- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.221
erayı getireme o sıkılır zaten..sürekli dürter durur beni....ev gezmesini pek sevmez... :)))))
Aylincim pardon cnm, kayınpeder gelince tarifi es geçtim o ancnm şeker falan koymadım ben. pırasalı böreği bazen kıymalı yerine havuçlu yapıy7olar, o börekte havuçtan dolayı şeerli gibi bi tat oluyor. havuçlu yapacaksan tavada çnce rendelediğin havucu kavur sonra kıydığın pırasayı ekleyip kavurmaya deam et, baharatlarını ekle(tuz,karabiber,pulbiber,kimyon ve biraz salça ekliyorum ben). kıymalı yapacaksan da önce pırasaları kavurmaya bşla, kıymayı ekle kıyma karulunca yine aynı baharatları ekle. ben normal tepsi böreği yaptım, istediğin şekilde yapabilirsin
bugün vakit gecmiyo banaaa..kızım uyuyo..
Aşkım da yok..iş seyahatinde ..
Annemi bekliorum..
annemle erayı evde bırakırım diye düşündüm ..annem emirhanıd abırak rahat oturusun diyor...bende getirmeye niyetim...
ya bir türlü yazamadım fırsat bulup...biraz bakabildim geçmişe her şey yolunda gibi...yine buluşma var anlaşılan..e bize yine foto beklemek düşüyor
biz iyiyiz..çok şükür Nihan son iki haftadır sıralıyor,emeklemeden yürüyecek galiba...daha çok sürünme modunda
anne-baba diyor bilinçli olarak ama canı isterse ...tekrarlatamıyorum ben...sabah kalkar kalkmaz beni görünce anne diyor alıyorum yanıma babasını görünce baba diyor başlıyor adamı tekmelemeye
bu hafta sınav haftası oldukça yoğun...bakamam doğru düzgün foruma...
ben ise çooook yorgunum ama bayramda Trabzon'a gidiyoruz...onun gazıyla 2haftayı bitiririm artık
Meral koca kişisiyle nasıl gidiyor? 1 haftadır bu konuyla ilgili hiç sesin soluğun çıkmadı
meral kociyle arayı düzdü nolcek:)))))
yaw şu abruya uyu demeyin lan zaten öğlene kadar yatıyo
bn çok yorgunum yemek yedim felaket uykum geldiallahım bayılacağım şimdi
Babasının oğlu işte
ebru emirhansız olur mu hiç zten kimse rahat oturamayacağının fazlası ile farkında amaç daha çok bebekler ile sosyalleşmek değil mi ? Sen gtri kuzum getir biz bakarız seni sıkmaz sana sakin bi bebek veririz
Hiç görünmüyosun zaten cnm bu aralar, özledik wallasana da Olcaya da hasret kaldık okullar açılalı
Yerim ben o miniğin anne-baba diyen dilerini
bu husustan mümkün mertebe uzak durmaya çalışıyorum. ne iyi diyebilirim ne kötü. bi öyleyim bi böyle adamı da şaşkına çeviriyorum:26:
e sen yat uyu o zaman:))
Şebneemmm, cnm cumartesi Fatmalarda oluyo buluşma, adresi sana attı özelden, sana da uyuyor di mi cnm??
evet canım inş. geleceğim :)
evi toparlamaya calışıyorum çok yoruldum valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?