- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.581
eşin evde mi??
Evet bakıcının kızının toplantısı vardı çocuğa bakmak için evdeydi, bakıcı geldi çocuğu aldı şimdi de yağmurdan çıkamıyor evi su basacak yoksa.
Alem olduğumu arkadaşlarım da söyler ama beğenmiyorsanız söyleyin yani anında salon kadınına dönüşürüm. buyrunnnnnnnnn
Jalecim resim olayını çözmüşsün canım sağol url falan hiç dikkat etmemişim hep eklenti kullandığımdan...
kızlar bugün bütün gün sağlık ocakları açıkmıdır ?
acil cevap bekliyorum
kızlar bugün bütün gün sağlık ocakları açıkmıdır ?
acil cevap bekliyorum
yok bişi ben biliyorum.selam..
tahlil sonuclarımı aldım..
bünyem her an her cesit hastalığa müsait ve bi okadar da hassas ve zayıfmış..kan degerlerim .oldukca düşük..
artı benim son iki senedir yaşadıgım ama su son bi haftadr şiddetini arttıran so kol sırt agrısı bunun la beraber carpıntılarım vardı..
kalbimi dinlemek istedi..
ve agrılarımdan bahsettim..
evet bariz bi çarpıntın var su an..hatta ufak ta bi üfürüm hissettim dedi..yani bu kansızlıktan da olabilkir vücut direncinin düşüklüğündende olabiir dedi..yarın kalp dr una gidip ekg cekin dedi..
bugün için randevu aldım..saat 4 e..
sadece merakımdan,olsana birkere salon kadını,görelim.Evet bakıcının kızının toplantısı vardı çocuğa bakmak için evdeydi, bakıcı geldi çocuğu aldı şimdi de yağmurdan çıkamıyor evi su basacak yoksa.
Alem olduğumu arkadaşlarım da söyler ama beğenmiyorsanız söyleyin yani anında salon kadınına dönüşürüm. buyrunnnnnnnnn
Selam yazgıcım hoşgeldin cnm
nannnnnn ben hatice yı gordummmmmmmmmmmmm hos hatın kız masallah
şimartıyosunuz beni yaf:kedi:
biz şımartmıyoruz,görenler şımartıyor.
belki görsek bizde şımartacağızda,göremiyoruz kialsanaalsanasmile
ya inanın kocişim izin vermiyo oda nasıl olduysa dün msn den göster dedi ben istemezmiyim resmimi koymayı ama izin yok :sinifsinif:
Kocişine niye herşeyi anlatıyorsun ki? Her akşam gelip burda ne konuştuğuna mı bakıyor?
ya inanın kocişim izin vermiyo oda nasıl olduysa dün msn den göster dedi ben istemezmiyim resmimi koymayı ama izin yok :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?