- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.801
selam kızlar
bizde ctesi keçiörene gittik akvaryuma girmek için hemde parklarda turlarız diye ora nın parklarını çok seviyorum neyse gezdik filan derken bişeyler aldık yemek için parka oturduk metini iyiki arabada bırakmışım araba yanımızda tabi 5dk yedik ama nasıl üşütmüşüm 2 gündür uyuyorum ateşim var ama donuyorum bacaklarım dayak yemiş gibi kafam zonkluyor dün gece metini emzirip 7 buçukta çorbamı içip bir yatmışım gece 9 gibi sabaha kadar uyudum metinde 12 ve 5 buçukta uyandı emzirdim bıraktım yatağına emziğini verdim konuşa konuşa uyumuş 7 deuyandırdı bizi biraz iyiyim aman üşütmeyin çok kötü oluyor insan
bu arada keçiörendeki dev akvaryuma girmek için 200 kişi kuyruktaydı biz giremedik tabi
benim çok yüksek genelde bazen emmeyincede göğüsler doluncada artıyor
inşallah yeni komşuların iyi olur canım
bende mi kad.doğ. gitsem ama galiba annen nasılsa öyle olyor annemde 1buçuk sene olmamış
hadi gözün aydın
bizimde genelde öyle oluyor akşam netten okey oynuyor devamlı lig tv açık bıktım bende
dünde stadyuma gitti izlemeye
gezelim deyincede nereye gitceksin diyor ctesi çıktık üşütmüşüm
pazar kahvaltıya gidecektik olmadı
selam kızlar
bizde ctesi keçiörene gittik akvaryuma girmek için hemde parklarda turlarız diye ora nın parklarını çok seviyorum neyse gezdik filan derken bişeyler aldık yemek için parka oturduk metini iyiki arabada bırakmışım araba yanımızda tabi 5dk yedik ama nasıl üşütmüşüm 2 gündür uyuyorum ateşim var ama donuyorum bacaklarım dayak yemiş gibi kafam zonkluyor dün gece metini emzirip 7 buçukta çorbamı içip bir yatmışım gece 9 gibi sabaha kadar uyudum metinde 12 ve 5 buçukta uyandı emzirdim bıraktım yatağına emziğini verdim konuşa konuşa uyumuş 7 deuyandırdı bizi biraz iyiyim aman üşütmeyin çok kötü oluyor insan
bu arada keçiörendeki dev akvaryuma girmek için 200 kişi kuyruktaydı biz giremedik tabi
hadi gözün aydın
gezelim deyincede nereye gitceksin diyor ctesi çıktık üşütmüşüm
pazar kahvaltıya gidecektik olmadı
günaydın kızlaar harika bir tatildi yoğun ve oğluşla babamız da perşembe akşamı geldi bana hediyeler getirmiş ve çok özlemiş anlarsıız yaaoğluşum artık emekliyorr ben nereye o oraya cuma temizlikçim beni ekti bööle oluncada iş başa düştü baktım oğluş da her odada halıları açtım bende biraz erken ama olsun fırsat bulmuşken kışlıkları da çıkardım ve en güzeli de 2 gündür bebeğe eser kalkıyo ben uyuyorumm çünkü cumartesi kuzenine gitmiştim onun eşi bebeğiyle çok ilgiliymiş geldim laf arası adama ne kadar hayran kaldığımı fln anlattım benim koca o gazla hem gece uyandı hem yedirdi içirdi bezini değiştirdi bazen çok mızıklanıp başedemeyince bana sattı olsun bu sabah öyle dinç uyandım ki aylar sonra makyaj bile yaptım yalnız cumartesi yağmur yağdı evi yine su bastı ki son katta oturuyorum gecenin 3 ünde kalkıp kapıların altına be koydum ortalığı sildim bayağı da saydırdım kendisine ve sorumsuzluğuna zaten 2. gün başladık kapışmaya bana da yaranılmıyo haa
tabi herşey bu kadar güllük gülistanlık deil eser sudanda babamla kapışmış bi daha ne giderim ne gelsin konuşmam falan diyip duruyo evet babam hatalı aa neticede benim babam bilmiyorum nası toplicam aralarını
BURCU gözün aydın kayınvaliden geliyomuş
AYLİN kesinlikle katılıyorum hade bi spa merkezine gidelim çocukları 2 gün babalarına bırakalım nasılsa seninki de benimki de artık emmiyo takılsınlar baba oğul
EBRUCUM geçmiş olsun allahtan bişeyin çıkmamış çok sevindim nasıl sıkıldığını tahmin edebiliyorum cnm seni çok seviyom bebem biliyon demi
Esin, bizim koca bozması adam çocuğa bakabilse zaten bu kadar sinirli ve yorgun olmayacaktımBu adamlarla 1 gün iyi olabilmek lüks zaten 2. gün kapışmasan içleri rahat etmez, kendilerinde bi eksiklik hissederler Bizim de yatak odasını su bastı, hem de niye? su basmasın diye evden çıkmayan koca bozması uyuyakaldığı için
Burcu geçmiş olsun arkadaşım, senin daha çok onlar gittikten sonra spaya ihtiyacın olacak.
Fulya, Kerem emmeyi bıraktıktan sonra daha güzel uyumaya başladı geceleri.
günaydın fıstıklar...
özledim hepinizi beeee alışkanlık yaptı burası...
MUTLU canım cook gecmıs olsun, dıkkat et de kuzuna da bulasmasın gırıp...
BURCUUU canımm kayınvalıdenın gelmesıne sevınıyor musun yoksaa
AYFERcim sıkıntını cok iyi anlıyorum, esinle konusman cok ıyı olmus umarım duzelır...
YAZGICIM CANIm benımm demirin de duzeni sapıttı bu saat olayınmdan dolayı, sabah 630 dan beri ayaktayız uyumuyorda... ben perisan haldeyim...
kızlar demir ust dısını cıkarıyor tabı cıkmamıs daha, sadece ıkı tane beyaz nokta var dıs o heralde, ama demirde inanılmaz huzursuzluk, ates, uykusuzluk, istahsızlık yapıor.. oyle cok yorldum ki anlatamam
bu arada demire hero baby nin devam sutunu aldım, fıyatı cok uygundu denemk ıstedım... cunku aptamılle basa cıkamıyorum artık... hero baby de isvicre markasıymıs zaten... 900 gr mını 17 tl ye aldım, baklaım nasıl olcak.
daha once kullanan var mı aranızda ?
İşte tüm kocalar böyle yaparsa vay halimize walla sinir olmamak elde değil ama döktüm içimi rahatladım ben bakalım ondan bekliyorum artık
hepkaravana tatil ne güzel geçmiş ohhh
ne zaman bıraktı emmeği artık geceleri daha güzel uyuyormu
koskoca bi tatilin ardından herkese günaydın
Anladığım kadarıyla tatiller genelde yorucu,sıkıcı ve misafir ağırlayarak geçmiş:)) bende de kayınvalidemler vardı
Ayfercim inşallah duruma bi çare bulursunuz cnm, inşallah anlamıştır hatasını
Burcu yazını okudum tatlım
yok cnm uyku düzeninde değişiklik olmadı kafasına göre takılıyo hala 2 hafta oluyo tamammmen bırakalı
burcucum yeni geldi de o gitmeden taa ne zaman önce evi ilk su basışı ayrıca o da bi kenara evi kendileri yaptı daha da önemlisi pencereleri de kendileri yaptı pencere kapı atölyeleri var inşaat yapıyolar bide yani anlayacağın ona küfretmiyim de kime küfrediyim hemde temizlik yapmışım halı açmışım o gün bastı oklavalı smile nerde yaa
kocişe sipariş veriyorum derhal.Cold mix öneririm Yazgıcım, burun tıkanıklığı için. Aylin söylemişti zaten burda, yatağının yanına 2-3 damla damlatıyorsun, çok rahatlatıyor, hem bebeğe de eziyet etmemiş oluyorsun.
]
hee zaten pokları kurumadı daha.eşine verdiğin gözdağı az bile burcu m.Kayınvalidem geliyormuuuşşşşş
Annemden öğrendim, benim haberim yok
sorma canım yaa zaten benim çocuğum uyumayı sevmiyor birde bu saatler iyice mahvetti bizi.günaydın fıstıklar...
AYFERcim sıkıntını cok iyi anlıyorum, esinle konusman cok ıyı olmus umarım duzelır...
YAZGICIM CANIm benımm demirin de duzeni sapıttı bu saat olayınmdan dolayı, sabah 630 dan beri ayaktayız uyumuyorda... ben perisan haldeyim...
kızlar demir ust dısını cıkarıyor tabı cıkmamıs daha, sadece ıkı tane beyaz nokta var dıs o heralde, ama demirde inanılmaz huzursuzluk, ates, uykusuzluk, istahsızlık yapıor.. oyle cok yorldum ki anlatamam
bu arada demire hero baby nin devam sutunu aldım, fıyatı cok uygundu denemk ıstedım... cunku aptamılle basa cıkamıyorum artık... hero baby de isvicre markasıymıs zaten... 900 gr mını 17 tl ye aldım, baklaım nasıl olcak.
günaydın herkese özledim vallahi.
şu saatlerin geri alınma işi Alp i mahvetti.erkenden dikiliyor busabah 5:30 da kalktı.zorla tekrar uyuttum ama yokk 15-20 dk. da bir kalktı.zaten asla kesintisiz uyumaz biliyorsunuz.birde burnu tıkalı bebişimin.doktor daha 3 aylıkken falan bişey vermişti tıkanınca damlat diye damlatsam mı ki?yarın kontrolümüz var.tatil bizde aynıydı.eşimin toplantıları vardı bişey yapamadık.akşamları çıktık.gün içindede ek gıdaya başladığımdan beri bir koşuşturmaki sormayın.kahvaltısı,meyvesi,çorbası,yoğurdu,emmesi,bunların yanında evin rutin işleri derken totom yer görmüyor:2:.
bende öyle işte 7 saat suni sancı çektim açıklık yarım cm ilerledi 3 oldu...
aynen dediğin gibi sezeryan masasında inliyordum çok kötüydü
şöyle bir durum var o normal ve sezeryan her doğum için geçerli bence vücudun toparlanması açısından bakarsak
Bu tatil hiçbirimize yaramamış...Al benden de o kadar, bir bardağı alıp mutfağa götürmüyor, eskiden de tembeldi çocuk olduktan sonra daha tembel oldu,kıskanıyor mu ne?şu an ona o kadar sinirliyim ki Kerem olmasa basmıştım o nazik poposuna tekmeyi Kerem e bak ben mutfaktayım diyorum, 10 dk geçmeden annesi durmuyo diyo, be salak adam kalk bilgisayarın başından al kucağına gezdir bak nasıl susacak.
Kayınvalidem geliyormuuuşşşşş
Annemden öğrendim, benim haberim yok
canım 1-1,5 sene önce benim eşimde böyleydi.netin başına geçerdi arkadaşlarıylada konuşmaz,motorsiklet bakardı,video izlerdi falan.ama saatlerce.kaçkez kavga ettik bilmem.ama değişmedi sonra birgün bir kıyamet koptu ki bizde komşular inlemiştir sesimle.içimde ne varsa döktüm.o bilgisayar yarın bahçede paramparça olacak dedim,daha neler neler söylemeyeyim şimdi.sonra anladı sanırım hatasını.ve düzeldi artık sadece en fazla 1 saat bakar oda hergün değil.takip ettiğimiz yabancı diziler vardır onları izler birde,Alp uyuyorsa beraber izleriz yada.benim yaptığımı yap demiyorum tabiki o bir patlamaydı.sen birlikte bişeyler yapmayı teklif etsen mesela film izleyelim gibi.
HİLAL kuzumada maşallah.
Bayramda bizim de burada gidecek büyüğümüz yok, belki sadece annemlere İstanbula gidip döneriz, 9 gün evde eşim ve Kerem le çıldırırım kesin.
günaydın fıstıklar...
oğlumun emekleyişine çok sevindim tabi de her yere ulaşıyo önce merdivenlerde yakaladımsonra ayakabı kutularının üstünde yakaladım nide gidip gidip bişeylere tutunarak ayağa kalkıyor sonra inemiyor başlıyor bağırmaya koşuyorum indiriyorum 5 dk sonra aynı muhbbet napcaz bööle bakalım
kocişe sipariş veriyorum derhal.
hee zaten pokları kurumadı daha.eşine verdiğin gözdağı az bile burcu m.
bence sen gün içinde tekrarla bunu doızunu artırarak.
sorma canım yaa zaten benim çocuğum uyumayı sevmiyor birde bu saatler iyice mahvetti bizi.
hayatım devamsütü ile ilgili bir fikrim yok,alp yazgı sütü içiyor yaa
canı mgeçmiş olsun burun açıcı kremi deneburcu yazdı sanırım adını...
sinir oluyorum şu haber verme gereği duymama durumlarına ... sanki sadece oğullarının evi ya hop geldik ....
süpersin öpüyorum elelrinden....
bize gelinnn..... hem bebekler birlikte oyalanır hem kocalar bizde gezeriz :):)
Çok tatlı :))))
Valla hele bi gitmesinler, aşırı dozdan gebertirim hepsini
6 yıldır böyleler, oğullarını adam ettim ama kendilerini edemedim. O kadar şey oldu, o kadar surat astım, kovmaktan beter ettim, hala çekinmiyorlar yaw benden, bu kadar kaale alınmayacak bi insan mıyım :26:
Biz de gelelim mi
gerçi o bana bişi almamıştı bende ona almicambi yemek yaparım
düşün düşün düşün kruu fasulye yapmaya karar verdim çok sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?