- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.401
Aynı benim kızımda öyleydi ama geçti, wc ye gidemediğim günler oluyordu, kızıma mama yapmak için mutfağa bile gidemez olmuştum, kollarım kopuyordu evin içinde İklimi taşımaktan, çok şükür şimdi öyle değil, artık anladı diğer odaya gidince geri onun yanına geleceğimi, o dönemde nedense yapıyorlar böyle, psikolojik olarak bırakıp gidecez sanıyorlar heralde :))
oğlum yine uyudu ağlaya ağlaya( bu üst dişler mahvetti bizi..biri patladı şükür..tüm dişleri böyle zor mu çıkacak acep? çok zormuş bu üstler çokkk
belli dönemlerde böyle oluyolar,bizimkide buaralar yerinde durmuyo kucağa alsan yere indir diye ağlıyo yere bıraksan kucağa al diye ağlıyo mahvediyo bizi eğil kalk belim koptu yani,birde yürüme hevesleri varki onu hiç anlatmayımYaa sorma ayşenurda herşeye ağlıyor arkamdan kimsede durmuyor ... İş falan yaptırmıyor bana... Sizinkilerde öylemi?
bugün herkeste bi haller var Allah sonumuzu hayır etsinçok sıkıcı ve yoğun bir gümn içim sıkılıyor burda da ne okumaya ne yam-zmaya fırstım yok ... .
rabbim büün bebişlere yardım etsin off onların ağırmasın bi yerleri benim oğlumda diş falan yok daha
oğlum yine uyudu ağlaya ağlaya( bu üst dişler mahvetti bizi..biri patladı şükür..tüm dişleri böyle zor mu çıkacak acep? çok zormuş bu üstler çokkk
Sanırım :)))
Bu arada, sende Ankaradaymışsın, bir buluşmada biz ayarlasak diyorum, ne dersiniz?
ay kıyamam ben kuzuma, üst dişler hep böyle zormu çıkıyo biz sadece alt iki dişi çıkardık onda bile neler çekti yavrum. sen böyle diyince korkuyorum valla
Konuşuyorum canım hatta en iyi yaptığımız şey bu.Fakat bazen konuşmak bile içimden gelmiyor yüzüne bakıyorum öyle yada gitsin karşımdan istiyorum.Hani bir dönemi vardır herkesin kimseyi istemez hayatında sakin yalnız kalmak ister.... Tam da öyle bir zamanda ayarlamış gibi herkes gelir tepene... Kızımı alıp gideyim bir süre kim ne yapıyorsa yapsın .......
sorma ..hiç ilac vermedim ben ama bu gün dayanamadım ağladığına calpol verdim.
sizde mi altları zor cıkardınız..ben ona kötü diyordum üstler daha kötüymüş ..daha zor diyorlar zaten bir de köpek ve azı dişlere..geri kalanları kolay cıkarırsınız inşallah..tüm bebişlerimiz pırt pırt kolayca cıkarıverse keske
amin...bizim çok zor cıkıyor ateş ishal yok ama ağrısı cok.bu gün saat kacoldu hala bişey yemedi
umarım hemencecik kolayca çıkar canım.bazı bebeklerin öyle oluyormuşş szde onlardan olun inşallah..
Dilşad ayarlıyordu doğumdan sonra girmez oldu topiğe....
ben konuşmadığımda aksine o daha iyi davranıyor ama içimi döktükten sonra kendisine ne sıkıntılar yaşadıysam bu bana daha ağır geldi dedim hatta ...Ağlayarak anlattım halbu ki ondan istediğim bize biraz daha ilgi sonra kendisi iş yoğunluğunu ve stresini anlattı ona da hak verdim çünkü anlatmaz bana iş yerinde yaşadıklarını eve iş getirmeyi asla sevmez bu yüzden de onun bu karakterini seviyorum .İkimizde birbirimizi anlıyoruz ama adım atmaz hep benden ister ne olursa olsun düşün yani mutfaktan su almayı bile ..Benimde kızdığım bu evde tek kaldığın zaman suyunu kim verecek benimi bekleyeceksin dedim ...Çok şeyler konuştuk bende alıp başımı gitsem de biliyorum ki birbirimizden kopamayız ....Olmaz yani hele gece uyurken sarılarak uyumayı çok severiz birbirimizi öpmeden iyi gecelerde demeyiz...
merhaba hanımlar
bende yeni katıldım aranıza aslında uzun zamandır üyeydim ama eski şifremi ve nickimi hatırlamıyorum tekrar üye oldum
bende mart annesiyim..
oğluşum 20.03.2010 cumartesi günü 13::30 da dünyay geldi
adı___Eymen Çağan
doğum tarihi_20.03.2010
doğum haftası_38+2
Doğum kilosu_3000
Doğum boyu_47,5
spinal seeryan ile dünyaya getirdim oğluşumu..
çok rahat bir doğum ve sonrası yaşadım..
oğlum şuan 7/5 aylık..
annesi kurban olsun çok tatlı tezelerii..
çok akıllı ve fırlama bir çocuk herşeyi ayına göre önden gitti..
doğduğu gün kafa kaldırıyordu.
5 ayllıken 2 dişi çıktı.oturudu ve emeklemeye başladı..
şuan tutunup kalkıyor ve çenesi maşallah hiç susmuyor
bizden bu kadar...
Dilşad yoksa ben varım :)) Ben ayarlarım yeterki siz buluşmak isteyin...
her ne kadar ayrı kalmak zor gelsede bence her evliliğin arada bir mola vermesi gerek.yoksa dışardan bakıp hatalarımızı göremiyoruz anlayamıyoruz dinleyemiyoruz birbirimizi ve özleyemiyoruz kıymet bilemiyoruz... Hep dip dibe olunca rutinleşiyor her şey ve zamanla sıkılmalar başlıyor.en azından kendi adıma söylemeliyim ki o molalara benim ihtiyacım var.zaman vermek kimine zarar kimine yarar sağlar ama en azından dışardan kendimize bakarak nerde durduğumuzu görebiliriz.eşim buna olumlu bakmıyor.o molaları hiç istemedi başından beri.evlenmeden öncede böyle düşünüyordum ve evli arkadaşlarıma bu tavsiyede bulunuyordum.kendi evliliğimde henüz yapabilmiş değilim...
bende onsuz yapamam ve de hiç düşünmedim uzak kalmayı yapamam ve sana da yap demekte istemiyorum ...evlilik çok farklı sıkıntısı,huzur,mutlu,mutsuz hersey üst üstte gelince tabii ki anlıyorum ama kaçış yolu olarakda düşünmedim ve düşünemem ....ne anlamı var ozaman sevdiğin adamla evli olup sonra sorumluluklardan kaçmak gibi geliyor ozaman...sorunları konuşma taraftarıyım herzaman düzelmiyorsa sana zarar veriyorsa maddi ve manevi ozaman bu evliliği sürdürmeninde anlamı yok bence mutsuz olduğun için evlilikte yürümez...hep sorun hep sorun
Kaç yıllık evlisin? Hala ilk günkü gibi aşıkmısın eşine?
merhaba hanımlar
bende yeni katıldım aranıza aslında uzun zamandır üyeydim ama eski şifremi ve nickimi hatırlamıyorum tekrar üye oldum
bende mart annesiyim..
oğluşum 20.03.2010 cumartesi günü 13::30 da dünyay geldi
adı___Eymen Çağan
doğum tarihi_20.03.2010
doğum haftası_38+2
Doğum kilosu_3000
Doğum boyu_47,5
spinal seeryan ile dünyaya getirdim oğluşumu..
çok rahat bir doğum ve sonrası yaşadım..
oğlum şuan 7/5 aylık..
annesi kurban olsun çok tatlı tezelerii..
çok akıllı ve fırlama bir çocuk herşeyi ayına göre önden gitti..
doğduğu gün kafa kaldırıyordu.
5 ayllıken 2 dişi çıktı.oturudu ve emeklemeye başladı..
şuan tutunup kalkıyor ve çenesi maşallah hiç susmuyor
bizden bu kadar...
Tamam canım bayram sonrası için bir tarih ayarlayalım ankaralılar için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?