- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.121
Ya canlar gördüğüm kadarı ile evde toplanma konusunda kimsenin itirazı yok hadi bende toplanalım dediğim gibi eşim isteyeni istediği yerden alır kuzenim gamze ile karşılarlar sizi bende evde beklerim hazırlıklarımı yetiştiririm .. Ama hani kiminin eşi bu duruma razı olmaz ise vapurdan indiğinzide tek dolmuşla geleceksiniz ?
Ya canlar gördüğüm kadarı ile evde toplanma konusunda kimsenin itirazı yok hadi bende toplanalım dediğim gibi eşim isteyeni istediği yerden alır kuzenim gamze ile karşılarlar sizi bende evde beklerim hazırlıklarımı yetiştiririm .. Ama hani kiminin eşi bu duruma razı olmaz ise vapurdan indiğinzide tek dolmuşla geleceksiniz ?
ben çok ısrar etmemmdeki sebep hani ayın son güzel günleri kış boyu biz kudurru gene buluşmak isteriz ama dıaşrı çıkma durumu artık çok daha zor olur o yüzden son dönemi değerlendirelim diye yoksa
ya hazırlık sorun değil sadece hande gibi çok yapamam marifetim olmadığından yoksa çay yaparım kısır yaparım sarma sarrım dolma yaparım tatlı sadece puıdingli pasta yapabiliyorum :) yaparım bişielr yaa ... Gelin siz bana geliiinnn..... Bak dediğim gibi özel servisimiz bilem var yani :)
sana özelden yazdım bir bakarsın canım
cery cery ceryy küçççük minnnak jeryyyymm:)
sana özelden yazdım bir bakarsın canım
ben de o son gtünleri dışarda mı değerlendirsek diyorum işte ama sanırım herkese e ortamı daha rahat geliyor
bitanem kendini yorma diyoruz zaten sen daha hala ne yapacağını anlatıyon:))
uyyy eve servis hizmeti bile var:))
niye özelden attın ki, burdan söle fikrini
fikir değil canım açık adres istedim....ben vapurla gelmeyeceğim butaraftayım ben o yüzden yazdım
öğle arası gittim evimi sildim süpürdüm banyolarımı yıkadım geldim yine mi buluşma son anda haber veryosunuz gelemiyorum olmeyo bööleee hem bi sonraki buluşma burda olacaktı gelin havalar soğumadan hadeee
fikir değil canım açık adres istedim....ben vapurla gelmeyeceğim butaraftayım ben o yüzden yazdım
Emzirme işini emzirme örtüsüyle çözeriz, ben alırım benimkini, dönüşümlü kullanırız. Alt değiştirme problem olabilir, onu da sandalye falan birleştirip halledebiliriz ancak, soğuk olur mu ki
Uyyyhhh, bebekle bi yere gitmek ne zor yawfff...
Valla bize mi gelseniz acaba ?
Hazırlık yapamam ama, lahmacun söyler yeriz...
hee tamam o zaman
Tamam şimdi herkese özelden ev adresini ve telefonumu yazıyorum anlaştık sanırım cumartesi bendeyiz gelebildiğiniz en erken satte gelin ki çok oturalım ...Ay çok sevindirik oldum
cumartesi mi bu cumartesiiiBn bi maç programına bakayım günün yoğunluğuna falan
sen uçak biletini ayır hemen
evet canım bu cumartesi sonraki cumartesi bayrama gelir o yüzden olmadz kiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?