2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun keşke gelebilsenn neyse sen iyi olda bi dahaki sefere buluşmada görüşürüz artık. ,

hasretcim merale katılıyorum ayarla bişiler gel cery i sevelim şöyle bi güsel.. [/QUOTE]

inşallah diyeyim ama söz weremiyorum canlarım malumunuz yeni tezgah faaliyete cuma yada ctesi başlayacak we cengizi bulabilene aşkolsun, ancak birini koyarsak buraya olur esaretim bitmek bilmiyor çok üzgünüm[/QUOTE]
HASRET her an ayabilirim zaten diyetten ayartma beni ben şimdi başlasam zaten senin doğuma ancak senin o zaman olacağın kiloya düşerim merak etme yane yine birlikte diyet yapabiliriz

hırsla devam ediyo bide spora başlayabilsem ama diyetim pek sağlıklı olmuyo çünki yiyecek vaktim yok aç geziyorum sabah oğluşla uğraşmaktan poposu çorbası üstü başı derken kahvaltı etmedim öğlende eve gidip temizlik yaptım vaktim kalmadı yemek yemedim akşamda yiyip yatmiyim die yemiyorum dün de bööleydim en son 1 elma yedim mi yemedim mi hatırlamıyorum yorgunluktan bayılmışım

Son düzenleme:
Meral ben tek başıma olursam, Suadiye sahilde ve Bağdat Caddesi'nde yürürdüm oğlumla ya da bi taksiye binip Fenerbahçe'ye giderdim. Ama şimdi bilmem ki...
Bu arada işim fena yine ve çıkmak üzereyim, çok yazamıyorum, kusura kalmayınn...

Ailemin yokluğuunu seneden seneye daha fazla hisseder olddum. önceden arkalarından sadece el sallayan ben bütün gün kendime gelemedim babamın gitmesinden dolayı.. bunun sebebide ben değilim ewlilik aşkı öldürmüş artık bana yetmemeye başlamış ailemi arar olmuşum bu kadar basit..
üstüne bide kızımı kusturdum bi güzel. yogurduna köfte didiklemiştim o kadar ozr yutuyordu ki aldırmadım üvey ana gibi. verdim oda zorlana zorlana yuttu hepsini sona doğru büyük parça geldi sanırım onu yutamadı işte kustu. baktı hala cıkaramadı parçayı kusmaya devam etti bişey yapamadım bitince aldım kucağıma özür dileye dileye ağladım oda yanaklarımı okşadı gülücükler dağıttı ağlama der gibi. yarım saat sonrada emzirdim şimdi ayağımda uyuyo. kusması bahane annemi aradım bi güzel onada ağladım bilmio ki onu özlediğimden ağlıyorum.. kendimi çok yalnız hissediyorum...

kayınbabam geliyomuş şimdi bana, Burcu cnm ben sana uyarım, sen şu saatte şurda buluşalım diye yaz ben de geleyim:))

yaf biz artık sık sık buluşucaz, kıskanmayın ayol
bncede alışsalar iyi olcek
ne diyim ' alyans takmanı istemiyorum' bekar görün, ewli görününce zor elde edilir cazip erkek kategorisinde görünüp çekici oluyosun desem

Ayyy Merve yapma arkadaşım çok kötü yaptın beni de, hepimize arada oluyor böyle, sakin ol bu da geçecek, ilk zamanlardaki heyecanı kimse bulamıyor tek değilsin, sadece birbirimize anlatıp rahatlıyoruz o kadar, sonra yine aynı eve aynı kocaya doğru yola çıkıyoruz, kimse insanın ailesi gibi olmuyor, ağlamışsın ya açılırsın şimdi bi de git yüzünü yıka, eşin gelince de bi duş al kendini daha iyi hissedersin...

kızlar naber?kaç gündür evke uğraşmaktan helak oldum...kombi bozuldu...tamirci çağırdım 600 tl masraf 340 tl garanti parası çıkardı başımıza..bende gittim yeni kombi ldım..dün takıldı...takarken elektirikleri ve suları bozdular..elektirirkçi buldum onu yaptırdım...su tesisatcısıda bugün geldi baktı ...yarın yine geleçekmiş...annem burda....emirhanı bırakıp cadde cadde fakir servisi aradım alış ver,ş ve temizlik yaptım bu arada...okulada gittim...falan filan..arda size bakıyordum ama yazamıyordum...facede baktım arada ama uzun kalamıyoudum..şimdide emirhan kuçağımda zor ahmet yazıyoruım..yjmkjkuykjmııf ınjlkıkljgh jm njönjkn j buda emirhandan teyzelerine selam....

ya seni öyle iyi anlıyorum ki ama biliyorum burdaki herkes yazını okuyunca aynı şeyleri geçirdi içinden babamın küzük kızı annemin kuzusu lmak istiyorum yine

hepiniz ölesiniz dimi tek ben değilim. hayretlere düşüyorum bazen bu kadar mı değişilinebilir diye. bi rutinlik aldı bizi gidiyo. bişi yaptıgı kırdıgı ettiği yok ama bişide yapmıo işte. şimdi daha iyiyim şimdilik ama...tşk ederim aylincim birazda olsa rahatlattın beni yalnızlığımda yalnız olmadığımı bilmek ii geldi:)

cumartesi sabah 9 da benim oğlanın tekvandosu var..sonrada etüt..13;30 bitecek...oğlumun okuluda meydan alışverişin arkasında hemen...meydan olsa çok iyi olurdu benim için...ama hepimizin gelebileçeği bir yer secelim..birde capitol var..oarası daha şehir içinde...bulmak daha kolay olabilir...

canım üzülme ..iyi yönünden bak..onları tekrar görme şansın var..gelirler yine..ama ben annemi sık görsemde babamı hiç göremiyorum artık.ablamlarıda izine gelirlerse senede bir kez sadece..onlarla hep bir arada geçirdiğimiz günleri inan çok özledim...ama artık hepimiz bir araya gelsek bile bir yanımız buruk kalıyor...babam ne yazıkki yok artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…