2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sana özelden yazdım bir bakarsın canım

bana uyarrrr canum

ben de o son gtünleri dışarda mı değerlendirsek diyorum işte ama sanırım herkese e ortamı daha rahat geliyor
bitanem kendini yorma diyoruz zaten sen daha hala ne yapacağını anlatıyon:))

uyyy eve servis hizmeti bile var:))

sana özelden yazdım bir bakarsın canım

niye özelden attın ki, burdan söle fikrini

fikir değil canım açık adres istedim....ben vapurla gelmeyeceğim butaraftayım ben o yüzden yazdım

tocalar nie bırakmasın yaw biz buluştuk işte gayette rahat oldu.. kadın kadına olacağız sonuçta

öğle arası gittim evimi sildim süpürdüm banyolarımı yıkadım geldim yine mi buluşma son anda haber veryosunuz gelemiyorum olmeyo bööleee hem bi sonraki buluşma burda olacaktı gelin havalar soğumadan hadeee

bn kaşarlı laHMACUN SEWERİM AMA ayrıca kızımda çok sewer o da 1 tane yer bilgin olsun

Tamam şimdi herkese özelden ev adresini ve telefonumu yazıyorum anlaştık sanırım cumartesi bendeyiz gelebildiğiniz en erken satte gelin ki çok oturalım ... Ay çok sevindirik oldum

Tamam şimdi herkese özelden ev adresini ve telefonumu yazıyorum anlaştık sanırım cumartesi bendeyiz gelebildiğiniz en erken satte gelin ki çok oturalım ... Ay çok sevindirik oldum

cumartesi mi bu cumartesiii bn bi maç programına bakayım günün yoğunluğuna falan

Buluşun buluşun da, buluşamayanları çatlatın emi...
Sabahtan beri, ne sabahı günlerdir bir buluşmadır gidiyor, buluşan var buluşamayan var kardeşim, ayıp yaa :))))

Okuyorum okuyorum ama yazamıyorum, fırsat bulmuşken dalayım dedim..
Esin'in 7.ayı, Doruk'un da 8.ayı kutlu olsun, nice nice mutlu aylar yıllar dilerim.

sayın istanbullu anneler bulusma olayınızı lütfen burada konusmayın faceden falan biyerlerden halledin cok ayıp gelen var gelemiyen var bide yayınlarsınız simdi fotoları bakın ne kadar mutluyduk özenin der gibi :))))))) saka bi yana ii eglencelr diliyorum simdiden ama özendim yani neden biz yokuz ((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…