- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.321
adım fulya canım
güzel o zaman uzun süreli gitmiyor
biz 3-4 ay gibi uzun süreler görüşememiştik
bazen seni götürme imkanıda oluyormu
Canım yaa ne kadar zor laftan anlamaları ama değişecekler elbette ki bu son 2-3 gündür iyi Ben sizleri anlatıyorum bebeklerimizden konuşuyorum eşime bişey demiyor ama hava şartlarını göz önünde bulundur diyor yollarda mahvolmamı istemiyor ...Eşimin hafta içi tatili onunla vakit geçiremiyoruz binde bir oluyor haftasonları evde tıkılmak beni boğuyor dedim 40.mız çıkana kadar evden adım atmadığımı balkona bile çıkamadığımı bildiğinden üzerime gelmiyor gidemezsin demiyor ama Hilal de olunca yol ve hava şartlarına göre kendini ayarlamamı istiyor.Ben birsey yapacaksam 1 hafta önceden söylerim planlarda aksilik olursa başka birşey araya girerse de benim kızıcağımı da biliyor...Bizler hanımlar toplanacağız eşin mi bırakacak seni? Ayarlamaya çalış Öznur
eşleri gemilere giden arkadaşlar mevlam kolaylık versin gerçi artık alışmışsınzıdır ama inede zor...
ya sizden bir ricam olacak kardeşim makine teknikeri yüksekokul mezunu ve gemilerde çalışmayı çok istiyor acaba size cv sini gödnersem eşlerinizin bu konuıda yardımcı olma imkanları olabilri mi ?? bizim ailede bu şekilde tanıdığımız kimse yok şimdi aklıma geldi belki sizlerden ayrdım alabilirim diye ?
canım okurken gelemeyeceğini sandım ve korktum .. neyse ikna etmene sevindim iletişim bilgielri var elinde eşinede ver
aslında huzursuzlanmalarını anlamak zor değil burası istanbul yani biz handeye gidceğimzide ismail de sizi bırakır yakınalrda bir yerde bekelrim telinde hep açık olsun sık sık ararım demişti mesela :):)
şimdi bizde toplanacağız dedim çok şükür ben elimden gelen tüm yardımı yaparı mdedi sevinerek ):): )
aslında bi gün eşleride buluşturmak lazım ailece bir yemek felan mı ayarlasak bi lokantada organizasyon yapsak ziya şark sofrası yada somanl ımutfağı gbi bir yerde ??
evet o konuda haklı eşin...
aslında bir günde küçük çamlıca korusundada buluşabiliriz(kısıklıda)..o koruda küçük küçük köşkler var..açık alan yerleride var yeşillik içinde...yada çamlıcada falan....yazadoğru orası daha uygun olur..şimdi serindir...
biz metin hasta olduğu için 3 günlükken bir çıktık git gel sabah akşam hastanedeydik sonra iyileşince 25 günlükken parka gittik sordular kaç aylık diye 2 dedik ama benim yüryüşüm bile normal değildi dikişler rahatsız ediyordu
bizde bugün oğluşla çıkıcaz gezmeye turlayıp geleceğiz
bizim bey dün yine net ve maça baktı
günaydın herkese
dün giremedim hava güzeldi bende çıktım dışarı zaten kontrolü vardı Alp in.
meral hanım ne düşündü acep hakkımda.
önce kontrolden bahsedeyim.herşey gayet iyi 12-13 günde 250 gr almış ve 2 cm uzamış.uyku için yaptığı metodun tutmadığını söylediğimde tahmin etmiştim dedi.uykuyu sevmediğini yineledi Alp in.ama o alerji şuruplarından vermeyeceğim üzgünüm dedi.okadar güzel anne diyorki bıdığım herkese duyurdu dün .çok şükür gayet sağlıklı bebeğim.
vee eve geldik saat geçti zaten Alp İ giydir,temizle,doyur derken neyse 12 gibi uyudu.ama gece beni mahvetti Allahım yok böyle birşey yarım saatte bir kalktı.ve zaten uykusuz ve asabiydim birde deprem oldu.öyle bir sallandık ki.son zamanlarda ALP sayesinde rasathane gibiyim es geçmiyorum hepsini hissediyorum ama zaten bu hissedilmeyecek gibi değildi.şimdi uykusuz ve sarsıntılı bir gecenin ardından burdayım
evet canım jale ve hasret hamile.... kardeşelr geliyor...
kader arkadaşım keşke gelebilsen senin tombiş bıdığıda görrüdük ben bu buluşmaların ebbekler açısından d açok güsel oalcağına inanıyorum...
desene baya işe yaradı...
ama bak ortak nokta erkeklerde hep askerliktir ... birde ikiside cimbomlu olurlarsa tamamdır ... ukalalıkalrından belli aslında hangi takımı tututkları ama
bende dizi izledim o nette takılırken bir baktım sinirimden halıda ne kadar tüycük noktacık varsa hepsini elimle temizlemişim
Günaydın...
Evdeyim, Doruk uyuyor, ben çalışıyorum.
Müdürüm hasta, o da şirkette değil, dün akşam benim gitmem için manevi baskı yaptılar ama kabul etmedim. Gidersem Doruk'la birlikte gitmem lazımdı, perişan olurdu oralarda çocuk...
Ne kadar taviz verirsen o kadar fazla istiyorlar, o yüzden çocuğum sözkonusu olduğunda taviz vermiyorum ben de...
Çok kalamayacağım, herkes iyidir inşallah...
ya evet bu erkeklerin askerlik anıları beni öldürüyor.Kocam dövizli askerlik yapmış 21 gün yabancı bayraklı gemide çalıştığı için o bile anlatıyor askerlik anısını.Ayol 21 günde ne anısı değil mi :)))
geçmiş olsun canım mertinde burnu tıkalı iki gündür, vicks sürüyorum ama geceleri artık serinledi buralardagünaydınnn ....
fena bir gecenin ardından gözlerim kapanıyor ...
selin çok hasta burnu tıkalı ve tabi bu durum öksürük yapıyor çünki ciğerden gelen bi hırıltı yok ama tıkanıklık öksürüğe neden olunca bu kez boğazları tahriş olacak ve antibiyotiğe doğru yol alacağız aynı senaryoyu daha öncede yaşadık , gece boyu ayağımızda salladık .... tam sabah gün ışıdığında uyudu şimdi annemin yanında uyanmış oynuyormuş bakalım nasıl olacak ...
biliyorum elli kere yazdınız ama şu burun açıcı ilacın adını bir kezde selin için yazar mısınız ? dün gece hemşire arkadaşımın tavsiyesi ile tereyağı koduk böyle çöp kadar minicik o biraz rahatlattı ama tam açmadı ...
neyse inşallah herkes güzel bir gece geçirmiştir ...
depremmidepremle uyandığımız bir gecenin ardından herkese günaydın, fena sallandık uykudan uyandık...
Fatma burun tıkanıklığı ve akması dünden beri Kerem de de başladı , ben doğduğundan beri burnu tıkandığında serum fiz. olarak Tonimer kullanıyorum tavsiye de ederim, yatağa damlatılan burun açıcının adı Cold Mix, ama o yoksa vicks varsa o da olur, bi su bardağına 1 çay kaşığının ucuyla koy onu da kaloriferin üstüne koy o da açar burnunu.
canım ben olsam geceden dr giderdim ishal ve 39 derece ateş çok tehlikeli geldi bana. çok geçmiş olsungünaydın kızlarrr
gece ateşimiz 1 gibi tekrar yükseldi sirkeli sular fln düşürdük uyudu yattık 3 bucuk gibi bi uyandı ateş topu gibi hemen ölçtüm 39.3 nası korktum anlatamam tekrar sirkeli suyla siliyorum heryerini ama nası bagırıyor yawrum buz gibi geliyor tabi. zor bela uyutmaya çalışıyorum tekrar calpol werdim kustu hemen. miesi kalktı bunun gündüzden köfteyle zorlaıdm demiştim ya. tekrar werdim hemen arkasından suyunu içirdim emerek uyudu ayagıma koydum ara ara sildim tekrar alnını. 37.5 e düştü tekrar yattık şimdi iyiyiz ishalimiz devam ediyo ama bide midesi hala kalkık. yada hastalığın etkisiyle beni emerken bile öğürüyo. bugün tamamen anne sütü wercem dolaptan iki poşette cıkardım. mikrop almış ama nerden aldı bilmiyorum. doktora götürsemmi onuda bilmiyorum ama götütürüm heralde
şimdilik iyiyiz yani acaip uykusuzum bu arada.. tekrar gelirim ben görüşmek üzere...dua edin bize...
seni şööyle bi güzel okudum ve üfyüyorum şuanGünaydın bayanlar.
Hayatta en çok inandığım şey yine başıma geldi.Olumsuz düşünce ile ne kadar kötü şey varsa kendinize çekebildiğinizin canlı kanıtı olarak son 2 haftada olanlar şunlar.
4 yıl önce bi telefon faturamı ödememiştim ve sürekli aklıma geliyordu 2 haftadır.Öde şunu kapat bir an önce.hergün düşüünür olmuştum.sonra annemin telefonuna mmesaj geldi telefon borcunuzu öödeyin diye.neyse ödedim kurtuldum.bir diğeride dün akşamki deprem.her gece cep telefonumu yanıma almadan yatmam deprem olursa canlı kalırsam en azından birilerine ulaşırım diye.dün gece cep telefonum aşağı katta kaldı.gürültü yapmayayım diye inip almadım.hatta kendimede kızım ne kadar delisin neden böyle şeyler düşünüyorsun diye kızdım.gece sallanarak uyandım.deprem oldu galiba diyip geri yattım.bir daha olumsuz şeyler düşünmeyeceğim.rüyamdada kocam sefere gidiyordu aniden.gitmeden saat önce haber veriyordu.normaldede son seferine gitmeden 2 gün önce haber vermişti.sabah kalktım şenol geldi üst kata sarıldıım rüyamı anlattım e zaten gideceğim demezmi.ayyyy fenalardayım ama Allah dan max 15 günlüğüne gidiyor artık gemi arıza yaptığında yada bakıma girdiğinde.
yinemi toplanıyosunuz yaw çatlıyorum kıskançlıktan şuancanım okurken gelemeyeceğini sandım ve korktum .. neyse ikna etmene sevindim iletişim bilgielri var elinde eşinede ver
aslında huzursuzlanmalarını anlamak zor değil burası istanbul yani biz handeye gidceğimzide ismail de sizi bırakır yakınalrda bir yerde bekelrim telinde hep açık olsun sık sık ararım demişti mesela :):)
şimdi bizde toplanacağız dedim çok şükür ben elimden gelen tüm yardımı yaparı mdedi sevinerek ):): )
aslında bi gün eşleride buluşturmak lazım ailece bir yemek felan mı ayarlasak bi lokantada organizasyon yapsak ziya şark sofrası yada somanl ımutfağı gbi bir yerde ??
bende senin gibi evhamlıyımdır. kamil birine bi sadaka verelim nazargünaydın anneler merve geçmiş olsun zor bir gece geçirmişsin madem isali de var götür bence doktora yani ben biraz evhamlı bi anneyim geceden götürürdüm napcam ben kendimle yaa
valla bi sorun yaşanırsa senden bileceğim ... kıskançlığında bu kadarı olmaz ki çatlamayın yawww
ama bak ortak nokta erkeklerde hep askerliktir ... birde ikiside cimbomlu olurlarsa tamamdır ... ukalalıkalrından belli aslında hangi takımı tututkları ama
bakım ve arıza için değil de normal sefere aslında beni ve oğlumuzuda götürebilir.baş çarkçıların ve kaptanların böyle bir durumu var.fakat kendisine göre gemide kadın olmaz :))
birde kimyasal tanker de çalışştığı için tehlikeli görüyor.Patladı mı 30 km etrafında herşey bitiyormuş.
Ayfer teklif bile edemem.Dün Meral mesaj atmış yarın gelecekmisin diye.Sordum düşüneyim dedi.Ama sabah giderken para bırakmış herzamankindne fazla.Kızların durumu netleşsin bir daha soracağım.
Havada güzel cadde kimbilir nasıl şendir.
Fatmacığım benim eşimin işi kimyasal tankerlerle.Herkes kimyasal da çalışmak istemiyor.Geçenlerde bir tanıdığının isteği üzerine genç biriyle konuşuyordu.Kimyasal deyince çocuk vazgeçti.Sen bi konuş kardeşinle.Onay verirse hareket edelim.
ay hayatta gelmez benim ki
çok da güzel olur oralar
ben haftanın her günü maç izliyorum.dün cnbc e de çaresiz ev kadınlarına 2 dk bakayım dedim Şenol yukarıdada tv var orada izleyebilirsin dedi
12.30 uygun...
Senin için kolaysa, Suadiye'de buluşalım, ama yerini mesaj atıcam, biliyorsun pala bıyıklı amcalar gelir diye bi fobim var benim :)
Öznur'la Hande gelecek mi?
Burcu canım çok acil mekan yer belirt de kociş kişisinden icazet alayım
Günaydın canlarım..
Ankaralılar nerdesiniz, biz ne zaman buluşacaz yaww, İstanbulluların buluşmas haberlerini okuyup oturacak mıyız..?
Yazgıcım, maşallah Alp Paşaya, yerim ben onu, demekki bizim bebekler uyku sevmiyor, bende dün akşam aynı şeyi düşünmüştüm, neyse sağlıklı olsunlarda varsınlar uyumasınlar ve bizi de deli etsinler, elbet bugünler geçer, unuturuz ileride :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?