2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

istanbul anadolu yakasındaki tüm avmlere cumartesi geleceğime dair söz veriyorummmm

Son düzenleme:

Aylin, ne cevap veriyorsun, merak ettim

Ayrıca maaşallah diyelim, çok kısa sürede vermişsin, darısı kalan 1 kg'nin başına...
Eteklerim hep düşük beldi benim, şimdi hepsi yüksek bel oldu, ama kilom yok. Bölgesel incelmenin bir yolunu bulmam lazım.
Bir de kim demiş lazer epilasyon acıtmıyor diye ! Ben çok beyaz tenli ve kara kıllı olduğum içinmiş, acıdan tavana vurdum desem yeridir.

Aynen öyle gidemedim kaldım burda....

Hem evet kıskanırım zırt pırt buluşuyonuz bizde tık yok siz bilmem kaçıncı buluşmadasınız..... Aaaaaa çatlayacak yer bırakmadınız insanda .........

Buluşursak, bu dördüncü olacak
Sen de Ankaralıları organize et tatlım, hatta taciz et :)

Ben gelirim
Pek bi kudurdum nedense...

canı mgeçmiş olsun burun açıcı kremi deneburcu yazdı sanırım adını...

süpersin öpüyorum elelrinden....

bize gelinnn..... hem bebekler birlikte oyalanır hem kocalar bizde gezeriz :):)

tepem attı mı atar benim durdurulması imkansız bir hal alırım

hıhh burcu geçen bayramdada buraya geliyordu güya

Valla hele bi gitmesinler, aşırı dozdan gebertirim hepsini

Biz de gelelim mi [/B][/COLOR]

sanki ben hatırlıyorumda geçen bayram buraya gelecekti birileri,görüşecektik pehhh.
aldatıldım:44:

haftaiçi gelmem zor bayanlar benim bu arada pastırma sıcakları gelmişken haftasonu iyi olursa neden olmasın ?

istanbul anadolu yakasındaki tüm avmlere cumartesi geleceğime dair söz veriyorummmm

bosna;15989429 [COLOR="navy" .!.:
Ben gelirim
Pek bi kudurdum nedense...
[/COLOR]

oleeeyyy Cumartesi buluşma ar o zaman AVM'yi de belirleyin bakalım. ben karşıyı hiç bilmiyorum, Avrupa yakasına çok uzak olmayan bi yer olsun e mi??

Biz ilkini bile zar zor yaptık.... Ankaranın sosyal geçinen asosyalleri olup çıktık.....

Seni ilk gördüğüm yerde varya öpecem.... Hep senin başının altından çıkıyor bu buluşmalar zati..... Bende ayarlıycam sana inat....

ayarla bakalım:))

Yemek yedim geldim.

Bak bak, laflara bak...
Kız geçen bayramdan önce Doruk rota olmadı mı, biz o yüzden kıpırdayamadık mı?
Ben boşuna mı günü gününe rapor veriyorum size (oklava smile kaybolmuş)

oleeeyyy Cumartesi buluşma ar o zaman AVM'yi de belirleyin bakalım. ben karşıyı hiç bilmiyorum, Avrupa yakasına çok uzak olmayan bi yer olsun e mi??

Valla karşıdan nasıl geleceğinize bağlı aslında.
Otobüsle gelmek için Capitol uygun...
Metrobüs için Optimum ve Nautilus uygun...
E5 üzerinden gelecekler için Kozyatağı Carrefour uygun.
Gelenler bi netleşsin, ona göre karar verelim derim ben.

Heh işte, ben de o küfrü duymak için sorduydum

Yapma yaa, sonrakilerde bu kadar acımayacak dedi kız bana... Gerçi ağda da acıtıyor, üstelik de sonu yok ama bunu orada cayır cayır yanarken düşünemiyor tabi insan...

Kavitasyon emzirirken yapılmıyor diyorlar, yapılıyorsa gideyim, zira kıyafet parası daha çook tutuyor.

ayarla bakalım:))

epilasyon cidden acıtıyo mu yaa, ben de düşünüyodum uffff

Acıtıyor, ama o çirkin şeyler kurtulmak için değer...

Son düzenleme:
Offffffffffffffff poffffffffffff yapacak ıs cok bende o toto yokkkkkkkk

Bütün hafta sonunu nette nasıl zayıflayabilirim diye okuyarak geçiren arkadaşım, daha ne istiyorsun iş yap kalori harca, bişeyler okunarak kilo kaybedilmez, az yiyerek ve çok hareket ederek kaybedilir

cumartesi ok benim için yer belirlemeye kaldı bir tek

:13:

Parasını peşin vermiştim, şu grup indirimli sitelerden... Kaçsam da onlara bi zararı olmaz yani :)
EMLA kremi sordum, bacakta çok işe yaramıyor dedi, ama yine de süreyim ben... Birkaç tanesinde çığlık attım çünkü...

Gel İstanbul'da yaptır, kavitasyon için konaklama hizmeti vereyim sana :)

buluşmamı var yine!

Evet var, kısmetse...
Sen de gel Ebuşum :)

Allah allah nasıl acımıyor senin acı eşiğin tavanda demek ki ya da o cihaz farklı diğerlerinden.

Bana ısrarla çok beyaz olduğunuz için dediler... Ben cidden floresan gibiyim...
Sen de beyazsın gördüğüm kadarıyla, ondan mı acaba...
Derya biraz daha buğday tenli mesela bana göre, belki o yüzden acımıyordur.
Eğer cihazdansa, değiştirir, o cihazla yaptırırım o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…