2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hay Allah yaw, buluşma konusuyla esir aldık topiği, bizden başka kimse yazmıyor.
Bu konuyu başka şekilde mi konuşsak acaba, gelmeyen, gelemeyen arkadaşları daraltmayalım
:)

Ben geldim... ya da gelmedim. İşler o kadar yoğun ki bayram sonrasına kadar benden haber alamayabilirsiniz... Beni özleyin anacım.

Bu arada Esin bugün tam 7 aylık oldu. Malum martta bekleyip nisanda kavuştuk kuzuma. Son iki gecedir pek bir zorluyor beni yaramaz kızım. Uyanıp ağlıyor diş mi ki diye heyecan yapıyorum ama diş gibi de değil başka bir sıkıntısı var zannedersem.

oleyyyyyy sonunda buldum bi Ersin yaw sabahtan beri düşünüyom kimin kocasıydı diye de ondan, be Esinin kocasının adı diye hatırlıyodum. Hoşgedin Ebuş bu arada cnm
hehhe..
valla benim elimde bi adet ersin şahsiyeti bulunmakta..
aradıgınız kişi benmişim hee
hosbuudum güzel maralım :)

Hay Allah yaw, buluşma konusuyla esir aldık topiği, bizden başka kimse yazmıyor.
Bu konuyu başka şekilde mi konuşsak acaba, gelmeyen, gelemeyen arkadaşları daraltmayalım
bencede baby..
şahsen kıskandıgım için degil yani niye kıskanalımki ..kıskanılacak bi durum olsa neyse..hem ben kıskanclık duygusunu tatmadım bile ömrü hayatım boyunca..nası bişiyki:)

Son düzenleme:
ah yavrum muhakkak bi sıkıntısı var..
dr a danış bence esrin ya..diş te olabilir..
dr özellikle diş agrısı gece uyarılır..bu yuzden agrı kesici ateş dürücü şurup yazdı..
artı bogaz enfeksionu olabilir..agrısı vardır belki..

yazacaz dediler de yazmayın mı dedik ayol, herkes dilediğini yazsın, biz her konuya yetişiriz

kızlar baktımda kasım ayında normal doğum yapan olmamaış acaba kendi seçimlerimi

walla cnm bizde de hemen hemen herkes normal yapacaktı güya ama anca 2-3 kişiye kısmet oldu:26:

bişi yazasım gelmio bugün çünkü babam gitti :S

Allah kavuştursun cnm

Kolay gelsin cnm. Esinin de yaşlarını gçrmeyi nasip etsin Allah

hehhe..
valla benim elimde bi adet ersin şahsiyeti bulunmakta..
aradıgınız kişi benmişim hee
hosbuudum güzel maralım :)

Evet cnm aradığım kişiye ulaştım nihayetinde na yapıon, Yağmur nasıl? o beşiğe nasıl girdin, kırılmadı mı

Fatma ve sen arasında herkes ne diyor ?Senin kayınvalide de varsa zor olmaz mı?Fatma nerde oturuyordu?Siz Fatma ile netleştirin kime gelicez bu arada yada dışarıda mı? Maillerimiz var sende mailden de konuşabiliriz şuan az kişiyiz bakarsın başkaları da gelmek ister

menimmmmm:))))
dee naa alakaa

Ohhh, aranan Ersin bulundu :)

uyyy bi de kayınvalide olayı var, kız tanışırsak belki de çok sevicez kadını:))
Walla ben pek yorum yapmayayım yer konusunda geleceğim bile net değilken, herşeye uyarım gelirsem, benim için farketmez

İlk görüşte sevebilirsiniz, mümkündür. Gerçi ben ilk gördüğümde de sevmemiştim.
Ben birini ilk gördüğümde sevmediysem kızlar, onun mutlaka bir falsosu vardır. Yıllar sonra da olsa çıkar meydana. Sevmediklerimde hiç yanılmadım bugüne kadar, ama 1-2 sevdiğimden kazık yemişliğim mevcut...

fatoşş geçmiş olsun canısı...
burcu cuk...8.ayınız kutlu mutlu olsun...

Teşekkürler Ebuşum...

bişi yazasım gelmio bugün çünkü babam gitti :S

Allah kavuştursun :)

Kolay gelsin Esrin.

Aydönümüzün kutlu olsun, sağlıkla, güzelliklerle nice aylar yıllar kutlayın inşallah. Nesi var acaba Esin'in?

bencede baby..
şahsen kıskandıgım için degil yani niye kıskanalımki ..kıskanılacak bi durum olsa neyse..hem ben kıskanclık duygusunu tatmadım bile ömrü hayatım boyunca..nası bişiyki:)

Evet, anladım, çok açıklayıcı olmuş

ben çok ısrar etmemmdeki sebep hani ayın son güzel günleri kış boyu biz kudurru gene buluşmak isteriz ama dıaşrı çıkma durumu artık çok daha zor olur o yüzden son dönemi değerlendirelim diye yoksa

ya hazırlık sorun değil sadece hande gibi çok yapamam marifetim olmadığından yoksa çay yaparım kısır yaparım sarma sarrım dolma yaparım tatlı sadece puıdingli pasta yapabiliyorum :) yaparım bişielr yaa ... Gelin siz bana geliiinnn..... Bak dediğim gibi özel servisimiz bilem var yani :)

hah ha..
arada cıtırtılar hissettim amma sonuc başarılı..
aynı fotoyu sizdende bekliorum bakayım kim sıgdırabilecek totosunu

Ya canlar gördüğüm kadarı ile evde toplanma konusunda kimsenin itirazı yok hadi bende toplanalım dediğim gibi eşim isteyeni istediği yerden alır kuzenim gamze ile karşılarlar sizi bende evde beklerim hazırlıklarımı yetiştiririm .. Ama hani kiminin eşi bu duruma razı olmaz ise vapurdan indiğinzide tek dolmuşla geleceksiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…