- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.101
menimmmmm:))))
dee naa alakaa
hehhe..oleyyyyyy sonunda buldum bi Ersinyaw sabahtan beri düşünüyom kimin kocasıydı diye de ondan, be Esinin kocasının adı diye hatırlıyodum. Hoşgedin Ebuş bu arada cnm
bencede baby..Hay Allah yaw, buluşma konusuyla esir aldık topiği, bizden başka kimse yazmıyor.
Bu konuyu başka şekilde mi konuşsak acaba, gelmeyen, gelemeyen arkadaşları daraltmayalım :)
ah yavrum muhakkak bi sıkıntısı var..Ben geldim... ya da gelmedim. İşler o kadar yoğun ki bayram sonrasına kadar benden haber alamayabilirsiniz... Beni özleyin anacım.
Bu arada Esin bugün tam 7 aylık oldu. Malum martta bekleyip nisanda kavuştuk kuzuma. Son iki gecedir pek bir zorluyor beni yaramaz kızım. Uyanıp ağlıyor diş mi ki diye heyecan yapıyorum ama diş gibi de değil başka bir sıkıntısı var zannedersem.
Hay Allah yaw, buluşma konusuyla esir aldık topiği, bizden başka kimse yazmıyor.
Bu konuyu başka şekilde mi konuşsak acaba, gelmeyen, gelemeyen arkadaşları daraltmayalım :)
kızlar baktımda kasım ayında normal doğum yapan olmamaış acaba kendi seçimlerimi
bişi yazasım gelmio bugün çünkü babam gitti :S
Ben geldim... ya da gelmedim. İşler o kadar yoğun ki bayram sonrasına kadar benden haber alamayabilirsiniz... Beni özleyin anacım.
Bu arada Esin bugün tam 7 aylık oldu. Malum martta bekleyip nisanda kavuştuk kuzuma. Son iki gecedir pek bir zorluyor beni yaramaz kızım. Uyanıp ağlıyor diş mi ki diye heyecan yapıyorum ama diş gibi de değil başka bir sıkıntısı var zannedersem.
hehhe..
valla benim elimde bi adet ersin şahsiyeti bulunmakta..
aradıgınız kişi benmişim hee
hosbuudum güzel maralım :)
Hay Allah yaw, buluşma konusuyla esir aldık topiği, bizden başka kimse yazmıyor.
menimmmmm:))))
dee naa alakaa
uyyy bi de kayınvalide olayı var, kız tanışırsak belki de çok sevicez kadını:))
Walla ben pek yorum yapmayayım yer konusunda geleceğim bile net değilken, herşeye uyarım gelirsem, benim için farketmez
fatoşş geçmiş olsun canısı...
burcu cuk...8.ayınız kutlu mutlu olsun...
bişi yazasım gelmio bugün çünkü babam gitti :S
Ben geldim... ya da gelmedim. İşler o kadar yoğun ki bayram sonrasına kadar benden haber alamayabilirsiniz... Beni özleyin anacım.
bencede baby..
şahsen kıskandıgım için degil yani niye kıskanalımki ..kıskanılacak bi durum olsa neyse..hem ben kıskanclık duygusunu tatmadım bile ömrü hayatım boyunca..nası bişiyki:)
burcu walla sözünü dinliyoruz, kimseden çıt çıkmıyor:))
ben de rahat bi mekan olmasından yanayım doğrsu, inilecek yerlerden taksiyle gelinebilir
ben ya evden direkt taksiyle gelirim ya da beşiktaştan kadıköye vapurla geçip ordan taksiye atlarım. Büyük ihtimal evden direkt taksiye binicem
cnm hazırlık sözkonusu değil zaten, bebekli ev sahibesinden kimse hazırlık falan beklemez. Ama hep evde tıkılı kalıyoruz ya o nedenle istiyorum ben biraz dışarlarda olmayı doğrusu
handeeee görüyo musun bak insanların gözünü nasıl korkuttun, sana bişi hazırlama dedik di miBence zaten evlerde buluşma olursa evsahibi cidden bişey yapmasın, o dağınıklık ona yeter çünkü:)) ya herkes bişi getirsin ya da taşıma derdi de olmasın diye yakılardaki bi yerden sipariş verelim, herkes kendi ücretini ödesin. Nasılsa dışarda da buluşsak öyle olmayacak mı?:)
walla ben bilmiyom kardeşim bu mevzuda benim oyum yok ama olur da sende buluşulursa dediğim gibi hiç. Hazırlık yapma
hah ha..yazacaz dediler de yazmayın mı dedik ayol, herkes dilediğini yazsın, biz her konuya yetişiriz
walla cnm bizde de hemen hemen herkes normal yapacaktı güya ama anca 2-3 kişiye kısmet oldu:26:
Allah kavuştursun cnm
Kolay gelsin cnm. Esinin de yaşlarını gçrmeyi nasip etsin Allah
Evet cnm aradığım kişiye ulaştım nihayetindena yapıon, Yağmur nasıl? o beşiğe nasıl girdin, kırılmadı mı
Ohhh, aranan Ersin bulundu :)
İlk görüşte sevebilirsiniz, mümkündür. Gerçi ben ilk gördüğümde de sevmemiştim.
Ben birini ilk gördüğümde sevmediysem kızlar, onun mutlaka bir falsosu vardır. Yıllar sonra da olsa çıkar meydana. Sevmediklerimde hiç yanılmadım bugüne kadar, ama 1-2 sevdiğimden kazık yemişliğim mevcut...
Teşekkürler Ebuşum...
Allah kavuştursun :)
Kolay gelsin Esrin.
Aydönümüzün kutlu olsun, sağlıkla, güzelliklerle nice aylar yıllar kutlayın inşallah. Nesi var acaba Esin'in?
Evet, anladım, çok açıklayıcı olmuş[/QUOTE
ivet farkındayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?