- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.201
fatmalarda buluşuyoruz büyük ihtimal, sende gel dicez ama kesin işin wardır
Ebru o olay kararlaştırıldı Fatmalara gidiyorlar
Sen 2. yi doğur her yere git ondan sonra Ebru ya mok at
bncede alışsalar iyi olcek
ne diyim ' alyans takmanı istemiyorum' bekar görün, ewli görününce zor elde edilir cazip erkek kategorisinde görünüp çekici oluyosun desem
ama yok artık. bu seneki kpss kaçtı. seneye gircem. inş. iki yıllık diplomamda war bu sene dms yede gircem hangisi olursa olsun çalışcam kendi dünyamı kurcam daha rahat olurum gibi sanki. en azından kafam dolu olur yer kalmaz. veririm kızımıda bakıcıya yada ananesi gelir. ohh azcık daha sabredim ben...
ha öylemi fatmaların evi nerdeymiş ki acaba?
ha öylemi fatmaların evi nerdeymiş ki acaba?
canım biizm ev esatpaşada ümraniyeden gelmesi çok kolay şimdi adresleri herkese gödneriyorum ama 10 dakika beklemek çok zor oluyor işte ...
şu kişilere gönderdim
meral
pencuben
bosna
hasret
hande
ve şimdi sırada sen varsın
bakalım yetiştiği kadarını bugün kalanını yarın göndereceğim..
ümraniye esat paşa mahallesindemisin sen...üsküdar mı oluyordu orası?
tamam pancumen ciğim aldım adresi..bana yakın...öğleden sonra demi buluşma....?1;30 oğlanı alaçağım ancak 2;30 gibi gelebilirim oraya ben..bu arada belki bir kaç arkadaşı alabilirim ümraniye belediyesinin oradn giderken...duruma göre anlaşırız...olmadı oğlanı etütten erkende alabilirim...ümraniye yakınından geleçek arkadaşlar varsa bilginiz olsun beraber gideriz...
gel artık yaaa mıncıklayalım tosuncukları.....
annemle erayı evde bırakırım diye düşündüm ..annem emirhanıd abırak rahat oturusun diyor...bende getirmeye niyetim...
annen sende mi kalıyor ne zamandır kalıyor?
yok olmuyo ööle cuma gelip pazartesi dönersem bu fiyat hafta sonu fiyatlar farklı bide zaten bebikle gelirsem başka türlü olmaz yorulur yoksa olur mu bilmemolabilir mi acaba yaf olsa keşke bi olur yolu bulsak
gönder şekerim deniyim bakem hiç duymadım nası bişi bakalım
Ailemin yokluğuunu seneden seneye daha fazla hisseder olddum. önceden arkalarından sadece el sallayan ben bütün gün kendime gelemedim babamın gitmesinden dolayı.. bunun sebebide ben değilim ewlilik aşkı öldürmüş artık bana yetmemeye başlamış ailemi arar olmuşum bu kadar basit..
üstüne bide kızımı kusturdum bi güzel. yogurduna köfte didiklemiştim o kadar ozr yutuyordu ki aldırmadım üvey ana gibi. verdim oda zorlana zorlana yuttu hepsini sona doğru büyük parça geldi sanırım onu yutamadı işte kustu. baktı hala cıkaramadı parçayı kusmaya devam etti bişey yapamadım bitince aldım kucağıma özür dileye dileye ağladım oda yanaklarımı okşadı gülücükler dağıttı ağlama der gibi. yarım saat sonrada emzirdim şimdi ayağımda uyuyo. kusması bahane annemi aradım bi güzel onada ağladım bilmio ki onu özlediğimden ağlıyorum.. kendimi çok yalnız hissediyorum...
ne diye geliyırmış?
Sen 2. yi doğur her yere git ondan sonra Ebru ya mok at
len baydınız sabbahtan beri bi buluşamadınız
geddin başka odada halledin programınızı..
tamam pancumen ciğim aldım adresi..bana yakın...öğleden sonra demi buluşma....?1;30 oğlanı alaçağım ancak 2;30 gibi gelebilirim oraya ben..bu arada belki bir kaç arkadaşı alabilirim ümraniye belediyesinin oradn giderken...duruma göre anlaşırız...olmadı oğlanı etütten erkende alabilirim...ümraniye yakınından geleçek arkadaşlar varsa bilginiz olsun beraber gideriz...
annemle erayı evde bırakırım diye düşündüm ..annem emirhanıd abırak rahat oturusun diyor...bende getirmeye niyetim...
sen bu işi oldurucen mi ne
Merve silkelen kendine gel anacım. walla ben de özlüyorum eski bekarlık günlerimi çookkk, ama hayat bu işte cnm hepimiz bir yuvanın kuzusuyken şimdi kendi yuvamızda kendi kuzularımzlayız. en azından bu kuzucuklar bi şükretme sebebi bizim için öyle değil mi cnm??
o çok yoğundu bana uğrayamamıştı, şimdi buralardan geçerken bi görmek istemiş sağolsun. geldi bi çay içti gitti
ne var yani ben doğurdum ve gördüğün gibi heryerlere koşarak gidiyorum
yaw sen de başka bişi konuş ta sana da ceap verelim be gülüm. hem yok oluyosunuz bütün gün sonra da niye başka muhabbet yok diyosunuz
abow cidden geliyon muı sen deçok sevindim cnm
Emirhanı getir yine de çocuk diğer bebiklerle tanışsın:))
maksat emirhanla gelmek kız emirhanıda getr eray canawarı kalsın annnenle:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?