- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.061
saol canımcım ... eşine aferim diyorum birde yıldız veriyorumya yazık bizlerede yapsınalr valla biraz dün benimkide çamaşırları astı kuruyanalrı toplayıp yerine yeleştirdi selini uyutup yemek yedirmek zaten hep onun görevidir sadece altını alamıyor öğürüyor çünki :):) ayyy seviyorum ben kocamıı
bana ne yaaa sensiz bir bulusma dusunemıyorum bennn...
canım arkadasımmm sende gellll
TABURCU : kendi adı Esrin, eşi Ersin kızı Esin:))
KARAVANA : Kendi Esin eşi Eser
E yani karıştırmakta haklıyım di mi?? ne bu es es cnm:))
e bence de sev bi zahmet, 41 kere maşallah
cnm benim, ben de gelememeyi düşünemiyorum ama bakalım kısmet nolcak
seviyom seni tatlım
sende çoık gel canım bak daha çok var cuamrtesiye bizde misafir kalbilrisin mesela...
bende seni seviommm
Allahım delirticeksiniz beni heee, Ersin kimin kocası çıksn çabuk ortaya
e bence de sev bi zahmet, 41 kere maşallah
cnm benim, ben de gelememeyi düşünemiyorum ama bakalım kısmet nolcak
seviyom seni tatlım
günaydın fıstıklar...
özledim hepinizi beeee alışkanlık yaptı burası...
MUTLU canım cook gecmıs olsun, dıkkat et de kuzuna da bulasmasın gırıp...
BURCUUU canımm kayınvalıdenın gelmesıne sevınıyor musun yoksaa
AYFERcim sıkıntını cok iyi anlıyorum, esinle konusman cok ıyı olmus umarım duzelır...
YAZGICIM CANIm benımm demirin de duzeni sapıttı bu saat olayınmdan dolayı, sabah 630 dan beri ayaktayız uyumuyorda... ben perisan haldeyim...
kızlar demir ust dısını cıkarıyor tabı cıkmamıs daha, sadece ıkı tane beyaz nokta var dıs o heralde, ama demirde inanılmaz huzursuzluk, ates, uykusuzluk, istahsızlık yapıor.. oyle cok yorldum ki anlatamam
bu arada demire hero baby nin devam sutunu aldım, fıyatı cok uygundu denemk ıstedım... cunku aptamılle basa cıkamıyorum artık... hero baby de isvicre markasıymıs zaten... 900 gr mını 17 tl ye aldım, baklaım nasıl olcak.
daha once kullanan var mı aranızda ?
İşte tüm kocalar böyle yaparsa vay halimize walla sinir olmamak elde değil ama döktüm içimi rahatladım ben bakalım ondan bekliyorum artık
ayyy canım çok tşk ederim kalcak yer çok çok da kociş yalnız gelmeme izin vermez kendiside çalışıyo( offfffffffffffffffffffffffffffffffff
kızlar peki kadıkoy capıtol olmaz mı
günaydın kızlar
bizim oğluş 5. dişide çıkarmış sanırım ağzını açmıyr ama ucu görünmüş bugünde dişi için soğuk kavun kabuğu veriyorum onu bile kopartıyor dişleri acayip keskin
bende iyilştim uyuya uyuya
dünde metini komşuya bıraktım 1 saat oynamışlar
bende temizlik yaptım sonrada diğer komşuya gittik beraber metinde hala yabancılardan çekinme yok gibi
grip olmadım canım metinde iyi
ben devam sütünü sadece sabahları arada tahıl mamasına katıyordum ama emzirdiğim için vermedim almıyor çünkü
bende dün eşime yeter artık bu evde bende yaşıyorum maç istemiyorum beraber film bakalım dedim maçı kapattıda izledik film bilgisayarıda ikimizde açmadık
iyi buluşmalar size kaç kişi gelecek gibi
olmaz canım çünki capıtol üsküdar da :)aslında orasıda rahattır hani çok kalabalık biryer değildir genelede diğer yerlere göre ?
bak ısırırımmm o bıcırıkk selini ona göre heeee
yaaa kadıkoy de falan bulusalımi boylelıkle karsıdan gelenler rahat gelır...
1 : kadıköy saray pastanesi duraklara ve iskeleye yakın
2 :üsküdarda mado var oda güzel bir ortam yine iskeleye ve duraklara yakın
sevgülü kocam diyorkineee siz ya evde bıuluşun yada avm de çünki çocukları emzirmeniz gerekecek altları değişecek gibi sıkıntılarınızı en güzel o şekilde çözersiniz... cafeler hem soğuk olabilir hemde rahat ortam oluşmaz size...
aşk böcükleri dolanıyor ortalıkta
benim arkadaşım var onun kocası var ama olmaz dimi :):
yani arada bir delirtiyor oklavayı alıp bi güsel dövesim geliyor ma olsun genelde iyi adamdır :)
günaydın kızlar
bizim oğluş 5. dişide çıkarmış sanırım ağzını açmıyr ama ucu görünmüş bugünde dişi için soğuk kavun kabuğu veriyorum onu bile kopartıyor dişleri acayip keskin
bende iyilştim uyuya uyuya
dünde metini komşuya bıraktım 1 saat oynamışlar
bende temizlik yaptım sonrada diğer komşuya gittik beraber metinde hala yabancılardan çekinme yok gibi
grip olmadım canım metinde iyi
ben devam sütünü sadece sabahları arada tahıl mamasına katıyordum ama emzirdiğim için vermedim almıyor çünkü
bende dün eşime yeter artık bu evde bende yaşıyorum maç istemiyorum beraber film bakalım dedim maçı kapattıda izledik film bilgisayarıda ikimizde açmadık
iyi buluşmalar size kaç kişi gelecek gibi
kızlar peki kadıkoy capıtol olmaz mı
olmaz canım çünki capıtol üsküdar da :)aslında orasıda rahattır hani çok kalabalık biryer değildir genelede diğer yerlere göre ?
offffff bılmıorum ki ben karsı tarafı :26:
avm olsun ve denızotobuslerıne yakın olsa hıc fena olmaz hanıı
bu arada BURCU DORUĞUMUN 8. ayı kutlu mutlu sağlıklı olsun allahım ona gülen gözlerine hep mutluluk versin sağlık versin ışığı hiç sönmesin
offffff bılmıorum ki ben karsı tarafı :26:
avm olsun ve denızotobuslerıne yakın olsa hıc fena olmaz hanıı
O da doğru... Ama Kadıköy'de rahat edecek yer bulmak lazım...
Üsküdar Mado'ya hiç gitmedim ama Kadıköy Saray'ın garsonları çok öküz, ortamı rahatsız diye hatırlıyorum. İskelede başka bi yerler daha olması lazım ama Bostancı'ya taşındık taşınalı Kadıköy' çok inemiyorum, unuttum hep.
Haklı kendisi...
Aslında Moda'da bizim bi restoran var, rahat, nezih, hesaplı ama Moda'ya da tırmanmak zor.
E şekerim koca nihayetinde, ara sıra hepsi oklavalık oluyor, ortalamasına bakacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?