2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

e bence de sev bi zahmet, 41 kere maşallah

bana ne yaaa sensiz bir bulusma dusunemıyorum bennn...
canım arkadasımmm sende gellll

cnm benim, ben de gelememeyi düşünemiyorum ama bakalım kısmet nolcak
seviyom seni tatlım

Ben oğluşuma bıcı bıcı yaptırayım, siz de Ersin beyin kim olduğnu öğrenin:)) taktım ben bu Ersine, acaba başka bi arkadaşın kocası mıydı bu amaaannnnnn:))

sevgülü kocam diyorkineee siz ya evde bıuluşun yada avm de çünki çocukları emzirmeniz gerekecek altları değişecek gibi sıkıntılarınızı en güzel o şekilde çözersiniz... cafeler hem soğuk olabilir hemde rahat ortam oluşmaz size...

Son düzenleme:
bende seni seviommm

aşk böcükleri dolanıyor ortalıkta

Allahım delirticeksiniz beni heee, Ersin kimin kocası çıksn çabuk ortaya

benim arkadaşım var onun kocası var ama olmaz dimi :):

e bence de sev bi zahmet, 41 kere maşallah

cnm benim, ben de gelememeyi düşünemiyorum ama bakalım kısmet nolcak
seviyom seni tatlım

yani arada bir delirtiyor oklavayı alıp bi güsel dövesim geliyor ma olsun genelde iyi adamdır :)

günaydın kızlar
bizim oğluş 5. dişide çıkarmış sanırım ağzını açmıyr ama ucu görünmüş bugünde dişi için soğuk kavun kabuğu veriyorum onu bile kopartıyor dişleri acayip keskin
bende iyilştim uyuya uyuya
dünde metini komşuya bıraktım 1 saat oynamışlar
bende temizlik yaptım sonrada diğer komşuya gittik beraber metinde hala yabancılardan çekinme yok gibi

grip olmadım canım metinde iyi
ben devam sütünü sadece sabahları arada tahıl mamasına katıyordum ama emzirdiğim için vermedim almıyor çünkü

İşte tüm kocalar böyle yaparsa vay halimize walla sinir olmamak elde değil ama döktüm içimi rahatladım ben bakalım ondan bekliyorum artık

bende dün eşime yeter artık bu evde bende yaşıyorum maç istemiyorum beraber film bakalım dedim maçı kapattıda izledik film bilgisayarıda ikimizde açmadık

ayyy canım çok tşk ederim kalcak yer çok çok da kociş yalnız gelmeme izin vermez kendiside çalışıyo( offfffffffffffffffffffffffffffffffff

iyi buluşmalar size kaç kişi gelecek gibi

:26: hadi yaa karıstırdım o zaman kusura bakma canım yaa
ama olsun sevındım grıp olmamana :13:

bak ısırırımmm o bıcırıkk selini ona göre heeee

yaaa kadıkoy de falan bulusalımi boylelıkle karsıdan gelenler rahat gelır...

O da doğru... Ama Kadıköy'de rahat edecek yer bulmak lazım...

1 : kadıköy saray pastanesi duraklara ve iskeleye yakın

2 :üsküdarda mado var oda güzel bir ortam yine iskeleye ve duraklara yakın

Üsküdar Mado'ya hiç gitmedim ama Kadıköy Saray'ın garsonları çok öküz, ortamı rahatsız diye hatırlıyorum. İskelede başka bi yerler daha olması lazım ama Bostancı'ya taşındık taşınalı Kadıköy' çok inemiyorum, unuttum hep.

Haklı kendisi...
Aslında Moda'da bizim bi restoran var, rahat, nezih, hesaplı ama Moda'ya da tırmanmak zor.

aşk böcükleri dolanıyor ortalıkta

benim arkadaşım var onun kocası var ama olmaz dimi :):

yani arada bir delirtiyor oklavayı alıp bi güsel dövesim geliyor ma olsun genelde iyi adamdır :)

E şekerim koca nihayetinde, ara sıra hepsi oklavalık oluyor, ortalamasına bakacaksın

bu arada BURCU DORUĞUMUN 8. ayı kutlu mutlu sağlıklı olsun allahım ona gülen gözlerine hep mutluluk versin sağlık versin ışığı hiç sönmesin

Fulya, Metin'in 5. dişi hayırlı olsun, maaşallah...

5 kişi garanti (Ayfer, Fatma, Şebnem, Hande, ben), 2 kişi kesin değil (Hasret, Meral).

kızlar peki kadıkoy capıtol olmaz mı

Oluuuur...

olmaz canım çünki capıtol üsküdar da :) aslında orasıda rahattır hani çok kalabalık biryer değildir genelede diğer yerlere göre ?

Deniz yoluyla geleceklerin bir vasıtaya daha binmesi lazım. Uygunsa neden olmasın :)

offffff bılmıorum ki ben karsı tarafı :26:
avm olsun ve denızotobuslerıne yakın olsa hıc fena olmaz hanıı

Handecim, deniz otobüslerine yürüme mesafesinde AVM yok. Kadıköy iskelesine yakın Nautilus, Bostancı iskelesine yakın Kozyatağı Carrefour var, taksiyle kısa mesafe sayılır.

bu arada BURCU DORUĞUMUN 8. ayı kutlu mutlu sağlıklı olsun allahım ona gülen gözlerine hep mutluluk versin sağlık versin ışığı hiç sönmesin

Esin, çok teşekkürler güzel dileklerine, içim titredi valla, ağzına sağlık... Bu güzel temennilerin, bütün yavrularımız için kabul olsun...

offffff bılmıorum ki ben karsı tarafı :26:
avm olsun ve denızotobuslerıne yakın olsa hıc fena olmaz hanıı

canım sanırım o zaman natulus olmalı ?

ya mado çok güzel ama oraya ya taksi tutacağız yada tırmanacağız soğuk olur o kadr yolda bebeişler hasta olur ?

bende dün eşime yeter artık bu evde bende yaşıyorum maç istemiyorum beraber film bakalım dedim maçı kapattıda izledik film bilgisayarıda ikimizde açmadık

Dün benim eşimde melek gibiydi konuşmak yaradı sanırım bilgisayar başında fazla kalmadan tv izledik sonra Hilal'i yıkadık mısır patlatıp flim izledik bizde ...Konuşmak en iyisi herşeyi içimde ata ata sinir olmuştumartık bakalım ilerleyen günlerde ne yapacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…