- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.861
:13:
Parasını peşin vermiştim, şu grup indirimli sitelerden... Kaçsam da onlara bi zararı olmaz yani :)
EMLA kremi sordum, bacakta çok işe yaramıyor dedi, ama yine de süreyim ben... Birkaç tanesinde çığlık attım çünkü...
Gel İstanbul'da yaptır, kavitasyon için konaklama hizmeti vereyim sana :)
Evet var, kısmetse...
Sen de gel Ebuşum :)
Bana ısrarla çok beyaz olduğunuz için dediler... Ben cidden floresan gibiyim...
Sen de beyazsın gördüğüm kadarıyla, ondan mı acaba...
Derya biraz daha buğday tenli mesela bana göre, belki o yüzden acımıyordur.
Eğer cihazdansa, değiştirir, o cihazla yaptırırım o zaman :)
olsun cano..ayarla bakalım:))
Ben de yaptırıyoeum epilasyon hiçççç acımıyor..IPL mi ne adı aletin avrupa yakasındakılere tavsiye ederim isteyen olursa bakırkoyde
Evet bulusuyolar yineeeeebu sefer ben gidemem ama
gecen buluşmaya gittin ya..
bizden iyiisn alimalahh..
hosdedin..ben geldim:) nasılsınız kızlar:))
Allah allah nasıl acımıyor senin acı eşiğin tavanda demek ki ya da o cihaz farklı diğerlerinden.
Acıcık bile acımıyor canım acı eşiğim yüksek ama onunla alakalı değil alet yeni teknolojimiymiş neymiş
buluşmamı var yine!
ayarla bakalım:))
Ben de yaptırıyoeum epilasyon hiçççç acımıyor..IPL mi ne adı aletin avrupa yakasındakılere tavsiye ederim isteyen olursa bakırkoyde
Evet bulusuyolar yineeeeebu sefer ben gidemem ama
ne kadara yaptırdın cnm epilasyonu?
niye gelemicen bi de buluşmaya? sadece yakın yerlere mi gidiyon
hosdedin..
gecerken ugradın gene dimi?
ahahhah bu bana son zamanlardaki Ebruyu hatırlatıyo nedense
nasıl oldun bitanem?
hosdedin..
gecerken ugradın gene dimi?
ne kadara yaptırdın cnm epilasyonu?
nasıl oldun bitanem?
Kız karsıya nasıl geleyim? Koca kişisi evde olmayacak ki getirsin çok eziyet olur..Epilasyonu 8 seans 600 verdim sanırım bikini ve koltuk altı sadece ama..
kemik suyuna ıspanaklı patatesli havuçlu şehhraaaayeli mis kimii çorba yapmıştım...
HANDE cimin faCEDErehin alması DOLAYISIYLA CORBAM DİBİNE SARMIŞ OLUP KEMİK SUYUNDAN ESER KALMAMIŞTR...
hoş buldum:)) ya fırsat versede tüm gün kalabilsem hep keşke ebrucum.
alınmayın ya ben kalamıyorum pek nette..biraz takılmayacalışıcam....
ARTIK İYİYİM BEBEĞİMne kadara yaptırdın cnm epilasyonu?
nasıl oldun bitanem?
HAYATLA DALGA GEÇEN Bİ SERSERİYİM..
VARSIN HERŞEY ÜSTÜME BİNSİN..
VIZZZ GELSİİNN TIRRRS GİTSİN...
bn geldiiiimmm
günlerdir süren perişanlık bu gece yerini süper bi uykuya bıraktı
jery kaç gündür gecede 6,7 kez uyanıp mızmızlanıyordu we dün gece 01de uyudu yine we sabah 8de uyandı emdi 9,30da uyandıinşallah artık böyle olur yaa çok yoruldum geceleri uyanmaktan (((
alttan bir dişi çıkmıştı birde sol üstteki dişide çıkmış ucu değişik değişik yerlerden pataltıyo:26:
İRO NUNDA ÜSTTEN ŞAG DİŞİ PÖTRLEMİŞ..
AGRI KESİCİ VER MUHHAKKA..
DAMAK YARMAK KOLAYMI..
kemik suyuna ıspanaklı patatesli havuçlu şehhraaaayeli mis kimii çorba yapmıştım...
HANDE cimin faCEDErehin alması DOLAYISIYLA CORBAM DİBİNE SARMIŞ OLUP KEMİK SUYUNDAN ESER KALMAMIŞTR...
Ben Derya nın dediği IPL ye baktım, acısız epilasyon diye geçiyor gerçekten de, demek ki cihaz farkındanmış, ama sonuçları aynı olur mu bilemiyorum, bana sarışın olduğum için dediler, çünkü tüylerde sarı ve cihaz zor görüyormuş mecburen son aşamada kullanıyolar, ayrıca sen bacak olduğundan şanslısın benim daha zor bir bölge
İst.a gelsem kalacak yer dolu, en başta ailem orda yaşıyor zaten asıl burda kimsem yok, bayramda büyük ihtimalle kocayı evde bırakıp gelicem ama o zaman da buluşma yapmazsınız
AHHHH
bir gelecem pir gelecem neennn:)
bn geldiiiimmm
günlerdir süren perişanlık bu gece yerini süper bi uykuya bıraktı
jery kaç gündür gecede 6,7 kez uyanıp mızmızlanıyordu we dün gece 01de uyudu yine we sabah 8de uyandı emdi 9,30da uyandıinşallah artık böyle olur yaa çok yoruldum geceleri uyanmaktan (((
alttan bir dişi çıkmıştı birde sol üstteki dişide çıkmış ucu değişik değişik yerlerden pataltıyo:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?