- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.841
Aynen öyle gidemedim kaldım burda....
Hem evet kıskanırım zırt pırt buluşuyonuz bizde tık yok siz bilmem kaçıncı buluşmadasınız..... Aaaaaa çatlayacak yer bırakmadınız insanda .........
Bence de buluşalım. Ayfer, Fatma ve çalışan diğer bayanlar...Cumartesi Anadolu yakasında bi AVM'de buluşma olursa gelir misiniz?? geliriz derseniz Cumartesi buluşalım yok hayır derseniz Çarşamba buluşuruz. cevap bekliyoruuzzz
Benim koca kılıklı adam da hiçbir hediyeyi beğenmediği gibi telefon aldığımda bi de kızmıştı bu kadar pahalı hediye mi alınır diye ama her doğumgününde de bana ne aldın diye sorar alır cevabını oturur aşağı
1 kg tabiki farkedilmez ama zaten hepi topu 2 kg fazlam vardı şekerimşaka bi yana ben de şaşırdım nası verdim diye belki emzirmem bittiği için olabilir, bak ben pilatese başladım sen de başla birbirimize destek olalım
Aynen öyle gidemedim kaldım burda....
Hem evet kıskanırım zırt pırt buluşuyonuz bizde tık yok siz bilmem kaçıncı buluşmadasınız..... Aaaaaa çatlayacak yer bırakmadınız insanda .........
Bence de buluşalım. Ayfer, Fatma ve çalışan diğer bayanlar...Cumartesi Anadolu yakasında bi AVM'de buluşma olursa gelir misiniz?? geliriz derseniz Cumartesi buluşalım yok hayır derseniz Çarşamba buluşuruz. cevap bekliyoruuzzz
canı mgeçmiş olsun burun açıcı kremi deneburcu yazdı sanırım adını...
süpersin öpüyorum elelrinden....
bize gelinnn..... hem bebekler birlikte oyalanır hem kocalar bizde gezeriz :):)
Valla hele bi gitmesinler, aşırı dozdan gebertirim hepsini
Biz de gelelim mi[/B][/COLOR]
haftaiçi gelmem zor bayanlar benim bu arada pastırma sıcakları gelmişken haftasonu iyi olursa neden olmasın ?
istanbul anadolu yakasındaki tüm avmlere cumartesi geleceğime dair söz veriyorummmm
bosna;15989429 [COLOR="navy" .!.:Ben gelirim
Pek bi kudurdum nedense...[/COLOR]
kıskanma bee daha yeni buluştunuz ya siz de Jalelerde
Aylin, ne cevap veriyorsun, merak ettim
Ayrıca maaşallah diyelim, çok kısa sürede vermişsin, darısı kalan 1 kg'nin başına...
Eteklerim hep düşük beldi benim, şimdi hepsi yüksek bel oldu, ama kilom yok. Bölgesel incelmenin bir yolunu bulmam lazım.
Bir de kim demiş lazer epilasyon acıtmıyor diye ! Ben çok beyaz tenli ve kara kıllı olduğum içinmiş, acıdan tavana vurdum desem yeridir.
Buluşursak, bu dördüncü olacak
Sen de Ankaralıları organize et tatlım, hatta taciz et :)
Ben gelirim
Pek bi kudurdum nedense...
Ayrıca maaşallah diyelim, çok kısa sürede vermişsin, darısı kalan 1 kg'nin başına...
Eteklerim hep düşük beldi benim, şimdi hepsi yüksek bel oldu, ama kilom yok. Bölgesel incelmenin bir yolunu bulmam lazım.
Bir de kim demiş lazer epilasyon acıtmıyor diye ! Ben çok beyaz tenli ve kara kıllı olduğum içinmiş, acıdan tavana vurdum desem yeridir.
Sana ne aldım da beğenip kullandın şimdi benden hediye istiyorsun diyorum, ilk zamanlar inanmıyordu birden sürprizz deyip hediye çıkaracağımı sanıyordu ama artık farkında ki aylin ona ancak neyyyyse buraya bi küfür sallıyodum ama vazgeçtim.
Lazer gayette acıtıyor, dostum kusura bakma dost acı söyler ama ilerleyen seanslarda daha da acıyacak.
Benim zaten doğumdan 10 gün sonra 1 kilom kalmıştı emzirirken 2 ye çıktı şimdi yine 1 e düştü ama tabi eski pantolonlarım olmuyor, onun için de pilatese başladım ama sen İstanbul dasın kavitasyonu deneyebilirsin.
Seni ilk gördüğüm yerde varya öpecem.... Hep senin başının altından çıkıyor bu buluşmalar zati..... Bende ayarlıycam sana inat....
Sana ne aldım da beğenip kullandın şimdi benden hediye istiyorsun diyorum, ilk zamanlar inanmıyordu birden sürprizz deyip hediye çıkaracağımı sanıyordu ama artık farkında ki aylin ona ancak neyyyyse buraya bi küfür sallıyodum ama vazgeçtim.
Lazer gayette acıtıyor, dostum kusura bakma dost acı söyler ama ilerleyen seanslarda daha da acıyacak.
Benim zaten doğumdan 10 gün sonra 1 kilom kalmıştı emzirirken 2 ye çıktı şimdi yine 1 e düştü ama tabi eski pantolonlarım olmuyor, onun için de pilatese başladım ama sen İstanbul dasın kavitasyonu deneyebilirsin.
epilasyon cidden acıtıyo mu yaa, ben de düşünüyodum uffff
tepem attı mı atar benim durdurulması imkansız bir hal alırım
hıhh burcu geçen bayramdada buraya geliyordu güya
sanki ben hatırlıyorumda geçen bayram buraya gelecekti birileri,görüşecektik pehhh.
aldatıldım:44:
oleeeyyy Cumartesi buluşma ar o zamanAVM'yi de belirleyin bakalım. ben karşıyı hiç bilmiyorum, Avrupa yakasına çok uzak olmayan bi yer olsun e mi??
ayarla bakalım:))
Ben de yaptırıyoeum epilasyon hiçççç acımıyor..IPL mi ne adı aletin avrupa yakasındakılere tavsiye ederim isteyen olursa bakırkoyde
buluşmamı var yine!
Evet bulusuyolar yineeeeebu sefer ben gidemem ama
Offffffffffffffff poffffffffffff yapacak ıs cok bende o toto yokkkkkkkk
Yemek yedim geldim.
Ben de yedim geldim ikimize de afiyet olsun şimdi de yeşil çayımı içip sahaya inicem
Heh işte, ben de o küfrü duymak için sorduydum
Bazen o beklediğin küfürü ediyorum bazen de işi şakaya vurup sen geç yatak odasına bak bakalım sana ne almışım diyorum, o da pışşşık yemezler diyo
Yapma yaa, sonrakilerde bu kadar acımayacak dedi kız bana... Gerçi ağda da acıtıyor, üstelik de sonu yok ama bunu orada cayır cayır yanarken düşünemiyor tabi insan...
Kız, kaçma yine gel diye söylemiş, sonraki seferlerde kıl kökleri zayıflayacağı için daha yüksekten giriyorlar bunun için gitmeden 1 saat önce EMLA kremi alıp sürüyosun ya da ANESTOL, bunlar uyuşturuyor o bölgeyi
Kavitasyon emzirirken yapılmıyor diyorlar, yapılıyorsa gideyim, zira kıyafet parası daha çook tutuyor.
Burda yapılsa ben de gidecektim
Ben de yaptırıyoeum epilasyon hiçççç acımıyor..IPL mi ne adı aletin avrupa yakasındakılere tavsiye ederim isteyen olursa bakırkoyde
Evet bulusuyolar yineeeeebu sefer ben gidemem ama
Allah allah nasıl acımıyor senin acı eşiğin tavanda demek ki ya da o cihaz farklı diğerlerinden.
cumartesi ok benim için yer belirlemeye kaldı bir tek
Bütün hafta sonunu nette nasıl zayıflayabilirim diye okuyarak geçiren arkadaşım, daha ne istiyorsun iş yap kalori harca, bişeyler okunarak kilo kaybedilmez, az yiyerek ve çok hareket ederek kaybedilir
Ben de yedim geldim ikimize de afiyet olsun şimdi de yeşil çayımı içip sahaya inicem
Heh işte, ben de o küfrü duymak için sorduydum
Kız, kaçma yine gel diye söylemiş, sonraki seferlerde kıl kökleri zayıflayacağı için daha yüksekten giriyorlar bunun için gitmeden 1 saat önce EMLA kremi alıp sürüyosun ya da ANESTOL, bunlar uyuşturuyor o bölgeyi
Burda yapılsa ben de gidecektim[/I]
buluşmamı var yine!
Allah allah nasıl acımıyor senin acı eşiğin tavanda demek ki ya da o cihaz farklı diğerlerinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?