorum bırakmicaktım emzirmeyi kuzum ağlayıp göğsüme ağsını açtıkça dayanamam onu boş çewirmeyi:gitme: neyse ki bir sakınca yokmuş en az 1 yaşına kadar emmiş olacak inşallah:lepi:

cumhuriyet bayramımızı olabildiğince coşkuyla kutluyorum turkbayragi

günaydın herkese nasılsınız ?? bugün bi çoğumuz yarımgün çalışıp eve gidecek ne mutlu bir gün )::)
ewet bnde kutluyorum ne mutlu türküm diyeneeeeeeturkbayragiturkbayragiturkbayragi

ne güzel biz bugünde yarında full time burdayız çok sıkıldım yaaa bu hamileiğiminde burda geçmesinden aşırı endişeliyim:sinifsinif:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis esin rejime girr , esin rejime girr :sm_cool::teytey:
yaza incecikk olcasss onları dusunn :dance:
bu topicte zayıflamayla ilgili konuşmaktan sizi men ederimkötükedihüso
ben yaza en az 20 kilo fazlayla gireceğim 10 kilo zaten wardı en az 10da şimdi olur 20((((((( kendimden tiksinir hale gelicem:gitme::çok üzgünüm:

ayhiç içemem walla ööle şeyler ama azimle spor yapabime kapasitem var yalnız diyet zorlayabilir üfü füfü keşke şişman olmak daha seksi olsa:gitme:
:gitme: boşwer zayıflama böle daha güzelsinkötükedihüso
biri bana şu buluşmanın detaylarını anlatsın hemennnnnnnnnklava:
ne hazırlığı kız bı hayırdır???
görüşemiyoruz burcucum ösledim seni, bayramda ankaraya gidiyomuşsun sanırım:lepi:

hem buraya yükliycektim ama bi türlü olmadı hata verdi
ben yüklerdim şinciye bu kadar becerksiz olduğunu bilsemsempatiksalakcinni:roflol:

slm kızlar bizde bugun sabah mutfagı su başmış halde uyandım..
halım ıslanmış ocagın üstü su dolmuş. oturma odasının ksapısının üstündende
damlıyo su çatı su akıtmış çıldırdım resmen sinirden eşimi
aradım ver dedim çatıcının nosunu bu iyilikten anlamayacak..
aradım beyefendi uyuyormuş.ya dedim sen yaz boyunca bizi ektin hersene çatımı yaptıracam ben.
bankör kızı felan deilim gel şu çatıya bak hemen ne halde evim dedim oda bana ne dese,,
yaa uyuyordum diyo saat 11.30 ne uyuması gel dedim gelmedi köpek akşama anca gelirim dedi..
hala akıyo mutfak yagmurda durmadıki.offfff offfffff yemek yaptım yemegin içine akıyo mecbur tek tarafı kullandım ocagın.

bakalım inşallah arda da emer 1 yaşına kadar

veee 2. konu ben de bu konuda çok üzgünüm benim de 7 kilo fazlam vardı inşallah fazla almam hamileliğimde ve sonrasında da verebilirim

geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun bilirim zor ve sinir bozucu bir durumdur

geçmiş olsun Allah yardımcın olsun

anladım cnm ben hiccende buluşulacak sandım orasıda karşıda
pazar günü 1 de orada olmamız mümkün deildi..
neyse hayırlısı olsun ata iyi olsunda sen bir gelde kararlaştırırız..
geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun bilirim zor ve sinir bozucu bir durumdur

sagol cnm.. bu çatıyaa yatırdıgımız paralarla bir evi süper şekilde paştan dekor edilebilirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…