- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.181
Cinnet geçiren smile!!!
Buluşmayın da özleyin biraz birbirinizi... Kıskanıyorum diyorum yahuuu..
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/240249-sut-soslu-islak-kek-resimli.html
Sıvıyağ ile olan versiyonu da mevcut.. Şimdi uzun uzun yazmaya üşendim ..
Bi yandan size laf yetiştirip bi yandan da sınavları okuyorum.. Puanlamayı yanlış yapmam inşallah..
wirsene wirseneeeeee
ay yok silikon kap önermiyorum bn almıştım dışı hep leke oldu falan we gitmedi lekeler bi türlü kirli kirli duruyodu çöpü boyladı
hımmmm olabilerrrranne hatun yemeğimi getrsinde önce sonra bi yerlerden aldırayım yada sipariş edeyimmm annemde çok sewer tatlıyı
sen şu adresi yaz bakemmm, ctesi erkenden sizdeyim
off ewet ya o meme kapma yüzünden artık emzirmekten korkar oldum bide cery oyun haline getrdi saf gibi her ısırdığında çığlığı basınca hoışuna gitmeye başladı mememi görünce süt içeceğinden çok ısıracağı için sewiniyo
bakalım buakşam çalışıyo gece yine kaçar gelir tabi o sırada uykudan ağzımı açabilirsem söylerim
hadi lannnn
asıl ben zayıflama lafını kaldırıyorum hamile war burda bi kaç aya olduğu kilonun en az 15 kilo üstüne çıkacak bi kadınımsiz konuşmayın hepiniz tombul olun ohhh zayıflayamazsınız inşallah banane banane lömbür lömbür olun hıhhhh boşwer esin bak bi teklifim war bu kış istediğimiz gibi yiyip s.çalım yaza beraber zayıflarız
[/COLOR][/B]
canım kaptım valla bende şaşırdım ama oldu :):)
adresi akşam kasayı kapatınca rahar rahat güzel ayrıntılı bi tarif oalrka sitanbul adresli arkadaşalra gödnereceğim ve tabi şebneme de nasılsa daha çok var cuamrtesiye hepinizide bilgilendiririm ataşehirde ev kısaca öyle bilgi vereyim şimdiden..
HASRET her an ayabilirim zaten diyetten ayartma beni ben şimdi başlasam zaten senin doğuma ancak senin o zaman olacağın kiloya düşerim merak etme yane yine birlikte diyet yapabiliriz
[quoteeftel ben geldim gidiyoum...
Kızlar iki gündür evle ugraşıyorum.dün halıyı silkelerken belim agrıdı
hala egilip dogrulamıyorum yagızda kucagımdan inmiyo.
Bugünde buzdolabı mutfak dolaplar sileyim dedim.
Ama nafile içini boşalttım ama hala silmek nasip olmadı
yagız bugün ne yemek yiyo nede uyuyo işi gücü oyun istiyo..
Buluşma kararlaştırılmış hanımlar. Ama ben gelemiyecem misafirm var
arkadaş geçen c.tesi söylemiş eşime gelicez diye oda tmm demiş.( ]
Evet Meral hala tarif bekliyorum, yufka hazır tamam da içini nasıl yaptın benim bildiğim pırasalı börek bööle tatlımsı oluyor zeytinyağlı gibi pişirip şeker mi attın?
Pişşşt rejimdeyiz spor yapıyoruz anlatmasanıza böyle tarifler hadi anlattınız bari açık açık tarif ekleyin yanına da biz de yapalım yiyemesek bile koklayalım
Esin çok güldümbence de Hataya gelmem daha kısa sürer, hem Adana da arkadaşlarım var onlar da sürekli çağırıyor, ayrıca Antalya da da var onlar da çağırıyor acep bayramda akdeniz turu mu yapsam
Senin rejimin ne alemde anlat bakem
bncede alışsalar iyi olcekyaf biz artık sık sık buluşucaz, kıskanmayın ayol
ne diyim ' alyans takmanı istemiyorum' bekar görün, ewli görününce zor elde edilir cazip erkek kategorisinde görünüp çekici oluyosun desembanada gödnersen ya belki yapabilirim :):) ama eylem olarak tarifi saptırmadan gönder :):)
kıs boşver taktırma pup da da dikkat çeker şimdi evde dursun al sen onu elinden )::)
deli deliyi görünce sopasını saklarmış bizim selin onu sakinleştirir gönder sen gödner
doğru valla... Ama gelse keremide görürdük .. Oda selini görürdü madem gelin edecek şimdiden arayı yapması lazım :)
Ailemin yokluğuunu seneden seneye daha fazla hisseder olddum. önceden arkalarından sadece el sallayan ben bütün gün kendime gelemedim babamın gitmesinden dolayı.. bunun sebebide ben değilim ewlilik aşkı öldürmüş artık bana yetmemeye başlamış ailemi arar olmuşum bu kadar basit..
üstüne bide kızımı kusturdum bi güzel. yogurduna köfte didiklemiştim o kadar ozr yutuyordu ki aldırmadım üvey ana gibi. verdim oda zorlana zorlana yuttu hepsini sona doğru büyük parça geldi sanırım onu yutamadı işte kustu. baktı hala cıkaramadı parçayı kusmaya devam etti bişey yapamadım bitince aldım kucağıma özür dileye dileye ağladım oda yanaklarımı okşadı gülücükler dağıttı ağlama der gibi. yarım saat sonrada emzirdim şimdi ayağımda uyuyo. kusması bahane annemi aradım bi güzel onada ağladım bilmio ki onu özlediğimden ağlıyorum.. kendimi çok yalnız hissediyorum...
Ailemin yokluğuunu seneden seneye daha fazla hisseder olddum. önceden arkalarından sadece el sallayan ben bütün gün kendime gelemedim babamın gitmesinden dolayı.. bunun sebebide ben değilim ewlilik aşkı öldürmüş artık bana yetmemeye başlamış ailemi arar olmuşum bu kadar basit..
üstüne bide kızımı kusturdum bi güzel. yogurduna köfte didiklemiştim o kadar ozr yutuyordu ki aldırmadım üvey ana gibi. verdim oda zorlana zorlana yuttu hepsini sona doğru büyük parça geldi sanırım onu yutamadı işte kustu. baktı hala cıkaramadı parçayı kusmaya devam etti bişey yapamadım bitince aldım kucağıma özür dileye dileye ağladım oda yanaklarımı okşadı gülücükler dağıttı ağlama der gibi. yarım saat sonrada emzirdim şimdi ayağımda uyuyo. kusması bahane annemi aradım bi güzel onada ağladım bilmio ki onu özlediğimden ağlıyorum.. kendimi çok yalnız hissediyorum...
kayınbabam geliyomuş şimdi bana, Burcu cnm ben sana uyarım, sen şu saatte şurda buluşalım diye yaz ben de geleyim:))
Ayyy Merve yapma arkadaşım çok kötü yaptın beni de, hepimize arada oluyor böyle, sakin ol bu da geçecek, ilk zamanlardaki heyecanı kimse bulamıyor tek değilsin, sadece birbirimize anlatıp rahatlıyoruz o kadar, sonra yine aynı eve aynı kocaya doğru yola çıkıyoruz, kimse insanın ailesi gibi olmuyor, ağlamışsın ya açılırsın şimdi bi de git yüzünü yıka, eşin gelince de bi duş al kendini daha iyi hissedersin...
buluşma yerimi bakıyorsunuz..meydan (ikea ümraniye).alışveriş merkezi önerim ..carrefourda olabilir..belirli yerlere servisleri var galiba oranın...
hepiniz ölesiniz dimi tek ben değilim. hayretlere düşüyorum bazen bu kadar mı değişilinebilir diye. bi rutinlik aldı bizi gidiyo. bişi yaptıgı kırdıgı ettiği yok ama bişide yapmıo işte. şimdi daha iyiyim şimdilik ama...tşk ederim aylincim birazda olsa rahatlattın beni yalnızlığımda yalnız olmadığımı bilmek ii geldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?