2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öncelikle geçmiş olsun....abin içinde hayırlı yolculuklar ve sabır dilemekte başka bir çaren yok sen sakin ol sonra çıkarırsın acısını

Sağol canım.... Siz nasılsınız bilmiyorum ama ben moral olarak pek iyi değilim son zamanlarda... Bıkkınlık var üzerimde keyif almıyorum hiç bir şeyden.....

Sağol canım.... Siz nasılsınız bilmiyorum ama ben moral olarak pek iyi değilim son zamanlarda... Bıkkınlık var üzerimde keyif almıyorum hiç bir şeyden.....

son 2 hafta bende öyleydim herseye ağlar ve kızar olmuştum hele ki iş için burası beni bunaltıyor eşimle aramız 2 ay kadar gergindi konuştuktan sonra düzelmeye çalıştığını görüyorum 3 günden beri ses çıkmaz oldu yaptığım şeyler gözüne batmıyor söylenmiyor ...Bende çok sıkıldığımı dile getirmiştim konuşmadan düzelmez hiç bir sey ama önce sen sakin ol ben konuşurken birden ağlamaya başlamıştım o kadar çok dolmuşum ki ona o da bana öyle eksiklerimizi hatalarımızı habersiz misafirlerin gelmesi benim herseyden en son duymam tabii bunları konuştuk gece 3 e kadar tabii kayınvalide de bizdeydi o uyuyordu...Lohusalık dönemi bitti ve bu ay regli olmuştum onun sıkıntısıyla patladım artık bende...

Konuşuyorum canım hatta en iyi yaptığımız şey bu.Fakat bazen konuşmak bile içimden gelmiyor yüzüne bakıyorum öyle yada gitsin karşımdan istiyorum.Hani bir dönemi vardır herkesin kimseyi istemez hayatında sakin yalnız kalmak ister.... Tam da öyle bir zamanda ayarlamış gibi herkes gelir tepene... Kızımı alıp gideyim bir süre kim ne yapıyorsa yapsın .......

ama kadınalrın böyle haleli bazı erkek tiplerinde olumsuz sonuçlar doğurur düşünüyorum eşime desem ki ben bir süre başımı dinleyeceğim senle ilgisi yok içim daralıyor kendi halime kalmam lazım toparlanayım ilişkimiz için daha iyi olsun .... baan söyleyeceği şey şu döndüğünde beni bıraktığın şekilde bulamayabilirsin eğer ben sana iyi gelemiyorsam zaten zorlamayalım ... çok nettir yani otur konuş istekerlini dile getir uygulayabilecekelri konusunda uzlaşşsın ama gitmek yada duygusal oalrak uzaklaşmak bunu ona hissetirmek evliliği bitirir .. bazı erkekler böyledir...

Ben hep böyle durumlarda ara vermek soluklanmak gerektiğini düşünürüm eşimse aksini yapar.Sıkılmışsan eğer bir müddet ara vermek daha doğru değilmidir?Hem bu durum eşin içinde geçerli hiçmi onun sıkıldığı zamöanlar olmuyor?

Son düzenleme:
Öğle yemeğimi yedim geldim, işe başlayalı öğlenleri düzenli yemek yiyebiliyorum, bu benim için iyi oldu, evde iken İklim rahat bırakmıyordu hep geçiştirmek zorunda kalıyordum, sanırım kilo alacam :))

Megg, benim kızımda öyleydi, arkamdan sürekli ağlıyordu ama şimdi yapmıyor artık, belli bir dönem yapıyorlar onu sanırım, inşallah Ayşenur da düzelir..

İnş. canım wc ye giderken getirip koyuyorum beni görsün ağlamasın diye.Yoksa ağlaya ağlaya peşimden geliyor...

İnş. canım wc ye giderken getirip koyuyorum beni görsün ağlamasın diye.Yoksa ağlaya ağlaya peşimden geliyor...

Aynı benim kızımda öyleydi ama geçti, wc ye gidemediğim günler oluyordu, kızıma mama yapmak için mutfağa bile gidemez olmuştum, kollarım kopuyordu evin içinde İklimi taşımaktan, çok şükür şimdi öyle değil, artık anladı diğer odaya gidince geri onun yanına geleceğimi, o dönemde nedense yapıyorlar böyle, psikolojik olarak bırakıp gidecez sanıyorlar heralde :))

Gittiğim yerden bağıra bağıra burdayım bak geliyorum diyorum.Herkes sana düşkün kendine çok alıştırmışsın diyor.Bu aylarda böyle olmaları normalmiş aslında.Dedğin gibi geçici bir süreç...

oğlum yine uyudu ağlaya ağlaya( bu üst dişler mahvetti bizi..biri patladı şükür..tüm dişleri böyle zor mu çıkacak acep? çok zormuş bu üstler çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…