2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aylincim pardon cnm, kayınpeder gelince tarifi es geçtim o an cnm şeker falan koymadım ben. pırasalı böreği bazen kıymalı yerine havuçlu yapıy7olar, o börekte havuçtan dolayı şeerli gibi bi tat oluyor. havuçlu yapacaksan tavada çnce rendelediğin havucu kavur sonra kıydığın pırasayı ekleyip kavurmaya deam et, baharatlarını ekle(tuz,karabiber,pulbiber,kimyon ve biraz salça ekliyorum ben). kıymalı yapacaksan da önce pırasaları kavurmaya bşla, kıymayı ekle kıyma karulunca yine aynı baharatları ekle. ben normal tepsi böreği yaptım, istediğin şekilde yapabilirsin

Cık benim dediğim o değil o zaman, hatta benim yediğim böreğe kenarlı diyorlar, Trakya da pişer bilen bilir

annemle erayı evde bırakırım diye düşündüm ..annem emirhanıd abırak rahat oturusun diyor...bende getirmeye niyetim...

ebru emirhansız olur mu hiç zten kimse rahat oturamayacağının fazlası ile farkında amaç daha çok bebekler ile sosyalleşmek değil mi ? Sen gtri kuzum getir biz bakarız seni sıkmaz sana sakin bi bebek veririz

ya bir türlü yazamadım fırsat bulup...biraz bakabildim geçmişe her şey yolunda gibi...yine buluşma var anlaşılan..e bize yine foto beklemek düşüyor
biz iyiyiz..çok şükür Nihan son iki haftadır sıralıyor,emeklemeden yürüyecek galiba...daha çok sürünme modunda
anne-baba diyor bilinçli olarak ama canı isterse ...tekrarlatamıyorum ben...sabah kalkar kalkmaz beni görünce anne diyor alıyorum yanıma babasını görünce baba diyor başlıyor adamı tekmelemeye
bu hafta sınav haftası oldukça yoğun...bakamam doğru düzgün foruma...
ben ise çooook yorgunum ama bayramda Trabzon'a gidiyoruz...onun gazıyla 2haftayı bitiririm artık

meral kociyle arayı düzdü nolcek:)))))
yaw şu abruya uyu demeyin lan zaten öğlene kadar yatıyo
bn çok yorgunum yemek yedim felaket uykum geldi allahım bayılacağım şimdi

Hiç görünmüyosun zaten cnm bu aralar, özledik walla sana da Olcaya da hasret kaldık okullar açılalı
Yerim ben o miniğin anne-baba diyen dilerini

Meral koca kişisiyle nasıl gidiyor? 1 haftadır bu konuyla ilgili hiç sesin soluğun çıkmadı

bu husustan mümkün mertebe uzak durmaya çalışıyorum. ne iyi diyebilirim ne kötü. bi öyleyim bi böyle adamı da şaşkına çeviriyorum:26:

meral kociyle arayı düzdü nolcek:)))))
yaw şu abruya uyu demeyin lan zaten öğlene kadar yatıyo
bn çok yorgunum yemek yedim felaket uykum geldi allahım bayılacağım şimdi

e sen yat uyu o zaman:))

Babasının oğlu işte

armut dibine düşer demi?

ebru emirhansız olur mu hiç zten kimse rahat oturamayacağının fazlası ile farkında amaç daha çok bebekler ile sosyalleşmek değil mi ? Sen gtri kuzum getir biz bakarız seni sıkmaz sana sakin bi bebek veririz

kız getircem onu dün gps almıştım..az önce orda adresinizi buldum..ilk size gelirken deneyeceğim kendisini? :))) hem yaramaz değilbenim emirhanım pek öyle..annem işte kıyamıyor kızına... :))))

kızlar hadi iyi akşamlar ben bi oğluşlarla ilgileneyim....

dükkannnnnnnn

merhaba hatun kızlar, geçmişe bakmadım herkes iyidir sanırım. oh oh evlerde buluşmaya başlamışsınız en sonunda İstanbul'a tayin isteteceksiniz bana çok özeniyorum ya!!
moralim bozuk bayramda annemlere gidemiyorum çünkü eşim 1. ve 4. günler nöbetçi. ancak kurbanı kesebiliriz herhalde. aslında tek başıma da gidebilirim ama yalnız bırakmak istemiyorum bayram günü ama en azından kızımla evde oturacağım o da güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…