2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm yaa, karşıda olacak bugünkü de cumartesi günü de. gelebilirim dersen bugünküne atarım sana adres. sen yaz ben ara ara bakayım

bugünküne gelemem canım.c.tesi için umutluyum:)eşim getirmeyi kabul ederse tabe:))
yer belli mi?en azından ilçe belli ise eşime sırnaşırım biraz:))
olmadı tekl tek hepinizi ziyaret ederim

inşallah öyle bir risk olmaz
bizimkide mutfağa uydu bağlatmış ben nidem orda tek başıma

bizimkide mutfak ve yatak odasınada tv istedi :))
mutfakda ne yapacağız diye itiraz ettim yatak odasındada seks hayatımız biter didim :))))

kızlar çok kilo almasınlar artık kucakta taşıyamaz oldum ben ne zaman yürü hu sıpalar

sorma ya çokkkk fena belim sırtım ağırıyor.arabasıda yok bizimkinin dışarıda mahvoluyorum.

Ben bu kadar kocasından izinsiz adım atmayan hatunları bi burda gördüm

ne yapayım canım benim kocam çok asabileşiyor yalnız çıktığımızda.Hamileyken çalışıyordumda sürekli bi merak psikopatına bağlamıştı.Bende ne şiş yansın ne kebap izin istiyorum.Huzursuz olmakdansa böylesi daha iyi.

ya benimki 7400 olduğu halde göbeği bilevar yani seninki nası zayıf görünür sana ööle geliyodur hem baktım ben normal kilosunda takılma bu arada bu hafta adanaya bi çocuk gelişimi profuna gidiyorum soracaklarımı da yazıyorum şimdiden 1 sayfa etti

Suadiye de buluşacaklar,sen Şirinevlerdesin evet sana çok uzak bir yerde buluşacaklar, yani İstanbul u bilmiyorsan şu kadar diyim köprüyü geçmen gerekir taksiyle bile 1 saatten aşağı sürmez

hmm demek uzak...ben bilmiyorum canım istanbulu ama eşim biliyor.arabayla geldik zaten o götürür diye ümit etmiştim..bi sormak lazım haşmetliye ..karsılığında ne ister acep:))

ben o doktoru varya iki aydır sürüyom ama bi şey olmadı, yinede sürmem artık sağolun kızlar ben bi araştırayım şu işi eğer dediğiniz gibiyse o dr yandı. mahvederim onu

Bana şu açıdan mantıklı geldi, naneli şeyler yediğimizde ya da vicksi burnumuza çektiğimizde buz gibi hissederiz göğse sürüldüğünde de üşütmez mi?

Aylin benimle uğraşma, zaten çok sinirliyim, kayınvaliden olurum görürsün !!!
Melike'ye nolmuş?
Deprem mi oldu? Ben birşey duymadım, dün sinirden kendim de sallanıyordum zaten!

melikecik hasta oldu burcu teyzesi şimdi ayaama uyuyo ateşde 37,5 civarında seyredio ögleden sonra doktora gitcez inş..

bende gece götürcektim eşim şimdi prasityen wardır dedi saçma sapan fitil sokup yollicak sirkeli suyla düşüyor düşürebilirsek sabahı bekleyelim dedi 39 u duyunca daha ne bekliosun fln dedim sonra sakinleştim korktum tabi. kompreslerden sonra 37,5 a düştü rahatladık gitcez inş.

nası yani onsuz hiç bi zmn hiç biyere gitmiyomusun?

ama haklı kızlar kocalarınız bence bnmkide olsa hayatta izin wermez teklif bile edemezdim yani hiiiç tanımadığı bi insanın ewine karısını ve çocuunu yollicak. neler duyuyoruz etraftan zaman kötü artık. o tanıomıio tabi..

günaydın anneler merve geçmiş olsun zor bir gece geçirmişsin madem isali de var götür bence doktora yani ben biraz evhamlı bi anneyim geceden götürürdüm napcam ben kendimle yaa

ewet zor bi geceydi. ishal olması evhamlandırıo zaten. gece bile yaptı. hiç yapmazdı. 3 kere yaptı. doktorunu areadım ateş 39 oldu dedim çok olmuş dedi. tahlil yapalım dedi bide moroflin mi ne öle bişiler söledi onu werelim dedi. bakalım ögleden sonra gitcez inş. şimdi ayaamda uyuydu zor bela ama mışıl modunda maş:)

Bana şu açıdan mantıklı geldi, naneli şeyler yediğimizde ya da vicksi burnumuza çektiğimizde buz gibi hissederiz göğse sürüldüğünde de üşütmez mi?

kremin sogukluğu ilk anda üşütür ama vücut ısısyla içindeki mentol çözülür ve anında ısıtmaya başlar. nanede öle. mentolün werdiği etki o. bence sürülebilir nolcak yaa. millet yutuo bile.. göğsüne sürüp ılık bi havlu kapatıp ohh sıcacık rahatlatır göğsünü

Evet işe başladım Fulyacım, İklim iyi çok şükür, benim kızda herşeyi yiyor artık, Fatoş ve Dilşadı da arayalım da bir günde biz buluşalım, özledim hepinizi de..

yu yani patlatcan çocuu. senin gözün bozuk bence şişman göremiosun:) zayıf duruosa eti sıkı demekki çocuun allam ya burda 7400 lerde dolananlar war ayıp ayıp:)

birazx dahah yii cnm ögleden sonra gitcez bakalım sanırım bizdende thalil ister. bnmkie aynı öyle.. sanırım bizede nefeksiyon war.

yukardaki gerizekalı evi mi süpürüo yıkımmı yapıo bilmiyorum cocuumu uyandırdı!!!
alıp onu çektiği çekyatın içine koyacam yada süpürgeye çekecem!! gerizekalı yaa yawaş ol insan yaşıo burda insannn!!! off uyumuo gerii

Günaydın herkese...
Kayınvalidemler geldi yarın ameliyata girecek,ağabeyimde yarın hacca gidiyor.Çocukları bayramda bizde kalacak.Kaynanamlarda bayrama kadar bizde olmasalarda sürekli görüşeceğiz.Eşimle çok gergin günler bizi bekliyor... Ben zaten günlerdir gerginim... Allah herkesi benim gazabımdan korusun şu günlerde......

evet ebncede eşletimiz haklı hele istanbul gibi bir yerde...

ay okurken şiştim..allah yardımcın olsun...

doktorlar sitesine yazdım uzman dr lar dan cevap bekliyorum. bakalım ne diyecekler.

abbooo Allah yardımcın olsun bayramın baya eğlenceli olacak galiba

Son düzenleme:
bu arada ateşlenen bebeklere sirkeli su veya soğuk suyla kompres yapmamak yerekiyomuş kan dolaşımı hızlanıyor ateş düşeceğine artabiliyormuş ılık su ile yapmak ve hatta mümkünse ılık bi duş aldurmak gerekiyomuş

bazı insanlar toplum içinde yaşamayı bilmiyor maalesef, keşke böylelerini afaroz edebilsek toplu yaşamdan

öncelikle geçmiş olsun....abin içinde hayırlı yolculuklar ve sabır dilemekte başka bir çaren yok sen sakin ol sonra çıkarırsın acısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…