- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.141
öğle arası gittim evimi sildim süpürdüm banyolarımı yıkadım geldim yine mi buluşma son anda haber veryosunuz gelemiyorum olmeyo bööleee hem bi sonraki buluşma burda olacaktı gelin havalar soğumadan hadeee
Tamam şimdi herkese özelden ev adresini ve telefonumu yazıyorum anlaştık sanırım cumartesi bendeyiz gelebildiğiniz en erken satte gelin ki çok oturalım ...Ay çok sevindirik oldum
yaptın mı pırasalı börek dün o kadar millet tarif istedi wermeden kaçtınben hiç sewmem pırasayı bu zamana dek 1 kez yaptım oda canım çekmişti zyağlı limonlu falan yerim die
cumartesi mi bu cumartesiiibn bi maç programına bakayım günün yoğunluğuna falan
o olur maçtanda biliosun iş sahalarını genişletti adam cafe çok yoğun oluyo maç günleri, e bide tezgah war beşiktaştra yoğun oluyo doğal olarak.. bilemiyorum söz wermiyim şimdilikohhhh ellerine sağlık. hehe orası lkaldı başka bahara artık, gelmeyon mu kııı??
bu durumda fatmada buluşacağımız kesinleşmiş oldu
heee yaptım, ne zaman tarif istediniz? ben de hiç sevmem pırasayı ama börekte tadı hiç belli olmuyor. yaw ben hazır yufkadan yaptım zati, ne tarifiiç harcını da az kıymalı yaptım
ayarla işte, bi kere de o olsun maçtan cnm
Fatoş ben yokken kapmışsın bakıyorum hatunları :) sana mı geliyoruz şimdi? Bana göndermemişsin adres falan, ben davetli değil miyim?
Dışarda işim vardı, çıktım ki, bhar yeniden gelmiş, bayıldım. Yarın izinliyim inşallah, oğlumu alıp sokaklara vurucam kendimi...
Yasemincim, teşekkürler...
Hasret, sen getir o cücüğü bana, ben bildiğim bütün lahmacunlardan söylerim...
ben özenmekle kalmıyorum bide kskanıyorum deli oluyorum
tabe tabe eserde ööle diyodu karışmaz karışmaz da o kadarda deil zannımca
ewet canım doğru, sende hande gibi çok zahmete kalkışma ama olur mu biz getirelim bu defa sen ewini açıyorsun bu kafi bence.. zaten çalışıyorsun canım
ben özenmekle kalmıyorum bide kskanıyorum deli oluyorum
ben geldim gidiyoum...
kızlar iki gündür evle ugraşıyorum.dün haLIYI silkelerken belim agrıdı
hala egilip dogrulamıyorum yagızda kucagımdan inmiyo.
bugünde buzdolabı mutfak dolaplar sileyim dedim.
ama nafile içini boşalttım ama hala silmek nasip olmadı
yagız bugün ne yemek yiyo nede uyuyo işi gücü oyun istiyo..
buluşma kararlaştırılmış hanımlar. ama ben gelemiyecem misafirm var
arkadaş geçen c.tesi söylemiş eşime gelicez diye oda tmm demiş.(
Fatoş ben yokken kapmışsın bakıyorum hatunları :) sana mı geliyoruz şimdi? Bana göndermemişsin adres falan, ben davetli değil miyim?
Dışarda işim vardı, çıktım ki, bhar yeniden gelmiş, bayıldım. Yarın izinliyim inşallah, oğlumu alıp sokaklara vurucam kendimi...
Yasemincim, teşekkürler...
Hasret, sen getir o cücüğü bana, ben bildiğim bütün lahmacunlardan söylerim...
o olur maçtanda biliosun iş sahalarını genişletti adam cafe çok yoğun oluyo maç günleri, e bide tezgah war beşiktaştra yoğun oluyo doğal olarak.. bilemiyorum söz wermiyim şimdilikama gelmek çok istiyorum tabiiki
dikkat et dişlerde war artık elini kapıyo hemenya canım acaip etimek tatlısı çekio kı biri yapıp yollasa sewabınaaaa ama üzerine sakızlı muhallebi we krema we en üstede tarçın istyorum
sensiz olur mu?burcu
şimdi şebnem'e kim haber verecek
hijyen (pınar)
ebru(selkie)
sizler neredesiniz?
Fatma cnm üsküdarda inerim direk çok iyi otobüste kalkıyor ohhh kızımda yolculuğu seviyor...inşallah yağmur yağmaz hava güzel olur inşallah...bayramdan sonrada hijyen çağırmıştı.... Ohh ne güzel gezmelere devammm
selam herkese..
Okulda sınavlar başladı.. Soru hazırlayıp, kağıt okuyorum.
Bi de pelin'in nihayet aklına geldi de diş çıkarıyo.. Ama ikisini birden çıkarıyo... Durdu durdu ikisi birden çıkıyo... üstten de yer yapmış.yakında o da çıkacak gibi.. Zaten azman olan kızım terminatör gibi oldu..
Siz de buluşuyomuşunuz yine!!!!! Aaaaa!! Protesto edip 24 saat topikte oturma eylemi yapıcam o olcak..
gerçekten öyle fatmacım, sen dinle bari bizi, lütfen bişi yapma
bi bakıversene esin bilet fiyatlarına
kolay gelsin nimetcim. Benim de misafim olabülür
walla bana da atmamış, sanırım bi işi çıktı. Yarın tam gün mü izinlisin sen?
o olur maçtanda biliosun iş sahalarını genişletti adam cafe çok yoğun oluyo maç günleri, e bide tezgah war beşiktaştra yoğun oluyo doğal olarak.. bilemiyorum söz wermiyim şimdilikama gelmek çok istiyorum tabiiki
dikkat et dişlerde war artık elini kapıyo hemenya canım acaip etimek tatlısı çekio kı biri yapıp yollasa sewabınaaaa ama üzerine sakızlı muhallebi we krema we en üstede tarçın istyorum
sensiz olur mu?Burcu
Şimdi ŞEBNEM'E KİM HABER VERECEK
HİJYEN (PINAR)
EBRU(SELKİE)
SİZLER NEREDESİNİZ?
FATMA CNM ÜSKÜDARDA İNERİM DİREK ÇOK İYİ OTOBÜSTE KALKIYOR OHHH KIZIMDA YOLCULUĞU SEVİYOR...İNŞALLAH YAĞMUR YAĞMAZ HAVA GÜZEL OLUR İNŞALLAH...BAYRAMDAN SONRADA HİJYEN ÇAĞIRMIŞTI.... OHH NE GÜZEL GEZMELERE DEVAMMM
canım şebneme faceden de yazarım birde telefon numarasını bilen varsa bana özelden yazabilrise öyle davet ederim.. Pınarın ebnde cebi var ararım ebruyada yine faceden yazayım akşam bilen kişide cebini versin yine onuda arrayayım ..
kıymetcim keşke yakın olsanda sende glsen valla ne kadar çok çocuk olursa o kdar iyidir bol bol resim çekeriz.. Kamerada kayıtta kalır oohhh.. :)::)
canım valla hiç zahmet olmayacak benim içni ben öyle çok poğaça börek bilmediğim içni sadece yapabildikelrimi yapacağım :)) ama aç göndermeme ben arkadaşalrımıda yani :):)
o olur maçtanda biliosun iş sahalarını genişletti adam cafe çok yoğun oluyo maç günleri, e bide tezgah war beşiktaştra yoğun oluyo doğal olarak.. Bilemiyorum söz wermiyim şimdilikAma gelmek çok istiyorum tabiiki
dikkat et dişlerde war artık elini kapıyo hemenYa canım acaip etimek tatlısı çekio Kı biri yapıp yollasa sewabınaaaa Ama üzerine sakızlı muhallebi we krema we en üstede tarçın istyorum
:):):)
Canım kaptım valla bende şaşırdım ama oldu :):)
adresi akşam kasayı kapatınca rahar rahat güzel ayrıntılı bi tarif oalrka sitanbul adresli arkadaşalra gödnereceğim ve tabi şebneme de nasılsa daha çok var cuamrtesiye hepinizide bilgilendiririm ataşehirde ev kısaca öyle bilgi vereyim şimdiden..
[canım çok geçmiş olsun keşke gelebilsenn neyse sen iyi olda bi dahaki sefere buluşmada görüşürüz artık. ,
hasretcim merale katılıyorum ayarla bişiler gel cery i sevelim şöyle bi güsel..
walla bana da atmamış, sanırım bi işi çıktı. yarın tam gün mü izinlisin sen?
Selam herkese..
Okulda sınavlar başladı.. Soru hazırlayıp, kağıt okuyorum.
Bi de Pelin'in nihayet aklına geldi de diş çıkarıyo.. Ama ikisini birden çıkarıyo... Durdu durdu ikisi birden çıkıyo... Üstten de yer yapmış.Yakında o da çıkacak gibi.. Zaten azman olan kızım terminatör gibi oldu..
Siz de buluşuyomuşunuz YİNE!!!!! Aaaaa!! Protesto edip 24 saat topikte oturma eylemi yapıcam o olcak..
kıymetcim keşke yakın olsanda sende glsen valla ne kadar çok çocuk olursa o kdar iyidir bol bol resim çekeriz.. Kamerada kayıtta kalır oohhh.. :)::)
canım valla hiç zahmet olmayacak benim içni ben öyle çok poğaça börek bilmediğim içni sadece yapabildikelrimi yapacağım :)) ama aç göndermeme ben arkadaşalrımıda yani :):)
ayartma beni ayartma zaten biletler çok ucuz atatürk havaalanına 60 tl içim gidiyo ama işten d izin alamam bu sefer maaşına zam işine son derler
Bi bakıversene Esin bilet fiyatlarına
kolay gelsin Nimetcim. benim de misafim olabülür
walla bana da atmamış, sanırım bi işi çıktı. yarın tam gün mü izinlisin sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?