2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben Derya nın dediği IPL ye baktım, acısız epilasyon diye geçiyor gerçekten de, demek ki cihaz farkındanmış, ama sonuçları aynı olur mu bilemiyorum, bana sarışın olduğum için dediler, çünkü tüylerde sarı ve cihaz zor görüyormuş mecburen son aşamada kullanıyolar, ayrıca sen bacak olduğundan şanslısın benim daha zor bir bölge
İst.a gelsem kalacak yer dolu, en başta ailem orda yaşıyor zaten asıl burda kimsem yok, bayramda büyük ihtimalle kocayı evde bırakıp gelicem ama o zaman da buluşma yapmazsınız

AHHHH
bir gelecem pir gelecem neennn:)

bn geldiiiimmm
günlerdir süren perişanlık bu gece yerini süper bi uykuya bıraktı
jery kaç gündür gecede 6,7 kez uyanıp mızmızlanıyordu we dün gece 01de uyudu yine we sabah 8de uyandı emdi 9,30da uyandı inşallah artık böyle olur yaa çok yoruldum geceleri uyanmaktan(((
alttan bir dişi çıkmıştı birde sol üstteki dişide çıkmış ucu değişik değişik yerlerden pataltıyo:26:

buluşmamı var yine!

kemik suyuna ıspanaklı patatesli havuçlu şehhraaaayeli mis kimii çorba yapmıştım...
HANDE cimin faCEDErehin alması DOLAYISIYLA CORBAM DİBİNE SARMIŞ OLUP KEMİK SUYUNDAN ESER KALMAMIŞTR...

biz size defile yapacağız canımız istedi

kızlar sizin için bu çekici bakışımseviyorum sizi bebeklerim...

tam uçacağım diyorum bu kadın çıkıyor biryerdennegüzel atlıyordum.

tv izliyorum,keyif adamıyım bee

annem tv yi kapattı,küstüm ona,çok kzıgınım çokkk

hoş buldum:)) ya fırsat versede tüm gün kalabilsem hep keşke ebrucum.
alınmayın ya ben kalamıyorum pek nette..biraz takılmayacalışıcam....

kemik suyuna ıspanaklı patatesli havuçlu şehhraaaayeli mis kimii çorba yapmıştım...
HANDE cimin faCEDErehin alması DOLAYISIYLA CORBAM DİBİNE SARMIŞ OLUP KEMİK SUYUNDAN ESER KALMAMIŞTR...

hadi nan , ben seni bagladım mı pc basına, gidip baksaydın, nitekim bende yemek yapıyordum ama kalkıp baktımm
ayrıca benım sohbetım boledı iste, bagımlılık yaparr
gonder gelınımı bana, yedıreyım, demırın yemegınden,

yazgıcım paşam cokkk tatlı masallah ona, oglum kankasına selam soyluyorrr

oy yerim ben onu çok tatlı maaşallah

Ben buluşurum, kocam 9 gün tatil yapmaz çünküm, benim de bi işim olmaz...
Ayarlasak ya...

AHHHH
bir gelecem pir gelecem neennn:)

Bekliyoz :)

Sen çorbana sahip çıkma, sonra moku Hande'ye at

Yazgıııı,
Bayıldım fotolara, hepsine çok bayıldım...
Adamın her bakışı ayrı bir olay yaw, jön benim oğlum jön :)))
Hele o tv seyreden fotosu yok mu, onu o pozla yakaladığım yerde yerim valla...

Son düzenleme:

çok tatlı olmuş maşallahhh:) küsmüş haline bayıldımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…