2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

banane ben anlamam şimdi gelin sizde
bugün bende smile ları bulamıyorum

kemik suyuna ıspanaklı patatesli havuçlu şehhraaaayeli mis kimii çorba yapmıştım...
HANDE cimin faCEDErehin alması DOLAYISIYLA CORBAM DİBİNE SARMIŞ OLUP KEMİK SUYUNDAN ESER KALMAMIŞTR...
handenasıl yaptı Allahallah kalkıp baksaydın kızım
teşekkür ederiz aşkım,elini kalbinin üstüne koyup eyvallah,aleykümselam dedi.
oy yerim ben onu çok tatlı maaşallah
çok teşekkürler
aaa ama izin vermez tv nin önüne geçersen reklam izlerken basar yaygarayı.
ama reklamdan başka bişeye bakmaz teyzesi,sonra istediğini yap,serbest

konuya dalıp dışarı çıkıyorum lazer çoook acıtıyor gayet esmerim ve tüylerim de ince ama çok acıdı yinede değdi 6 seansta bitii

Pırasa almıştım pazardan ama sanırım yemeği yenmeyecek, evde kimsenin sebze yiyesi yok bu ara, bugün börek yapayım bari onu:))

Yazgı bizim paşalar çok benziyo zaten, benimki de bi reklamlara bakıyo, yemeğini falan anca reklamla azıcık yedirebiliyorum zaten:))

Pırasa almıştım pazardan ama sanırım yemeği yenmeyecek, evde kimsenin sebze yiyesi yok bu ara, bugün börek yapayım bari onu:))

hayranım valla size hangi arada börek yapıyorsun:))ben şimdi oteldeyim o halde bile hiç bişeye dosdoğru yetişemiyorum..bu kadarda beceri yoksunu olunmaz ki..olmuşum işte:))

Selam-ın Hello Bayanlar..
Ben bugun iş başı yaptım, artık forumda daha aktif olacam oleeeyyy :)))
Bugun ilk günüm diye göze batmamak için fazla nete girmiyorum ama yarın sabahın köründe buradayım..
Geçmişi fazla okuyamadım ama lazer epilasyondan konuşmuşsunuz, ben 2 yıl boyunca gittim, kol altı ve genital bölgeye yaptırdım, çok acı çektim sonunda iyi olacak diye ama elde var sıfır, malesef başarılı olmadı, bunu 2 yıl sonra söylediler bana ve kavga ettim ayrılırken, üstelik o zaman bekardım ve bekarlarda genital bölgeye yapılmazmış, lazerin yumurtalıklar üzerinde olumsuz etkisi olurmuş, benim yaklaşık bir yıl çocuğum olmadı, yumurtlamada problem vardı, belki de bu yüzden yumurtlama düzenim bozuldu, ben bütün bunları çocuğum neden olmuyor diye araştırırken öğrendim, doktorum o epilasyon merkezini mahkemeye vermemi söyledi, bana rapor bile verecekti ama ben uğraşmadım, sizlerde epilasyon konusunda dikkatli olun ve çevrenizdekileri uyarın diye yazıyorum, benim çevremde kim gittiyse epilasyondan verim alamadı açıkçası..

Valla ne güzel olur gelsek, acayip gezesim var zaten, aklım pabucumda sürekli.
Akşam eve gidince Doruk'u alıp nereye gitsem diye düşünüyorum şimdiden.

Asıl Yasemin kıracak benim bacaklarımı. Kayınvaldiem gelmesin diye bayramda Ankara'ya gidecektim, kadın işini sağlama aldı, bayramdan önce geliyor, ben gidemem herhalde bu durumda.

Yazgı Alp yine yakıyor cnm maşallah

Ebru iyi olmana sevindim cnm benim

Derya epey tuzluymuş fiyatlar:26:

Meral normal fiyatlar çok yüksek, düşünüyorsan, şu grup indirimi yapan siteleri takip et arkadaşım, çok uygun fiyatlar var. Ben 4 seans alt bacak için 89 lira verdim mesela, 6 seansta biter dediler, diğer iki seansı da %50 indirimli yapıyorlar, toplam 300 liraya falan geliyor. Kotuk altı da aynı...

Son düzenleme:
çok tatlı olmuş maşallahhh:) küsmüş haline bayıldımm

Yazgı bizim paşalar çok benziyo zaten, benimki de bi reklamlara bakıyo, yemeğini falan anca reklamla azıcık yedirebiliyorum zaten:))

teşekkür ederiz teyzeler

aynı meral bende yemek sırasında eğer mızmızsa reklam kolluyorum yesin diye.eskiden kızardım ne çok reklam koyuyorlar diye,şimdide kızıyorum ama neden bukadar az ve kısa diye

oleeeyyy cumartesi buluşma ar o zaman Avm'yi de belirleyin bakalım. Ben karşıyı hiç bilmiyorum, avrupa yakasına çok uzak olmayan bi yer olsun e mi??

eveeettttt çok güsellllll ...... Ayy eşimde oto fuarına gidecekmiş o gün iş arkadaşalrıyla ansıl izin alsam diyip duruyordum iyi oldu git git dedi :)):)

hımm benide ekermi acep .. Belli olmqz kıs belki eşlerimzide çok iyi anlaşacakalr gelirler hep böyle belki aile dostu oluveririz bir anda )::)

şu an için yağmur görünmüyor cumartesi

yağur olsada avm ler saolsun :)

biz size defile yapacağız canımız istedi

B]

sen arasıra yap şekerim bu defileyi.. O nasıl pozlar öyle yerim ben maşşalah... Kıs çok haşin bakıyor be yakışıklı...

Burcu, Ankara ya gelemiyorsun anladığım kadarıyla, bacağını kırmayacam ama beni heveslendirdiğin için sana bir ceza düşünmem lazım :))

bende istiyom o börekten bugün yediğime dikkat etmeye başladım ya çok acıkıyom yaw herşeyden canım istiyo psikolojik zannımca:26:

hayranım valla size hangi arada börek yapıyorsun:))ben şimdi oteldeyim o halde bile hiç bişeye dosdoğru yetişemiyorum..bu kadarda beceri yoksunu olunmaz ki..olmuşum işte:))

hadi cnm gaz verme bize:)) siz evde yemek yemiyonuz mu Cnm Cumartesi gelebilecek misin sen de buluşmaya? bu arada çok pardon adın neydi

hayırlı olsun cnm, iş hayatın inşallah çok iyi gelir sana. Yapma yaaa bu çok kötü bi örnek oldu şimdi, ürktüm açıkçası. ucuz bi yer miydi gittiğin? ve hiç mi farketmedi?

sağol cnm

teşekkür ederiz teyzeler

aynı meral bende yemek sırasında eğer mızmızsa reklam kolluyorum yesin diye.eskiden kızardım ne çok reklam koyuyorlar diye,şimdide kızıyorum ama neden bukadar az ve kısa diye

aynen bazen reklam bulamıyorum ve çok kızıyorum neden reklam yok diye, keşke bi reklam kanalı olsa

eveeettttt çok güsellllll ...... Ayy eşimde oto fuarına gidecekmiş o gün iş arkadaşalrıyla ansıl izin alsam diyip duruyordum iyi oldu git git dedi :)):)

yağur olsada avm ler saolsun :) ..

:13:

bende istiyom o börekten bugün yediğime dikkat etmeye başladım ya çok acıkıyom yaw herşeyden canım istiyo psikolojik zannımca:26:

gönderiyom şekerim nerelerdesin sen bugün?

offf, bayılırım, bana da ayır bi porsiyon, hatta iki porsiyon, buluşmaya gelirken getirirsin

Yalnız değilsin, 3 gün tatilde iki tencere yemeği zor yaptım :)
Misafirlere dışardan söyledim :)

Hayırlı olsun
Ben kasık ve genital bölgeden bu sebeplerle korkuyor ve düşünmüyorum, ama bacağa bi zararı olmaz sanırım.
Fayda gören de var, göremeyen de, az para verdiğim için deniyorum, azalsa bile kardır.
Yarın sabahki yoklamada burda ol o zaman...

teşekkür ederiz teyzeler

Ben kendim çeviriyorum reklamları, yaptığım maymunlukları bi görseniz, bazen acıyorum valla kendime... Her türlü püskürtme ve elle bulaştırma da cabası...

Ayıp ayıp, kimi ekmişiz bugüne kadar, çucuğum hasta oldu be (oklava smile)

Burcu, Ankara ya gelemiyorsun anladığım kadarıyla, bacağını kırmayacam ama beni heveslendirdiğin için sana bir ceza düşünmem lazım :))

Kayınvalidem geliyoooo
Durum ne gösterir bilmiyorum, ama kadın 10 gün kalsa, sonra bayramda benim gitmem, tahammül sınırımı epey zorlar...

hayırlı olsun cnm, iş hayatın inşallah çok iyi gelir sana. Yapma yaaa bu çok kötü bi örnek oldu şimdi, ürktüm açıkçası. ucuz bi yer miydi gittiğin? ve hiç mi farketmedi?

Teşekkür ederim Meralcim, iş hayatım çok yoğun geçecek, biliyorum bir süre sonrada çok yoğun olmaktan yakınacağım ama şimdilik bana öyle iyi geldi ki, ev ortamından ayrılmış olmak ve yeniden iş dünyasında olmak çok güzel :)))

Lazer için de şunu söyleyebilirim, hiç etkisi olmadı dersem yalan olur, evet bir nebze de olsa farketti ama söylendiği gibi tamamen yok olmadı, bir daha asla çıkmaz diyenlere kanmayın derim, gittiğim yer Ankaranın en tanınmış yerlerinden biri ve çok para verdim cidden, 3-4 sene önce ayda 200 tl veriyordum, siz düşünün artık..

Son düzenleme:
varya hastasıyım pırasa böyreginin...

karizmasını bilmem amma bakışlar gözlerin o iriliği anasının kopisi...
tam keyif adamı olcek yavrum...

Ben buluşurum, kocam 9 gün tatil yapmaz çünküm, benim de bi işim olmaz...
Ayarlasak ya...

Bekliyoz :)

Sen çorbana sahip çıkma, sonra moku Hande'ye at

sadece sevindin mi..

sen sus
konuya dalıp dışarı çıkıyorum lazer çoook acıtıyor gayet esmerim ve tüylerim de ince ama çok acıdı yinede değdi 6 seansta bitii
bölgesek kilo alma diye bişey var mı?????

hosgelsin..:34:

:13:

gönderiyom şekerim nerelerdesin sen bugün?

patron iş başı yaptı ya çalışıyorum bende yarında kaymakam beyin eşine çarşıda korumalık yapcam yarın sabahtan bi cee der kaçarım artık yine anlıycanız patron izindeyken ne güzeldi çalışmak

YAZGI;ALP'in resimlerine bayıldım yawrum benim yaa nasılda küsmüş ...Bizde de reklam hastalığı tuttu kapattığımda tvyi öyle bakıyor ses ve görüntü olmayınca susuyor bana bakıyor...Sen mi yaptın der gibi...
YASEMİN ;Hayırlı olsun işin seni özledik online olursun inşallah hep

Burcu ve Ebru, teşekkürler kızlar, hoşbuldum..
Burcucum, bir şekilde yollarımız bir yerlerde kesişir ve görüşürüz inşallah, çok isterim bunu.. Kayınvalide söz konusu olunca kızamadım sana, hadi yine insaflı olayım cezadan vazgeçtim, zaten kayınvalide ceza olacaktır sana :)))
Bende bayramda bir yerlere kaçıp kafa dinlemek için benim adamı ikna etmeye çalışıyorum ama adamım çok cimri yaa, finansmanı ben sağlayım desem bile o parayla şunu yapalım der, hiç keyif adamı değil benim koca yaa, bende yeri gelince tutumlu davranırım ama dünyaya bir kere geliyorum, gezmek dinlenmek eğlenmek benimde hakkım... Ahhh ahhhh bekar olacaktım ki şimdi, alır başımı giderdim, bekarken ne güzeldi yaa, şimdi kocayı geçtim birde kayınpederle kayınvalide var ikna etmek için, bayramda tatile gidilmezmiş, çok ayıpmışşşş...

Teşekkürler Ayfercim, hep burada olacam inşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…