2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Fatma kaşınma bak Kerem i Selin in başına salarım sonra gelin diye alırım, kızının kaynanası olurum görürsün gününü

GÜNAYDINLAR öncelikle hasta anne ve bebeiklere geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum dün öğleden sonra osmaniyedeydim o yüzden sizden ayrı kalmanın burukluğu içerisinde gittim eveye neyse kocaman adamın doğum günüydü yemek hazırladım ona sonra dünen kalan bulaşıklarla birlikte batmış olan mutfağımı topladım oğlumu yedirdim içirdim biberonları vs temizliğini yaptım saat 10 da ancak çıktım mutfaktan fakat asıl can alıcı olan babamızın oğlumu oyalamış mamasını yedirmiş ve hatta yatırmış olmasıne oldu nilemiyorum 7 aydan sonra adama bişi olduii de oldu ayrıca oğlum günlerden sonra ilk defa gecede sadece 1 kez uyandı ondada kocacım kalktı mamasını hazırladı yedirecekti ama ben kıyamadım o daha erken kalkıyo sen yat ben yediririm dedim yaf güneş daha mı parlak bugün ne

Öyle olsun...
Sen benim gibi kayınvalideye kurban ol be, suyumdan gidersen yaşatırım seni ama yaşlısın işte, istemem...

sende haklısın valla...

ama ben sussam artık iyi olur yoksa ikiniz birden bana saracaksınız şimdi :):)) ortalığı karıştırmayayım ben

Çok mikser gördüm seni cidden

Aaa, ben senin haberin var sanıyordum Handecim ya, kusura bakma.
Cumartesi, Anadolu yakasında bir AVM'de olsun dedik...

Fatma kaşınma bak Kerem i Selin in başına salarım sonra gelin diye alırım, kızının kaynanası olurum görürsün gününü

Heh, bak bu olur, anında konunun dışında kaldım

Günaydın canikolar
şu a sadece son sayfayı okudum, Burcunun Aylini gelin olarak alması beni çok güldürdü:))
Handecim sen de arada bize akılsan buluşma olduğunu öğreneceksin cnm hep bakırköyde gezeceğine arada da bizi takip et
Esin herşeyin yolunda gitmesi ne güzel cnm, aferin Ersin beye. Bu Ersin ile Cengiz aynı anda delirip aynı anda sakinliyolar galiba:)) Hasret ile Cengiz de bugünlerde pek bi aşk böcükleriymiş:))

Sen de pek takip etmiyorsun herhalde kocaman adamın adı Ersin değil Eser canım.
Burcu beni gelin almıyor yaşlıyım diye, ben de zaten Burcu yu istemiyorum kayınvalide olarak, Doruk un daha hiçbir şeyden haberi yok o yüzden bu olaydan etkilenmedi
Bu olayları Fatma çıkardı ben de karar verdim Selin i alıcam gelin olarak, zati beğeniyodum hoş kız
Esincim geçirdiğin güzel gece ben de mutlu oldum, hepimiz hep mutlu olalım inşallah

Oooo, haberler pek güzel, ben bile mutlu oldum valla, hep böyle olun e mi...

Almıyorum diyorum be
Heee Hande geziyor mu? O zaman buluşmaya da gelebilir...
Ersin değil bea, Eser...

Aaaahh, çok güldüm Kimin eli kimin cebinde belli değil yaw...

HADİ BULUŞMA YERİ OPTİMUM olsun hem ilk gittiğimiz yer hemde avruapa yakasından gelenlere de daha yakın yada Natulus ne dersiniz fazla da kalabalık olmasında birbirimizi daha iyi duyarız bebeklerimizle ilgileniriz...

Hadi bee Ersin kimdi o halde yaw:26:
Ben de biliyorum hepatitin gizemini

Ben bilmiyorum Ersin diye birini...
Ekrem var, o da benim kocam :)))

HADİ BULUŞMA YERİ OPTİMUM olsun hem ilk gittiğimiz yer hemde avruapa yakasından gelenlere de daha yakın yada Natulus ne dersiniz fazla da kalabalık olmasında birbirimizi daha iyi duyarız bebeklerimizle ilgileniriz...

Valla cumartesi günü nereye gidersek kalabalık olacak, o kaçınılmaz...
Hava güzel olursa dışarda mı buluşsak acaba, şöyle küçük bir kafede falan...
Hem o kadar bebekli kadını gören başka kimse gelmez, biz bize otururuz :)))

saolun hatunlar valla kendimi bomba gibi hissediyorum haliyle amannn sabahlar olmasın

oo super o zaman, ben denız otobusyle gelecem, o yuzden benım ulasımama da yakın bı yer olsun burcucum yaaa... kadıkoy de falan neresı var, cunku demırle ancak oyle rahat gelebılırım... malum arabamı satmak zorunda kaldım

ahh canım hep evdeydım, demır bey dıs cıkarıyor cok zor gecıyor gunlerımız
ıshal, ates, huysuzluk, ıstahsızlık, uyklusuzluk hepsi bir arada

gelirim tabii kacar mı bulusma benden buruccummm :13:

Yaa cumartesi herkes sanırım bayram alışverişinde olacak, çok kalabalık olacak gibi görünüyor heryer

hahah Ekrem beyin adını ilk kez duydum,memnun oldum:)) ama kesin Ersin diye biri var. sanırım Esrin'in eşiydi o da:))
Yaa ben bu buluşmaya gelemeyebilirim bi misafir vardı şehir dışından gelme ihtimali olan, tamamen unutmuşum, henüz kesin değil inşallah gelmezler, kaçıramam bunu yaa

geçmiş olsun cnm, çabucak çıkarır da rahatlar inşallah kuzum

işte handecim bol bol bir araya getirelim bu kuzucukları mutlu olsunlar... selinde seviyor ama şimdiden uyarayım biizmki sevme işini birz abartılı yapıyor bizim kulaklarımzıdan tutup ağzını çenemize dayayyarak seviyor bebeişlerinde biraz saçalrını çekiştiriyor umarım sizinkilere iyi davranır ona göre hazırlıklı gelin.. :):)

biz geçen pazar optimumda idik çok karmaşık orası yawww natulus daha güsel değil mi ??

Hadi bee Ersin kimdi o halde yaw:26:
Ben de biliyorum hepatitin gizemini

bilmeyen bi ben kaldım :18:

dünya güseli benim ksıımmmm ....

saol canımcım ... eşine aferim diyorum birde yıldız veriyorum ya yazık bizlerede yapsınalr valla biraz dün benimkide çamaşırları astı kuruyanalrı toplayıp yerine yeleştirdi selini uyutup yemek yedirmek zaten hep onun görevidir sadece altını alamıyor öğürüyor çünki :):) ayyy seviyorum ben kocamıı

mrb kızlar nasılsınız yaf özledim sizi buluşmammı var yine nerde nezaman offf benneden ist de oturmuyorum yaaa((

sende çoık gel canım bak daha çok var cuamrtesiye bizde misafir kalbilrisin mesela...

bana ne yaaa sensiz bir bulusma dusunemıyorum bennn...
canım arkadasımmm sende gellll

TABURCU : kendi adı Esrin, eşi Ersin kızı Esin:))
KARAVANA : Kendi Esin eşi Eser
E yani karıştırmakta haklıyım di mi?? ne bu es es cnm:))

bak ısırırımmm o bıcırıkk selini ona göre heeee

yaaa kadıkoy de falan bulusalımi boylelıkle karsıdan gelenler rahat gelır...

saolun hatunlar valla kendimi bomba gibi hissediyorum haliyle amannn sabahlar olmasın

Ayy valla yere karar vermek çok zor.
Ben tek başımayken, Doruk'u alışveriş merkezlerine götürmüyorum, çünkü hem çok sıkılıyor hem de ben havasından rahatsız oluyorum. O yüzden bebeklerle nerde rahat edilir, emin değilim.

Ekrem bey de memnun olmuştu, o senin adını daha önce duydu :)
Esrin'in eşinin adı da Eser ayrıca...
Evet yaa, bir de bayram öncesi, avm'lerde nefes alamayabiliriz.
Bir bahane uydur, biraz geç gelsinler, biz de biraz erken buluşuruz, kısa da olsa takılırsın, delirtme beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…