2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Burcu'cum kayınvalideler eltimnlere geçti, daha İstanbuldalar yani.
seninkiler ne zaman geliyor? nerden çıktı şimdi ayrıca daha yeni gitmişlerdi be

Çok yoruldum hafta sonu ablamlar bendeydi canavar bir oğlu var her yeri batırdı.Ayşenur da bana yapıştı kimseye gitmedi ağladı sürekli kucağımdaydı.Birde davetteydik orasıda kalabalıktı eşimde rahatsızdı gecede geç yattık dinelenemedim başım ağrıyor bu yüzden ayşenur uyursa uyuyacağım bende onunla beraber.....

Kocalar ne der bilmem, hee derlerse neden olmasın :)

Burcu'cum kayınvalideler eltimnlere geçti, daha İstanbuldalar yani.
seninkiler ne zaman geliyor? nerden çıktı şimdi ayrıca daha yeni gitmişlerdi be

Torununu özlemiş...
Haklı tabi, özler, iki ay oldu, görmeli de zaten, torunu da onu tanımalı...
Her geldiklerinde beni bezdirmeseler, ben de daha haberini aldığım an krize girmem. Arayıp insan gibi bana haber verse, müsait misin diye sorsa, gideceği zamanı anlasa, kısacası samimi ve düşünceli olsa, hayat ikimiz için de daha kolay olurdu...
Ben böyle şeyler söyleyince, eşim seni de görücem diyor :26:

Seninkiler sana gelecek mi yine?

Bu haftaki buluşmayı ne zaman konuşucaz?
Benim olmadığım yerlerde mi konuşuyorsunuz yoksa?

Günaydınlar herkesee gecmise sole bi goz attım herkesin tatıl berbat gecmış sanırsam benimkide cok farkı değildi..Herif gene yoktu tabi..Çokoprensim yalnız değilsin benimki de çok farklı değil bana getirmiyo annesini istiyo diye ama yanında oturuyo bilgisayar kucağında göz ucuyla bile bakmıyo bazen. Geçen gün kahvaltıdan sonra mutfağı toparlıyodum ben de bebişin yanında sanıyorum babamızı tak tak ses geliyo..Meraklandım ama nasılsa babası var yanında diyorum. Ay bi çıktımki bizimki masanın ordan kocaman demir gibi bişeyi çıkarmış yemeye çalışıyo benim adam nerde dersin? Gitmiş çalışma odasında uzanmış kitap okuyo

odunla odun olunur çünküm bu güne kadar ne aldıysam beğenmedi giymedi kullanmadı bide söylendi durudu bende tövbeliyim zaten nefret ettirdi beni hediye almaktan o yüzden almicam şekerim
Kuru fasulye mi ? Çok iyi yaaa bayıldım buna......
ya biz 1. evlilik yıldönümümüzü de kuru fasulye ve soğanla kutladuk yani bi nevi ikimizi aşk yemeği
Senin rejim işi noldu??? bugün başlıyordun hani??? o kadar gazı boşuna mı verdim
sana bi gaz daha veriyim mi? 1 kg vermişim

girdim şekerim diyetteyim ama istediğim gibi bi spor merkezi bulamadım beni diyetin ilk günleri zormalamz şççle bi 3-5 gün geçzsin başlarım başınızın etini yemeye tatlı tatlı die 1 kg da hayırlı olsun farkedilmiyodur ama tecrübe konuşuyo

Ama bu aşk yemeği bol koku yapar hayatım...

Son düzenleme:

iyi gelsin de dediğin gibi zamanındas gitmesini bilsin bu kez inşallah
Bizimkiler daha artık gelmeyiz diye gittiler ama onların işi belli olmaz, cumartesi gecesi döneceklerdi normalde ama şimdi çarşamba gecesi gibi görünüyo. daha da ertelenebilir bakalım
Pınarlardaki buluşma bayramdan sonraya kaldı cnm ama Şebnem geleceği için buluşalım derseniz ben de atlar gelirim walla. Şebnem pendikte olacakmış, Anadolu yakasında bi
AVM'de buluşabiliriz doğrusu. Çarşamba ne izni alıcan sen?

sanırım erkeklerin çoğu aynı

Buluşmamı var yine?

Buluşalım derseniz olur:))

Benim koca kılıklı adam da hiçbir hediyeyi beğenmediği gibi telefon aldığımda bi de kızmıştı bu kadar pahalı hediye mi alınır diye ama her doğumgününde de bana ne aldın diye sorar alır cevabını oturur aşağı
1 kg tabiki farkedilmez ama zaten hepi topu 2 kg fazlam vardı şekerim şaka bi yana ben de şaşırdım nası verdim diye belki emzirmem bittiği için olabilir, bak ben pilatese başladım sen de başla birbirimize destek olalım

Ama sizden de ayrı duramadım, kafam çatlıyo, yine de burdayım diyorsun

Bakalım, hep birlikte yaşayıp görücez...
Bence buluşalım Şebnem gelmişken, kızcağız o kadar haber verdi.
Anadolu yakasında AVM bol, yeter ki isteyin...
Annemin arabası çalınmıştı birkaş yıl önce, onun mahkemesi sürüyor, bu celseye gitmesi lazımmış, kuzu ortada kaldı, o yüzden izin almam lazım. Ama mahkemenin saati belli değil, sabahsa, bütün gün gelmem, öğleden sonraysa yarım gün gelirim buraya. Bugün öğrenecek annem, yazarım size son durumu.
Ama hafta içi ben gelsem, Fatma Ayfer falan gelemez yaw...

Noluyoooo yaaaaa yinemi buluşuyonuz?Kurtmu kaynıyor şeyinizde?

Kıskanç kadın

haftaiçi gelmem zor bayanlar benim bu arada pastırma sıcakları gelmişken haftasonu iyi olursa neden olmasın ?

Son düzenleme:

Aynen öyle gidemedim kaldım burda....

Hem evet kıskanırım zırt pırt buluşuyonuz bizde tık yok siz bilmem kaçıncı buluşmadasınız..... Aaaaaa çatlayacak yer bırakmadınız insanda .........

Bence de buluşalım. Ayfer, Fatma ve çalışan diğer bayanlar...Cumartesi Anadolu yakasında bi AVM'de buluşma olursa gelir misiniz?? geliriz derseniz Cumartesi buluşalım yok hayır derseniz Çarşamba buluşuruz. cevap bekliyoruuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…