- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.261
Osmancık başlar meral kaçar:))
geçmiş olsun canım yine kontrol et ateş sürekli olursa calpol hafif kalır dolven daha etkili bi ateş we ağrı kesici we çok rahatlatıyo... eğer şuan temin edemezsen we ateş tekrar 38 falan olursa fitil at bnce calpol hafif ateş we hzursuzlukta etkili genelde aşı sonrası v.s.
öptüm canım iii geceler
Kızlar acil yardım bebeğimin ateşi 38,5 mızıldanıyor sürekli calpol werdim. ıhlamur içirdim duş aldırdım ne yapmam gerekir başka kaç olursa doktora götürüyüm. 4 kere ishal gibi kaka yaptı bu arada korkuyorum ilk defa oluyor???
geçenlerde aynısı bize oldu önce ateş sonrada ishal.dişten dedi bizimkiler ve öyle ha geçti ha geçecek derken kuzum ishal 5 gün geçirdi.baktım geçeceği yok götürdüm doktora.diş çıkarken ateş olur biraz ama ishal olsa olsa 1 gün olur dedi ve gaita tahlili yaptı.amip çıktı.şimdi ilaç kullanıyoruz:2:
geçmiş olsun cnm
Hiç görünmüyosun zaten cnm bu aralar, özledik wallasana da Olcaya da hasret kaldık okullar açılalı
Yerim ben o miniğin anne-baba diyen dilerini
bu husustan mümkün mertebe uzak durmaya çalışıyorum. ne iyi diyebilirim ne kötü. bi öyleyim bi böyle adamı da şaşkına çeviriyorum:26:
e sen yat uyu o zaman:))
benim doktor hemen duş aldırmayın, çocuğu yok yere üşütmeyin demişti. üstünü soyun ve gerekirse eklem yerlerini biraz ıslak bezle rahatlatın ilk etapta ve ateş düşürücü erip kontrol edin
benim miniğim karyolanın ucuna kadar emekleyip orada duruyor, walla billa oradan düşüleceğinin farkında:)) ilk başlarda tesadüf sanıyordum ama iki gündür özellikle bırakıyorum emeklesin bakayım ne yapacak diye, kçşede durup bana dönüyor her seferindebüyüdü bebeğümm
calpol etkisini gösterdi sanırım. 3 kere ölçtüm digitalle 38.0 37.6 en sonda 37.8 çıktı. 38,5 tan düşmüş şimdi uyuyo gece tekrar ölçerim uyanırsada ölçerim doktorumuza gitmem heralde düşerse. ama düşmezse tabii giderim.
tşk ederim kızlar uzun kollu body ve eşofman altıyla yatıo şimdi ama başının altında kocaman yastık war ayagımda uyudu onla koydum. yastık terletio biraz ama alsam kesin kes uyanır şimdilik dursunda uyanmazsa gece uykusu zamanı çekerim altından.
Şimdi gittim çok huzurlu uyuyo biraz sonra tekrar ölçecem pedifen war bende bide calpol war allaha şükür ilk ateşimiz olunca ne fitil war ne dediğin ağrı kesici ama tekrar yükselir ederse giderim acile illaki. bende öptüm ii geceler hadi dinlen bi sen artık..
geçmiş olsun canım...geçenlerde aynısı bize oldu önce ateş sonrada ishal.dişten dedi bizimkiler ve öyle ha geçti ha geçecek derken kuzum ishal 5 gün geçirdi.baktım geçeceği yok götürdüm doktora.diş çıkarken ateş olur biraz ama ishal olsa olsa 1 gün olur dedi ve gaita tahlili yaptı.amip çıktı.şimdi ilaç kullanıyoruz:2:
meralcim halamda kalıyoruz aynı apartmanda oturuyoruz onunla çünkü evde elektrik yok borcundan dolayı kapalı bende açtırmıyorum taksitle ödeyeceğiz zaten boşaltıyoruz yeni gelen kiracı yeniden açtırıcak
buakşam yine başım ağrıyo içim sıkılıyo hayırdır inşallah ...
iyi geceler....
good night,sleep tight,don't let the bedbugs bite
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?