2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım sanırım o zaman natulus olmalı ?

ya mado çok güzel ama oraya ya taksi tutacağız yada tırmanacağız soğuk olur o kadr yolda bebeişler hasta olur ?

tamam o zmaan nautilus olsun kızlar bana uygun, dıgerlerıne de uygun mu acaba :18:

:26: hadi yaa karıstırdım o zaman kusura bakma canım yaa
ama olsun sevındım grıp olmamana :13:

ateşlenmiştim canım halsizlik ve ağrım vardı uyuyup iş yapmayınca iyileştim Allah tan bu sefer uzun sürmedi

sağol bosna sanırım dişimiz 6 oldu belki üst 4lenmiştir ama açmıyor ağzını bakamıyorumki

bende bıktım maçtan lig tv var hemde stadyuma izlemeye gidiyor maratona devamlı bilet almış dün bakmadık maç ama hala bana yorum yapıyor bursa böyle ts şöyle neyse seslenmedim maçıda izlemedi bari yorum yapsın dedim beni erkek arkadaşı sanıyor sanırım maç ve araba mevzusu açıyor çok sıkıcısın dedim bende

maç izlemeyi çok severim ben hele ki derbi maçları olunca ben ona ayak uyduruyorum bazen FB-BJK maçlarında iddaya bile giriyoruz ...Maça bişey demem ama bilgisayar başında saatlerce oturduğunda geceleri 3-4 bile oluyor bazen sabaha kadar artık dedim yeter yaptığıda program yükleme yada yurt dışındaki dayısının web sitesine yenilikler bulması uzak bağlantı ile arkadaşlarının bilgisayar sorununu hallediyor ....En son flimleri indirir ve dizilerimiz seyrederiz buna bişey demiyorum ilgi sıfır ben uyuyunca geliyor bazen ben kanepede uyuyup kalıyorum kaldırmaz bile beni yerimden ....Dün aksam hadi uyuyalım diye seslendi ..Var bakalım gelişmeler inşallah devam eder

arkadaşlar benim bir teklifim var

burcu şu restoranlada konuşup ayarlasın ve biz orda buluşalım

çünki natulus olsada taksdiye binilecek

ayrıca kadıköy meydandan ben bir kişiyi alabilirim araçla bırakır yüksek ihtimalle eşim ..

hani emzirme veya alt değiştirme sorunalrınıda knouşursak bir yer ayarlanır diye tahmin ediyorum ..

rahat bir mekan olsun kanımca ?

Son düzenleme:
canım sanırım o zaman natulus olmalı ?

ya mado çok güzel ama oraya ya taksi tutacağız yada tırmanacağız soğuk olur o kadr yolda bebeişler hasta olur ?

Valla üşümeseler bile, uzun yol, herkes pusetle mi gelecek bilmiyorum, kucakta çıkılmaz oraya kadar. O yüzden taksiye binmek lazım, siz bilirsiniz, ben nereye gideceksek evin önünden taksiye binecem sanırım, ya da merkezi bi yerde sizinle buluşup öyle gelecem, o yüzden her yere uyarım.

Bak bu çok güzel, çok sevindim... Maaşallah, daha da güzelleşerek devam etmesini dilerim :)

tamam o zmaan nautilus olsun kızlar bana uygun, dıgerlerıne de uygun mu acaba :18:

Offf kimler gelecek o bile net değil yahu, herkes telefonunu bildiklerini arasa mı acaba

ben geldim, sanırım buluşma yeri nautilius olacak, gelecek olursam bana da uyar:))

ASlında şu Modadaki restaurata da çıkılsa taksiyle olabilir gibi, cidden kalabalık olacak AVMler

Gelecek olursam falan deme, ayarla gel
Havalar bozacak, bi daha kimbilir ne zaman buluşuruz...

Taksiyle çıkılır, çok yazmaz, sen nereye geleceksin peki?
Hande de Kadıköy'den taksiyle çıkar...
Ama Fatma, Ayfer, Şebnem, Hasret ne der ki?

Emzirme işini emzirme örtüsüyle çözeriz, ben alırım benimkini, dönüşümlü kullanırız. Alt değiştirme problem olabilir, onu da sandalye falan birleştirip halledebiliriz ancak, soğuk olur mu ki
Uyyyhhh, bebekle bi yere gitmek ne zor yawfff...

Valla bize mi gelseniz acaba ?
Hazırlık yapamam ama, lahmacun söyler yeriz...

benim zilli hayatta o örtünün altında durup emmez sanırım :) ama ben o fikri beğendim yani evde buluşma olursa ben davet edebilirim handenin resimlerini gördüm o kadar mağrifetli değilim ama en azından kısır felan bilyiroum yani yaparım bişiler :)

hem eşimde üsküdar meydan dan ikişerli gruplar halinde eve taşıma yapabilir sonra işimiz bitince kovalarız onu , ayrıca üsküdar ve ümraniye ve kadıköy dolmuş ve otobüsleri tam evin önünen geçiyor durak kapıda yani. ?? hadi gelin bizde toplanalım ???

Son düzenleme:
yemeğe gidiyorum şimdi bi düşünün bir saat sonra burda buluşalım dediğim gibi evde buluşma fikri için ben gönüllüyüm hepinizi davet ediyorum...

dışarda olsu ndersenzide burcunu ndediği cafe ve natulus arasında seçim yapacağız sanırım :):)

gelince konuşalım öpüyorum hepinizi...

ben de rahat bi mekan olmasından yanayım doğrsu, inilecek yerlerden taksiyle gelinebilir

Allah böyle devam ettirsin cnm

Taksiyle çıkılır, çok yazmaz, sen nereye geleceksin peki?
Hande de Kadıköy'den taksiyle çıkar...
Ama Fatma, Ayfer, Şebnem, Hasret ne der ki?

Ben ya evden direkt taksiyle gelirim ya da beşiktaştan kadıköye vapurla geçip ordan taksiye atlarım. büyük ihtimal evden direkt taksiye binicem

cnm hazırlık sözkonusu değil zaten, bebekli ev sahibesinden kimse hazırlık falan beklemez. Ama hep evde tıkılı kalıyoruz ya o nedenle istiyorum ben biraz dışarlarda olmayı doğrusu

Handeeee görüyo musun bak insanların gözünü nasıl korkuttun, sana bişi hazırlama dedik di mi Bence zaten evlerde buluşma olursa evsahibi cidden bişey yapmasın, o dağınıklık ona yeter çünkü:)) ya herkes bişi getirsin ya da taşıma derdi de olmasın diye yakılardaki bi yerden sipariş verelim, herkes kendi ücretini ödesin. nasılsa dışarda da buluşsak öyle olmayacak mı?:)
Walla ben bilmiyom kardeşim bu mevzuda benim oyum yok ama olur da sende buluşulursa dediğim gibi hiç. hazırlık yapma

Önce ben çağırdıydım beaaa...
Valla ben herşeye uyarım, ev daha rahat tabi bebekler açısından, siz bilirsiniz...
Evim çok müsait, ulaşımı çok kolay, Hande'nin tırnağı bile olmamam o ayrı...

Dışarda da olur, biz her hafta çıkıyoruz sonuçta, bir şekilde idare ediliyor, ben dışarda olduğumuz saatlere katı gıda denk getiriyorum, emzirmiyorum mesela :)
Alışveriş merkezi beni biraz geriyor kalabalık nedeniyle, uyarım ama sevmiyorum...
Restoran desek, kimine iyi gelir, kimi soğuk, bebeğim üşüyecek der, kimi zor ulaşır falan, o yüzden çekiniyorum sorumluluk almaktan, ne yalan söyleyeyim...

Bana gelirseniz, hem vaktim yetmez hem yeteneğim, hazırlanmaya, benim oğlum Demir kadar uslu değil :) Ama amaç birlikte olup sohbet etmek, bebikleri mıncıklamak değil mi, karnımızı bi şekilde doyururuz...

Son düzenleme:
Bize gelirseniz, o güne kadar muhterem kayınvalidem de gelmiş olur belki, kendisiyle tanışma şerefine de nail olmuş olursunuz.
Sonra sepetleriz onu, ya anneme iner ya da oğlunun yanına katar sokağa salarız...

Bize gelirseniz, o güne kadar muhterem kayınvalidem de gelmiş olur belki, kendisiyle tanışma şerefine de nail olmuş olursunuz.
Sonra sepetleriz onu, ya anneme iner ya da oğlunun yanına katar sokağa salarız...

uyyy bi de kayınvalide olayı var, kız tanışırsak belki de çok sevicez kadını:))
Walla ben pek yorum yapmayayım yer konusunda geleceğim bile net değilken, herşeye uyarım gelirsem, benim için farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…