- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.341
bakım ve arıza için değil de normal sefere aslında beni ve oğlumuzuda götürebilir.baş çarkçıların ve kaptanların böyle bir durumu var.fakat kendisine göre gemide kadın olmaz :))
birde kimyasal tanker de çalışştığı için tehlikeli görüyor.Patladı mı 30 km etrafında herşey bitiyormuş.
ben haftanın her günü maç izliyorum.dün cnbc e de çaresiz ev kadınlarına 2 dk bakayım dedim Şenol yukarıdada tv var orada izleyebilirsin dedi
günaydın meralimmm
bu arada viks kullanan arkadaşlar ben 1 yaşına kadar yasak die biliyorum viksi kullanmadan doktorunuza danıştınız mı
aylin 9 kg diyosun daha ne olsun annene sööle onun irisine buzağı diyolar onu da insan doğurmuyo zati benimki 7 400 olmuş emeklemeye de başladı ya hiç kilo almaz artık
ben gelemeyebilirim meralim gelirsem ararım seni[/QUOTE,
gelebilirsen sevinirim cnm, yeri sana da atıyorum özelden
Meral ok bende geliyorum.Şimdi oğluşu uyutayım.
Aylin benimle uğraşma, zaten çok sinirliyim, kayınvaliden olurum görürsün !!!
Melike'ye nolmuş?
Deprem mi oldu? Ben birşey duymadım, dün sinirden kendim de sallanıyordum zaten!
Burcu canım çok acil mekan yer belirt de kociş kişisinden icazet alayım
evet anne diyor mutlu cum.ve tabii bunu söylediği heran benide bitiriyor.gazdan değil Alp doğduğundan beri böyle.sık uyanır.kesintisiz 3 saat uyumazhadi gözün aydın sağlıklıymış ne anne midedi bizimki babab aşağı baba yukarı sabah kalk baba gece yat baba yediği birşey dokunduysa gaz yapmıştır dikkat et ben metine barbunya yedirmiştim o gece 12 kere uyandı
evet ben sinirlenince temizliğe veriyorum kendimi
teşekkür ederiz,o yazının içinde adımızıda gördük.alp te öyle bıldır bıldır et değil zaten.üstelik daha 8900 oldu 9 değil.aman neyapayım diyorum,ben sağlıklı besliyorum yaryor verdiklerim biliyorum,gerisi boşş.Fatma biraz önce geldim yerime, geçmişi okuyordum, Burcu depremden korkup hastanelik olmuş olabilir, Allah ın sopası yok işte bana yaşlısın seni almam oğluma dedi, böööle sallandı işte gecedepremi hissetmeyenlere hayret ediyorum dolabın gıcır gıcır ettiğini bile duydum ben yahuu.
Merve Melike yi acilen doktora götür, Esin ben çok evhamlı değilim ama o kadar ateşte araba olmasa koşarak hastaneye götürürdüm çocuğu, Alpciğe maşallah, Keremciğin de yemesini arttırmak için uğraşıyorum 9 kg oldu ve resmen zayıf duruyor bu çocuk, hatta annem kemikleri sayılıyor dedi.kemikli mi ondan mı zayıf duruyor anlayamıyorum, bu arada sürüne sürüne her yere gitmeye başladı emeklemesi yakın görünüyor. Sizler 5-6 dişten bahsediyorsunuz bizim 2 tane çıktı bi daha ne gelen var ne giden
sağol canım.öyle zaten yasemincim ne yapabilirizki.ama ileride anne 5dk. daha dediğinde soracağım ben onaGünaydın canlarım..
Ankaralılar nerdesiniz, biz ne zaman buluşacaz yaww, İstanbulluların buluşma haberlerini okuyup oturacak mıyız..?
Yazgıcım, maşallah Alp Paşaya, yerim ben onu, demekki bizim bebekler uyku sevmiyor, bende dün akşam aynı şeyi düşünmüştüm, neyse sağlıklı olsunlarda varsınlar uyumasınlar ve bizi de deli etsinler, elbet bugünler geçer, unuturuz ileride :)))
Anacım 14 kayıtlı kullanıcı var toplasan 4"ü yazıyor.
bu arada ne yaptınız nerde buluşacaksınız? çok mu uzak olacak bana??
günaydın meralimmm
bu arada viks kullanan arkadaşlar ben 1 yaşına kadar yasak die biliyorum viksi kullanmadan doktorunuza danıştınız mı
aylin 9 kg diyosun daha ne olsun annene sööle onun irisine buzağı diyolar onu da insan doğurmuyo zati benimki 7 400 olmuş emeklemeye de başladı ya hiç kilo almaz artık
geçmiş olsun canım iyiki gitmemişsin alışmasınlar öyleGünaydın...
Evdeyim, Doruk uyuyor, ben çalışıyorum.
Müdürüm hasta, o da şirkette değil, dün akşam benim gitmem için manevi baskı yaptılar ama kabul etmedim. Gidersem Doruk'la birlikte gitmem lazımdı, perişan olurdu oralarda çocuk...
Ne kadar taviz verirsen o kadar fazla istiyorlar, o yüzden çocuğum sözkonusu olduğunda taviz vermiyorum ben de...
Çok kalamayacağım, herkes iyidir inşallah...
ben bayramdan sonra kayseriye ordanda ankaraya gelmeyi düşünüyorum buluşmu olursa gelmek isterimGünaydın canlarım..
Ankaralılar nerdesiniz, biz ne zaman buluşacaz yaww, İstanbulluların buluşma haberlerini okuyup oturacak mıyız..?
Yazgıcım, maşallah Alp Paşaya, yerim ben onu, demekki bizim bebekler uyku sevmiyor, bende dün akşam aynı şeyi düşünmüştüm, neyse sağlıklı olsunlarda varsınlar uyumasınlar ve bizi de deli etsinler, elbet bugünler geçer, unuturuz ileride :)))
burdayım kıız çalışıyom anca yazıyom okuyomburcu yok bugün gülsan bişi yazmadı aylinde susukun raporlara büründü sanırım ...
bende dizi izledim o nette takılırken bir baktım sinirimden halıda ne kadar tüycük noktacık varsa hepsini elimle temizlemişim
maaşallah yavrumagünaydın herkese
dün giremedim hava güzeldi bende çıktım dışarı zaten kontrolü vardı Alp in.
meral hanım ne düşündü acep hakkımda.
önce kontrolden bahsedeyim.herşey gayet iyi 12-13 günde 250 gr almış ve 2 cm uzamış.uyku için yaptığı metodun tutmadığını söylediğimde tahmin etmiştim dedi.uykuyu sevmediğini yineledi Alp in.ama o alerji şuruplarından vermeyeceğim üzgünüm dedi.okadar güzel anne diyorki bıdığım herkese duyurdu dün .çok şükür gayet sağlıklı bebeğim.
vee eve geldik saat geçti zaten Alp İ giydir,temizle,doyur derken neyse 12 gibi uyudu.ama gece beni mahvetti Allahım yok böyle birşey yarım saatte bir kalktı.ve zaten uykusuz ve asabiydim birde deprem oldu.öyle bir sallandık ki.son zamanlarda ALP sayesinde rasathane gibiyim es geçmiyorum hepsini hissediyorum ama zaten bu hissedilmeyecek gibi değildi.şimdi uykusuz ve sarsıntılı bir gecenin ardından burdayım
görürsünüz siz kocalarınıza şikayet edicem kırsınlar dizlerini otursunlar evlerinde ne işim erkeksiniz siz diecem siz duruuuunnnn
yaw ben dün izleyemedim 8 de mertle birlikte uyuya kalmışımbende izledim maç:))) son dklarını tabii ... Kanald yi seyrettirdim ona ÖYLE BİR GEÇER ZAMANKİ'yi çok merak ediyormuş arkadaşları bahsetmiş başlamadan önce ona özet geçtim:))) Hoşuna gitti...
Gülşancığım Allah razı olsun canım.
günaydınherkese günaydın bu arada canlar
bana dr tavsiye etti. sadece göğsüne sür dedi azıcık nohuttan küçük bi miktarda zaten, yada mendiline sür yastığının kenarına koy dedi,buşekilde bi zararı olmaz dedi.günaydın meralimmm
bu arada ne yaptınız nerde buluşacaksınız? çok mu uzak olacak bana??
Vicksi göğüse sürmek bronşit yapıyor diye biliyorum sanırım o sebepten yasak, hatta Gülşan ı uyaracaktım bu konuda şimdi aklıma geldi, Gülşaaan Mertin göğsüne sürme bi daha vicks
Ya Esinim 9 kg ama gerçekten zayıf duruyor, Kerem 7400 olsa var ya Somalilere döner, ben kilolu istediğimden değil zayıf durduğundan alsın istiyorum. Bizimki de bikaç güne emekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?