- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.241
yaff ben geldim kimse kalmamış yine mi toplanıyonuz fatma nerde oturuyo hangi semtte
merhaba hatun kızlar, geçmişe bakmadım herkes iyidir sanırım. oh oh evlerde buluşmaya başlamışsınız en sonunda İstanbul'a tayin isteteceksiniz bana çok özeniyorum ya!!
moralim bozuk bayramda annemlere gidemiyorum çünkü eşim 1. ve 4. günler nöbetçi. ancak kurbanı kesebiliriz herhalde. aslında tek başıma da gidebilirim ama yalnız bırakmak istemiyorum bayram günü ama en azından kızımla evde oturacağım o da güzel..
ivet yine toplanıyoruz, Üsküdarda Ataşehirdeymiş evi cnm
heee orda olsaydm kesin gelirdm ablama yakın çünküüüü offffffffffffffffffffff çhyug yuyyyuhhuuu
y yg yg y<u gy pmuön
yavvv bu neydi oku oku öldüm bittim...
yarın gelebilir miyim bilmiyorum meralim siz buluşursunuz bana bildirin mekan ve yer gelmeye çalışırım inşallah...
mekan ve yer aynı şey zaten yazıma bak mekan ve zaman olsun o
merak etme cnm ben onu o şekilde algıladım zatenEymenim ne ediyo?
Kızlar acil yardım bebeğimin ateşi 38,5 mızıldanıyor sürekli calpol werdim. ıhlamur içirdim duş aldırdım ne yapmam gerekir başka kaç olursa doktora götürüyüm. 4 kere ishal gibi kaka yaptı bu arada korkuyorum ilk defa oluyor???
diş çıkardı mı ?
Kızlar acil yardım bebeğimin ateşi 38,5 mızıldanıyor sürekli calpol werdim. ıhlamur içirdim duş aldırdım ne yapmam gerekir başka kaç olursa doktora götürüyüm. 4 kere ishal gibi kaka yaptı bu arada korkuyorum ilk defa oluyor???
ne etsin bütün günü zırlayarak geçirdi şimdi kucağımda uyuyor
biri geldi mi onunla ilgilenemediğim için deli oluyor huylu bir adam pestilimi çıkAriyor
furki ile eymenim nasıllAr ?
İyiler onlar da cnm çok şükür, abi kardeş oynuyolar şimdi biraz:))
oynasınlar bakem furkiye selamlar eymenide öpüyorum ensesinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?