2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Özelden mesaj attım kızlar, şimdi çıkıyorum.
Bişi olursa arayın ya da mesaj atın lütfen, çıkana kadar işlerimi bitirmeye çalışayım ben de...
Öptüm hepinizi.

günaydın meralimmm
bu arada viks kullanan arkadaşlar ben 1 yaşına kadar yasak die biliyorum viksi kullanmadan doktorunuza danıştınız mı
aylin 9 kg diyosun daha ne olsun annene sööle onun irisine buzağı diyolar onu da insan doğurmuyo zati benimki 7 400 olmuş emeklemeye de başladı ya hiç kilo almaz artık

inşallah öyle bir risk olmaz
bizimkide mutfağa uydu bağlatmış ben nidem orda tek başıma

kızlar çok kilo almasınlar artık kucakta taşıyamaz oldum ben ne zaman yürü hu sıpalar

günaydın:)
nasılsınız?
dün eşim erken geldi sıpam da durmadı hiç tekrar bakamadım.sanırım üşüttük sıpayı fena gaz cıkarıyor:))
ne güzel epey kalabalıkmış burası:))

evet anne diyor mutlu cum.ve tabii bunu söylediği heran benide bitiriyor.gazdan değil Alp doğduğundan beri böyle.sık uyanır.kesintisiz 3 saat uyumaz
teşekkür ederiz,o yazının içinde adımızıda gördük.alp te öyle bıldır bıldır et değil zaten.üstelik daha 8900 oldu 9 değil.aman neyapayım diyorum,ben sağlıklı besliyorum yaryor verdiklerim biliyorum,gerisi boşş.
sağol canım.öyle zaten yasemincim ne yapabilirizki.ama ileride anne 5dk. daha dediğinde soracağım ben ona

Vicksi göğüse sürmek bronşit yapıyor diye biliyorum sanırım o sebepten yasak, hatta Gülşan ı uyaracaktım bu konuda şimdi aklıma geldi, Gülşaaan Mertin göğsüne sürme bi daha vicks
Ya Esinim 9 kg ama gerçekten zayıf duruyor, Kerem 7400 olsa var ya Somalilere döner, ben kilolu istediğimden değil zayıf durduğundan alsın istiyorum. Bizimki de bikaç güne emekler

geçmiş olsun canım iyiki gitmemişsin alışmasınlar öyle
ben bayramdan sonra kayseriye ordanda ankaraya gelmeyi düşünüyorum buluşmu olursa gelmek isterim

burcu yok bugün gülsan bişi yazmadı aylinde susukun raporlara büründü sanırım ...
burdayım kıız çalışıyom anca yazıyom okuyom bünye alışık değil çalışmaya zor adapte oldum

bende dizi izledim o nette takılırken bir baktım sinirimden halıda ne kadar tüycük noktacık varsa hepsini elimle temizlemişim

maaşallah yavruma bizimki ne zaman anneyi şöyle bağıra bağıra diyecek acaba çok istiyorum

görürsünüz siz kocalarınıza şikayet edicem kırsınlar dizlerini otursunlar evlerinde ne işim erkeksiniz siz diecem siz duruuuunnnn
bende gidecekleri yere bomba ihbarı yapmayı düşünüyorum
bende izledim maç:))) son dklarını tabii ... Kanald yi seyrettirdim ona ÖYLE BİR GEÇER ZAMANKİ'yi çok merak ediyormuş arkadaşları bahsetmiş başlamadan önce ona özet geçtim:))) Hoşuna gitti...
yaw ben dün izleyemedim 8 de mertle birlikte uyuya kalmışım

Gülşancığım Allah razı olsun canım.
nedemek canım

herkese günaydın bu arada canlar
günaydın

bana dr tavsiye etti. sadece göğsüne sür dedi azıcık nohuttan küçük bi miktarda zaten, yada mendiline sür yastığının kenarına koy dedi,buşekilde bi zararı olmaz dedi.

ben o doktoru varya iki aydır sürüyom ama bi şey olmadı, yinede sürmem artık sağolun kızlar ben bi araştırayım şu işi eğer dediğiniz gibiyse o dr yandı. mahvederim onu

günaydın.
MERLİKE kızın nasıl oldu. okuyamadım bugünü. geçen hafta benimki de öyleydi. 37,5 ateş ve sürekli yer yemez kaka yapıyordu. idrar yolu enf. olabilir dendi. idrar testinde çok hafif enfeksiyon çıktı.geçmiş olsun.belki böyle birşeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…