- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.161
soruuu bu arada kocam kek istedi akşama yapayım diyorum silikon kalıp aldm nası kullanılıyo bilen var mı küçük kek kalıpları unlamak gerekiyo mu bunları da kestane kebap acele cevap
SORUUU bu arada kocam kek istedi akşama yapayım diyorum silikon kalıp aldm nası kullanılıyo bilen var mı küçük kek kalıpları unlamak gerekiyo mu bunları da kestane kebap acele cevap
bak cumartesi tatlı olarak yapabilirim kolay olur hem )::)
ayartma beni ayartma zaten biletler çok ucuz atatürk havaalanına 60 tl içim gidiyo ama işten d izin alamam bu sefer maaşına zam işine son derler
TABURCU : kendi adı Esrin, eşi Ersin kızı Esin:))
KARAVANA : Kendi Esin eşi Eser
E yani karıştırmakta haklıyım di mi?? ne bu es es cnm:))
dur canım ben geldim bi okuayyaım yazacağım şimdi geçmiş birikmiş baya :)
SORUUU bu arada kocam kek istedi akşama yapayım diyorum silikon kalıp aldm nası kullanılıyo bilen var mı küçük kek kalıpları unlamak gerekiyo mu bunları da kestane kebap acele cevap
bnde bazen unutuyorum takmayı sinir oluyorum çünkü hep oynuyorum onıunla parmağımda çewiriyorum falan iyi oluyoherkese selamlar ve günaydınnasılsınız kızlar bebişler nasıl. mert gece çok ağladı görünürde diş falanda yok ama kulağını çekiştirip duruyo:26: bugün eve geç gidicem galiba iş yoğunluğumuz fazla bugün, mert annemi mahvedicek sanırım, hep mızıldıyo hiçbişeyden mutlu değil iki gündür sebebini anlamadım aklım hep onda evden çıkarken yüzüğümü takmayı unutmuşum kendimi çıplak gibi hissediyorum, sizede öyle oluyomu yaw
canım geçmiş olsun dileğin için teşeşkkür ederim...
kıyamıyorum ben bu zibidilere yaaa... hayatta tam anlamıyla tnaıyıp bağlandığı bi anneleri var hnüz ve onalrda işe gitmek durumunda ben bu devlete oklava diyorum..
ya yüzük takmasın zaten boşver artık özellikle genç kızların favorisi evli erkekler...
ayy bende yeni geldim, oku oku bitiremedim hala da okumaya devam ediyorum
Sanmıyorum.. Onu da unlayacaksak silikon almanın mantığı ne o zaman..
Bu arada ben de dün kek yaptım. Favori kekim sütlü kek.. Bildiğimiz keklerden çok farklı. İçinde pirinç unu var. Pasta gibi oluyo.. Bi yerlerde tarifi vardı istersen yaziim..
Peki o zaman, bekliyoz...
Az önce müdürüm aradı.
Toplantıda sanıyordum, hastaymış, evde yatıyormuş. Yarın izin alacağımı hatırlattım, tamam ben gelebilirim herhalde dedi. Gelemezse Doruk'u da alıp şirkete gelmem gerekebilir... Ama herşey normal olursa, evet, tam gün izinliyim. Tekliflere açığım
Sana da Pelin'e de kolay gelsin...
Oturma eylemi bize uyar, seviniriz, caydırıcı bişey bul :)
Yapma bişey, bana gelseniz ciddiyim bişey yapamazdım...
Kendini yorma ki, arkamızdan evi toplayacak halin kalsın.
Bu arada Hande ne diyor son duruma, gelebilecek mi?
ayy bende yeni geldim, oku oku bitiremedim hala da okumaya devam ediyorum
Burcuuuuu teklif ediyorum o zaman, hazır hava bu kadar güzelken bişler yapsak mı ki yarın da
bütün sabah yoktun tabi, sanırım denetime hazırlanıyosunuz:)) Aylin madem doğumgünü için gelicen bize de hiç değilse 1-2 saatliğine uğrayabilirsin??
yok olmuyo ööle cuma gelip pazartesi dönersem bu fiyat hafta sonu fiyatlar farklı bide zaten bebikle gelirsem başka türlü olmaz yorulur yoksa olur mu bilmemyağlıyosun cnm kalıbı
ille de yapcam diyosun yani bişier
kız cumartesi gel izin almana gerek olmaz:))
Bu arada ben de dün kek yaptım. Favori kekim sütlü kek.. Bildiğimiz keklerden çok farklı. İçinde pirinç unu var. Pasta gibi oluyo.. Bi yerlerde tarifi vardı istersen yaziim..
bütün sabah yoktun tabi, sanırım denetime hazırlanıyosunuz:)) Aylin madem doğumgünü için gelicen bize de hiç değilse 1-2 saatliğine uğrayabilirsin??
Cinnet geçiren smile!!!İşin zor :)
Hadi yapalım...
Napalım?
yok olmuyo ööle cuma gelip pazartesi dönersem bu fiyat hafta sonu fiyatlar farklı bide zaten bebikle gelirsem başka türlü olmaz yorulur yoksa olur mu bilmemolabilir mi acaba yaf olsa keşke bi olur yolu bulsak
gönder şekerim deniyim bakem hiç duymadım nası bişi bakalım
wirsene wirseneeeeeeSanmıyorum.. Onu da unlayacaksak silikon almanın mantığı ne o zaman..
hımmmm olabilerrrrHasret kaymaklı ekmek kadayıfı ye anacım daha lezzetli hem:))
bak cumartesi tatlı olarak yapabilirim kolay olur hem )::)
off ewet ya o meme kapma yüzünden artık emzirmekten korkar oldum bide cery oyun haline getrdi saf gibi her ısırdığında çığlığı basınca hoışuna gitmeye başladı mememi görünce süt içeceğinden çok ısıracağı için sewiniyoBen memenin kapılmasına bile alıştım artık, elimi kapmış çok mu :))
Gelirsin inşallah, Hiç bişi olmasa da Cengiz bizim taraflara salarsa seni...
Olmaz mı
Şebnem'e Meral haber verecek, inşallah ona da uyar.
Ebru gelemez büyük ihtimalle, telefonunu bilen biri arasa iyi olur.
Pınar'a ben haber vereyim.
Cumartesi yağmur görünmüyor, hatta bugünkü gibi olur inşallah...
hadi lannnndiyetteyiz kızı biz zayıhlayana kadar bu topicte yemek pasta vs yemeye özendirici şeyler yazılmasını kesinlikle yasaklıyorum şikayet ederim KK ya söölemedi demeyin
:):):)
[quote
bosna fatoş ben yokken kapmışsın bakıyorum hatunları :) sana mı geliyoruz şimdi? Bana göndermemişsin adres falan, ben davetli değil miyim?
Dışarda işim vardı, çıktım ki, bhar yeniden gelmiş, bayıldım. Yarın izinliyim inşallah, oğlumu alıp sokaklara vurucam kendimi...
Yasemincim, teşekkürler...
Hasret, sen getir o cücüğü bana, ben bildiğim bütün lahmacunlardan söylerim...
]
yaptın mı pırasalı börek dün o kadar millet tarif istedi wermeden kaçtınben hiç sewmem pırasayı bu zamana dek 1 kez yaptım oda canım çekmişti zyağlı limonlu falan yerim die
Hasret kaymaklı ekmek kadayıfı ye anacım daha lezzetli hem:))
büyük çemeceden anadolu yakasına geçeceğine hataya gelir hem daha ksa sürer hem daha büyük değişiklik olur teklifimin dikkate alınmasını istiyorummm
sanmıyorum.. Onu da unlayacaksak silikon almanın mantığı ne o zaman..
Bu arada ben de dün kek yaptım. Favori kekim sütlü kek.. Bildiğimiz keklerden çok farklı. Içinde pirinç unu var. Pasta gibi oluyo.. Bi yerlerde tarifi vardı istersen yaziim..
bnde bazen unutuyorum takmayı sinir oluyorum çünkü hep oynuyorum onıunla parmağımda çewiriyorum falan iyi oluyo
ewet ya daha maceralı gelio sanırım,
benim kocamda yeni aldığım alyansını maçta düşürmüştü 2 ay önce falan zaten adam hiç alyans takmazdı ancak biyere giderken falan, geçenlerde gidip kendine alyans almış, 340mış 300e almış şaşırdım ne o lan dedim ewlendinmi yoksa ( yaw bu oklawa smileı nerde)şimdi hep takıyo
pelin'i yollarım oturmanızı darmadağın eder. Nası???
işin zor :)
hadi yapalım...
Napalım?
büyükçekmeceye gelecekmiş yaw...
Anadolu yakasına geçmeye ömrü yetmez, yazık...
büyük çemeceden anadolu yakasına geçeceğine hataya gelir hem daha ksa sürer hem daha büyük değişiklik olur teklifimin dikkate alınmasını istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?