2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

adım fulya canım
güzel o zaman uzun süreli gitmiyor
biz 3-4 ay gibi uzun süreler görüşememiştik
bazen seni götürme imkanıda oluyormu

bakım ve arıza için değil de normal sefere aslında beni ve oğlumuzuda götürebilir.baş çarkçıların ve kaptanların böyle bir durumu var.fakat kendisine göre gemide kadın olmaz :))
birde kimyasal tanker de çalışştığı için tehlikeli görüyor.Patladı mı 30 km etrafında herşey bitiyormuş.

Ayfer teklif bile edemem.Dün Meral mesaj atmış yarın gelecekmisin diye.Sordum düşüneyim dedi.Ama sabah giderken para bırakmış herzamankindne fazla.Kızların durumu netleşsin bir daha soracağım.
Havada güzel cadde kimbilir nasıl şendir.

Fatmacığım benim eşimin işi kimyasal tankerlerle.Herkes kimyasal da çalışmak istemiyor.Geçenlerde bir tanıdığının isteği üzerine genç biriyle konuşuyordu.Kimyasal deyince çocuk vazgeçti.Sen bi konuş kardeşinle.Onay verirse hareket edelim.

ay hayatta gelmez benim ki

çok da güzel olur oralar

ben haftanın her günü maç izliyorum.dün cnbc e de çaresiz ev kadınlarına 2 dk bakayım dedim Şenol yukarıdada tv var orada izleyebilirsin dedi

Fatma biraz önce geldim yerime, geçmişi okuyordum, Burcu depremden korkup hastanelik olmuş olabilir, Allah ın sopası yok işte bana yaşlısın seni almam oğluma dedi, böööle sallandı işte gece depremi hissetmeyenlere hayret ediyorum dolabın gıcır gıcır ettiğini bile duydum ben yahuu.
Merve Melike yi acilen doktora götür, Esin ben çok evhamlı değilim ama o kadar ateşte araba olmasa koşarak hastaneye götürürdüm çocuğu, Alpciğe maşallah, Keremciğin de yemesini arttırmak için uğraşıyorum 9 kg oldu ve resmen zayıf duruyor bu çocuk, hatta annem kemikleri sayılıyor dedi. kemikli mi ondan mı zayıf duruyor anlayamıyorum, bu arada sürüne sürüne her yere gitmeye başladı emeklemesi yakın görünüyor. Sizler 5-6 dişten bahsediyorsunuz bizim 2 tane çıktı bi daha ne gelen var ne giden

Günaydın...
Evdeyim, Doruk uyuyor, ben çalışıyorum.
Müdürüm hasta, o da şirkette değil, dün akşam benim gitmem için manevi baskı yaptılar ama kabul etmedim. Gidersem Doruk'la birlikte gitmem lazımdı, perişan olurdu oralarda çocuk...
Ne kadar taviz verirsen o kadar fazla istiyorlar, o yüzden çocuğum sözkonusu olduğunda taviz vermiyorum ben de...
Çok kalamayacağım, herkes iyidir inşallah...

hadi gözün aydın sağlıklıymış ne anne mi dedi bizimki babab aşağı baba yukarı sabah kalk baba gece yat baba yediği birşey dokunduysa gaz yapmıştır dikkat et ben metine barbunya yedirmiştim o gece 12 kere uyandı

evet ben sinirlenince temizliğe veriyorum kendimi

Aylin benimle uğraşma, zaten çok sinirliyim, kayınvaliden olurum görürsün !!!
Melike'ye nolmuş?
Deprem mi oldu? Ben birşey duymadım, dün sinirden kendim de sallanıyordum zaten!

Günaydın canlarım..
Ankaralılar nerdesiniz, biz ne zaman buluşacaz yaww, İstanbulluların buluşma haberlerini okuyup oturacak mıyız..?
Yazgıcım, maşallah Alp Paşaya, yerim ben onu, demekki bizim bebekler uyku sevmiyor, bende dün akşam aynı şeyi düşünmüştüm, neyse sağlıklı olsunlarda varsınlar uyumasınlar ve bizi de deli etsinler, elbet bugünler geçer, unuturuz ileride :)))

Son düzenleme:
ama bak ortak nokta erkeklerde hep askerliktir ... birde ikiside cimbomlu olurlarsa tamamdır ... ukalalıkalrından belli aslında hangi takımı tututkları ama

ya evet bu erkeklerin askerlik anıları beni öldürüyor.Kocam dövizli askerlik yapmış 21 gün yabancı bayraklı gemide çalıştığı için o bile anlatıyor askerlik anısını.Ayol 21 günde ne anısı değil mi :)))

bende dizi izledim o nette takılırken bir baktım sinirimden halıda ne kadar tüycük noktacık varsa hepsini elimle temizlemişim

bzi iyiyiz sen nasılsın
en iyisini yapmışsın bebekle olmaz

12.30 uygun...
Senin için kolaysa, Suadiye'de buluşalım, ama yerini mesaj atıcam, biliyorsun pala bıyıklı amcalar gelir diye bi fobim var benim :)
Öznur'la Hande gelecek mi?

senin doğum anın 1 gün sürüyor ama anlatması yıllar boyu

herkese günaydıın dün çok yoruldum. suriyeli misafirlerimiz vardı onları gezdirdik deli gibi alışveriş yaptılar bende korumalık yaptım onlara, nekadar süslü kadınları var suriyenin türkiyeden alışveriş yapmak onlar için paristen alışveriş yapmak gibiymiş, ne gördülerse aldılar

geçmiş olsun canım mertinde burnu tıkalı iki gündür, vicks sürüyorum ama geceleri artık serinledi buralarda gündüz sıcaklık 30 derece, gece soğuk hava değişimi hasta edecek oğlumu. geceleri elektrik sobası ve klima açıyoruz evde ısınmak için.kaloriferler nezaman yanacaksa burda:26:

depremmi geçmiş olsun canım.

canım ben olsam geceden dr giderdim ishal ve 39 derece ateş çok tehlikeli geldi bana. çok geçmiş olsun

seni şööyle bi güzel okudum ve üfyüyorum şuan canım bu ne aksilik böyle üstüste
yinemi toplanıyosunuz yaw çatlıyorum kıskançlıktan şuan 3-4 gün giremedim topiğe hemen planlar yapmışsınız
günaydın anneler merve geçmiş olsun zor bir gece geçirmişsin madem isali de var götür bence doktora yani ben biraz evhamlı bi anneyim geceden götürürdüm napcam ben kendimle yaa
bende senin gibi evhamlıyımdır. kamil birine bi sadaka verelim nazar deymesin 2 haftadır hastaneye gitmiyoz diye benle kafa buluyo düşün artık
valla bi sorun yaşanırsa senden bileceğim ... kıskançlığında bu kadarı olmaz ki çatlamayın yawww

benden de bilebilirsin şekerim

ama bak ortak nokta erkeklerde hep askerliktir ... birde ikiside cimbomlu olurlarsa tamamdır ... ukalalıkalrından belli aslında hangi takımı tututkları ama

hahah benimki 13 yaşından 21 yaşına kadar askermiş...(askeri okulda okumuş,,,ama hiç anlatmaz o günleri,,nefret ed,yor çünküüü...bu arada benimki fenerli...artık kapışırlar... :

hem güneş almış olur bebişler...

12.30 uygun...
Senin için kolaysa, Suadiye'de buluşalım, ama yerini mesaj atıcam, biliyorsun pala bıyıklı amcalar gelir diye bi fobim var benim :)
Öznur'la Hande gelecek mi?

Burcu canım çok acil mekan yer belirt de kociş kişisinden icazet alayım

at hadi bekliyorum:)) Öznur icazet alıcakmışş, Pınar gelir mi acep bilmiyorum, Handeye ulaşamadım şimdi tekrar arayayım

günaydın kız nerelerdesin işe başladınmı merake ettim
iklim nasıl
benim metin aç ama uykusuz asla
bende 8 gibi yatırıyorum gece 2 de uyanıyor bende emziği verip kaçıyorum yanından su içiriyorum
4 gibi uyanıyor emziriyorum
sabahta 7 buöukta babayla beraber yumurta zeytinyağlı ekmek yiyoruz emezse sabah herşeyi yiyor ilk defa patates kızartmasıda yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…