- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.301
ah şu kocalar...bende akşam erola cumartesi fgünkü buluşmadan bahsettim..bir sürü soru sordu..evde olduğu için biraz tantana yaptı..dışarda buluşsanız olmuyormu dedi...?tanımadığı için biraz tereddüt etti...bende bana kızıyolar dedim hiç bir buluşmaya gidemedim buna gitmek istiyorum ama dedim..zar zor ikna ettim...
ah şu kocalar...bende akşam erola cumartesi fgünkü buluşmadan bahsettim..bir sürü soru sordu..evde olduğu için biraz tantana yaptı..dışarda buluşsanız olmuyormu dedi...?tanımadığı için biraz tereddüt etti...bende bana kızıyolar dedim hiç bir buluşmaya gidemedim buna gitmek istiyorum ama dedim..zar zor ikna ettim...
Süpersin evet yaaa seninde olmanı çok istiyoruz ....Eşimde alışveriş merkezlerini sevmiyor bütün günü oralarda geçiyor klima ve havalandırmalardan dolayı mikrop yuvası onlar diyor binlerce insan geliyor yemek kokuları mahvediyor çocukları diyor
Fatmacığım malesef ben cumartesi buluşmaya gelemeyeceğim.Kocam onsuz bi yere giittiğimde çok huzursuz oluyor.Geçen Meral ve Hande ile buluşdukdan sonra eve döndüğümde 3 gün de arayı zor düzelttik.O da Ayfer gibi oturup saatlerce konuşdukdan sonra.
Bugun kü buluşmada onun iş yerine yakın olacağı için izin verebilir.
canım okurken gelemeyeceğini sandım ve korktum .. neyse ikna etmene sevindim iletişim bilgielri var elinde eşinede ver
aslında huzursuzlanmalarını anlamak zor değil burası istanbul yani biz handeye gidceğimzide ismail de sizi bırakır yakınalrda bir yerde bekelrim telinde hep açık olsun sık sık ararım demişti mesela :):)
şimdi bizde toplanacağız dedim çok şükür ben elimden gelen tüm yardımı yaparı mdedi sevinerek ):): )
aslında bi gün eşleride buluşturmak lazım ailece bir yemek felan mı ayarlasak bi lokantada organizasyon yapsak ziya şark sofrası yada somanl ımutfağı gbi bir yerde ??
ya işte aynen o sebebten dolayı huzursuzlukları...
evet buluşturmak lazım ama benimki soğuk nevaledir..buluşurmu bilmem...kendi akrabalarından başka hiç arkadaşı yoktur benimkinin....
Canım yaa ne kadar zor laftan anlamaları ama değişecekler elbette ki bu son 2-3 gündür iyi Ben sizleri anlatıyorum bebeklerimizden konuşuyorum eşime bişey demiyor ama hava şartlarını göz önünde bulundur diyor yollarda mahvolmamı istemiyor ...Eşimin hafta içi tatili onunla vakit geçiremiyoruz binde bir oluyor haftasonları evde tıkılmak beni boğuyor dedim 40.mız çıkana kadar evden adım atmadığımı balkona bile çıkamadığımı bildiğinden üzerime gelmiyor gidemezsin demiyor ama Hilal de olunca yol ve hava şartlarına göre kendini ayarlamamı istiyor.Ben birsey yapacaksam 1 hafta önceden söylerim planlarda aksilik olursa başka birşey araya girerse de benim kızıcağımı da biliyor...Bizler hanımlar toplanacağız eşin mi bırakacak seni? Ayarlamaya çalış Öznur
tamam işte ortam görsün sosyalleşsin ... benimki aslında çok sıcak kanlıdır önce ukala görünsede çok içtendir ama ilk başta sevmeyenler oalbiliyor aman erkeler kadınalr ibi çabuk kaynaşamaz zaten
bu arada burda bugün buluşma diyeni KK ya şikayet ederim ona göre gidin kendi,nize başka bi topic bulun kudurtmayın bizi oklavalı smilelımı geri istiyorum
biz metin hasta olduğu için 3 günlükken bir çıktık git gel sabah akşam hastanedeydik sonra iyileşince 25 günlükken parka gittik sordular kaç aylık diye 2 dedik ama benim yüryüşüm bile normal değildi dikişler rahatsız ediyordu
bizde bugün oğluşla çıkıcaz gezmeye turlayıp geleceğiz
bizim bey dün yine net ve maça baktı
benimkide aynı ukaladır..kendini çok akıllı sanar....kız seninki ukqala benimki ukala konuşmaya bile başlayamaz bunlar...
bende izledim maç:))) son dklarını tabii ... Kanald yi seyrettirdim ona ÖYLE BİR GEÇER ZAMANKİ'yi çok merak ediyormuş arkadaşları bahsetmiş başlamadan önce ona özet geçtim:))) Hoşuna gitti...
selam arkadaşlar ne güzel yaa yine buluşma var hemde kader arkadaşım ev sahibi bende olmayı çook isterdim( ohhh bol eğlenceli geçer inşallah arkadaşlar çok giremiyorum arada bakıp çıkabiliyorum herkes iyi okuduğum kadarıyla maşalaah kuzucuklara bu arada yaa dün okudum ama doğrumu anladımki acaba hasret hamilemi canlar yaaa :26:
bende dizi izledim o nette takılırken bir baktım sinirimden halıda ne kadar tüycük noktacık varsa hepsini elimle temizlemişim
valla bi sorun yaşanırsa senden bileceğim ... kıskançlığında bu kadarı olmaz ki çatlamayın yawww
evet canım jale ve hasret hamile.... kardeşelr geliyor...
kader arkadaşım keşke gelebilsen senin tombiş bıdığıda görrüdük ben bu buluşmaların ebbekler açısından d açok güsel oalcağına inanıyorum...
desene baya işe yaradı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?