2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaff ben geldim kimse kalmamış yine mi toplanıyonuz fatma nerde oturuyo hangi semtte

ivet yine toplanıyoruz, Üsküdarda Ataşehirdeymiş evi cnm

evet biraz dinlenmek te iyi gelir inşallah cnm

Annesininbebiki gelirsin di mi buluşmaya? bi de yarın bağdat caddesinde burcuyla buluşucaz, oraya da gelir misin ki acep??

yavvv bu neydi oku oku öldüm bittim...

yarın gelebilir miyim bilmiyorum meralim siz buluşursunuz bana bildirin mekan ve yer gelmeye çalışırım inşallah...

ya böyle cumartesi buluşacağınızı bilseydim hep beraber ben hiç buluşmayı bayram sonrasına atmazdım kızdım şimdi

bugün giremedim misafir vardı diye girsem bende olurdu neyse nasip diyorum

Kızlar acil yardım bebeğimin ateşi 38,5 mızıldanıyor sürekli calpol werdim. ıhlamur içirdim duş aldırdım ne yapmam gerekir başka kaç olursa doktora götürüyüm. 4 kere ishal gibi kaka yaptı bu arada korkuyorum ilk defa oluyor???

38 üstü ateştir cnm bak düşmezse ya da tekrar ederse doktora götür kuzuyu
geçmiş olsun...

Cnm çok sıkı giydirme üstünü hatta sadece badi ile dursun e sık sık ölç cnm ateşni, ateş düşürücüye rağmen düşmezse doktora götür mutlaka. ama sakin ol cnm, benimkinin de ateşi 38.8'e kadar çıkmıştı bi ara. bugün ateşi düşse dahi yarın kendi dotoruna götürürsün zaten cnm

benim doktor hemen duş aldırmayın, çocuğu yok yere üşütmeyin demişti. üstünü soyun ve gerekirse eklem yerlerini biraz ıslak bezle rahatlatın ilk etapta ve ateş düşürücü erip kontrol edin

benim miniğim karyolanın ucuna kadar emekleyip orada duruyor, walla billa oradan düşüleceğinin farkında:)) ilk başlarda tesadüf sanıyordum ama iki gündür özellikle bırakıyorum emeklesin bakayım ne yapacak diye, kçşede durup bana dönüyor her seferinde büyüdü bebeğümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…