2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oyy oyyy oyyyy yine buluşma var (((( arkadaşlar arada iki dakika girebiliyorum ve her girdiğimde bir organizasyon kıskanıyorum ama yaaaaaa nerde ankaralılarrrrrrr nerde ankara ev buluşmaları hadi amaaa görüşürüz arkadaşalar işler çok yoğun bu ara tekrar girerim inşallah bi ara bol bol resim ekleyin yaaa göremiyoruz hiç buluşma resimlerini ((

SORUUU bu arada kocam kek istedi akşama yapayım diyorum silikon kalıp aldm nası kullanılıyo bilen var mı küçük kek kalıpları unlamak gerekiyo mu bunları da kestane kebap acele cevap

yağlıyosun cnm kalıbı

bak cumartesi tatlı olarak yapabilirim kolay olur hem )::)

ille de yapcam diyosun yani bişier

ayartma beni ayartma zaten biletler çok ucuz atatürk havaalanına 60 tl içim gidiyo ama işten d izin alamam bu sefer maaşına zam işine son derler

kız cumartesi gel izin almana gerek olmaz:))

SORUUU bu arada kocam kek istedi akşama yapayım diyorum silikon kalıp aldm nası kullanılıyo bilen var mı küçük kek kalıpları unlamak gerekiyo mu bunları da kestane kebap acele cevap

Sanmıyorum.. Onu da unlayacaksak silikon almanın mantığı ne o zaman..
Bu arada ben de dün kek yaptım. Favori kekim sütlü kek.. Bildiğimiz keklerden çok farklı. İçinde pirinç unu var. Pasta gibi oluyo.. Bi yerlerde tarifi vardı istersen yaziim..

bnde bazen unutuyorum takmayı sinir oluyorum çünkü hep oynuyorum onıunla parmağımda çewiriyorum falan iyi oluyo
ewet ya daha maceralı gelio sanırım,
benim kocamda yeni aldığım alyansını maçta düşürmüştü 2 ay önce falan zaten adam hiç alyans takmazdı ancak biyere giderken falan, geçenlerde gidip kendine alyans almış, 340mış 300e almış şaşırdım ne o lan dedim ewlendinmi yoksa ( yaw bu oklawa smileı nerde) şimdi hep takıyo

örneğin gül şeklinde pasta yapabiliyosun:))

Pelin'i yollarım oturmanızı darmadağın eder. Nası???

ayy bende yeni geldim, oku oku bitiremedim hala da okumaya devam ediyorum

İşin zor :)

Burcuuuuu teklif ediyorum o zaman, hazır hava bu kadar güzelken bişler yapsak mı ki yarın da

Hadi yapalım...
Napalım?

bütün sabah yoktun tabi, sanırım denetime hazırlanıyosunuz:)) Aylin madem doğumgünü için gelicen bize de hiç değilse 1-2 saatliğine uğrayabilirsin??

Büyükçekmeceye gelecekmiş yaw...
Anadolu yakasına geçmeye ömrü yetmez, yazık...

Son düzenleme:
yağlıyosun cnm kalıbı

ille de yapcam diyosun yani bişier

kız cumartesi gel izin almana gerek olmaz:))
yok olmuyo ööle cuma gelip pazartesi dönersem bu fiyat hafta sonu fiyatlar farklı bide zaten bebikle gelirsem başka türlü olmaz yorulur yoksa olur mu bilmemolabilir mi acabayaf olsa keşkebi olur yolu bulsak

gönder şekerim deniyim bakem hiç duymadım nası bişi bakalım

bütün sabah yoktun tabi, sanırım denetime hazırlanıyosunuz:)) Aylin madem doğumgünü için gelicen bize de hiç değilse 1-2 saatliğine uğrayabilirsin??

büyük çemeceden anadolu yakasına geçeceğine hataya gelir hem daha ksa sürer hem daha büyük değişiklik olur teklifimin dikkate alınmasını istiyorummm

İşin zor :)

Hadi yapalım...
Napalım?
Cinnet geçiren smile!!!
Buluşmayın da özleyin biraz birbirinizi... Kıskanıyorum diyorum yahuuu..

http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/240249-sut-soslu-islak-kek-resimli.html
Sıvıyağ ile olan versiyonu da mevcut.. Şimdi uzun uzun yazmaya üşendim ..

Bi yandan size laf yetiştirip bi yandan da sınavları okuyorum.. Puanlamayı yanlış yapmam inşallah..

wirsene wirseneeeeee
ay yok silikon kap önermiyorum bn almıştım dışı hep leke oldu falan we gitmedi lekeler bi türlü kirli kirli duruyodu çöpü boyladı

Hasret kaymaklı ekmek kadayıfı ye anacım daha lezzetli hem:))
hımmmm olabilerrrr anne hatun yemeğimi getrsinde önce sonra bi yerlerden aldırayım yada sipariş edeyimmm annemde çok sewer tatlıyı
bak cumartesi tatlı olarak yapabilirim kolay olur hem )::)
sen şu adresi yaz bakemmm, ctesi erkenden sizdeyim
off ewet ya o meme kapma yüzünden artık emzirmekten korkar oldum bide cery oyun haline getrdi saf gibi her ısırdığında çığlığı basınca hoışuna gitmeye başladı mememi görünce süt içeceğinden çok ısıracağı için sewiniyo

bakalım buakşam çalışıyo gece yine kaçar gelir tabi o sırada uykudan ağzımı açabilirsem söylerim

diyetteyiz kızı biz zayıhlayana kadar bu topicte yemek pasta vs yemeye özendirici şeyler yazılmasını kesinlikle yasaklıyorum şikayet ederim KK ya söölemedi demeyin
hadi lannnn
asıl ben zayıflama lafını kaldırıyorum hamile war burda bi kaç aya olduğu kilonun en az 15 kilo üstüne çıkacak bi kadınım siz konuşmayın hepiniz tombul olun ohhh zayıflayamazsınız inşallah banane banane lömbür lömbür olun hıhhhh boşwer esin bak bi teklifim war bu kış istediğimiz gibi yiyip s.çalım yaza beraber zayıflarız

canım kaptım valla bende şaşırdım ama oldu :):)

adresi akşam kasayı kapatınca rahar rahat güzel ayrıntılı bi tarif oalrka sitanbul adresli arkadaşalra gödnereceğim ve tabi şebneme de nasılsa daha çok var cuamrtesiye hepinizide bilgilendiririm ataşehirde ev kısaca öyle bilgi vereyim şimdiden..

[quoteeftel ben geldim gidiyoum...
Kızlar iki gündür evle ugraşıyorum.dün halıyı silkelerken belim agrıdı
hala egilip dogrulamıyorum yagızda kucagımdan inmiyo.
Bugünde buzdolabı mutfak dolaplar sileyim dedim.
Ama nafile içini boşalttım ama hala silmek nasip olmadı
yagız bugün ne yemek yiyo nede uyuyo işi gücü oyun istiyo..
Buluşma kararlaştırılmış hanımlar. Ama ben gelemiyecem misafirm var
arkadaş geçen c.tesi söylemiş eşime gelicez diye oda tmm demiş.( ][/quote]

canım çok geçmiş olsun keşke gelebilsenn neyse sen iyi olda bi dahaki sefere buluşmada görüşürüz artık. ,

hasretcim merale katılıyorum ayarla bişiler gel cery i sevelim şöyle bi güsel.. [/QUOTE]

inşallah diyeyim ama söz weremiyorum canlarım malumunuz yeni tezgah faaliyete cuma yada ctesi başlayacak we cengizi bulabilene aşkolsun, ancak birini koyarsak buraya olur esaretim bitmek bilmiyor çok üzgünüm

yaptın mı pırasalı börek dün o kadar millet tarif istedi wermeden kaçtın ben hiç sewmem pırasayı bu zamana dek 1 kez yaptım oda canım çekmişti zyağlı limonlu falan yerim die

Evet Meral hala tarif bekliyorum, yufka hazır tamam da içini nasıl yaptın benim bildiğim pırasalı börek bööle tatlımsı oluyor zeytinyağlı gibi pişirip şeker mi attın?

Hasret kaymaklı ekmek kadayıfı ye anacım daha lezzetli hem:))

Pişşşt rejimdeyiz spor yapıyoruz anlatmasanıza böyle tarifler hadi anlattınız bari açık açık tarif ekleyin yanına da biz de yapalım yiyemesek bile koklayalım

büyük çemeceden anadolu yakasına geçeceğine hataya gelir hem daha ksa sürer hem daha büyük değişiklik olur teklifimin dikkate alınmasını istiyorummm

Esin çok güldüm bence de Hataya gelmem daha kısa sürer, hem Adana da arkadaşlarım var onlar da sürekli çağırıyor, ayrıca Antalya da da var onlar da çağırıyor acep bayramda akdeniz turu mu yapsam
Senin rejimin ne alemde anlat bakem

banada gödnersen ya belki yapabilirim :):) ama eylem olarak tarifi saptırmadan gönder :):)

kıs boşver taktırma pup da da dikkat çeker şimdi evde dursun al sen onu elinden )::)

pelin'i yollarım oturmanızı darmadağın eder. Nası???

deli deliyi görünce sopasını saklarmış bizim selin onu sakinleştirir gönder sen gödner

işin zor :)

hadi yapalım...
Napalım?

büyükçekmeceye gelecekmiş yaw...
Anadolu yakasına geçmeye ömrü yetmez, yazık...

doğru valla... Ama gelse keremide görürdük .. Oda selini görürdü madem gelin edecek şimdiden arayı yapması lazım :)

Meral, 15 dk sonra çıkıcam, bi niyetimiz varsa, özelden telefonunu yazar mısın, evden giremeyebilirim, Doruk çok huysuzmuş bugün... (sanki Doruk huysuz değilken giriyorum da :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…