- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #84.881
banane ben anlamam şimdi gelin sizdeYemek yedim geldim.
Bak bak, laflara bak...
Kız geçen bayramdan önce Doruk rota olmadı mı, biz o yüzden kıpırdayamadık mı?
Ben boşuna mı günü gününe rapor veriyorum size (oklava smile kaybolmuş)
[/COLOR]
handenasıl yaptı Allahallah kalkıp baksaydın kızımkemik suyuna ıspanaklı patatesli havuçlu şehhraaaayeli mis kimii çorba yapmıştım...
HANDE cimin faCEDErehin alması DOLAYISIYLA CORBAM DİBİNE SARMIŞ OLUP KEMİK SUYUNDAN ESER KALMAMIŞTR...
teşekkür ederiz aşkım,elini kalbinin üstüne koyup eyvallah,aleykümselam dedi
hadi nan , ben seni bagladım mı pc basına, gidip baksaydın, nitekim bende yemek yapıyordum ama kalkıp baktımm
ayrıca benım sohbetım boledı iste, bagımlılık yaparr
gonder gelınımı bana, yedıreyım, demırın yemegınden,
yazgıcım paşam cokkk tatlı masallah ona, oglum kankasına selam soyluyorrr
çok teşekkürleroy yerim ben onu çok tatlı maaşallah
aaa ama izin vermez tv nin önüne geçersen reklam izlerken basar yaygarayıYazgıııı,
Bayıldım fotolara, hepsine çok bayıldım...
Adamın her bakışı ayrı bir olay yaw, jön benim oğlum jön :)))
Hele o tv seyreden fotosu yok mu, onu o pozla yakaladığım yerde yerim valla...
Pırasa almıştım pazardan ama sanırım yemeği yenmeyecek, evde kimsenin sebze yiyesi yok bu ara, bugün börek yapayım bari onu:))
banane ben anlamam şimdi gelin sizde
bugün bende smile ları bulamıyorum
handenasıl yaptı Allahallah kalkıp baksaydın kızım
teşekkür ederiz aşkım,elini kalbinin üstüne koyup eyvallah,aleykümselam dedi.
çok teşekkürler
aaa ama izin vermez tv nin önüne geçersen reklam izlerken basar yaygarayı.
ama reklamdan başka bişeye bakmaz teyzesi,sonra istediğini yap,serbest
Yazgı Alp yine yakıyor cnm maşallah
Ebru iyi olmana sevindim cnm benim
Derya epey tuzluymuş fiyatlar:26:
çok tatlı olmuş maşallahhh:) küsmüş haline bayıldımm
Yazgı Alp yine yakıyor cnm maşallah
Yazgı bizim paşalar çok benziyo zaten, benimki de bi reklamlara bakıyo, yemeğini falan anca reklamla azıcık yedirebiliyorum zaten:))
oleeeyyy cumartesi buluşma ar o zamanAvm'yi de belirleyin bakalım. Ben karşıyı hiç bilmiyorum, avrupa yakasına çok uzak olmayan bi yer olsun e mi??
Tepem attı mı atar benim durdurulması imkansız bir hal alırım
Hıhh burcu geçen bayramdada buraya geliyordu güya
sanki ben hatırlıyorumda geçen bayram buraya gelecekti birileri,görüşecektik pehhh.
Aldatıldım:44:
şu an için yağmur görünmüyor cumartesi
biz size defile yapacağız canımız istedi
B]
Pırasa almıştım pazardan ama sanırım yemeği yenmeyecek, evde kimsenin sebze yiyesi yok bu ara, bugün börek yapayım bari onu:))
hayranım valla size hangi arada börek yapıyorsun:))ben şimdi oteldeyim o halde bile hiç bişeye dosdoğru yetişemiyorum..bu kadarda beceri yoksunu olunmaz ki..olmuşum işte:))
Selam-ın Hello Bayanlar..
Ben bugun iş başı yaptım, artık forumda daha aktif olacam oleeeyyy :)))
Bugun ilk günüm diye göze batmamak için fazla nete girmiyorum ama yarın sabahın köründe buradayım..
Geçmişi fazla okuyamadım ama lazer epilasyondan konuşmuşsunuz, ben 2 yıl boyunca gittim, kol altı ve genital bölgeye yaptırdım, çok acı çektim sonunda iyi olacak diye ama elde var sıfır, malesef başarılı olmadı, bunu 2 yıl sonra söylediler bana ve kavga ettim ayrılırken, üstelik o zaman bekardım ve bekarlarda genital bölgeye yapılmazmış, lazerin yumurtalıklar üzerinde olumsuz etkisi olurmuş, benim yaklaşık bir yıl çocuğum olmadı, yumurtlamada problem vardı, belki de bu yüzden yumurtlama düzenim bozuldu, ben bütün bunları çocuğum neden olmuyor diye araştırırken öğrendim, doktorum o epilasyon merkezini mahkemeye vermemi söyledi, bana rapor bile verecekti ama ben uğraşmadım, sizlerde epilasyon konusunda dikkatli olun ve çevrenizdekileri uyarın diye yazıyorum, benim çevremde kim gittiyse epilasyondan verim alamadı açıkçası..
Valla ne güzel olur gelsek, acayip gezesim var zaten, aklım pabucumda sürekli.
Akşam eve gidince Doruk'u alıp nereye gitsem diye düşünüyorum şimdiden.
Asıl Yasemin kıracak benim bacaklarımı. Kayınvaldiem gelmesin diye bayramda Ankara'ya gidecektim, kadın işini sağlama aldı, bayramdan önce geliyor, ben gidemem herhalde bu durumda.
LOR="navy"]
Meral normal fiyatlar çok yüksek, düşünüyorsan, şu grup indirimi yapan siteleri takip et arkadaşım, çok uygun fiyatlar var. Ben 4 seans alt bacak için 89 lira verdim mesela, 6 seansta biter dediler, diğer iki seansı da %50 indirimli yapıyorlar, toplam 300 liraya falan geliyor. Kotuk altı da aynı...[/COLOR]
teşekkür ederiz teyzeler
aynı meral bende yemek sırasında eğer mızmızsa reklam kolluyorum yesin diye.eskiden kızardım ne çok reklam koyuyorlar diye,şimdide kızıyorum ama neden bukadar az ve kısa diye
eveeettttt çok güsellllll ...... Ayy eşimde oto fuarına gidecekmiş o gün iş arkadaşalrıyla ansıl izin alsam diyip duruyordum iyi oldu git git dedi :)):)
yağur olsada avm ler saolsun :) ..
bende istiyom o börektenbugün yediğime dikkat etmeye başladım ya çok acıkıyom yaw herşeyden canım istiyo psikolojik zannımca:26:
hayranım valla size hangi arada börek yapıyorsun:))ben şimdi oteldeyim o halde bile hiç bişeye dosdoğru yetişemiyorum..bu kadarda beceri yoksunu olunmaz ki..olmuşum işte:))
Bugun ilk günüm diye göze batmamak için fazla nete girmiyorum ama yarın sabahın köründe buradayım..
Geçmişi fazla okuyamadım ama lazer epilasyondan konuşmuşsunuz, ben 2 yıl boyunca gittim, kol altı ve genital bölgeye yaptırdım, çok acı çektim sonunda iyi olacak diye ama elde var sıfır, malesef başarılı olmadı, bunu 2 yıl sonra söylediler bana ve kavga ettim ayrılırken, üstelik o zaman bekardım ve bekarlarda genital bölgeye yapılmazmış, lazerin yumurtalıklar üzerinde olumsuz etkisi olurmuş, benim yaklaşık bir yıl çocuğum olmadı, yumurtlamada problem vardı, belki de bu yüzden yumurtlama düzenim bozuldu, ben bütün bunları çocuğum neden olmuyor diye araştırırken öğrendim, doktorum o epilasyon merkezini mahkemeye vermemi söyledi, bana rapor bile verecekti ama ben uğraşmadım, sizlerde epilasyon konusunda dikkatli olun ve çevrenizdekileri uyarın diye yazıyorum, benim çevremde kim gittiyse epilasyondan verim alamadı açıkçası..
teşekkür ederiz teyzeler
aynı meral bende yemek sırasında eğer mızmızsa reklam kolluyorum yesin diye.eskiden kızardım ne çok reklam koyuyorlar diye,şimdide kızıyorum ama neden bukadar az ve kısa diye
eveeettttt çok güsellllll ...... Ayy eşimde oto fuarına gidecekmiş o gün iş arkadaşalrıyla ansıl izin alsam diyip duruyordum iyi oldu git git dedi :)):)
hımm benide ekermi acep .. Belli olmqz kıs belki eşlerimzide çok iyi anlaşacakalr gelirler hep böyle belki aile dostu oluveririz bir anda )::)
yağur olsada avm ler saolsun :)
sen arasıra yap şekerim bu defileyi.. O nasıl pozlar öyle yerim ben maşşalah... Kıs çok haşin bakıyor be yakışıklı...
Burcu, Ankara ya gelemiyorsun anladığım kadarıyla, bacağını kırmayacam ama beni heveslendirdiğin için sana bir ceza düşünmem lazım :))
hayırlı olsun cnm, iş hayatın inşallah çok iyi gelir sana. Yapma yaaa bu çok kötü bi örnek oldu şimdi, ürktüm açıkçası. ucuz bi yer miydi gittiğin? ve hiç mi farketmedi?
varya hastasıyım pırasa böyreginin...Pırasa almıştım pazardan ama sanırım yemeği yenmeyecek, evde kimsenin sebze yiyesi yok bu ara, bugün börek yapayım bari onu:))
karizmasını bilmem amma bakışlar gözlerin o iriliği anasının kopisi...
hadi nan , ben seni bagladım mı pc basına, gidip baksaydın, nitekim bende yemek yapıyordum ama kalkıp baktımm
ayrıca benım sohbetım boledı iste, bagımlılık yaparr
gonder gelınımı bana, yedıreyım, demırın yemegınden,
yazgıcım paşam cokkk tatlı masallah ona, oglum kankasına selam soyluyorrr
Ben buluşurum, kocam 9 gün tatil yapmaz çünküm, benim de bi işim olmaz...
Ayarlasak ya...
Bekliyoz :)
Sen çorbana sahip çıkma, sonra moku Hande'ye at
sadece sevindin mi..Yazgı Alp yine yakıyor cnm maşallah
sen susbanane ben anlamam şimdi gelin sizde
bugün bende smile ları bulamıyorum
handenasıl yaptı Allahallah kalkıp baksaydın kızım
teşekkür ederiz aşkım,elini kalbinin üstüne koyup eyvallah,aleykümselam dedi.
çok teşekkürler
aaa ama izin vermez tv nin önüne geçersen reklam izlerken basar yaygarayı.
ama reklamdan başka bişeye bakmaz teyzesi,sonra istediğini yap,serbest
bölgesek kilo alma diye bişey var mı?????konuya dalıp dışarı çıkıyorum lazer çoook acıtıyor gayet esmerim ve tüylerim de ince ama çok acıdı yinede değdi 6 seansta bitii
:13:
gönderiyom şekerimnerelerdesin sen bugün?
YAZGI;ALP'in resimlerine bayıldım yawrum benim yaa nasılda küsmüş ...Bizde de reklam hastalığı tuttu kapattığımda tvyi öyle bakıyor ses ve görüntü olmayınca susuyor bana bakıyor...Sen mi yaptın der gibi...
YASEMİN ;Hayırlı olsun işin seni özledik online olursun inşallah hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?