- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.361
evet cnm yaa, karşıda olacak bugünkü de cumartesi günü de. gelebilirim dersen bugünküne atarım sana adres. sen yaz ben ara ara bakayım
inşallah öyle bir risk olmaz
bizimkide mutfağa uydu bağlatmış ben nidem orda tek başıma
kızlar çok kilo almasınlar artık kucakta taşıyamaz oldum ben ne zaman yürü hu sıpalar
Ben bu kadar kocasından izinsiz adım atmayan hatunları bi burda gördüm
Vicksi göğüse sürmek bronşit yapıyor diye biliyorum sanırım o sebepten yasak, hatta Gülşan ı uyaracaktım bu konuda şimdi aklıma geldi, Gülşaaan Mertin göğsüne sürme bi daha vicks
Ya Esinim 9 kg ama gerçekten zayıf duruyor, Kerem 7400 olsa var ya Somalilere döner, ben kilolu istediğimden değil zayıf durduğundan alsın istiyorum. Bizimki de bikaç güne emekler
Suadiye de buluşacaklar,sen Şirinevlerdesin evet sana çok uzak bir yerde buluşacaklar, yani İstanbul u bilmiyorsan şu kadar diyim köprüyü geçmen gerekir taksiyle bile 1 saatten aşağı sürmez
ben o doktoru varya iki aydır sürüyom ama bi şey olmadı, yinede sürmem artık sağolun kızlar ben bi araştırayım şu işi eğer dediğiniz gibiyse o dr yandı. mahvederim onu
Aylin benimle uğraşma, zaten çok sinirliyim, kayınvaliden olurum görürsün !!!
Melike'ye nolmuş?
Deprem mi oldu? Ben birşey duymadım, dün sinirden kendim de sallanıyordum zaten!
Fatma biraz önce geldim yerime, geçmişi okuyordum, Burcu depremden korkup hastanelik olmuş olabilir, Allah ın sopası yok işte bana yaşlısın seni almam oğluma dedi, böööle sallandı işte gecedepremi hissetmeyenlere hayret ediyorum dolabın gıcır gıcır ettiğini bile duydum ben yahuu.
Merve Melike yi acilen doktora götür, Esin ben çok evhamlı değilim ama o kadar ateşte araba olmasa koşarak hastaneye götürürdüm çocuğu, Alpciğe maşallah, Keremciğin de yemesini arttırmak için uğraşıyorum 9 kg oldu ve resmen zayıf duruyor bu çocuk, hatta annem kemikleri sayılıyor dedi.kemikli mi ondan mı zayıf duruyor anlayamıyorum, bu arada sürüne sürüne her yere gitmeye başladı emeklemesi yakın görünüyor. Sizler 5-6 dişten bahsediyorsunuz bizim 2 tane çıktı bi daha ne gelen var ne giden
Fatmacığım malesef ben cumartesi buluşmaya gelemeyeceğim.Kocam onsuz bi yere giittiğimde çok huzursuz oluyor.Geçen Meral ve Hande ile buluşdukdan sonra eve döndüğümde 3 gün de arayı zor düzelttik.O da Ayfer gibi oturup saatlerce konuşdukdan sonra.
Bugun kü buluşmada onun iş yerine yakın olacağı için izin verebilir.
ah şu kocalar...bende akşam erola cumartesi fgünkü buluşmadan bahsettim..bir sürü soru sordu..evde olduğu için biraz tantana yaptı..dışarda buluşsanız olmuyormu dedi...?tanımadığı için biraz tereddüt etti...bende bana kızıyolar dedim hiç bir buluşmaya gidemedim buna gitmek istiyorum ama dedim..zar zor ikna ettim...
günaydın anneler merve geçmiş olsun zor bir gece geçirmişsin madem isali de var götür bence doktora yani ben biraz evhamlı bi anneyim geceden götürürdüm napcam ben kendimle yaa
Bana şu açıdan mantıklı geldi, naneli şeyler yediğimizde ya da vicksi burnumuza çektiğimizde buz gibi hissederiz göğse sürüldüğünde de üşütmez mi?
günaydın kız nerelerdesin işe başladınmı merake ettim
iklim nasıl
benim metin aç ama uykusuz asla
bende 8 gibi yatırıyorum gece 2 de uyanıyor bende emziği verip kaçıyorum yanından su içiriyorum
4 gibi uyanıyor emziriyorum
sabahta 7 buöukta babayla beraber yumurta zeytinyağlı ekmek yiyoruz emezse sabah herşeyi yiyor ilk defa patates kızartmasıda yedi
yu yani patlatcan çocuu. senin gözün bozuk bence şişman göremiosun:) zayıf duruosa eti sıkı demekki çocuun allam ya burda 7400 lerde dolananlar war ayıp ayıp:)Vicksi göğüse sürmek bronşit yapıyor diye biliyorum sanırım o sebepten yasak, hatta Gülşan ı uyaracaktım bu konuda şimdi aklıma geldi, Gülşaaan Mertin göğsüne sürme bi daha vicks
Ya Esinim 9 kg ama gerçekten zayıf duruyor, Kerem 7400 olsa var ya Somalilere döner, ben kilolu istediğimden değil zayıf durduğundan alsın istiyorum. Bizimki de bikaç güne emekler
günaydın.
MERLİKE kızın nasıl oldu. okuyamadım bugünü. geçen hafta benimki de öyleydi. 37,5 ateş ve sürekli yer yemez kaka yapıyordu. idrar yolu enf. olabilir dendi. idrar testinde çok hafif enfeksiyon çıktı.geçmiş olsun.belki böyle birşeydir.
melikecik hasta oldu burcu teyzesi şimdi ayaama uyuyo ateşde 37,5 civarında seyredio ögleden sonra doktora gitcez inş..
bende gece götürcektim eşim şimdi prasityen wardır dedi saçma sapan fitil sokup yollicak sirkeli suyla düşüyor düşürebilirsek sabahı bekleyelim dedi 39 u duyunca daha ne bekliosun fln dedim sonra sakinleştim korktum tabi. kompreslerden sonra 37,5 a düştü rahatladık gitcez inş.
nası yani onsuz hiç bi zmn hiç biyere gitmiyomusun?
ama haklı kızlar kocalarınız bence bnmkide olsa hayatta izin wermez teklif bile edemezdim yani hiiiç tanımadığı bi insanın ewine karısını ve çocuunu yollicak. neler duyuyoruz etraftan zaman kötü artık. o tanıomıio tabi..
ewet zor bi geceydi. ishal olması evhamlandırıo zaten. gece bile yaptı. hiç yapmazdı. 3 kere yaptı. doktorunu areadım ateş 39 oldu dedim çok olmuş dedi. tahlil yapalım dedi bide moroflin mi ne öle bişiler söledi onu werelim dedi. bakalım ögleden sonra gitcez inş. şimdi ayaamda uyuydu zor bela ama mışıl modunda maş:)
Günaydın herkese...
Kayınvalidemler geldi yarın ameliyata girecek,ağabeyimde yarın hacca gidiyor.Çocukları bayramda bizde kalacak.Kaynanamlarda bayrama kadar bizde olmasalarda sürekli görüşeceğiz.Eşimle çok gergin günler bizi bekliyor... Ben zaten günlerdir gerginim... Allah herkesi benim gazabımdan korusun şu günlerde......
Bana şu açıdan mantıklı geldi, naneli şeyler yediğimizde ya da vicksi burnumuza çektiğimizde buz gibi hissederiz göğse sürüldüğünde de üşütmez mi?
doktorlar sitesine yazdım uzman dr lar dan cevap bekliyorum. bakalım ne diyecekler.kremin sogukluğu ilk anda üşütür ama vücut ısısyla içindeki mentol çözülür ve anında ısıtmaya başlar. nanede öle. mentolün werdiği etki o. bence sürülebilir nolcak yaa. millet yutuo bile.. göğsüne sürüp ılık bi havlu kapatıp ohh sıcacık rahatlatır göğsünü
Günaydın herkese...
Kayınvalidemler geldi yarın ameliyata girecek,ağabeyimde yarın hacca gidiyor.Çocukları bayramda bizde kalacak.Kaynanamlarda bayrama kadar bizde olmasalarda sürekli görüşeceğiz.Eşimle çok gergin günler bizi bekliyor... Ben zaten günlerdir gerginim... Allah herkesi benim gazabımdan korusun şu günlerde......
yukardaki gerizekalı evi mi süpürüo yıkımmı yapıo bilmiyorum cocuumu uyandırdı!!!
alıp onu çektiği çekyatın içine koyacam yada süpürgeye çekecem!! gerizekalı yaa yawaş ol insan yaşıo burda insannn!!! off uyumuo gerii
günaydın herkese...
Kayınvalidemler geldi yarın ameliyata girecek,ağabeyimde yarın hacca gidiyor.çocukları bayramda bizde kalacak.kaynanamlarda bayrama kadar bizde olmasalarda sürekli görüşeceğiz.eşimle çok gergin günler bizi bekliyor... Ben zaten günlerdir gerginim... Allah herkesi benim gazabımdan korusun şu günlerde......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?