- 16 Aralık 2008
- 506
- 97
- 623
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.281
günaydın kızlarrr
gece ateşimiz 1 gibi tekrar yükseldi sirkeli sular fln düşürdük uyudu yattık 3 bucuk gibi bi uyandı ateş topu gibi hemen ölçtüm 39.3 nası korktum anlatamam tekrar sirkeli suyla siliyorum heryerini ama nası bagırıyor yawrum buz gibi geliyor tabi. zor bela uyutmaya çalışıyorum tekrar calpol werdim kustu hemen. miesi kalktı bunun gündüzden köfteyle zorlaıdm demiştim ya. tekrar werdim hemen arkasından suyunu içirdim emerek uyudu ayagıma koydum ara ara sildim tekrar alnını. 37.5 e düştü tekrar yattık şimdi iyiyiz ishalimiz devam ediyo ama bide midesi hala kalkık. yada hastalığın etkisiyle beni emerken bile öğürüyo. bugün tamamen anne sütü wercem dolaptan iki poşette cıkardım. mikrop almış ama nerden aldı bilmiyorum. doktora götürsemmi onuda bilmiyorum ama götütürüm heralde
şimdilik iyiyiz yani acaip uykusuzum bu arada.. tekrar gelirim ben görüşmek üzere...dua edin bize...
depremle uyandığımız bir gecenin ardından herkese günaydın, fena sallandık uykudan uyandık...
Fatma burun tıkanıklığı ve akması dünden beri Kerem de de başladı , ben doğduğundan beri burnu tıkandığında serum fiz. olarak Tonimer kullanıyorum tavsiye de ederim, yatağa damlatılan burun açıcının adı Cold Mix, ama o yoksa vicks varsa o da olur, bi su bardağına 1 çay kaşığının ucuyla koy onu da kaloriferin üstüne koy o da açar burnunu.
günaydınnn ....
fena bir gecenin ardından gözlerim kapanıyor ...
selin çok hasta burnu tıkalı ve tabi bu durum öksürük yapıyor çünki ciğerden gelen bi hırıltı yok ama tıkanıklık öksürüğe neden olunca bu kez boğazları tahriş olacak ve antibiyotiğe doğru yol alacağız aynı senaryoyu daha öncede yaşadık , gece boyu ayağımızda salladık .... tam sabah gün ışıdığında uyudu şimdi annemin yanında uyanmış oynuyormuş bakalım nasıl olacak ...
biliyorum elli kere yazdınız ama şu burun açıcı ilacın adını bir kezde selin için yazar mısınız ? dün gece hemşire arkadaşımın tavsiyesi ile tereyağı koduk böyle çöp kadar minicik o biraz rahatlattı ama tam açmadı ...
neyse inşalalh herkes güzel bir gece geçirmiştir ...[/QUOF
Fatmacığım cold mıx.bebısın yakasına 1 damla damlat.acılır hemen.
günaydın kızlarrr
gece ateşimiz 1 gibi tekrar yükseldi sirkeli sular fln düşürdük uyudu yattık 3 bucuk gibi bi uyandı ateş topu gibi hemen ölçtüm 39.3 nası korktum anlatamam tekrar sirkeli suyla siliyorum heryerini ama nası bagırıyor yawrum buz gibi geliyor tabi. zor bela uyutmaya çalışıyorum tekrar calpol werdim kustu hemen. miesi kalktı bunun gündüzden köfteyle zorlaıdm demiştim ya. tekrar werdim hemen arkasından suyunu içirdim emerek uyudu ayagıma koydum ara ara sildim tekrar alnını. 37.5 e düştü tekrar yattık şimdi iyiyiz ishalimiz devam ediyo ama bide midesi hala kalkık. yada hastalığın etkisiyle beni emerken bile öğürüyo. bugün tamamen anne sütü wercem dolaptan iki poşette cıkardım. mikrop almış ama nerden aldı bilmiyorum. doktora götürsemmi onuda bilmiyorum ama götütürüm heralde
şimdilik iyiyiz yani acaip uykusuzum bu arada.. tekrar gelirim ben görüşmek üzere...dua edin bize...
hayatım benım dr dıs ates yapmaz dıyor.bı dr a gıder mısınız ?
günaydınnn ....
selin çok hasta burnu tıkalı ve tabi bu durum öksürük yapıyor çünki ciğerden gelen bi hırıltı yok ama tıkanıklık öksürüğe neden olunca bu kez boğazları tahriş olacak ve antibiyotiğe doğru yol alacağız aynı senaryoyu daha öncede yaşadık , gece boyu ayağımızda salladık .... tam sabah gün ışıdığında uyudu şimdi annemin yanında uyanmış oynuyormuş bakalım nasıl olacak ...
biliyorum elli kere yazdınız ama şu burun açıcı ilacın adını bir kezde selin için yazar mısınız ? dün gece hemşire arkadaşımın tavsiyesi ile tereyağı koduk böyle çöp kadar minicik o biraz rahatlattı ama tam açmadı ...
neyse inşalalh herkes güzel bir gece geçirmiştir ...
ay depremmi oldu?geçmiş olsun....depremle uyandığımız bir gecenin ardından herkese günaydın, fena sallandık uykudan uyandık...
Fatma burun tıkanıklığı ve akması dünden beri Kerem de de başladı , ben doğduğundan beri burnu tıkandığında serum fiz. olarak Tonimer kullanıyorum tavsiye de ederim, yatağa damlatılan burun açıcının adı Cold Mix, ama o yoksa vicks varsa o da olur, bi su bardağına 1 çay kaşığının ucuyla koy onu da kaloriferin üstüne koy o da açar burnunu.
günaydın kızlarrr
günaydınnn ....
saol canım aldırıyorum şimdi hemen ,, bu arada buluşma bilgilerini sana özelden gönderdim cnaım ...
günaydınnn ....
bencde yapmaz ishalde ateşde. ishal ve ateş nedeni herşeyi agzına aldığı için mikrop kaptıgından dolayı oluyor 6 dişimizi sorunsuz cıkarttık zaten ama bu ne anlamadım
bende çeşme suyuyula yaptım zaten dediğin dogru yükseltir bencede tşk ederim...canım gteçmiş olsun emirhanda aynı durumda..ben dr nin tavsiesiyle günlük tonimer brde böyle burun tıkanıklarında günde 2 kez gribal akıntıda otrivine kullanıyorum
ay depremmi oldu?geçmiş olsun....
canım geçmş olsun.bir daha 39 u geçerse hastaneye götür..çoçuk havale geçirir dikkat et...evde fitil,dolven(calpoldan daha iyi geiyor bize)ve ateş düşürücü bant bulundur..bol sıvı ,su ver......dr yede götür..bu hastalığı ben erayda çok yaşadım..tanıdık geldi....kolay geçmiyor eğer aynı hastalıksa...birde bizim dr ılık duş demişti..soğuk suyla silmek kan dolaşımını hızlandırdığı için ateşi arttırıyormuş..kompresi oda sıçaklığındaki suyla yapmak gerekiyormuş...
merlike bence de doktora gidin ateşle beraber başka şeylerin olması enfeksiyon gibi gözüküyor canım
banada öle gelio enfeksiyon kaptı nerden bilmiyorum altını deeştirdikten sonra bazen aceleden unutuyorum elimi yıkamayı ondan mı oldu. yoksa herşey agzına gidiyor ondan mı oldu bilemedim. tşkler...
öğleden sonra gideriz sanırım doktora doktorda antibiyotik dayicak ona sinir oluorm ama gerekiosa yapcak bişe yok
günaydın depremi yaşayanlar çok geçmiş olsun çok uzun sürdümü deprem bende çok korkuyorum bi aralar devamlı sallanır gibi hissediyordum kendimi
merlike çok geçmiş olsun ihmal etme doktora götür bebeğini
ocd yinemi sefer var
benim eşim gemi görevini bitirdi artık emekli olana kadar yok şükürsenin eşin kaç yıldır çalışıyor daha ne kadar gidecek bebek için çok zor
Canım kusura bakma çok özür dileyerek adını bana hatırlatmanı rica ediyorum.
Benim adım Öznur.
Sefer değil hayatım gemiler arıza yaparsa yada başka bir ülkede bakıma girerse en fazla 15 günlüğüne gidiyor.Benim eşim 16 yaşından beri sefere gidiyormuş canım.Zaten 32 yaşında şimdi.2 yıldır gitmiyor.Teknik müdür olarak çalışıyor armatör firmada.
Fatmacığım malesef ben cumartesi buluşmaya gelemeyeceğim.Kocam onsuz bi yere giittiğimde çok huzursuz oluyor.Geçen Meral ve Hande ile buluşdukdan sonra eve döndüğümde 3 gün de arayı zor düzelttik.O da Ayfer gibi oturup saatlerce konuşdukdan sonra.
Bugun kü buluşmada onun iş yerine yakın olacağı için izin verebilir.
Canım kusura bakma çok özür dileyerek adını bana hatırlatmanı rica ediyorum.
Benim adım Öznur.
Sefer değil hayatım gemiler arıza yaparsa yada başka bir ülkede bakıma girerse en fazla 15 günlüğüne gidiyor.Benim eşim 16 yaşından beri sefere gidiyormuş canım.Zaten 32 yaşında şimdi.2 yıldır gitmiyor.Teknik müdür olarak çalışıyor armatör firmada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?