2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Süpersin evet yaaa seninde olmanı çok istiyoruz ....Eşimde alışveriş merkezlerini sevmiyor bütün günü oralarda geçiyor klima ve havalandırmalardan dolayı mikrop yuvası onlar diyor binlerce insan geliyor yemek kokuları mahvediyor çocukları diyor

canım okurken gelemeyeceğini sandım ve korktum .. neyse ikna etmene sevindim iletişim bilgielri var elinde eşinede ver

aslında huzursuzlanmalarını anlamak zor değil burası istanbul yani biz handeye gidceğimzide ismail de sizi bırakır yakınalrda bir yerde bekelrim telinde hep açık olsun sık sık ararım demişti mesela :):)

şimdi bizde toplanacağız dedim çok şükür ben elimden gelen tüm yardımı yaparı mdedi sevinerek ):): )

aslında bi gün eşleride buluşturmak lazım ailece bir yemek felan mı ayarlasak bi lokantada organizasyon yapsak ziya şark sofrası yada somanl ımutfağı gbi bir yerde ??

günaydın anneler merve geçmiş olsun zor bir gece geçirmişsin madem isali de var götür bence doktora yani ben biraz evhamlı bi anneyim geceden götürürdüm napcam ben kendimle yaa

evet o konuda haklı eşin...

aslında bir günde küçük çamlıca korusundada buluşabiliriz(kısıklıda)..o koruda küçük küçük köşkler var..açık alan yerleride var yeşillik içinde...yada çamlıcada falan....yazadoğru orası daha uygun olur..şimdi serindir...

bu arada burda bugün buluşma diyeni KK ya şikayet ederim ona göre gidin kendi,nize başka bi topic bulun kudurtmayın bizi oklavalı smilelımı geri istiyorum

canım yaaa hiç mi ayarlama durumumuz olmaz .. işte evde buluşmanın zorluğuda bundan yana oluyor ebruyad dediğim gibi anlamıyor değilim eşlerinizi ama dıaşrda da rahat edemeyiz çocukalrla aslında evde olmak en mantıklısı sen gene bi deneme yapsan ... aranızın bozulmasını da hiç istemem .. inşalllah izn veriri.. dediğim gibi biz eşlerimizide tanıştıralım uygun bir ortam organzie edip...

ya işte aynen o sebebten dolayı huzursuzlukları...
evet buluşturmak lazım ama benimki soğuk nevaledir..buluşurmu bilmem...kendi akrabalarından başka hiç arkadaşı yoktur benimkinin....

ya işte aynen o sebebten dolayı huzursuzlukları...
evet buluşturmak lazım ama benimki soğuk nevaledir..buluşurmu bilmem...kendi akrabalarından başka hiç arkadaşı yoktur benimkinin....

tamam işte ortam görsün sosyalleşsin ... benimki aslında çok sıcak kanlıdır önce ukala görünsede çok içtendir ama ilk başta sevmeyenler oalbiliyor aman erkeler kadınalr ibi çabuk kaynaşamaz zaten

biz metin hasta olduğu için 3 günlükken bir çıktık git gel sabah akşam hastanedeydik sonra iyileşince 25 günlükken parka gittik sordular kaç aylık diye 2 dedik ama benim yüryüşüm bile normal değildi dikişler rahatsız ediyordu
bizde bugün oğluşla çıkıcaz gezmeye turlayıp geleceğiz
bizim bey dün yine net ve maça baktı

benimkide aynı ukaladır..kendini çok akıllı sanar....kız seninki ukqala benimki ukala konuşmaya bile başlayamaz bunlar...

bende izledim maç:))) son dklarını tabii ... Kanald yi seyrettirdim ona ÖYLE BİR GEÇER ZAMANKİ'yi çok merak ediyormuş arkadaşları bahsetmiş başlamadan önce ona özet geçtim:))) Hoşuna gitti...

selam arkadaşlar ne güzel yaa yine buluşma var hemde kader arkadaşım ev sahibi bende olmayı çook isterdim ( ohhh bol eğlenceli geçer inşallah arkadaşlar çok giremiyorum arada bakıp çıkabiliyorum herkes iyi okuduğum kadarıyla maşalaah kuzucuklara bu arada yaa dün okudum ama doğrumu anladımki acaba hasret hamilemi canlar yaaa :26:

bende izledim maç:))) son dklarını tabii ... Kanald yi seyrettirdim ona ÖYLE BİR GEÇER ZAMANKİ'yi çok merak ediyormuş arkadaşları bahsetmiş başlamadan önce ona özet geçtim:))) Hoşuna gitti...

bende dizi izledim o nette takılırken bir baktım sinirimden halıda ne kadar tüycük noktacık varsa hepsini elimle temizlemişim

günaydın herkese
dün giremedim hava güzeldi bende çıktım dışarı zaten kontrolü vardı Alp in.
meral hanım ne düşündü acep hakkımda.
önce kontrolden bahsedeyim.herşey gayet iyi 12-13 günde 250 gr almış ve 2 cm uzamış.uyku için yaptığı metodun tutmadığını söylediğimde tahmin etmiştim dedi.uykuyu sevmediğini yineledi Alp in.ama o alerji şuruplarından vermeyeceğim üzgünüm dedi.okadar güzel anne diyorki bıdığım herkese duyurdu dün.çok şükür gayet sağlıklı bebeğim.

vee eve geldik saat geçti zaten Alp İ giydir,temizle,doyur derken neyse 12 gibi uyudu.ama gece beni mahvetti Allahım yok böyle birşey yarım saatte bir kalktı.ve zaten uykusuz ve asabiydim birde deprem oldu.öyle bir sallandık ki.son zamanlarda ALP sayesinde rasathane gibiyim es geçmiyorum hepsini hissediyorum ama zaten bu hissedilmeyecek gibi değildi.şimdi uykusuz ve sarsıntılı bir gecenin ardından burdayım

evet canım jale ve hasret hamile.... kardeşelr geliyor...

kader arkadaşım keşke gelebilsen senin tombiş bıdığıda görrüdük ben bu buluşmaların ebbekler açısından d açok güsel oalcağına inanıyorum...

bende dizi izledim o nette takılırken bir baktım sinirimden halıda ne kadar tüycük noktacık varsa hepsini elimle temizlemişim

desene baya işe yaradı...

vay yaaaa jale zaten epeydir biliyordu dimi hasret yeni öğrendi galiba ayy allah kolaylık versin arkaşlarıma bu canavarlarla bide hamilelik çok zorr hasret olursa doğurmam diyodu fikri değiştimi galiba doğurucak allah iki arkadaşımında yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…