- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.821
uwwww çok kızgınsınkıs dövme adamı resimelridne gayet sakin sessiz iyi birine bebnziyor iyi bir baba sanki hiç mi ilgilenmiyor kiii ??? ya sende sanki biraz hani ansıl diyim böyle dişli birini arıyorsun şöyle tutuğunu koparan ...
Ay evet çok kızgınım, evet insan olarak iyidir ona lafım yok ama koca olarak berbat, aptallık bende bi kere boşadığın adam bir daha alınır mıKerem e çok düşkün ama ilgilenmesi 10 dk, 10 dk sonra yine alıyorum oynuyorum yediriyorum uyutuyorum sonra bi 10 dk daha ilgilenir eee ben bu işten bi iş anlamıyorum ki
Yorumunda çok haklısın, ben çok tuttuğunu koparan bir kadınım ve bu kadar pasif beceriksiz bir kocayı haketmiyorumHasret Cengiz e kızıyor ama ben çok isterdim o kadar girişimci bir eşim olmasını.
gerçi o bana bişi almamıştı bende ona almicambi yemek yaparım
düşün düşün düşün kruu fasulye yapmaya karar verdim çok sever
burcu gelin valla ne güzel olur
çok ayıpp kınıyorum sneii.. kıs kocan almadıysa sen al utandır hemde alıştır böyle şeylere... ufak bişi ama güsel bişi al deki her durumda önemli olan düşünülmek felan incelik göster odunla odun olma dsem kızmassın dimi.. bizimkielrde öyle :):)
Burcu'cum kayınvalideler eltimnlere geçti, daha İstanbuldalar yani.
seninkiler ne zaman geliyor? nerden çıktı şimdi ayrıca daha yeni gitmişlerdi be
odunla odun olunur çünküm bu güne kadar ne aldıysam beğenmedi giymedi kullanmadı bide söylendi durudu bende tövbeliyim zaten nefret ettirdi beni hediye almaktan o yüzden almicam şekerimburcu gelin valla ne güzel olur
çok ayıpp kınıyorum sneii.. kıs kocan almadıysa sen al utandır hemde alıştır böyle şeylere... ufak bişi ama güsel bişi al deki her durumda önemli olan düşünülmek felan incelik göster odunla odun olma dsem kızmassın dimi.. bizimkielrde öyle :):)
ya biz 1. evlilik yıldönümümüzü de kuru fasulye ve soğanla kutladuk yani bi nevi ikimizi aşk yemeğiKuru fasulye mi ? Çok iyi yaaa bayıldım buna......
Senin rejim işi noldu??? bugün başlıyordun hani??? o kadar gazı boşuna mı verdim
sana bi gaz daha veriyim mi? 1 kg vermişim
odunla odun olunur çünküm bu güne kadar ne aldıysam beğenmedi giymedi kullanmadı bide söylendi durudu bende tövbeliyim zaten nefret ettirdi beni hediye almaktan o yüzden almicam şekerim
ya biz 1. evlilik yıldönümümüzü de kuru fasulye ve soğanla kutladuk yani bi nevi ikimizi aşk yemeği
girdim şekerim diyetteyim ama istediğim gibi bi spor merkezi bulamadım beni diyetin ilk günleri zormalamz şççle bi 3-5 gün geçzsin başlarım başınızın etini yemeye tatlı tatlı die 1 kg da hayırlı olsun farkedilmiyodur ama tecrübe konuşuyo
Kocalar ne der bilmem, hee derlerse neden olmasın :)
Torununu özlemiş...
Haklı tabi, özler, iki ay oldu, görmeli de zaten, torunu da onu tanımalı...
Her geldiklerinde beni bezdirmeseler, ben de daha haberini aldığım an krize girmem. Arayıp insan gibi bana haber verse, müsait misin diye sorsa, gideceği zamanı anlasa, kısacası samimi ve düşünceli olsa, hayat ikimiz için de daha kolay olurdu...
Ben böyle şeyler söyleyince, eşim seni de görücem diyor :26:
Seninkiler sana gelecek mi yine?
Bu haftaki buluşmayı ne zaman konuşucaz?
Benim olmadığım yerlerde mi konuşuyorsunuz yoksa?
Günaydınlar herkesee gecmise sole bi goz attım herkesin tatıl berbat gecmış sanırsam benimkide cok farkı değildi..Herif gene yoktu tabi..Çokoprensim yalnız değilsin benimki de çok farklı değil bana getirmiyo annesini istiyo diye ama yanında oturuyo bilgisayar kucağında göz ucuyla bile bakmıyo bazen. Geçen gün kahvaltıdan sonra mutfağı toparlıyodum ben de bebişin yanında sanıyorum babamızı tak tak ses geliyo..Meraklandım ama nasılsa babası var yanında diyorum. Ay bi çıktımki bizimki masanın ordan kocaman demir gibi bişeyi çıkarmış yemeye çalışıyo benim adam nerde dersin? Gitmiş çalışma odasında uzanmış kitap okuyo
Buluşmamı var yine?
Buluşmamı var yine?
odunla odun olunur çünküm bu güne kadar ne aldıysam beğenmedi giymedi kullanmadı bide söylendi durudu bende tövbeliyim zaten nefret ettirdi beni hediye almaktan o yüzden almicam şekerim
ya biz 1. evlilik yıldönümümüzü de kuru fasulye ve soğanla kutladuk yani bi nevi ikimizi aşk yemeği
girdim şekerim diyetteyim ama istediğim gibi bi spor merkezi bulamadım beni diyetin ilk günleri zormalamz şççle bi 3-5 gün geçzsin başlarım başınızın etini yemeye tatlı tatlı die 1 kg da hayırlı olsun farkedilmiyodur ama tecrübe konuşuyo
Çok yoruldum hafta sonu ablamlar bendeydi canavar bir oğlu var her yeri batırdı.Ayşenur da bana yapıştı kimseye gitmedi ağladı sürekli kucağımdaydı.Birde davetteydik orasıda kalabalıktı eşimde rahatsızdı gecede geç yattık dinelenemedim başım ağrıyor bu yüzden ayşenur uyursa uyuyacağım bende onunla beraber.....
iyi gelsin de dediğin gibi zamanındas gitmesini bilsin bu kez inşallah
Bizimkiler daha artık gelmeyiz diye gittiler ama onların işi belli olmaz, cumartesi gecesi döneceklerdi normalde ama şimdi çarşamba gecesi gibi görünüyo. daha da ertelenebilir bakalım
Pınarlardaki buluşma bayramdan sonraya kaldı cnm ama Şebnem geleceği için buluşalım derseniz ben de atlar gelirim walla. Şebnem pendikte olacakmış, Anadolu yakasında bi
AVM'de buluşabiliriz doğrusu. Çarşamba ne izni alıcan sen?
sanırım erkeklerin çoğu aynı
Buluşalım derseniz olur:))
Noluyoooo yaaaaa yinemi buluşuyonuz?Kurtmu kaynıyor şeyinizde?
Ama sizden de ayrı duramadım, kafam çatlıyo, yine de burdayım diyorsun
Bakalım, hep birlikte yaşayıp görücez...
Bence buluşalım Şebnem gelmişken, kızcağız o kadar haber verdi.
Anadolu yakasında AVM bol, yeter ki isteyin...
Annemin arabası çalınmıştı birkaş yıl önce, onun mahkemesi sürüyor, bu celseye gitmesi lazımmış, kuzu ortada kaldı, o yüzden izin almam lazım. Ama mahkemenin saati belli değil, sabahsa, bütün gün gelmem, öğleden sonraysa yarım gün gelirim buraya. Bugün öğrenecek annem, yazarım size son durumu.
Ama hafta içi ben gelsem, Fatma Ayfer falan gelemez yaw...
Kıskanç kadın
uwwww çok kızgınsınkıs dövme adamı resimelridne gayet sakin sessiz iyi birine bebnziyor iyi bir baba sanki hiç mi ilgilenmiyor kiii ??? ya sende sanki biraz hani ansıl diyim böyle dişli birini arıyorsun şöyle tutuğunu koparan ...
Ay evet çok kızgınım, evet insan olarak iyidir ona lafım yok ama koca olarak berbat, aptallık bende bi kere boşadığın adam bir daha alınır mıKerem e çok düşkün ama ilgilenmesi 10 dk, 10 dk sonra yine alıyorum oynuyorum yediriyorum uyutuyorum sonra bi 10 dk daha ilgilenir eee ben bu işten bi iş anlamıyorum ki
Yorumunda çok haklısın, ben çok tuttuğunu koparan bir kadınım ve bu kadar pasif beceriksiz bir kocayı haketmiyorumHasret Cengiz e kızıyor ama ben çok isterdim o kadar girişimci bir eşim olmasını.
hasretet cengizden şikayetçi ama maşşallah gerçekten bak gene bir iş daha ayarlamış adamcağız... bizimkilerde öyle anca eşşek gibi çalışsınlar bi maaşın başını beklesinler... ben dürtüyorum araştırıyorum acaba ek gelir ne yaparız diye ... eşim anca olmadık olmadık fikirler sunar oto yıkama açalım diyor geçen mesela dedim senin elinden iki günde gelir alırlar sende öyyllee ağzını açar bakarsın :):)amaaannn iyi adamlar genede seviyoruz onları baks sevmesen alırmısın ikinci kere aynı adamı...
Ama sizden de ayrı duramadım, kafam çatlıyo, yine de burdayım diyorsun
Annemin arabası çalınmıştı birkaş yıl önce, onun mahkemesi sürüyor, bu celseye gitmesi lazımmış, kuzu ortada kaldı, o yüzden izin almam lazım. Ama mahkemenin saati belli değil, sabahsa, bütün gün gelmem, öğleden sonraysa yarım gün gelirim buraya. Bugün öğrenecek annem, yazarım size son durumu.
Kıskanç kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?